Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Να πω ενα αστειακι???Η Παναγιωτα προσπαθει να μιλησει πολυ και γρηγορα οπως εμεις και μπερδευει τη γλωσσα της, σαν πακιστανο μιλαει, εχει πολυ πλακα!!!!αμπλια,μπακλιαμπλαι:-Pσαν τα καναρινια που μπερδευουν στην αρχη για να κελαηδησουν....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να τη πάρω για βοηθό τη Παναγιώτα μπας κ καταφέρει να συνεννοηθεί με δαύτους που έχω εδώ που προσπαθώ να τους εξηγήσω γιατί πρέπει να μου φέρουν διαβατήριο κ εκκαθαριστικό για να τους ανοίξουμε λογαριασμούς στη τράπεζα για τη μισθοδοσία κ δεν μπορώ....πρέπει να μάθω πακιστανικά για να κρατήσω τη δουλειά μου! :P:p:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πωλίνα κι εσύ το ίδιο στο φατσοbook! Εγώ θα μπω το βράδυ, γιατί από δω δεν μπορώ να μπω! Άντε να μαζευτούμε να δούμε τι πόρισμα θα βγει στο τέλος!

Κάπου εκεί στα Εξάρχεια μου έχουν πει για ένα καλό μεζεδοπωλείο, ''το φασόλι''. Το ξέρει καμία? Ο κουνιάδος μου πάει συνέχεια και λέει είναι πολύ καλό! Το λέω για τα κορίτσια που μένουν μακριά αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, η απόσταση δηλαδή! Τώρα αν δεν γουστάρετε γενικώς μεζεδοκατάσταση, είναι άλλο θέμα. Υπάρχει πάντα η επιλογή του καφέ. Καλή θέληση να υπάρχει και όλα λύνονται!

ο φασολι ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν ειναι μεζεδοπωλειο, αλλα εστιατοριο.

Αν τελικα θελουμε φαγητο στο κεντρο, υπαρχουν πολλα στα εξαρχεια.

Η παμε παλι για καφε και ποτο. Εγω ειμαι μεσα και για τα δυο.

Αποφασιστε!!!

... και μια οικονομική πρόταση για μελλοντικές συναντήσεις (κάτι σαν πικ νικ) στην εξοχή: μαγειρεύει κάθε μια ένα είδος από μεζεδάκια τα κρατάμε μαζί μας σε καλαθάκια:) και συναντιόμαστε σε ένα ωραίο μέρος μαζί με τα πιτσιρίκια, και περνάμε μια χαρά!:P

(Με τις προτάσεις που σας κάνω σήμερα προβλέπω να τρώω ξύλο...)

Αυτη ειναι φανταστικη ιδεα για την ανοιξη ομως.

Ελενη χτες κοιμηθηκα σερι. Συγγνωμη:oops:

yey2p2.png BN4cp2.png

Ελενη κατα την ανοιξη θα παμε για πικ νικ.Υπαρχει εκεινη η φανταστικη παιδικη χαρα στο Ψυχικο που ειχα ξαναπροτεινει.Με αμμο και μεγαλη εκταση γκαζον!Να το κανονισουμε τοτε!

Ρε Κασσιανη πως τα καταφερες αποψε?????

Διαφημίσεις

ο φασολι ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν ειναι μεζεδοπωλειο, αλλα εστιατοριο.

Αν τελικα θελουμε φαγητο στο κεντρο, υπαρχουν πολλα στα εξαρχεια.

Η παμε παλι για καφε και ποτο. Εγω ειμαι μεσα και για τα δυο.

Αποφασιστε!!!

Α οκ δεν το ήξερα! Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω ανταπόκριση για μεζεδοπωλείο οπότε ανοίξτε και συνάντηση για καφέ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λοιπον οσες ενδιαφερεστε για τον παιδοτοπο την Παρασκευη εκτυπωσα και κουπονια για εισοδο με 4 ευρω, αν και νομιζω οτι τοσο εχει και χωρις κουπονι...

Για το Περιστέρι λες?

n8m8p2.png

X9drp2.png

ΟΚ τι ώρα λες την Παρασκευη?

Κατα τις 6:30 καλα ειναι???Να φαμε την κρεμα....τελος παντων οτι φαμε...το τοστ δλδ και παμε

Κοιταξε να δεις, βρηκα αυτο εδω http://www.e-peristeri.gr/index.php?option=com_dir&Itemid=150&cid=7821, το 2ο κουπονι το τυπωσα 4 φορες αλλα μωρε τοσο θα εχει, τα κουπονια αυτα διαφημιστικα ειναι τωρα, ξερεις.Τυπωστε το κι εσεις αν θελετε

Διαφημίσεις

Κατα τις 6:30 καλα ειναι???Να φαμε την κρεμα....τελος παντων οτι φαμε...το τοστ δλδ και παμε

Κοιταξε να δεις, βρηκα αυτο εδω http://www.e-peristeri.gr/index.php?option=com_dir&Itemid=150&cid=7821, το 2ο κουπονι το τυπωσα 4 φορες αλλα μωρε τοσο θα εχει, τα κουπονια αυτα διαφημιστικα ειναι τωρα, ξερεις.Τυπωστε το κι εσεις αν θελετε

7?Να ξεθεωθούν να τα φέρουμε κατευθείαν για ύπνο???:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγώ έχω κ το άλλο κουπόνι(ναι ναι Κατερίνα τότε που δεν ήρθα) αλλά δεν ξέρω αν ισχύει....:confused: Ας ανοίξει κάποια τη συνάντηση στο φατσοβιβλίο να τα λέμε εκεί....;)

α καλα, μολις σου εστειλα μηνυμα στο face...οκ, θα ισχυει, κοιτα μεχρι τι ημερομηνια ειναι...απλα θα πιεις κι εναν καφε δωρεαν!

Ενταξει μωρε, ολες μαζι θα παμε?τι 6:30 τι 7..

Ε ναι αυτό να μου πεις....μπορεί κάτι να τύχει κ να αργήσει κάποια....οπότε εκεί περίπου....;) Κ τοστ θα φάει κάποιο παιδάκι γιατί νομίζω στην είσοδο μόνο χυμός περιλαμβάνεται! :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ε ναι αυτό να μου πεις....μπορεί κάτι να τύχει κ να αργήσει κάποια....οπότε εκεί περίπου....;) Κ τοστ θα φάει κάποιο παιδάκι γιατί νομίζω στην είσοδο μόνο χυμός περιλαμβάνεται! :P:p:p

Θα ψησω απο το σπιτι (ζηλεια-ψωρα!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...