Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ, ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ, ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ

Γιατί κοριτσάκι μου? πες τα μας να ξεσπάσεις!!! Η σπάσε κάτι, δεν πειράζει...

Και εγώ τα έχω ψιλοπαρει με την πεθερά, αλλά δεν θα κάτσω να σκασω, ούτε να ασχοληθώ περαιτέρω...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

σημερα εχω ενα λαιμο χαλια

μου ηρθε και η ακατονομαστη....

χαλια....

Και εγω επισης

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Τι παθατε κουριτσια... οσο για την προδερμ και εγω Γιωτα ολο αυτην ανα ζητω τελευταια!!

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ τίποτα το ιδιαίτερο, απλά για ακόμη μια φορά η πεθερά μας κανει τη ζωή δύσκολη...της είπε ο δημήτρης να κοιμηθεί εδώ γιατί θ' αργήσουμε να γυρίσουμε (κατά τη 1.30 υπολογίζουμε) και αυτή θέλει να τη γυρίσει στο σπίτι της!! Ελεος δηλ...Θα είμαστε αθήνα και πρέπει ο αντρας μου να την πάει στην αχαρνών και να ξαναγυρίσει...και δουλεύει σήμερα, δεν ξεκουράζεται. Αλλά όλα αυτά προέρχονται από τη ζήλια και τη μνησικακία της...όλη της η ζωή είναι αφιερωμένη στην κόρη της, την κακομοίρα που της κλαίγεται όλη την ημέρα, ενώ εμείς οι "έχοντες" δεν την έχουμε ανάγκη, μπορούμε να πάρουμε και γυναίκα, όπως έχει πει και η ίδια. Πως όμως είναι δυνατόν να ζηλεύεις το παιδί σου που περνάει καλά με την οικογένειά του? Δεν μπορώ να το καταλάβω....:evil::evil::evil:

Συνήθως δε μιλάω για όλα αυτά, αλλά enough is enough!!!;);)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Σας τα εχω ξαναπει στο παρελθον, απλα καποιες φορες "φουντωνω", φορτωνω, απογοητευομαι, τα παθαινω ολα μαζι τελος παντων.

Δεν ειναι κατι συγκεκριμενο, ειναι οτι ολα εχουν πεσει πανω μου, βοηθεια απο πουθενα, ρουτινα τρομερη, προγραμμα "στρατιωτικο" καθε μερα, άγχος, πίεση, δεν βλεπω το Νικο παρα ελαχιστα... θελετε κι αλλα?

Νοιωθω να πνιγομαι καποιες φορες, δεν κανω τιποτα για τον εαυτο μου πια και βλεπω (και αυτο ειναι που με στεναχωρει περισσοτερο) οτι δεν μπορω να ειμαι ενταξει απεναντι στην Ιλιανα, και φοβαμαι μη χασω τη μπαλα με το μεγαλωμα της - την ανατροφή της γενικοτερα.

Καποιες φορες καταλαγιαζει ολο αυτο, αλλα καποιες φορες δεν το αντεχω,και τωρα ειναι μια απο αυτες.

4Rnfp3.png

Εγώ τίποτα το ιδιαίτερο, απλά για ακόμη μια φορά η πεθερά μας κανει τη ζωή δύσκολη...της είπε ο δημήτρης να κοιμηθεί εδώ γιατί θ' αργήσουμε να γυρίσουμε (κατά τη 1.30 υπολογίζουμε) και αυτή θέλει να τη γυρίσει στο σπίτι της!! Ελεος δηλ...Θα είμαστε αθήνα και πρέπει ο αντρας μου να την πάει στην αχαρνών και να ξαναγυρίσει...και δουλεύει σήμερα, δεν ξεκουράζεται. Αλλά όλα αυτά προέρχονται από τη ζήλια και τη μνησικακία της...όλη της η ζωή είναι αφιερωμένη στην κόρη της, την κακομοίρα που της κλαίγεται όλη την ημέρα, ενώ εμείς οι "έχοντες" δεν την έχουμε ανάγκη, μπορούμε να πάρουμε και γυναίκα, όπως έχει πει και η ίδια. Πως όμως είναι δυνατόν να ζηλεύεις το παιδί σου που περνάει καλά με την οικογένειά του? Δεν μπορώ να το καταλάβω....:evil::evil::evil:

Συνήθως δε μιλάω για όλα αυτά, αλλά enough is enough!!!;);)

Polinaki μπορει να μην ειναι ζηλεια απλα ιδιαιτερη αδυναμια στο αλλο παιδι...

Και γιατι θελει περικαλω να γυρισει αρων αρων πισω? δε την ρωτησε ο γιος της?

ημαρτον...

4u4cp3.png aMppp3.png

Σας τα εχω ξαναπει στο παρελθον, απλα καποιες φορες "φουντωνω", φορτωνω, απογοητευομαι, τα παθαινω ολα μαζι τελος παντων.

Δεν ειναι κατι συγκεκριμενο, ειναι οτι ολα εχουν πεσει πανω μου, βοηθεια απο πουθενα, ρουτινα τρομερη, προγραμμα "στρατιωτικο" καθε μερα, άγχος, πίεση, δεν βλεπω το Νικο παρα ελαχιστα... θελετε κι αλλα?

Νοιωθω να πνιγομαι καποιες φορες, δεν κανω τιποτα για τον εαυτο μου πια και βλεπω (και αυτο ειναι που με στεναχωρει περισσοτερο) οτι δεν μπορω να ειμαι ενταξει απεναντι στην Ιλιανα, και φοβαμαι μη χασω τη μπαλα με το μεγαλωμα της - την ανατροφή της γενικοτερα.

Καποιες φορες καταλαγιαζει ολο αυτο, αλλα καποιες φορες δεν το αντεχω,και τωρα ειναι μια απο αυτες.

Εχω την σιγουρια Γιωτα οτι αυτο το παλινδρομισμα δε θα σταματησουμε ποτε να το νιωθουμε.. ισως και να μην ειναι υγιες να μην το νιωθουμε!! μπορει να λεω και βλακειες.. αλλα υπαρχει τοσο ισοροπημενη μανα και γυναικα?

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Καλά σε αυτό που λες Ειρήνη δεν έχεις κι άδικο. Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ πολλές φορές. Ε, μα είναι και λογικό. Δεν υπάρχει χρόνος για τον εαυτό μας καθόλου, όλα γίνονται με πρόγραμμα, στο οποίο όμως εμείς είμαστε απ'έξω!!!:?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μπορει να ακουγονται χαζα προβληματα αυτα που λεω, αλλα πιεζομαι πολυ καποιες φορες.

Ο Νικος οταν του το λεω, μου λεει, οτι δεν θα επρεπε να αισθανομαι ετσι, γιατι ειμαστε μια χαρα, αγαπημενοι, με το παιδακι μας, το σπιτι μας, τις δουλειες μας, τις οικογενειες μας, δεν εχουμε οικονομικα προβληματα ή προβληματα υγειας.

Του απανταω οτι δεν χρειαζεται να γινονται λιμοι, σεισμοί, καταποντισμοί για να μην ειμαι καλα ψυχολογικά.

4Rnfp3.png

Μπορει να ακουγονται χαζα προβληματα αυτα που λεω, αλλα πιεζομαι πολυ καποιες φορες.

Ο Νικος οταν του το λεω, μου λεει, οτι δεν θα επρεπε να αισθανομαι ετσι, γιατι ειμαστε μια χαρα, αγαπημενοι, με το παιδακι μας, το σπιτι μας, τις δουλειες μας, τις οικογενειες μας, δεν εχουμε οικονομικα προβληματα ή προβληματα υγειας.

Του απανταω οτι δεν χρειαζεται να γινονται λιμοι, σεισμοί, καταποντισμοί για να μην ειμαι καλα ψυχολογικά.

Δεν εισαι η μονη ΓΙωτα και δεν ειναι κακο να νιωθουμε ετσι.. και γω το ιδιο κανω ασε που το κλαμα παει συνεφο οταν αισθανομαι ετσι...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλά σε αυτό που λες Ειρήνη δεν έχεις κι άδικο. Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ πολλές φορές. Ε, μα είναι και λογικό. Δεν υπάρχει χρόνος για τον εαυτό μας καθόλου, όλα γίνονται με πρόγραμμα, στο οποίο όμως εμείς είμαστε απ'έξω!!!:?

Χρονος? το απογευμα εχουμε να παμε σε γενεθλια τωρα κοιμαται η μικρη απ την μια σκεφτομαι να παω να κανω λιγο νυχια κλπ και μετα λεω αν ξυπνησει θα πανε χαμενα.. οποτε δτο τελος δε κανω τιποτα..

4u4cp3.png aMppp3.png

Γιώτα μου δυστυχώς είναι απίστευτα δύσκολο να είσαι γυναίκα στην εποχή μας...πρέπει να παίζεις τόσους "ρόλους" με συνέπεια το να μην αισθάνεσαι απογοητευμένη και προβληματισμένη κάποιες φόρες, είναι ακατόρθωτο!! Οσον αφορά στο παιδί, μια χαρά τα πας, μη στεναχωριέσαι γι' αυτό!!:):)

Ειρηνούλα είναι μια πολύπλοκη κατάσταση. Ο πεθερός μου είναι αλκοολικός και αυτή προκειμένου να ξεφύγει περνάει όλη της την ημέρα με τα παιδιά της κόρης και με την κόρη όταν γυρίζει από τη δουλειά. Τα κάνουν όλα μαζί (από σούπερ μάρκετ μέχρι θέατρο), έχει κατα κάποιο τρόπο αντικαταστήσει τον σύζύγο της κόρης :shock::shock::shock::shock: Και ξέρω ότι ζηλευει, γιατί εμείς έχουμε περισσότερο χρήματα από την κατερίνα, μένουμε σε μεγαλύτερο σπίτι κλπ κλπ. Το έχει ψιλοπεί κιόλας, όταν τα έγραψε όλα στην κόρη!!!:evil::evil::evil:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...