Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Χρονος? το απογευμα εχουμε να παμε σε γενεθλια τωρα κοιμαται η μικρη απ την μια σκεφτομαι να παω να κανω λιγο νυχια κλπ και μετα λεω αν ξυπνησει θα πανε χαμενα.. οποτε δτο τελος δε κανω τιποτα..

Πόοοοοοοοοοσες φορές το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό!!! Τα ίδια ακριβώς! Αν θυμάμαι καλα, πρέπει να έχω να βάψω τα νύχια μου από το Σεπτέμβριο :shock:

Να συμπληρώσω ότι τα Χριστούγεννα μπήκα στα folie και πήρα ένα δαχτυλίδι, επειδή έτσι μου τη βάρεσε εκείνη την ώρα και όπως δοκίμαζα θυμήθηκα ότι τα χέρια μου ήταν χάλια! Αφήστε που και η πωλήτρια μου την είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι με την κατάλληλη περιποίηση το δαχτυλίδι θα δείξει περισσότερο! Καταντράπηκα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και μενα μου ειπαν να κανω κατι το πρωι στη δουλεια και με πιεσανε πολυ γιατι ηταν επειγον, και πηγα στην τουαλετα κι εβαλα τα κλαμματα. Ποιος εγω? που δουλευω τοσα χρονια σε πολυ πιεστικά περιβάλλοντα κι εχω φαει τα σκ@τα μου εδω περα, να πηγαινω να κλαιω σαν μαθητριούλα στην τουαλετα γιατι καποιος βιαζοταν για κάτι.

Μα με σκισανε ολες αυτες τις μερες εδω μεσα, εκει που περιμενα λιγο να χαλαρωσω μεσα στις γιορτες, ειναι η τριτη εβδομαδα που ειμαι μονη μου και δεν ξερω απο που να πιασω και που ν αφησω.

4Rnfp3.png

Καλα, ασε τα νυχια πια, που ημουν συνεχεια για μανικιουρ, ουτε να παω να κουρευτω δεν εχω προλαβει. Οταν τελειώσει το μειωμενο που θα δουλευω και 5 μερες την εβδομαδα, τι θα κάνω αραγες? Θα φλιπαρω τελειως.

Μαρια την πιο σωστή κουβεντα ειπες, "όλα γίνονται με πρόγραμμα, στο οποίο όμως εμείς είμαστε απ'έξω!!"

4Rnfp3.png

και μενα μου ειπαν να κανω κατι το πρωι στη δουλεια και με πιεσανε πολυ γιατι ηταν επειγον, και πηγα στην τουαλετα κι εβαλα τα κλαμματα. Ποιος εγω? που δουλευω τοσα χρονια σε πολυ πιεστικά περιβάλλοντα κι εχω φαει τα σκ@τα μου εδω περα, να πηγαινω να κλαιω σαν μαθητριούλα στην τουαλετα γιατι καποιος βιαζοταν για κάτι.

Μα με σκισανε ολες αυτες τις μερες εδω μεσα, εκει που περιμενα λιγο να χαλαρωσω μεσα στις γιορτες, ειναι η τριτη εβδομαδα που ειμαι μονη μου και δεν ξερω απο που να πιασω και που ν αφησω.

Σου έχουν σπάσει τα νεύρα και είναι απολύτως λογικό!!!! Και εγώ έκλαιγα στο γραφείο, πιο πολυ από νεύρα, παρά από στεναχώρια!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλα, ασε τα νυχια πια, που ημουν συνεχεια για μανικιουρ, ουτε να παω να κουρευτω δεν εχω προλαβει. Οταν τελειώσει το μειωμενο που θα δουλευω και 5 μερες την εβδομαδα, τι θα κάνω αραγες? Θα φλιπαρω τελειως.

Αχ περασμένα μεγαλεία...

Μαρια την πιο σωστή κουβεντα ειπες, "όλα γίνονται με πρόγραμμα, στο οποίο όμως εμείς είμαστε απ'έξω!!"

Μελετημένα πράγματα παιδί μου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Είδατε? Μου θυμίσατε να πάρω το κομμωτήριο που το είχα ξεχάσει :tongue::tongue::tongue: Εκλεισα το σάββατο για βαφή, μανικιούρ, πεντικιούρ και φρύδια.

Βρε κορίτσια, μήπως ξέρετε κάποια καλή και καθαρή κοπέλα για χαλάουα στο μπικίνι...δάσος έχει γίνει εκεί κάτω!!:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

εγω πωλα μου αυτες που εχω, δεν σε βολευουν, σου πεφτουν μακρυα. Κι εγω πρεπει να παω γαμωτο αλλα ποναωωωωω, και επειδη ειχε αδυνατησει πολυ η τριχα εκει και γυρνουσαν ολες προς τα μεσα, σταματησα για λιγους μηνες και ξαναρχισα να ξυριζομαι για να δυναμωσουν παλι, και τωρα μονο που το σκεφτομαι με λουζει κρυος ιδρωτας, και φυσικα ολο το αναβαλλω

4Rnfp3.png

εγω πωλα μου αυτες που εχω, δεν σε βολευουν, σου πεφτουν μακρυα. Κι εγω πρεπει να παω γαμωτο αλλα ποναωωωωω, και επειδη ειχε αδυνατησει πολυ η τριχα εκει και γυρνουσαν ολες προς τα μεσα, σταματησα για λιγους μηνες και ξαναρχισα να ξυριζομαι για να δυναμωσουν παλι, και τωρα μονο που το σκεφτομαι με λουζει κρυος ιδρωτας, και φυσικα ολο το αναβαλλω

Χαχαχαχα! Πάμε μαζί να δούμε ποια θα φωνάζει περισσότερο!!!:tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τότε που έγινα μάνα είναι ότι μέχρι κ εγώ που είμαι τόσο οργανωτική σαν άνθρωπος πολλές φορές ξεφεύγω από τα προγράμματα που φτιάχνω....βασικά όμως επειδή βαριέμαι κ όχι γιατί δεν έχω χρόνο...απλά από την κούραση αναβάλω συνέχεια κάποια πράγματα κ μετά γκρινιάζω χωρίς λόγο αφού για να γίνουν πρέπει απλά να κουνηθώ!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χαχαχαχα! Πάμε μαζί να δούμε ποια θα φωνάζει περισσότερο!!!:tongue:

αφου εγω καθε φορα που παω απο τοτε που γεννησα, μου λεει η κοπελα καθε φορα "Εσύ γέννησες χωρίς επισκληρήδιο? Πλακα κάνεις!!!!"

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τότε που έγινα μάνα είναι ότι μέχρι κ εγώ που είμαι τόσο οργανωτική σαν άνθρωπος πολλές φορές ξεφεύγω από τα προγράμματα που φτιάχνω....βασικά όμως επειδή βαριέμαι κ όχι γιατί δεν έχω χρόνο...απλά από την κούραση αναβάλω συνέχεια κάποια πράγματα κ μετά γκρινιάζω χωρίς λόγο αφού για να γίνουν πρέπει απλά να κουνηθώ!;)

Ετσι γινεται συνηθως, οτι σε παιρνει να αφησεις, το αφηνεις, ασχετα μετα αν θα το ξαναβρεις μπροστα σου και θα μετανοιωνεις που το αφησες.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Πολινα, σου εστειλα π.μ.

Εγω μολις εφτιαξα καφεδακι μια και κοιμαται η μικρη. Πηγα σουπερ μαρκετ και ψωνισα για αυριο που περιμενω κοσμο, αλλα για να κανω δουλειες πρεπει να λειπει το μικρο θηριο, οποτε μαλλον θα την πασσαρω στη μαμα μου αυριο το πρωι!:tongue:

Κι εγω ετρεχα πανικοβλητη οταν εργαζομουν και ειχα τον Αντωνη μικρο. Με δυο παιδια ειναι πολυ πιο δυσκολο, εκτος αν εχεις τουλαχιστον βοηθεια στις δουλειες του σπιτιου. Αλλα και παλι, μονο τα καθημερινα που πρεπει να κανεις, που να μεινει χρονος...

age.png age.png

τωρα χαλαρωσα απο τα επειγοντα, και δεν εχω διαθεση να κανω τιποτα αλλο (τι λεγαμε πριν?) δεν πα να καιγεται ο κοσμος, εγω θα μαλακιστω για λιγη ωρα.

Ηδη που σας μιλησα αισθανομαι λιγο καλυτερα.

Το απογευμα εχω να παω την Ιλιανα παιδιατρο. Ποιος αντεχει παλι τις τσιριδες της? Από την ωρα που παταμε το ποδι μας στο ιατρειο, μεχρι που φευγουμε κλαει σπαρακτικά. Τι θα κανω με αυτο το πραγμα?

4Rnfp3.png

τωρα χαλαρωσα απο τα επειγοντα, και δεν εχω διαθεση να κανω τιποτα αλλο (τι λεγαμε πριν?) δεν πα να καιγεται ο κοσμος, εγω θα μαλακιστω για λιγη ωρα.

Ηδη που σας μιλησα αισθανομαι λιγο καλυτερα.

Το απογευμα εχω να παω την Ιλιανα παιδιατρο. Ποιος αντεχει παλι τις τσιριδες της? Από την ωρα που παταμε το ποδι μας στο ιατρειο, μεχρι που φευγουμε κλαει σπαρακτικά. Τι θα κανω με αυτο το πραγμα?

Τι να κάνεις, μάλλον τίποτα. Κι εμένα κλαίει απαρηγόρητη! Τους γνωρίζουν πλέον και όχι μόνο τους γιατρούς αλλά και το χώρο!

Εμείς θα πάμε τέλος του μήνα...ωχ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

αφου εγω καθε φορα που παω απο τοτε που γεννησα, μου λεει η κοπελα καθε φορα "Εσύ γέννησες χωρίς επισκληρήδιο? Πλακα κάνεις!!!!"

Κι εγω γεννησα χωρις επισκληριδιο, αλλα οταν εκανα αποτριχωση, φροντιζα να εχω βιβλιο μαζι μου για να αποσπαται η προσοχη μου!!!:tongue:

Και η δικια μου τα ιδια στο νοσοκομειο που παμε. Και οσο μεγαλωνει, χειροτερευει. Στον παιδιατρο εχει να παει παρα πολυ καιρο, τωρα εχουμε ραντεβου την αλλη βδομαδα για την τελευταια δοση του μοναδικου εμβολιου που εχουμε κανει, καθως και για την ομοιοπαθητικη του Αντωνη.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...