Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγω στα χερια εκανα δυο φορες και δαγκωνομουν που να κανω ποδια και μπικινι...χαχαχαχα

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιωτα περιγραφεις εμενα..Κοριτσια...ποια νυχια?Εγω τα εφαγα μεχρι αηδιας μετα απο 10 ολοκληρα χρονια...τη δουλεια μου τη μισω, καθε πρωι που παταω το ποδι μου εκει μεσα λεω,παλι εδω ηρθα γμτ? Το παιδι μου το βλεπω 5-10 και παλι μετραω τις ωρες να πεσει για υπνο να πεσω κι εγω, δε βλεπω tv, δεν ξερω τι γινεται στον κοσμο, κλεινουμε πορτες-παραθυρα και κοιμομαστε ολοι το πολυ στις 11 και...εχω να κανω μπανιο και να λουστω απο...το Σαββατο νομιζω???Παντως στο ΙΚΕΑ που πηγαμε σημερα ντρεπομουνα...Κομμωτηριο απο το Σεπτεμβρη αλλα λιγο με ενδιαφερει, αλλα μου λειπουν...αλλα οταν με αγκαλιαζει και με φιλαει η Παναγιωτα παιδια...τι να πω και γουλη να μεινω...

Ελενη κι η Παναγιωτα μουγκριζει και δειχνει και τσαντιζεται κιολας που δεν καταλαβαινω τι θελει...λεει μαμα, μπαμπα,μαμ,τσσσσσ,πρρρρρ,κακα,νταντα,γιαγια,παππου,κατου(κατω στα βλαχικα..)και τραγουδαει νανανα...Α!Λεει και μπαμπάμ(μπανανα), ακά(αχλαδι..)γενικα ολα τα λεει με το δικο της τροπο...α, λεει και μωμάει...

Pοla, πολλές φορές προξενεί φθόνο στους άλλους κάτι καλό που μπορεί να έχουμε (ίσως και μόνο που υπάρχουμε), δεν είναι θέμα πεθεράς αλλά ανθρώπου, εσύ πέρα από την καλή σου διάθεση δε μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Smouts, όταν με το καλό επιστρέψουν όλοι στη δουλειά, θα μπορούσες να πάρεις μια μικρή άδεια, λίγο να συνέλθεις; Πόσο ν' αντέξεις πια; Πρέπει μόνη να βρεις κάποια ισορροπία ώστε να μην κουράζεσαι τόσο.

Λίγο που θα μεγαλώσουν τα μπεμπέκια θα είναι πολύ διαφορετικά. Η μικρή καταλαβαίνει την αγάπη σου δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό που λες.

Ταρα, Smouts, κι εγώ χωρίς επισκληρίδιο αλλά κείνο δεν αντέχεται, (έχω χρησιμοποιήσει και σιλκ&πιλ!! βασανιστήριο). Τελευταία κάνω laser και δεν έχει καμία σχέση στον πόνο, κρατάει και πιο πολύ.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

αποτριχωση...δυσκολο πραγμα...

εγω εχει κανα μηνα και ουτε

που εκανα

ειχα 4 μηνες ισως κ παραπανω ,να κανω ολο το ανεβαλα γιατι φοβομουν τον πονο

τελικα μια ιδεα ειναι!!!

βρηκα και μια καλη κοπελα που μου εκανε αποτριχωση με το πρασινο κερι που δεν θελει ταινια

και τωρα εχω παθει πλακα με το ποσο μαλακεσ και αδυναμες βγηκαν οι τριχες

ετσι η επομενη φορα θα ειναι χαδι και οχι πονος!!:tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ελενη κι η Παναγιωτα μουγκριζει και δειχνει και τσαντιζεται κιολας που δεν καταλαβαινω τι θελει...λεει μαμα, μπαμπα,μαμ,τσσσσσ,πρρρρρ,κακα,νταντα,γιαγια,παππου,κατου(κατω στα βλαχικα..)και τραγουδαει νανανα...Α!Λεει και μπαμπάμ(μπανανα), ακά(αχλαδι..)γενικα ολα τα λεει με το δικο της τροπο...α, λεει και μωμάει...

O Aντωνης 19 μηνων μιλουσε κανονικα. 22 μηνων ελεγε ποιηματα και τραγουδια. Η Μαριαλενα λεει μεν καποιες λεξεις, αλλα τα περισσοτερα δεν τα καταλαβαινουμε!:tongue:

Ταρα, Smouts, κι εγώ χωρίς επισκληρίδιο αλλά κείνο δεν αντέχεται, (έχω χρησιμοποιήσει και σιλκ&πιλ!! βασανιστήριο). Τελευταία κάνω laser και δεν έχει καμία σχέση στον πόνο, κρατάει και πιο πολύ.

Πρεπει να στοιχιζει ακριβα ομως το laser ε?

age.png age.png

Διαφημίσεις

Γιωτα περιγραφεις εμενα..Κοριτσια...ποια νυχια?Εγω τα εφαγα μεχρι αηδιας μετα απο 10 ολοκληρα χρονια...τη δουλεια μου τη μισω, καθε πρωι που παταω το ποδι μου εκει μεσα λεω,παλι εδω ηρθα γμτ? Το παιδι μου το βλεπω 5-10 και παλι μετραω τις ωρες να πεσει για υπνο να πεσω κι εγω, δε βλεπω tv, δεν ξερω τι γινεται στον κοσμο, κλεινουμε πορτες-παραθυρα και κοιμομαστε ολοι το πολυ στις 11 και...εχω να κανω μπανιο και να λουστω απο...το Σαββατο νομιζω???Παντως στο ΙΚΕΑ που πηγαμε σημερα ντρεπομουνα...Κομμωτηριο απο το Σεπτεμβρη αλλα λιγο με ενδιαφερει, αλλα μου λειπουν...αλλα οταν με αγκαλιαζει και με φιλαει η Παναγιωτα παιδια...τι να πω και γουλη να μεινω...

Μας περιγράφεις γλαφυρότατα!!!

Και να σκεφτείς όλο αυτό είναι εκείνο που ονομάζουμε "Οικογενειακή Ευτυχία", αυτό που όταν παντρεύεται η βαπτίζεται κάποιος σου λένε "και στα δικά σου, και στα δικά σου!" "και στις δικές σου χαρές κοπελιά!"

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Εγώ με την αποτριχωτική πάντως έχω βρει την υγειά μου....3 εβδομάδες ησυχάζω κ δεν χρειάζεται κ να βγω να πάω κάπου να μου τραβάνε τις τρίχες ως μαζόχα τις τραβάω μόνη μου!;):tongue: Ελένη εμένα δεν με πονάει πάντως....οκ η πρώτη φορά ήταν κάπως αλλά τώρα πια τίποτα δεν νοιώθω!:shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

O Aντωνης 19 μηνων μιλουσε κανονικα. 22 μηνων ελεγε ποιηματα και τραγουδια. Η Μαριαλενα λεει μεν καποιες λεξεις, αλλα τα περισσοτερα δεν τα καταλαβαινουμε!:tongue:

Πρεπει να στοιχιζει ακριβα ομως το laser ε?

ναι το λειζερ ειναι ακριβο!!!

μια φιλη στη Αθηνα εχει κανει σε δερματολογο δεν θυμαμαι το ακριβως το ποσο αλλα αν θελεις την ρωταω

Εγώ με την αποτριχωτική πάντως έχω βρει την υγειά μου....3 εβδομάδες ησυχάζω κ δεν χρειάζεται κ να βγω να πάω κάπου να μου τραβάνε τις τρίχες ως μαζόχα τις τραβάω μόνη μου!;):tongue: Ελένη εμένα δεν με πονάει πάντως....οκ η πρώτη φορά ήταν κάπως αλλά τώρα πια τίποτα δεν νοιώθω!:shock:

με την μηχανη μονο ποδια μπορω....τιποτε αλλο!!!

και ναι μονο η πρωτη φορα πονουσε

Διαφημίσεις

Ελενάκι μου εχεις απολυτο δίκιο...απλά μου είναι τόσο ξένο αυτό το συναίσθημα...πάντα χαίρομαι για τους άλλους (και ιδίως βέβαια φίλους και γνωστούς), για τις επιτυχίες τους, τα ταξίδια τους, τα χρήματά τους...δε ν θέλω και δεν μπορώ να ζηλέψω...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Για πες, γιατι κι εγω αυτο ελεγα στο Νικο προχτες, να παω να κανω λειζερ.

Μας περιγράφεις γλαφυρότατα!!!

Και να σκεφτείς όλο αυτό είναι εκείνο που ονομάζουμε "Οικογενειακή Ευτυχία", αυτό που όταν παντρεύεται η βαπτίζεται κάποιος σου λένε "και στα δικά σου, και στα δικά σου!" "και στις δικές σου χαρές κοπελιά!"

Εγραψες!!!!!!!!!

4Rnfp3.png

Εγω τωρα τι να πω για αποτριχωση????Μονο για μουστακι χρησιμοποιω κρεμα...ολα τ'αλλα zilette...

καλε...τι πηρατε απο το ικεα????

πηρατε τραπεζακι???

ποσο αν επιτρεπεται?

και ποοοοσοοοο θελω να παω στο ικεα!!!! ο αντρας μου ολο καλα μου λεει αλλα δεν το βλεπω!!

γιατι δεν κανουν e-shop ικεα?????

πρωτη κ καλη πελατισσα θα ειμαι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...