Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ΤΕλικά βρε κοριτσια, βλεποντας τις φωτογραφιες μας απο τα χριστουγεννα και διαβαζοντας τι εχουμε γραψει εδω, πόσες τελικά πήραμε κουζίνα στα παιδιά μας?

Εγω μεχρι στιγμης αν εχω μετρησει σωστα, 5 ειμαστε. Αννα, νομιζω εδωσες εξαιρετική ιδεα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Γιώτα το επόμενο δώρο θα είναι πλυντήριο!!!;););) Εγώ τέτοια δώρα ηθελα από μικρή αλλά τότε ήταν πανάκριβα κ οι γονείς μου δεν είχαν τη δυνατότητα να μου τα πάρουν οπότε τώρα βγάζω τα αποθημένα μου!:tongue: Όλο το απόγευμα μαφειρεύαμε δείχνει να της αρέσει πολύ...:-D

Σήμερα την κοίμησα καναπέ κ έχω βγάλει κ δεύτερο πάπλωμα σε περίπτωση που ξυπνήσει να πάμε εκεί για λίγο κ πίσω στο κρεβάτι της...όσες φορές κ αν ξυπνήσει στο κρεβάτι μας δεν τη παίρνω....σήμερα βάρδια εγώ αύριο ο στεφ κ πάει λέγοντας....αν δεν πιάσει από αυτό την άλλη εβδομάδα καταστρώσαμε άλλο σχέδιο θα την αφήνουμε μέχρι να πάει 11-12 που θα είναι πτώμα κ θα τη βάζουμε κατευθείαν στο κρεβάτι της....αν δεν πιάσει κανένα από τα 2 σχέδια θα σκεφτούμε 3ο :P:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!

Χριστινα ευχαριστω πολυ για το λινκ με τις προσφορες!Θα σκεφτω σοβαρα την Κωνσταντινουπολη!Και το cosmorama ειναι πολυ καλο γραφειο, ειχα παει μηνα του μελιτος μ'αυτο!

Τι λετε για Παρασκευη απογευμα στον παιδοτοπο που σας εβαλα λινκ στα Πατησια?Οσες μπορουν, δεν ειναι αναγκη να μαζευτουμε ολες, απλα η μικρη χθες με πηρε απο το χερι και με πηγε στην πορτα να πανε ατα κλαιγοντας....Παμε την Παρασκευη????Και Πεμπτη αν εχει καλο καιρο το πρωι λεω για Ζαππειο!

Πολα υπομονη!!!!Προσπαθησε να κανεις λιγο κρατι στο φαγητο αν δε θες να παρεις κι αλλα κιλα αλλα και να παρεις μην αγχωνεσαι μωρε, θα τα χασεις σιγουρα!Ασε που σου πανε πολυ!!!!

Χριστινα αν μπορεις ανοιξε ενα event για τον παιδοτοπο στο γκρουπ (εγω δεν μπορω) λογικα θα μπορει και η Δημητρα.

Καλημέρα όοοολη μέρα!!!

Τι μου κάνετε?

Και πάλι γραφείο σήμερα, αααχ!

Το τι σπίτι βρήκα εχθές που γύρισα σπίτι δεν περιγράφεται! Ηταν η πεθερά με τον πεθερό σπίτι και κρατούσαν τη μικρή, γιατί η μαμμά μου ήταν με τον πατέρα μου στο νοσοκομείο για την καθιερωμένη πια χημειοθεραπεία! όλα τα παιχνίδια στο σαλόνι άνω κάτω, τα ριχτάρια στους καναπέδες λες και τα τραβήξαν τα σκυλιά.Κάτω ψίχουλα και σκουπιδάκια...Να δω τώρα πότε θα το μαζεψω , καθαρίσω! Εγκεφαλικό με έπιασε!

Το λοιπόν κοριτσάκια ότι κανονιστεί από συναντήσεις δεν έχω πρόβλημα!Πείτε μέρα, τόπο και ώρα! Δεν μπορώ μόνο 09-13/1 γιατί θα έρθει η αδερφή μου!

Ελένη ωραίες ιδέες βρε!:tongue::D

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!

χαλια ο λαιμος μου....δεν μπορω να καταπιω...:(:(:(

σας το ειπα?!?!?!?!

ξετρελαθηκα με την κουζινα της Ζωουλας!!!

τουλαχιστον αυτη ειδα στο φεις....

θελω κι εγωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πειραζει:oops::oops:

να την παρω στο Νικολα...και να παιζω εγω????:shock::shock:

η κουμπαρα μου εχει παρει στο αγορακι της μια κουζινουλα

παρομοια με τις δικες σας

γιατι ηθελε να ειναι συνεχεια μαζι της στη κουζινα

οπως και ο Νικολας που ειναι μαζι μου στην κουζινα και θελει να ανεβαινει στον παγκο...:confused::confused::confused: λετε να του παρω????:?:?:?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η πρώτη προσπάθεια με τη Ζωή απέτυχε πάλι στο κρεβάτι μας βρέθηκε γιατί είχε λίγο βήχα χθες(μάλλον λόγω του aircondition) και ο πατέρας της επέμενε να τη πάρουμε μαζί γιατί φοβήθηκε...

Πέμπτη κ εμείς λέμε να πάμε Ζάππειο αν έχει καλή μέρα κ μετά κάπου έξω για φαγητό.... για τον παιδότοπο κ εγώ θα ήθελα αλλά ο συγκεκριμένος είναι πολύ μακρυά μου κ μέχρι να μας φέρει ο στεφ κ να γυρίσει Πειραιά θα πρέπει να έρθει ξανά για να μας πάρει! :confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!

χαλια ο λαιμος μου....δεν μπορω να καταπιω...:(:(:(

σας το ειπα?!?!?!?!

ξετρελαθηκα με την κουζινα της Ζωουλας!!!

τουλαχιστον αυτη ειδα στο φεις....

θελω κι εγωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πειραζει:oops::oops:

να την παρω στο Νικολα...και να παιζω εγω????:shock::shock:

η κουμπαρα μου εχει παρει στο αγορακι της μια κουζινουλα

παρομοια με τις δικες σας

γιατι ηθελε να ειναι συνεχεια μαζι της στη κουζινα

οπως και ο Νικολας που ειναι μαζι μου στην κουζινα και θελει να ανεβαινει στον παγκο...:confused::confused::confused: λετε να του παρω????:?:?:?

Παρτη μωρε....κι εγω την ιδια με της Ζωης πηρα στην Παναγιωτα...το πολυ πολυ να παιζεις εσυ οπως εγω με το σπιτι των πονυ...

Βατραχάκι το ίδιο μου είπε κ μια άλλη(ονόματα δε λέω:tongue:) για να τη πάρει στο γιο της....ΟΧΙ ρε κορίτσιααααα υπάρχουν άλλα παιχνίδια για τα αγοράκια μη τους βάζετε σε τέτοιο κλίμα εκτός κ αν θέλετε να γίνουν σεφ :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα ειπαμε γι'αυτο τον παιδοτοπο λογω...τιμης κιολας...εχει 3,5 ευρω εισοδο τις καθημερινες.Αλλα νομιζω οτι και αυτο που ειχαμε παει στο Περιστερι (και δεν ηρθες...) εχει 4 οποτε...θα μαθω και θα σας πω.Το Περιστερι σε βολευει καλυτερα??Θα ερθεις αν κανονισουμε εκει?

Αννα ειπαμε γι'αυτο τον παιδοτοπο λογω...τιμης κιολας...εχει 3,5 ευρω εισοδο τις καθημερινες.Αλλα νομιζω οτι και αυτο που ειχαμε παει στο Περιστερι (και δεν ηρθες...) εχει 4 οποτε...θα μαθω και θα σας πω.Το Περιστερι σε βολευει καλυτερα??Θα ερθεις αν κανονισουμε εκει?

Έλα οι σπόντες...:tongue::tongue::tongue: Περιστέρι ναι θα έρθω αν μιλάμε για Παρασκευή απόγευμα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

1418782t5ut7lzcjt.gif

Βατραχάκι το ίδιο μου είπε κ μια άλλη(ονόματα δε λέω:tongue:) για να τη πάρει στο γιο της....ΟΧΙ ρε κορίτσιααααα υπάρχουν άλλα παιχνίδια για τα αγοράκια μη τους βάζετε σε τέτοιο κλίμα εκτός κ αν θέλετε να γίνουν σεφ :P:p:p

Οι καλυτεροι σεφ ειναι αντρες!;)

Το ιδιο μας ελεγαν οι φιλοι απο Κρητη που ηρθαν χθες! Ενας φιλος τους πηρε κουζινα για το γιο του, και τους φανηκε περιεργο, γιατι στην Κρητη δε συνηθιζονται αυτα. Εμενα παλι δε με ξενιζει καθολου η ιδεα.

age.png age.png

καλημερα συμπεθερα!!!

η νυφη μου ,που λες, πηρε δωρο στον Νικολα ενα παγκο εργασιων με κατσαβιδια βιδες κλπ

ουτε γυρναει να τον δει ο δικος μου

παει πεταει οτι εχει πανω του κ φευγει

λεω επειδη με την κουζινα μας εχει μια συμπαθεια μηπως με την ψευτικη παιζει...:confused::confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια.Εχει κρύο σήμερα που βγήκα πρωί-πρωί για την μικρή να φύγει για σχολείο.Πάγωσα αλλά και μετά που βγήκα για δουλειές πάλι το ίδιο.Απο το πρωί τρέχω,πήγα τράπεζα,μετά σούπερ μετά να αλλάξω ενα φορεματάκι της μικρής που της είχε πάρει η μαμά μου για χριστούγεννα αλλά τελικά δεν φόρεσε ποτέ γιατί επάνω ήταν πλεκτό και την τσιμπούσε μάλλον και όταν πήγαμε να της βάλουμε την Κυριακή την έπιασε ενα κλάμα και τράβαγε το λαιμό.Τελικά της το έβγαλα της φόαρω ενα άλλο πλεκτό που είχα πάρει πέρσυ απο μια κυρία που τα φτιάχνει μόνη της και αν δεν της το έβαζα φέτος δεν θα το βάλει του χρόνου γιατί δεν θα της κάνει αλλά ούτε αυτό ήθελα παρ'ότι αυτό είχε λαιμόκοψη και της είχα βάλει απο μέσα ενα μπλουζάκι,τώρα τι την ενοχλούσε δεν ξέρω αλλά κρίμα πάντως γιατί είναι πολύ ωραίο φορεματάκι.Θα ξαναπροσπαθήσω άλλη μέρα μήπως το φορέσουμε,μπορεί να μην ήταν η μέρα της προχθές.Αυτό που άλλαξα τελικά βρήκα και της πήρα ενα για το πάσχα και ευτυχώς έχει λαιμό αλλά είναι βαμβακέρο και απο κάτω κάνει καλό ύφασμα.Μου άρεσε πολύ.

Για τον παιδότοπο που λέτε είμαι κι'εγώ μέσα και αν λέμε για Περιστέρι τώρα που ξέρω και που είναι και δεν θα χαθώ πάλι ακόμα καλύτερα.

SI5Yp3.png

Μαριάννα κ οι καλύτεροι κομμωτές επίσης είναι άντρες....:tongue::tongue::tongue:

Εμένα δεν θα με ξένιζε αν είχα γιο να πάει κάπου κ να παίξει με μια κουζίνα ενός κοριτσιού αλλά σπίτι μου δεν θα την έβαζα....μου κάνει κάπως...ας έχουν άλλα πρότυπα...τον μπομπ το μάστορα,φάρμες ζωάκια,playmobil τόσο ωραία παιχνίδια υπάρχουν...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...