Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λεω τη συναντηση στις 29/1 να την κανουμε παλι στο καφε στο κολωνακι, ωστε και με εναν καφε να μπορει καποια να ερθει, να ειναι και κεντρο, οποτε να μην υπαρχουν θεματα αποστασης για καμμια, να μας περιποιηθουν παλι με διαφορα, να κοψουμε και την πιτα (την οποια αναλαμβανω να φερω εγω) και επειδη θα ειναι σαββατο απογευματοβραδυ στο κολωνακι θα εχει και ενα σχετικο χαβαλε και κεφι. Επισης στις εξι το απογευμα που συνηθως παμε για καφε εχει πολλες θεσεις παρκινγκ και δωρεαν.

Οσες παλι ενδιαφερομαστε να παμε και για φαγητο, το συζηταμε και ανοιγουμε μια αλλη συναντηση.

yey2p2.png BN4cp2.png

Λεω τη συναντηση στις 29/1 να την κανουμε παλι στο καφε στο κολωνακι, ωστε και με εναν καφε να μπορει καποια να ερθει, να ειναι και κεντρο, οποτε να μην υπαρχουν θεματα αποστασης για καμμια, να μας περιποιηθουν παλι με διαφορα, να κοψουμε και την πιτα (την οποια αναλαμβανω να φερω εγω) και επειδη θα ειναι σαββατο απογευματοβραδυ στο κολωνακι θα εχει και ενα σχετικο χαβαλε και κεφι. Επισης στις εξι το απογευμα που συνηθως παμε για καφε εχει πολλες θεσεις παρκινγκ και δωρεαν.

Οσες παλι ενδιαφερομαστε να παμε και για φαγητο, το συζηταμε και ανοιγουμε μια αλλη συναντηση.

Κασσιανη καλη ιδεα!Ωραια ηταν!Μεζεδακια, βασιλοπιτα, νηστικιες θα ερθουμε!Καλυτερα να κοψουμε εκει με καφε την πιτα και για μεζεδακια κακονιζουμε αλλη φορα!

Ok!Eγώ δεν έχω πρόβλημα!

Αλλά για την πίτα μωρέ μήπως να συμβάλλουμε κι εμείς? Αν την αγοράσεις εννοώ μην επωμιστείς όλο το κόστος εσύ. Δεν είναι δίκαιο. Τώρα αν θέλεις να την φτιάξεις πάω πάσο γιατί σε γλυκά είμαι σκράπας!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες!Καλη χρονια και υγεια για εσας και τις οικογενειες σας!

Βλεπω ετοιμαζεστε να βρεθειτε παλι εεεε;Μπραβο ....καλα να περασετε!

Η ιδεα του πικ-νικ επισης ειναι τελεια!Μακαρι να μπορουσα να ερχομουν κι εγω!

Μαριαλενακι με το καλο κουκλα μου να ερθει το μπεμπακι σου!

Πολα συμφωνω με την Ελενη!Μετα τη γεννα να δεις πως θα γινεις απο το τρεξιμο.:tongue:

Αυταααα...ειμαι καπως περιεργα σημερα...τρελα κεφια.Σας χαιρετω κοριτσακια!!!!!

Φιλιαααα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Αυταααα...ειμαι καπως περιεργα σημερα...τρελα κεφια.Σας χαιρετω κοριτσακια!!!!!

Φιλιαααα!

χαχαχα...δε θα σχολιασω!καλα κανεις κι εχεις κεφια, αφου περνας καλα!!!!;)

Κατα τις 6:30 καλα ειναι???Να φαμε την κρεμα....τελος παντων οτι φαμε...το τοστ δλδ και παμε

Κοιταξε να δεις, βρηκα αυτο εδω http://www.e-peristeri.gr/index.php?option=com_dir&Itemid=150&cid=7821, το 2ο κουπονι το τυπωσα 4 φορες αλλα μωρε τοσο θα εχει, τα κουπονια αυτα διαφημιστικα ειναι τωρα, ξερεις.Τυπωστε το κι εσεις αν θελετε

Κατερινα

γιαουρτακι δεν δινεις στην Παναγιωτα?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κατερινα

γιαουρτακι δεν δινεις στην Παναγιωτα?

Δεν τρωει!!!Εγω της δινω αλλα....για απογευμα γενικα αν ειμαι τυχερη με πολυ προσπαθεια θα φαει κρεμα (ουτε αυτη τη θελει...) αλλιως τραχανα΄, κανα τοστ (ολοκληρο) ή πχ χθες εφαγε το δικο μου γιουβετσι και μετα απο καμια ωρα 3/4 τοστ........(ασχολιαστο!)

Καλημέρα κι από τη γκαστρούλα (αχ ακόμη απίστευτο μου φαίνεται:):):):) ). Από το πρωί είμαι στο κρεβάτι με φοβερή ναυτία και ζαλάδα - αναγούλα... Ευτυχώς έχω άδεια αυτή τη βδομάδα κι έτσι είμαι σπίτι. Η Λένα, φτιάχνει τα πράγματά της με τη Νίκη για την αυριανή μας εκδορμή και είναι πολύ χαρούμενη που θα φύγουμε:):):):)

Την άλλαξα τη συνάντηση την έκανα καφέ, γιατί ειδικά σε αυτή που θα κόψουμε και πίττα και θα είναι και η πρώτη της χρονιάς το ζητούμενο είναι να είμαστε όσο περισσότερες γίνεται!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Δεν τρωει!!!Εγω της δινω αλλα....για απογευμα γενικα αν ειμαι τυχερη με πολυ προσπαθεια θα φαει κρεμα (ουτε αυτη τη θελει...) αλλιως τραχανα΄, κανα τοστ (ολοκληρο) ή πχ χθες εφαγε το δικο μου γιουβετσι και μετα απο καμια ωρα 3/4 τοστ........(ασχολιαστο!)

ε τοτε τι παιδευεσε με την κρεμα!!!!! φτανει τοσο μεγαλωσαν πια!!

δωσε τραχανα που ειναι κ πιο νοστιμος!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Μαριαλενα εσυ εγγυος γυναικα (κοιτα να το παρεις χαμπαρι...) απο καφε σε καφε τρεχεις????χαχαχαχαχα

Το ξερω Βατραχι, αλλα δεν ειναι ευκολο να φτιαχνεις μερα παρα μερα τραχανα,.,δεν ειμαι και σπιτι το μεσημερι...αν φτιαξει ημητερα μου...

Μαριαλενα εσυ εγγυος γυναικα (κοιτα να το παρεις χαμπαρι...) απο καφε σε καφε τρεχεις????χαχαχαχαχα

Το ξερω Βατραχι, αλλα δεν ειναι ευκολο να φτιαχνεις μερα παρα μερα τραχανα,.,δεν ειμαι και σπιτι το μεσημερι...αν φτιαξει ημητερα μου...

Ναι ρε γιατί τώρα είναι ακόμη ένα παιδί και το αφήνω, μετά που θα είναι δύο δεν ξέρω πότε και αν θα μπορώ οπότε γεμίζω μπαταρίες τώρα:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ελενη κατα την ανοιξη θα παμε για πικ νικ.Υπαρχει εκεινη η φανταστικη παιδικη χαρα στο Ψυχικο που ειχα ξαναπροτεινει.Με αμμο και μεγαλη εκταση γκαζον!Να το κανονισουμε τοτε!

Ρε Κασσιανη πως τα καταφερες αποψε?????

Ελα μου ντε.

Τον ειδα οτι νυσταζε απο τις 7.30 και τον εβαλα για υπνο, επεσε και η δεσποινουλα μετα απο λιγο και ουτε ξυπναγαν το πρωι για σχολειο. Τεζα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ok!Eγώ δεν έχω πρόβλημα!

Αλλά για την πίτα μωρέ μήπως να συμβάλλουμε κι εμείς? Αν την αγοράσεις εννοώ μην επωμιστείς όλο το κόστος εσύ. Δεν είναι δίκαιο. Τώρα αν θέλεις να την φτιάξεις πάω πάσο γιατί σε γλυκά είμαι σκράπας!

Δεν αναλαμβανω να τη φτιαξω, γιατι δε θα ηθελα να παει κατι στραβα.

Για το κοστος μην ανησυχεις, το θελω και το κανω, αλλες φορες εχετε φερει καποιες γλυκα. Το ιδιο ειναι.

Απλα να δηλωσετε πανω κατω ποσες για να υπολογισω το μεγεθος.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...