Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εμείς καρεκλάκι φαγητού έχουμε chicco...όπως και τα περισσότερα πράγματά μας...δεν ξέρω γιατί αλλά επιμένω να παίρνω πάντα chicco ακόμα και στα πιο απλά...

Φάγαμε σήμερα για πρώτη φορά ρυζάλευρο βανίλια!!Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκε η μικρή...αύριο θα δοκιμάσω μήπως το θέλει πιο αραιό,πιο ζεστό...μας έδωσε 2 φακελάκια "Γιώτης" η παιδίατρος μπορεί και να μην αρέσει η γεύση στη μικρή...εσείς πιο παίρνετε,βρε κορίτσια???Μήπως η άλλες είναι πιο εύγευστες??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειά σας κορίτσια.

Ο πιτσιποπάκος το πρωί έκανε 2 φορές εμετό και συνέχεια βήχει...μάλλον κρύωσε:-(

Λίζα με το καλό η μετακόμηση.

Τα μάτια των μωρών σας τι χρώμα είναι? του πιτσιποπάκου είναι ακόμα γαλάζια αλλά φοβάμαι ότι θα αλλάξουν μιας και κανείς μας δεν έχει γαλάζια μάτια:(

Περαστικούλια στον πιτσιποπάκο!!!!!;);)

Μπιζελάκι, ούτε στην Καρολίνα αρέσει αυτή η κρέμα. Της δίνω της Nestle, που δεν έχει ζάχαρη. Μια φορά που της έφτιαξα ένα δείγμα Νουνού (έχει ζάχαρη), την έφαγε με κάπως περισσότερη όρεξη. Βέβαια χθες που της έδωσα για να δω αντιδράσεις, κρέμα με 7 δημητριακά και μπανάνα, τίγκα στη ζάχαρη, σε 5 λεπτά είχε φάει όλο το πιάτο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σήμερα γκρινιάζει ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!:twisted::twisted:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γεια σας κοριτσια.

Εμας το ρυζαλευρο ουτε να το φτυσει. Αλλαξα τρεις μαρκες ως τωρα και ακομα ψαχνω. Αλλα τι να κανεις. Οταν ο μπαμπας την ωρα που τρωμε του δινει και γλυφει, τυρια, ντοματες, πατατες ακομα και τζατζικι ειναι δυνατον να φαει μετα ρυζαλευρο? :confused:

ziZip2.png BhAqp2.png

καλησπερα κοριτσαρες μου!!!!!

τωρα εβαλα τον ... "απ΄αυτον μου" κατω!!!!

απο σημερα ξεκινησε ο ... μαραθωνιος "μετακομιζω" και θα συνεχιστει μεχρι την 1η του μηνα οπου και ευλπιστω οτι θα ειμαστε πλεον στο καινουριο μας προσωρινο σπιτακι :)

Αννα... το παρτυ θα το κανω στο καινουριο σπιτι... και προτεινω, αν οχι η συναντηση Ιανουριου, αλλα αυτη του Φεβρουαριου να γινει εκει!!!! :D

Αυριο θα ερθει ο κυριος της μεταφορικης να δει τι εχουμε προς μεταφορα και να μας ραψει ενα "κοστουμακι" στα μετρα μας... και επισης αυριο θα παμε να κλεισουμε ολα τα καινουρια επιπλακια μας για τα οποιων ανελαβε το κοστος η πεθερα μου (καλα να ειναι η γυναικα :tongue: )

και οτι αφορα... τα μωρακια μας τωρα...

ο μπεμπης δεν τρωει καθολου κρεμουλες, τις απεχθανεται ενα πραμα, ξυνιζει τα μουτρα του και ανατριχιαζει κανονικοτα :lol:

τα φρουτα τα τρωει μια χαρα χωρις προσθετα... μπισκοτα και λοιπες κρεμες... και σε λιγες μερες ξεκιναμε χορτο-κρεατοσουπες και τα συναφη! :)

καποια με ρωτησε για τα μπισκοτα και τον κροκο αυγου...

εγω ΠΟΤΕ, δεν τα εχω κανει ετσι!! παντα τα βουταω σε κουβερτουρα (μαυρη ή λευκη) και βαζω επανω ή ξηρους καρπους ή διαφορα ζαχαρωτα χρωματιστα! :)

σας ζαλισα ε ??? :-P

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εμείς καρεκλάκι φαγητού έχουμε chicco...όπως και τα περισσότερα πράγματά μας...δεν ξέρω γιατί αλλά επιμένω να παίρνω πάντα chicco ακόμα και στα πιο απλά...

Φάγαμε σήμερα για πρώτη φορά ρυζάλευρο βανίλια!!Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκε η μικρή...αύριο θα δοκιμάσω μήπως το θέλει πιο αραιό,πιο ζεστό...μας έδωσε 2 φακελάκια "Γιώτης" η παιδίατρος μπορεί και να μην αρέσει η γεύση στη μικρή...εσείς πιο παίρνετε,βρε κορίτσια???Μήπως η άλλες είναι πιο εύγευστες??

Η πιο γλύκια ειναι η ΝΟΥΝΟΥ.:lol: κάνει και για μαμάδες!!!!!Αν μείνει στο πιατάκι δεν το πετάς......:-PΕγω αλλάζω συνέχεια αλλα αυτήν της αρέσει περισσότερο.

και εγω ίδιο καρεκλάκι εχω αλλα δεν είμαι ευχαριστημένη δεν κλείνει καλα.δεν θω να το έχω μόνιμα ανοιχτο....:-(

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

γειά σας κορίτσια.

Ο πιτσιποπάκος το πρωί έκανε 2 φορές εμετό και συνέχεια βήχει...μάλλον κρύωσε:-(

Τα μάτια των μωρών σας τι χρώμα είναι? του πιτσιποπάκου είναι ακόμα γαλάζια αλλά φοβάμαι ότι θα αλλάξουν μιας και κανείς μας δεν έχει γαλάζια μάτια:(

γαλάζια και τα δικά μας,εγώ έχω πράσινα και η πεθερά μου γαλανά

την Γιώτης καθ'ολου..νουνου και nestle δεν την προλαβαίνω

μας έριξε χαλάζι!!!!από τις 5 το απόγευμα κοιμηθήκαμε στις 10 και μόλις ξαναξυπνήσαμε..καληνύχτα σας

nAcmp3.png

uZRep2.png

Τι κάνετε κορίτσια κομάστε;Εμένα κοιμούνται όλοι κι εγώ προσπαθώ να γράψω από το κινητό μιας και ο υπολογιστής κάτι έπαθε.:mad:

Λιζάκι μου καλορίζικο το σπιάκι σας!!Καλέ έχετε ανταλλάξει συνταγές κι εγώ δεν είδα τίποτα;

Επεξεργάστηκαν by ΕλισάβετΖ

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Κοριτσια νερο ποτε τους δινουμε; Και κατι ακομα ο γιατρος μου ειπε μεχρι να κλεισει τον εκτο να κοψω την αποστειρωση. Το πιατο και το κουταλι πως θα το αποστειρωνο δηλαδη;;
Αύριο δώσε μετά την κρέμα. Το νερό θα πρότεινα να το βράσεις και να το αφήσεις να κρυώσει στο μπιμπερό. Εγώ γεμίζω ένα από τα μικρά της κίκο το πρωί και του δίνω όλη μέρα. Κάθε τόσο το θέλει, ειδικά μετά τα γεύματα. Αποστείρωση μπάι μπάι!!
και μας η γιατρος μας ειπε να σταματησουμε την αποστειρωση αλλα πως θα πλενουμε τα μπουκαλια?μου ειπε με ζεστο νερο αλλα πως??? μονο με απορυπ.πιατων?

να σας πω την αληθεια δεν αισθανομαι πιο σιγουρη με τον αποστειρωτη και τον χρησ ακομη.........εσεις πως τα πλενετε?

Σαπούνι, ζεστό νερό και πολύ καλό ξέβγαλμα. Ειδικά τις στροφές να τρίβεις και την θηλή, εκεί επιμένει η βρωμιά και τα άλατα.
κατι αλλο το νερο (που φτιαχνουμε το γαλα)το βραζετε σε κατσαρολα και το βαζετε σε θερμο ή σε βραστηρα?
Πιο μωρό όταν ήταν σε κατσαρόλα για να βράσει πολύ ώρα. Τώρα πλέον βραστήρας. Το θερμός το κατάργησα γιατί μένει ώρα μέσα και κάπως μυρίζει, άσε που μαζεύει κι άλατα, να κάθομαι μετά να τρίβω και θερμός; Μόνο όταν βγαίνουμε έξω θα το πάρω. Για το σπίτι βράζω μια το πρωί και μια το βράδυ την δόση για το γάλα και το πόσιμο νερό. Το νερό για το γάλα το βάζω μετά στο μπιμπερό και μετά στον θερμαντήρα σε μεσαία θερμοκρασία για να διατηρηθεί χλιαρό προς ζεστό. Βάζω και το καπάκι πάνω (χωρίς τη θηλή) για να το καλύπτω. Έτσι την ώρα που το χρειάζομαι απλά προσθέτω σκόνη κι έτοιμο, δεν το κρυώνω ούτε το ζεσταίνω.
Εγώ το βράζω μέσα στο μπιμπερό, στον θερμαντήρα...
Τι θερμαντήρα έχεις; Βράζει κι όλας;
Από ρυζάλευρο βανίλια τη Νουνού τσακίζει. Τώρα τρώει πιο πολύ φαρίν λακτέ το απόγευμα για να στρογγυλέψει λίγο είπε ο γιατρός, γιατί είναι στα όρια στις καμπύλες ανάπτυξης.
Φίλη μου, εμένα είχε ένα ωραίο λαδί χρωματάκι, το οποίο τείνει να καστανοποιηθεί τελευταία... :(
Αννα... το παρτυ θα το κανω στο καινουριο σπιτι... και προτεινω, αν οχι η συναντηση Ιανουριου, αλλα αυτη του Φεβρουαριου να γινει εκει!!!! :D

και επισης αυριο θα παμε να κλεισουμε ολα τα καινουρια επιπλακια μας για τα οποιων ανελαβε το κοστος η πεθερα μου (καλα να ειναι η γυναικα :tongue: )

Καλά, γουστάρω συνάντηση!!! Όσο για την πεθερά σου τι να πω; Άγια γυναίκα, κι εσύ μια γαϊδούρα που όλο γκρινιάζεις! :lol: Η Σοφία μάλλον θέλει να ανταλλάξετε χαχα

Update Μπραντζελινίου: Τις τελευταίες μέρες ξυνίζει τα μούτρα με την φρουτόκρεμα, δεν την τσακίζει όλη πλέον. Κατά τα λοιπά έχει ups and downs με φαί και ύπνο. Από διάθεση μια χαρά. Του αγοράσαμε από ebay το singing gummybear κι έφτασε σήμερα. Τι χαρά έκανε, δεν περιγράφεται. Δεν περίμενα ένα τόσο δα σαμιαμιδάκι να δείχνει τόσο έντονα συναισθήματα! Επίσης, ανακαλύψαμε γιατί μουγκανίζει διαρκώς όταν εγώ είμαι στο λαπτοπ. Τόσο καιρό νόμιζα γιατί ήθελε να βλέπει στο youtube gummy bear. Αμ δε! Τον εξιτάρει το τίκι τίκι που κάνω όταν γράφω. Τον άφησα να αγγίξει τα πλήκτρα και τους έβγαλε τα μάτια, άνοιξε 100 παράθυρα, το γέμισε σάλια... Ευτυχώς έχω ένα πολύ παλιό κι όπως ήταν σβηστό τον άφησα να βαράει τα πλήκτρα :lol: Οπότε έχει δικό του laptop ο νέος όπως καταλάβατε. Επίσης, λατρεύει το κινητό μου, στήνεται για φωτογραφίες, λατρεύει τα μούτρα του στον καθρέφτη, κλάνει διαρκώς, λατρεύει τα λαχανικά του το μεσημέρι, χορεύει όρθιος με μια κούκλα-γάιδαρο που του πατάς το χέρι και τραγουδάει και χορεύει και ξεκαρδίζεται άμα βαράμε όλοι μαζί τα χέρια μας στο τραπέζι (μαζί κι αυτός εννοείτα) :D

Η μαμά του πήζει τελευταίως με δουλειά (ευτυχώς) κι αυτός είναι ο λόγος που μάλλον δεν θα σας τιμήσω δυστυχώς το Σάββατο :-(

Σας φιλώ προς το παρόν, να ρίξω κάναν ύπνο να στανιάρω!

ΥΓ Ξέχασα να αναφέρω ότι από απόγευμα έχω τάση για ούρηση χωρίς ούρα (τσιρ τσιρ) και τσούξιμο. Ξέρετε τι είναι έτσι; Γκρρρρρρ την τύχη μου μέσα! Να πάω σε πελάτη και κάθε 30'' να τον κατουράω!

WN6Op3.png

γειά σας κορίτσια.

Καλημερα!!!!!!!

και ο δικος μου μπεμπουλακος εχει γαλανογκριζα ματια και μαλλον θα μεινουν

εγω και ο αντρας μου εχουμε καστανα

ο πεθερος μου εχει γκριζα και οι αδερφες του πεθερου μου εχουν γαλανα μαλλον απο εκει τα πηρε ο μικρος

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες μου!!!!!

τωρα εβαλα τον ... "απ΄αυτον μου" κατω!!!!

απο σημερα ξεκινησε ο ... μαραθωνιος "μετακομιζω" και θα συνεχιστει μεχρι την 1η του μηνα οπου και ευλπιστω οτι θα ειμαστε πλεον στο καινουριο μας προσωρινο σπιτακι :)

Αυριο θα ερθει ο κυριος της μεταφορικης να δει τι εχουμε προς μεταφορα και να μας ραψει ενα "κοστουμακι" στα μετρα μας... και επισης αυριο θα παμε να κλεισουμε ολα τα καινουρια επιπλακια μας για τα οποιων ανελαβε το κοστος η πεθερα μου (καλα να ειναι η γυναικα :tongue: )

και οτι αφορα... τα μωρακια μας τωρα...

ο μπεμπης δεν τρωει καθολου κρεμουλες, τις απεχθανεται ενα πραμα, ξυνιζει τα μουτρα του και ανατριχιαζει κανονικοτα :lol:

τα φρουτα τα τρωει μια χαρα χωρις προσθετα... μπισκοτα και λοιπες κρεμες... και σε λιγες μερες ξεκιναμε χορτο-κρεατοσουπες και τα συναφη! :)

καποια με ρωτησε για τα μπισκοτα και τον κροκο αυγου...

εγω ΠΟΤΕ, δεν τα εχω κανει ετσι!! παντα τα βουταω σε κουβερτουρα (μαυρη ή λευκη) και βαζω επανω ή ξηρους καρπους ή διαφορα ζαχαρωτα χρωματιστα! :)

σας ζαλισα ε ??? :-P

αχ βρε Λιζα ποσο σε ζηλευωωωωωωωωωωω και μεις θελουμε να αλλαξουμε σπιτι αυτο που μενουμε ειναι μικρο ηδη το σαλονι μας εχει γεμισει με το παρκο καροτσι καρεκλακι φαγητου ριλαξ και ολα τα βασικα που εχει ενα σαλονι...........αφου λεω οταν θα αρχισει να μπουσουλαει που θα παει............?

αντε καλο κουραγιο και καλη δυναμη!

εμεις σημεα θα φαμε στο καρεκλακι μας να δουμε πως θα ειναι!!!!!!!!!!!!!

το μαμουνακι μου εχει ενα κολλημα 2 μερες τωρα συνεχεια κανει οτι βηχει στα ψεματα σε τετοιο σημειο που φοβαμαι οτι θα ερεθιστει ο λαιμος του

και επισης λεει <<μπα..μπα..μπα..>> και λεω μπραβο πλοι μερα εγω σε ταιζω σε φροντιζω και εσυ λες μονο μπαμπα.........

καλημερα κοριτσια απο την δουλεια!!!ευχαριστω για τισ απαντησεισ σας!

βατραχακι εμεισ μενουμε σε 35 τετραγωνικα!!αστα!το παρκο,το καροτσι,το ριλαξ φτανουν!!και η απλωστρα και το χριστουγεννιατικο δεντρο τωρα....δεν χωραμε να περασουμε!!!!και μεισ ελπιζουμε να παμε σε αλλο σπιτι!!

η χρυσουλα μασ ηρεμησε εχθεσ και κοιμηθηκε στην κουνιτσα τησ!ηρεμησα και γω!!το ριζαλευρο ουτε να το δει!!!θα εχουμε μαχεσ!!!!δεν προλαβαινω να πω παραπανω!!καλη μερα σε ολεσ!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Καλημέρα κορίτσια.Τελικά εχθές την πήγα τη μικρή στο γιατρό το πρωί γιατί είχε να φάει απο προχθές στις 4 ώρα το μεσημέρι που της είχα δώσει την κρέμα της την οποία έφαγε.Για γάλα ούτε λόγος.Ούτε το βράδυ ήπιε,ούτε εχτές το πρωί.Ο γιατρός μου είπε οτι είναι δόντια.Δεν έχει τίποτα.Την εξέτασε κανονικά και την βρήκε μια χαρά.Αυτό μπορεί να συμβεί είπε απο τα δόντια και να μην τρώει.Μπορεί το ενα δόντι να κάνει αυτό,μπορεί να κάνει πυρετό,μπορεί ωτίτιδα αλλά θα φτιάξει.Τουλάχιστον μου τρώει τα άλλα δυο γεύματα την φρουτόκρεμα το πρωί και την κρέμα το απόγευμα.Εχθές αντί για κρέμα της έδωσα πρώτη φορά και γιαουρτάκι(είναι να το αρχίσουμε σε 3 μέρες)και είπα να της το δώσω για διαφορά.Εφαγε λίγο,όχι όλο αλλά έμεινα ευχαριστημένη για πρώτη φορά.Γάλα βέβαια δεν ήπιε το βράδυ,ούτε πάλι σήμερα το πρωί.Οπότε τώρα πάμε για φρουτόκρεμα στις 11.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Αχ ωραίο να είσαι σπίτι.....έχουμε εμβόλιο σε λίγο οπότε ευκαιρία για κοπάνα :tongue:

Χριστινάκι ουρολοίμωξη μου κάνει αυτό που λες....πολλά νερά μα πολλά όμως όχι καφεδάκι όχι καυτερά όχι αναψυκτικά κ κάνε κ μια καλλιέργεια ούρων....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...