Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μιας και το είπες υπάρχει ένα spa hotel το ΓΑΛΗΝΗ. Μια χαρά θα ήταν και κοντά!:tongue::tongue:

μΗΝ ΤΑ ΣΝΟΜΠΑΡΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΤΟ ΓΑΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ

Ναι καλε, κι εγω ολο για Πηλιο του λεω του Κωστα, δε θελει λεει, καλυτερα κατι παραπανω για να παει εξω...

Καθολου αδικο δεν εχει.

Καλα εγω δεν ειμαι καθολου του σκι.

Στις αλπεις ολοι κανανε διαφορα κι εγω ημουν συνεχεια σε κατι υπαιθρια μπαρ και επινα ζεστο κρασι:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αύριο μετά το θέατρο σκεφτόμουν να πάμε στο τεπανγιάκι του κόνα κάι...μου έχει κάτσει να φάω γιαπωνέζικο εδώ και πολύ καιρό!!!:tongue::tongue:

Δεν το αποφεύγεις καλύτερα; Ωμά ψάρια, κατεψυγμένα ίσως, από θάλασσες που δεν ξέρεις, άστο μωρέ
Ο Νικος λεει να παμε Πάσχα στο Μόναχο. Φέτος καθολικό και ορθόδοξο πέφτουν μαζι. Λέει, ή να πάμε σε ασχετη περιοδο? Μήπως θα ειναι και τα παντα πιο ακριβά?
Να πω την αλήθεια Πάσχα δεν θα πήγαινα. Θα έχει κόσμο, κίνηση, ανήμερα νέκρα κλπ, καλύτερα μετά
Μας έπρηξες ολίγον, σαν τα άχρηστα φυλλάδια που βρίσκω σωρηδόν στην πόρτα μου και μου βρωμίζουν την είσοδο :rolleyes:
Demykoo στους είπε τους λόγους το Βατραχάκι...έχουν γνώση οι Σερραίες:P:p:p
Demykou ρε γκαβίδου, δεν είναι mazoo and the zoo, τόσο καιρό δεν βλέπεις πως το γράφει η γυναίκα; :lol:

Για μια ώρα ραντεβού βγήκα σήμερα, τελικά δούλεψα 1-7 πάλι.

Για τον παιδότοπο στο περστερ, δίνουν χυμό και μια γαλακτογκοφρέτα στο παιδί, η Evip που είχε έρθει χωρίς κουπόνι πλήρωσε 6 ευρώ + καφέδες κλπ. Αννα το κουπόνι σου πρέπει ακόμα να ισχύει, έχεις εξτρά τον καφέ και το τοστ. Κι άλλα θα ήθελα να γράψω υποθέτω αλλά δεν τα θυμάμαι και πρέπει να μαγειρέψω κι όλας (το ότι κάθεται ο άντρας και δουλεύει η γυναίκα τελευταία δεν σημαίνει ότι θα βρίσκω και φαί στο σπίτι, άλλο που στον ανάποδο συνδυασμό εγώ έκανα και τις δουλειές... σουτ, δεν μιλάω, μόλις έπλυνε πιάτα!)

WN6Op3.png

ε μην υπερβαλουμε, οχι και θαυμα το Γαλήνη:shock:

Για καμμενα βουρλα, θαυμα το λες:tongue:

Δεν το αποφεύγεις καλύτερα; Ωμά ψάρια, κατεψυγμένα ίσως, από θάλασσες που δεν ξέρεις, άστο μωρέ

στο τεπανγιακι ειναι ψημενο το φαγητο, μονο το σουσι ειναι ωμο.

ειναι αυτο που τα ψηνουν μπροστα σου.

yey2p2.png BN4cp2.png

Demykou ρε γκαβίδου, δεν είναι mazoo and the zoo, τόσο καιρό δεν βλέπεις πως το γράφει η γυναίκα; :lol:

Για τον παιδότοπο στο περστερ, δίνουν χυμό και μια γαλακτογκοφρέτα στο παιδί, η Evip που είχε έρθει χωρίς κουπόνι πλήρωσε 6 ευρώ + καφέδες κλπ. Αννα το κουπόνι σου πρέπει ακόμα να ισχύει, έχεις εξτρά τον καφέ και το τοστ. Κι άλλα θα ήθελα να γράψω υποθέτω αλλά δεν τα θυμάμαι και πρέπει να μαγειρέψω κι όλας (το ότι κάθεται ο άντρας και δουλεύει η γυναίκα τελευταία δεν σημαίνει ότι θα βρίσκω και φαί στο σπίτι, άλλο που στον ανάποδο συνδυασμό εγώ έκανα και τις δουλειές... σουτ, δεν μιλάω, μόλις έπλυνε πιάτα!)

:shock::shock::shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol:

Αι μαρή!!! :tongue::tongue::tongue: Εκείνη δεν παρεξηγήθηκε εσύ τι πετάγεσαι όσαν μην πω τι?:oops::P:p Τελικά δεν μας είπες όμως στον παιδότοπο θα έρθεις???Κερνάω τοστάκι τον μπράντυ!!!;););):tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

στο τεπανγιακι ειναι ψημενο το φαγητο, μονο το σουσι ειναι ωμο.

ειναι αυτο που τα ψηνουν μπροστα σου.

Α οκ για το ψημένο, για το σούσι έλεγα εγώ. Της επιτρέπω τότε

:shock::shock::shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol:

Αι μαρή!!! :tongue::tongue::tongue: Εκείνη δεν παρεξηγήθηκε εσύ τι πετάγεσαι όσαν μην πω τι?:oops::P:p Τελικά δεν μας είπες όμως στον παιδότοπο θα έρθεις???Κερνάω τοστάκι τον μπράντυ!!!;););):tongue::tongue::tongue:

Δεν μου διευκρίνησες αν είναι μαζού τελικά ή εσύ γκαβίδι :cool:

Nαι, στο παιδοτόπι θα έρθω με μια και μοναδική περίπτωση να μην, εφόσον δουλέψω μέχρι αργά. Αλλά 90% ουί. Και δεν θέλουμε για κέρασμα τοστάκι. Κάνα μπουτάκι ευχαρίστως :oops:

WN6Op3.png

Καλημέρα.Που να το ξέρω βρε Χριστινάκι για την Βουλγαρία λέω οτι δεν είναι mazoo and the zoo?Ούτε που πρόσεξα πότε λέγατε γι'αυτό.Αλλά και πάλι εγώ επειδή δεν μπορώ να διανοηθώ οτι θα πάω κάπου χωρίς τη μικρή όλα τα μέρη μου φαίνονται φιλικά και για τα παιδιά.

Για τον παιδότοπο τώρα.Εγώ τελικά μπορώ να έρθω αλλά είδα κάτι που γράψατε στο fb για αυτή τη συνάντηση και δεν έχω πρόβλημα.Πάω να γράψω και κάτι αλλο εκεί τώρα που θυμήθηκα.

SI5Yp3.png

Καλημερα!!Σπιτι σημερα..ελπιζω τουλαχιστον να μας παει ο συζυγος ΙΚΕΑ για τραπεζακι-καρεκλακι που υποσχεθηκε!!!χΘΕς πηγαμε λιγο τζαμπο,ειχαν βγαλει και τα αποκριατικα μαζι με τα χιστουγεννιατικα:confused:

Χριστινα για το Περιστερι εδωσα ενα λινκ για κουπονι για εισοδο 4 ευρω τις καθημερινες, το εχω τυπωσει αρκετες φορες...αν δεν ισχυσει θα γινει χαμος!!!

Σημερα λενε τα καλαντα των φωτων???

Διαφημίσεις

Δεν έρχονται παιδιά για τα κάλαντα των Φώτων, αν και αν έρθουν χαρά είναι...

Συνήθως έρχεται ο ιερέας της ενορίας σαν σήμερα στα σπίτια με αγιασμό.

Αυτο το ξερω αλλα ερχονται και παιδακια οχι βεβαια πολλα...οσα δεν εχουν βαρεθει να τα λενε!

2732209qhqsenxbe1.gif

Χρονια Πολλα! Καλη φωτιση!

Κατερινα, δεν τα γνωριζουν πολλοι τα καλαντα των Θεοφανειων. Περνουσαν χρονιες ολοκληρες και δεν τα ακουγαμε. Αν και τωρα λογω κρισης, νομιζω θα τα εχουν μαθει τα παιδακια!;)

age.png age.png

Καλημέρα Καλημέρα!!!! Φεύγουμε για την εκδρομή μας σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη:P:p:p:p:p:p:p Τα πράγματα τα έχει ήδη φορτώσει ο Βασίλης και μόλις σχολάσει το απόγευμα ΦΥΓΑΜΕ!!!!!!

Κατά τα άλλα πήγα πρωί πρωί στο ΙΚΑ, μου πήραν αίμα για τις εξετάσεις μου και θα είναι όλες έτοιμες σε μια εβδομάδα, εκτός από το θυροειδή που κάνει λέει ένα μήνα:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Δεν πειράζει όμως, δε μας επείγει αυτή γιατί είναι απλά ρουτίνας οπότε μόλις πάρω τις υπόλοιπες θα πάω στο γιατρό να με δει και να κανονίσουμε πότε θα πάμε για την αυχενική.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...