Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α καλα, αυτο το ειδα το πρωι, ο αντρας μου ετοιμος ειναι αλλα...Βουλγαρια?Ειπαμε!

Xαχα...και εγώ έτσι σκέφτηκα!!!

Βερολίνο με lufthansa και θέση για την κάρολ 666 ευρώ. Πολλά είναι??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ε βρε Κατερινα, στη Βουλγαρια πας μονο αν θες να κανεις σκι. Αυτό ειναι το νόημα.

3 χρονια το προσπαθουμε, αλλα μια με την εγκυμοσυνη, μια με το μωρο, δεν τα εχουμε καταφερει ακομα. ίσως του χρονου πρωτα ο Θεος. Φέτος μια Καλαβρυτα ειπαμε να παμε κανα 4-ημερο για σκι, αλλα χιονι ουτε για δειγμα. Ουτε καν στον Παρνασσο δεν εχει ανοιξει το χιονοδρομικο.

Και το πρωτο μωρο παντως σε 4ημερο στα Καλαβρυτα για σκι το ειχαμε "πιάσει"

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Α καλα, αυτο το ειδα το πρωι, ο αντρας μου ετοιμος ειναι αλλα...Βουλγαρια?Ειπαμε!

κι'εμένα κάπως μου κάνει Κατερίνα αλλά πάει πολύς κόσμος έχω ακούσει και για 3 μέρες είναι καλή τιμή και με αυτά που περιλαμβάνει.

SI5Yp3.png

Μερικες φορες δεν εχει σημασια ο προορισμος, αλλα γιατι πας.

Το Bansko θεωρείται ο κορυφαίος προορισμός αυτή τη στιγμή στα Βαλκάνια για να πας για σκι.

Και η προσφορά παντως Δημητρα, καλη ειναι.

4Rnfp3.png

Δήμητρα καλό είναι σαν τιμή ΑΛΛΑ πρέπει να πας με δικό σου όχημα κ πίστεψέ με δεν θες να πας Βουλγαρία με το αυτοκίνητό σου....αν θέλετε να πάτε με τρένο λεοφωρείο αλλά είναι πολλές ώρες κ ταλαιπωρεία!!!

Με θέα τον Νέστο υπέροχος χειμερινός προορισμός----> http://www.hotelnemesis.gr/gr/index_gr.html

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Τελειωσε αλλα εχουν βαλει ολοι εκπτωσεις απο τωρα να ξερεις

Kανονικά από τα Χριστούγεννα θα έπρεπε να ξεκινούν οι εκπτώσεις!

Ασε Πολα δεν το βλεπω, τελικα η προσφορα που ειδα στο bonusdeals για Κων/πολη ηταν χωρις φορους αεροδρομιων...ετσι ξερω να κλεισω και μονη μου...Τωρα κατι μαγειρευεται για Απριλιο Μαδριτη...δεν κρατιεται ο δικος μου ρε γμτ...

Ο Νικος λεει να παμε Πάσχα στο Μόναχο. Φέτος καθολικό και ορθόδοξο πέφτουν μαζι. Λέει, ή να πάμε σε ασχετη περιοδο? Μήπως θα ειναι και τα παντα πιο ακριβά?

Φτου με τα ταξίδια...όλο ξεχνάω να ρωτήσω το αφεντικό αν μου εγκρίνει τελικά την άδεια κ για το δικό μας ταξίδι!!!:rolleyes:

Α. δεν ξέρω...όπου με βγάλει ο δρόμος...:tongue::tongue: σοβαρά τώρα, δεν ξέρω...ευρώπη σίγουρα, και κάπου με φθηνά αεροπορικά!! Οχι Ιταλία πάντως!
Κι εμεις λεμε και ελπιζουμε (εφοσον συμβουν καποια αναγκαια γεγονοτα) να παμε λονδινο την ανοιξη μαζι φυσικα με τα παιδια.

Απο λεφτα δεν σκαμε κιολας, αλλα η φτωχεια θελει καλοπεραση:tongue:

Για πού το βάλατε κορίτσια, τάση φυγής ή κάνω λάθος;

Δεν αφήνουμε τα πιτσιρίκια στους συζύγους να το σκάσουμε όλες μαζί για τριήμερο στη Χαβάη;

(αφιερωμένο)

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Για πού το βάλατε κορίτσια, τάση φυγής ή κάνω λάθος;

Δεν αφήνουμε τα πιτσιρίκια στους συζύγους να το σκάσουμε όλες μαζί για τριήμερο στη Χαβάη;

ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και στα καμμένα βούρλα πήγαινα 3ήμερο χωρίς τα παιδιά!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Α, Κατερίνα το ξέχασα!! Τhanks για τα καλά σου λόγια (ότι μου πάει το πάχος), αλλά τώρα έχω αρχίσει να ξεφεύγω...Αφού έφαγα τις φρυγανιές μου με το μέλι, θα φτιάξω μια μαρουλοσαλάτα με τόνο!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...