Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Τάσεις φυγής έχετε και πιάσατε κουβέντα για ταξίδια???Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε κι εμείς κανένα,έστω κ εδώ κοντά.....

Είμαι πολύ κουρασμένη..εδώ και 3 μέρες ξυπνάω την μικρή στις 10 το πρωί και με με ξετινάζει....άλλο να την έχεις από τις 11-12 το πρωί κι άλλο από τις 10....τουλάχιστον κοιμάται πιό εύκολα το μεσημέρι για 1-1,30 ωρίτσα και μετά ξανά πάλι τρέξιμο,παιχνίδι κλπ....εν τω μεταξύ,την είχα βάλει το 1ο βράδυ στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε 12,30-4,30 και μετά ξύπνησε και την πήρα μαζί μας...το επόμενο βράδυ την έβγαλε μαζί μας γιατί με πήρε ο ύπνος και δεν την πήγα μέσα....χτες,λοιπόν,την κούρασε η μαμά μου και κοιμήθηκε στις 12....την πήγα στο δωμάτιό της και ξύπνησε στις 3 φωνάζοντας με παράπονο "μαμάαααα,μαμάαααα",πήγα ξάπλωσα μαζί της (έχουμε βγάλει το ένα κάγκελο κι έχουμε βάλει προστατευτικό κάγκελο με διχτάκι) και ξανακοιμήθηκε για άλλα 10 ολόκληρα λεπτά!!!!!μετά έκλαιγε και φώναζε με διπλό παράπονο οπότε την πήρα πάλι μαζί μας..να δούμε σήμερα πώς θα τα πάμε.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

Μαριαλένα καλά να περάσετε! Πολύ ζηλεύω, θέλω κι εγώ να φύγω για να ... ξεφύγω ;):(

Κατερίνα έφυγε η πεθερά?:tongue:

Από εχθές είμαι πολύ καλύτερα, θα το έχετε καταλάβει βέβαια. Αφού ο πατέρας μου είναι καλύτερα ψυχολογικά και το κυριότερο δεν πονάει! Σήμερα πήγε και σε κάτι δουλειές που είχε μαζί με τον πεθερό μου. Σκεφτείτε ότι τις τελευταίες 3 εβδομάδες τις έβγαλε στο κρεβάτι και δεν ήθελε να δει κανένα! Την Δευτέρα όμως που πήγε για την θεραπεία, μίλησε με τον γιατρο και από αυτά που του είπε του αναπτέρωσε το ηθικό του! Εμείς στο σπίτι ότι και να του λεγαμε δεν μας έδινε σημασία! Να ναι καλά ο γιατρός και χαλάλι το φακελάκι που πήρε από μένα χωρίς να το ξέρει κανείς! Τουλάχιστον έκανε δουλειά!;)

Την Παρασκευή το βράδυ ο άντρας μου θα δουλεύει και έτσι θα πρέπει να πάω μόνη μου στη γιορτή του πεθερού μου. Για αυτό δεν μπορώ να έρθω και στον παιδότοπο γμτ! Το είχα ξεχάσει τελείως και το θυμήθηκα εχθές το βράδυ! Και ήθελα τόσο να έρθω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Kαλημέρα και απο μενα

Χτες την εβγαλα με βολτες ολη μερα παρεα με τον μικρο.

Ο οποιος δε ηθελε με καμια να παει σχολειο. Ο λογος?

Τον κερασε χυλοπιτα η μια απ τις δυο γυναικες του.. και τον στεναχωρησε που τον χωρισε.. και δε ηθελε να παει για να μην την δει....

πως το σχολιαζετε τουτο ? τι κανει μια μανα με ενα 4χρονο που αντιμετωπιζει τετοια θεματα? εκτος απ το να γελαει??

Τον πειρα λοιπον και πηγαμε στην παραμυθουπολη.... δε μας αρεσε...

φυγαμε και οργωσαμε την Κολοκοτρωνη, Ευαγγελιστριας Χαβριου, ερμου κτλ κτλ

ψωνισαμε για κατι παιδικα γενεθλια που εχουμε αυτες τις μερες και μετα εβγαλα το αχτι μου στα μαγαζακια που παω για υλικα.. πηγα και στο Kangaroo Μαριλου... ξεπαραδιαστηκα σε μαλια και υλικα...και εμαθα οτι αρχιζει νεο εικαστικο τωρα το γεναρη... ψηνομαι ασχημα αλλα η τσεπη δε ξερω αν θα ψηθει..

μετα πηγαμε goodys γυρισαμα για λιγο στην γιαγια και μετα παλι επισκεψη σε ενα μωρακι.. σπιτι φτασαμε στις 11 την νυχτα.. αλλα περασα πολυ ομορφα..

Σημερα περιμενουμε τον ΠΑΠΑ που λετε και ποιο πανω να αγιασει,.... δηλαδη η μανα μου το πε, στο αλλο σπιτι δε ειχε ερθει ποτε , εδω λεει ερχεται. Το απογευμα παμε σε παρτυ γενεθλιων μονη μου με τα δυο παιδια και θα μας μαζεψει ο ηλιας οταν σχολασει.. για να δω τι θα κανω....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!

Δεν είμαι στα καλά μου σήμερα....ξενύχτησα με τη μικρή στον καναπέ(ξύπνησε κατά τις 3 το βράδυ) και μου έλεγε μαμά μέσα μπαμπά...να πάμε δηλαδή στη κρεβατοκάμαρά μου με τον μπαμπά να κοιμηθούμε....μας πήρε τελικά ο ύπνος εκεί κ ξύπνησα σαν ς 7 παρά το πρωί κ την πήγα στο κρεβάτι της!:?

Στο μεταξύ έρχεται κ η μάνα μου το πρωί κ μου λέει ότι είδε η οδοντίατρος κάτι περίεργες κοκκινίλες στο στόμα του πατέρα μου κ πρέπει να πάει σε στοματολόγο να δει τι είναι....έχει βγάλει 3 δόντια από παραμονές Πρωτοχρονιάς μέχρι χθες...βασικά κάτι συμβαίνει γιατί χάλασαν σε μικρό χρονικό διάστημα πολλά δόντια...τέσπα ας μην το αναλύσω γιατί φοβάμαι τα χειρότερα επειδή καπνίζει πολύ κ δεν πλένει κ συχνά τα δόντια του! :cry:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κουκλες!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριλου με το καλο τα αποτελεσματα!!!! και καλο δρομο να εχετε σημερα και καλα να περασετε στην εκδρομουλα σας!!

εδω τα καλαντα τα λενε!! μολις ηρθε ενα παιδακι κ μας τα ειπε!!!

σημερα εχω ενα λαιμο χαλια

μου ηρθε και η ακατονομαστη....

χαλια....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εμένα μπορώ να πω οτι έστρωσε με τουν ύπνο πάλι απο την Δευτέρα που ξεκίνησε σχολείο.Δεν ξυπνάει εδώ και 2 βράδια.Αλλά 2 βδομάδες μας πέθανε.Δεν κουραζόταν προφανώς γι'αυτό.Τελικά μεγάλη υπόθεση το πρόγραμμα στα παιδιά.

Αννα οσο για τον μπαμπά σου τι να πώ?Θα πρέπει να περιμένετε πρώτα να δείτε τι είναι αυτό που έχει.Μπορεί να μην είναι και τίποτα.Καμιά φορά τυχαίνει με τα δόντια να χαλάνε το ένα μετά το άλλο.Ξεκινάς να φτιάξεις το ένα και επηρεάζετε το άλλο και πάει λέγοντας.Περαστικά του και μην ανυσηχείς,τουλάχιστον πριν μάθετε τι είναι.

SI5Yp3.png

Kαλημέρα και απο μενα

Τον κερασε χυλοπιτα η μια απ τις δυο γυναικες του.. και τον στεναχωρησε που τον χωρισε.. και δε ηθελε να παει για να μην την δει....

πως το σχολιαζετε τουτο ? τι κανει μια μανα με ενα 4χρονο που αντιμετωπιζει τετοια θεματα? εκτος απ το να γελαει??

ψωνισαμε για κατι παιδικα γενεθλια που εχουμε αυτες τις μερες και μετα εβγαλα το αχτι μου στα μαγαζακια που παω για υλικα.. πηγα και στο Kangaroo Μαριλου... ξεπαραδιαστηκα σε μαλια και υλικα...και εμαθα οτι αρχιζει νεο εικαστικο τωρα το γεναρη... ψηνομαι ασχημα αλλα η τσεπη δε ξερω αν θα ψηθει..

μετα πηγαμε goodys γυρισαμα για λιγο στην γιαγια και μετα παλι επισκεψη σε ενα μωρακι.. σπιτι φτασαμε στις 11 την νυχτα.. αλλα περασα πολυ ομορφα..

Σημερα περιμενουμε τον ΠΑΠΑ που λετε και ποιο πανω να αγιασει,.... δηλαδη η μανα μου το πε, στο αλλο σπιτι δε ειχε ερθει ποτε , εδω λεει ερχεται. Το απογευμα παμε σε παρτυ γενεθλιων μονη μου με τα δυο παιδια και θα μας μαζεψει ο ηλιας οταν σχολασει.. για να δω τι θα κανω....

αχου τον καημενουλη...:|:neutral::| ερωτικη απογοητευση απο τωρα:tongue::tongue::tongue:

Ειρηνη ευαισθητουλης ο γιοκας σου..:P:p

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα Καλημέρα!!!! Φεύγουμε για την εκδρομή μας σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη:P:p:p:p:p:p:p Τα πράγματα τα έχει ήδη φορτώσει ο Βασίλης και μόλις σχολάσει το απόγευμα ΦΥΓΑΜΕ!!!!!!

Κατά τα άλλα πήγα πρωί πρωί στο ΙΚΑ, μου πήραν αίμα για τις εξετάσεις μου και θα είναι όλες έτοιμες σε μια εβδομάδα, εκτός από το θυροειδή που κάνει λέει ένα μήνα:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Δεν πειράζει όμως, δε μας επείγει αυτή γιατί είναι απλά ρουτίνας οπότε μόλις πάρω τις υπόλοιπες θα πάω στο γιατρό να με δει και να κανονίσουμε πότε θα πάμε για την αυχενική.

Καλά να περάσετε.Καλό ταξίδι.Ωραίος καιρός για εκδρομούλα!Μ'αρέσει να ταξιδεύω και να έχει αυτή την μουντάδα έξω.Οχι να βρέχει όμως.

SI5Yp3.png

Καλημέρα.Που να το ξέρω βρε Χριστινάκι για την Βουλγαρία λέω οτι δεν είναι mazoo and the zoo?Ούτε που πρόσεξα πότε λέγατε γι'αυτό.Αλλά και πάλι εγώ επειδή δεν μπορώ να διανοηθώ οτι θα πάω κάπου χωρίς τη μικρή όλα τα μέρη μου φαίνονται φιλικά και για τα παιδιά.
Δεν κατάλαβα καν τι λες χαχαχαχα

Εγώ "την είπα" στην Άννα που σε γράφει demykoo αντί για kou κι ότι όπως το γράφει μου θυμίζει τους mazoo and the zoo :D

Δεν έρχονται παιδιά για τα κάλαντα των Φώτων, αν και αν έρθουν χαρά είναι...

Συνήθως έρχεται ο ιερέας της ενορίας σαν σήμερα στα σπίτια με αγιασμό.

H μάνα μου έχει ορθάνοιχτα παράθυρα κι ακούω επίμονο κουδούνι στην πόρτα της από το γραφείο που βρίσκομαι. Ο παππάς βιάζεται μάλλον χαχαχα
Καλημέρα Καλημέρα!!!! Φεύγουμε για την εκδρομή μας σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη:P:p:p:p:p:p:p Τα πράγματα τα έχει ήδη φορτώσει ο Βασίλης και μόλις σχολάσει το απόγευμα ΦΥΓΑΜΕ!!!!!!

Κατά τα άλλα πήγα πρωί πρωί στο ΙΚΑ, μου πήραν αίμα για τις εξετάσεις μου και θα είναι όλες έτοιμες σε μια εβδομάδα, εκτός από το θυροειδή που κάνει λέει ένα μήνα:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Δεν πειράζει όμως, δε μας επείγει αυτή γιατί είναι απλά ρουτίνας οπότε μόλις πάρω τις υπόλοιπες θα πάω στο γιατρό να με δει και να κανονίσουμε πότε θα πάμε για την αυχενική.

Καλά να περάσετε και καλά αποτελέσματα
Καλημέρα!!!

Τάσεις φυγής έχετε και πιάσατε κουβέντα για ταξίδια???Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε κι εμείς κανένα,έστω κ εδώ κοντά.....

Είμαι πολύ κουρασμένη..εδώ και 3 μέρες ξυπνάω την μικρή στις 10 το πρωί και με με ξετινάζει....άλλο να την έχεις από τις 11-12 το πρωί κι άλλο από τις 10....τουλάχιστον κοιμάται πιό εύκολα το μεσημέρι για 1-1,30 ωρίτσα και μετά ξανά πάλι τρέξιμο,παιχνίδι κλπ....εν τω μεταξύ,την είχα βάλει το 1ο βράδυ στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε 12,30-4,30 και μετά ξύπνησε και την πήρα μαζί μας...το επόμενο βράδυ την έβγαλε μαζί μας γιατί με πήρε ο ύπνος και δεν την πήγα μέσα....χτες,λοιπόν,την κούρασε η μαμά μου και κοιμήθηκε στις 12....την πήγα στο δωμάτιό της και ξύπνησε στις 3 φωνάζοντας με παράπονο "μαμάαααα,μαμάαααα",πήγα ξάπλωσα μαζί της (έχουμε βγάλει το ένα κάγκελο κι έχουμε βάλει προστατευτικό κάγκελο με διχτάκι) και ξανακοιμήθηκε για άλλα 10 ολόκληρα λεπτά!!!!!μετά έκλαιγε και φώναζε με διπλό παράπονο οπότε την πήρα πάλι μαζί μας..να δούμε σήμερα πώς θα τα πάμε.....

Αχ παναγιά μου... υπομονή, τι άλλο να σου πω!
Καλημέρα,

Μαριαλένα καλά να περάσετε! Πολύ ζηλεύω, θέλω κι εγώ να φύγω για να ... ξεφύγω ;):(

Κατερίνα έφυγε η πεθερά?:tongue:

Από εχθές είμαι πολύ καλύτερα, θα το έχετε καταλάβει βέβαια. Αφού ο πατέρας μου είναι καλύτερα ψυχολογικά και το κυριότερο δεν πονάει! Σήμερα πήγε και σε κάτι δουλειές που είχε μαζί με τον πεθερό μου. Σκεφτείτε ότι τις τελευταίες 3 εβδομάδες τις έβγαλε στο κρεβάτι και δεν ήθελε να δει κανένα! Την Δευτέρα όμως που πήγε για την θεραπεία, μίλησε με τον γιατρο και από αυτά που του είπε του αναπτέρωσε το ηθικό του! Εμείς στο σπίτι ότι και να του λεγαμε δεν μας έδινε σημασία! Να ναι καλά ο γιατρός και χαλάλι το φακελάκι που πήρε από μένα χωρίς να το ξέρει κανείς! Τουλάχιστον έκανε δουλειά!;)

Ξύπνια η κόρη ;)

Μπράβο, πάνε όλα καλύτερα, χαίρομαι

Kαλημέρα και απο μενα

Γυριστρούλααααααα σε θυμάμαιιιι, γυριστρούλα, σε φοβάμααααι
Στο μεταξύ έρχεται κ η μάνα μου το πρωί κ μου λέει ότι είδε η οδοντίατρος κάτι περίεργες κοκκινίλες στο στόμα του πατέρα μου κ πρέπει να πάει σε στοματολόγο να δει τι είναι....έχει βγάλει 3 δόντια από παραμονές Πρωτοχρονιάς μέχρι χθες...βασικά κάτι συμβαίνει γιατί χάλασαν σε μικρό χρονικό διάστημα πολλά δόντια...τέσπα ας μην το αναλύσω γιατί φοβάμαι τα χειρότερα επειδή καπνίζει πολύ κ δεν πλένει κ συχνά τα δόντια του! :cry:
Ψυχραιμία μέχρι να δείτε τι είναι, μπορεί να είναι κάποια μόλυνση

Και τώρα σας φιλώ, πάω στο Κορωπί για δουλειά

WN6Op3.png

A καλά κι'εγώ άλλο κατάλαβα.Συννενόηση πεπόνι που λένε.

Κι'εγώ σας αφήνω προς το παρόν,πάω στο Αιγάλεω για μια δουλειά του μπαμπά μιας και είναι Καναδά οι τυχεροί οι γονείς μου!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Από ομιλία πώς πάτε; Ο δικός μου δεν έχει καμία σχέση με την αδερφή του που μιλούσε ολοκάθαρα στην ηλικία του ακόμη και τις πιο δύσκολες λέξεις και ήξερε απέξω τα παιδικά βιβλία που της διάβαζα, αναγνώριζε γράμματα, αριθμούς...

Εκτός από μαμά, μπαμπά, Τζία, και τρεις τέσσερεις λεξούλες-συλλαβές μόνο όμως από τραγουδάκια, των οποίων πιάνει ακριβώς τη μελωδία, αρνείται να μιλήσει, χαμογελάει με παίρνει μαζί του και μου δείχνει με το χεράκι τί θέλει. Μήπως επειδή δεν ασχολούμαι τόσο μαζί του όσο παλιά με τη Σοφία;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Από ομιλία πώς πάτε; Ο δικός μου δεν έχει καμία σχέση με την αδερφή του που μιλούσε ολοκάθαρα στην ηλικία του ακόμη και τις πιο δύσκολες λέξεις και ήξερε απέξω τα παιδικά βιβλία, αναγνώριζε γράμματα, αριθμούς...

Εκτός από μαμά, μπαμπά και τρεις τέσσερεις λέξεις μόνο όμως από τραγουδάκια, των οποίων πιάνει ακριβώς τη μελωδία, αρνείται να μιλήσει, χαμογελάει με παίρνει μαζί του και μου δείχνει με το χεράκι τί θέλει. Μήπως επειδή δεν ασχολούμαι τόσο μαζί του όσο παλιά με τη Σοφία;

Κι εμένα τα ίδια Ελένη, όλα με το χερι τα δείχνει! Κι εγώ ασχολούμε και επαναλαμβάνω λέξεις επίτηδες, αλλά εκείνη μούγκα!:rolleyes: Καλά η μάνα μου δε, δεν βάζει γλώσσα μέσα της! Εγώ αναρωτιέμαι μήπως επειδή τα λέμε εμείς όλα, βαριέται να τα πει κι αυτή και της έρχεται πιο εύκολο να το δείξει?

Πάντως δεν με νοιάζει ακόμα, τα βασικά τα λέει...μαμά, μπαμπα, μαμ,γιαγια,ντα! Σήμερα το πρωί ετοιμαζόμουν για τη δουλειά και εκείνη έλεγε μια μελωδία από ένα παιχνίδι της και χόρευε ρυθμικά! Μου έρχεται να τη ρουφήξω μερικές φορές!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κι εμένα τα ίδια Ελένη, όλα με το χερι τα δείχνει! Κι εγώ ασχολούμε και επαναλαμβάνω λέξεις επίτηδες, αλλά εκείνη μούγκα!:rolleyes: Καλά η μάνα μου δε, δεν βάζει γλώσσα μέσα της! Εγώ αναρωτιέμαι μήπως επειδή τα λέμε εμείς όλα, βαριέται να τα πει κι αυτή και της έρχεται πιο εύκολο να το δείξει?

Πάντως δεν με νοιάζει ακόμα, τα βασικά τα λέει...μαμά, μπαμπα, μαμ,γιαγια,ντα! Σήμερα το πρωί ετοιμαζόμουν για τη δουλειά και εκείνη έλεγε μια μελωδία από ένα παιχνίδι της και χόρευε ρυθμικά! Μου έρχεται να τη ρουφήξω μερικές φορές!

Κι εμένα "πιάνει" τις μελωδίες τις μουρμουρίζει και τις χορεύει. Αλλά να μη λέει ούτε νερό; Το Σεπτέμβριο που γυρίσαμε από τα Χανιά έλεγε, γ(κ)ιαγιά, (μ)πανάνα, μ(π)αβο, επίσης στη Θεσ/κη κάτι πήγαινε να πει, τώρα που είναι πάλι στο σπίτι τα ίδια. Χθες μόνο στο σούπερ μάρκετ πήγε στο ράφι με τις ρυζογκοφρέτες πήρε δύο πακέτα και μας τα έδωσε εμείς τα επιστρέψαμε στη θέση τους και εκείνος αγανακτισμένος άρχισε να μας "μιλά". Μήπως στο σπίτι τα έχει όλα έτοιμα και εύκολα και δεν κινητοποιείται; Βέβαια λένε ότι είναι στο παιδί.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Εμενα παλι ξερει να λεει ενα σωρο πραγματα, αλλα απλα αρνειται να τα πει. Τα λεει για 2-3 μερες συνεχεια μολις τα μαθαινει και μετα ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑ. Αλλα δεν μου δείχνει τιποτα. Το νερό το ζητάει με λογια, το φαγητό το ζητάει με λογια και μεχρι εκει.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...