Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και στα καμμένα βούρλα πήγαινα 3ήμερο χωρίς τα παιδιά!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι καλε, κι εγω ολο για Πηλιο του λεω του Κωστα, δε θελει λεει, καλυτερα κατι παραπανω για να παει εξω...

Ναι καλε, κι εγω ολο για Πηλιο του λεω του Κωστα, δε θελει λεει, καλυτερα κατι παραπανω για να παει εξω...

Εμείς όλο λέμε να πάμε μια μονοήμερη στη Κρύα της Λειβαδιάς κ δεν πάμε!:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Μιας και το είπες υπάρχει ένα spa hotel το ΓΑΛΗΝΗ. Μια χαρά θα ήταν και κοντά!:tongue::tongue:

Ναι, ναι είχαν πάει οι κουμπάροι μας για σπα!!!

Συμφωνώ με τον Κώστα!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ρε πολυλογούδες ούτε μέχρι το ΙΚΑ δε μπορεί να πεταχτεί κανείς και έχετε βάλει πλώρη για τα πέρατα του κόσμου, τι είστε σεις ρε?!?!?!?!?!?!

Λοιπόν εδώ στο ΙΚΑ μας μου είπαν να πάω αύριο πρωί πρωί χωρίς ραντεβού και να κάνω τις εξετάσεις μου κανονικά (μου τις έγραψε σήμερα ο γιατρός τους) γιατί οι λέγγυες προηγούνται:P:p:p:p:p:p Οπότε θα πάω κι εγώ κιουρία κι ελπίζω μόνο να μην κάνουν 100 χρόνια να βγάλουν τα αποτελέσματα. ΑΛήθεια όσες τις κάνατε στο ΙΚΑ συνήθως πόσες μέρες θέλανε για αποτελέσματα?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Δήμητρα καλό είναι σαν τιμή ΑΛΛΑ πρέπει να πας με δικό σου όχημα κ πίστεψέ με δεν θες να πας Βουλγαρία με το αυτοκίνητό σου....αν θέλετε να πάτε με τρένο λεοφωρείο αλλά είναι πολλές ώρες κ ταλαιπωρεία!!!

Με θέα τον Νέστο υπέροχος χειμερινός προορισμός----> http://www.hotelnemesis.gr/gr/index_gr.html

Άννα γιατί οχι με αυτοκίνητο?Κλέβουνε?Με λεωφορείο ή τρένο δεν πάμε γιατί θα πηγαίναμε και με τη μικρή μαζί οπότε....

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Μερικες φορες δεν εχει σημασια ο προορισμος, αλλα γιατι πας.

Το Bansko θεωρείται ο κορυφαίος προορισμός αυτή τη στιγμή στα Βαλκάνια για να πας για σκι.

Και η προσφορά παντως Δημητρα, καλη ειναι.

ωραίο και το σκί αν το κατέχεις το άθλημα αλλά δεν έχω ιδέα.Αφού και στο Καρπενήσι όταν είχαμε πάει πριν κανα 2 χρόνια και είχαμε μείνει στο Μontana το ξενοδοχείο που το χιονοδρομικό είναι πολύ κοντά να φανταστείς κάτσαμε μια βδομάδα και εκεί δεν πήγαμε καθόλου ούτε για να δούμε πως ήταν.Γυρίσαμε όμως αλλά μέρη εκεί κοντά.

SI5Yp3.png

Άννα γιατί οχι με αυτοκίνητο?Κλέβουνε?Με λεωφορείο ή τρένο δεν πάμε γιατί θα πηγαίναμε και με τη μικρή μαζί οπότε....

Δημητρα ειναι λιγο επικυνδυνα με το αυτοκινητο

ισως να μην το βρειτε το πρωι που θα ξυπνησετε...

βεβαια δεν συμβαινει παντου κ παντα

εξαρταται το μερος που θα πας..

αλλα καλυτερα φυλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισα!!

αν και διπλα μας η Βουλγαρια και εχω παει μονο μια φορα

κι αυτο στην πολη που ειναι διπλα στα συνορα

ειχαμε αφησει το αυτοκινητο στα ελληνικα συνορα και πηγαμε μεσα με τα ποδια μεχρι να βρουμε ενα ταξι για να μας παει στην πολη

ωραια ηταν

πολυ φθηνα...

αλλα για το μπανσκο που λεει γιωτα εχω ακουσει τα καλυτερα!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...