Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάπου εκεί στα Εξάρχεια μου έχουν πει για ένα καλό μεζεδοπωλείο, ''το φασόλι''. Το ξέρει καμία? Ο κουνιάδος μου πάει συνέχεια και λέει είναι πολύ καλό! Το λέω για τα κορίτσια που μένουν μακριά αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, η απόσταση δηλαδή! Τώρα αν δεν γουστάρετε γενικώς μεζεδοκατάσταση, είναι άλλο θέμα. Υπάρχει πάντα η επιλογή του καφέ. Καλή θέληση να υπάρχει και όλα λύνονται!

Εγω δεν τρελαινομαι για μεζεδοπωλεια γενικα, αλλα και στο προγραμμα μου ερχεται ευκολοτερος ενας καφες το απογευμα, παρα να το τραβηξω ως αργα. Σαφως δεν υπαρχει προβλημα, μπορουμε καλλιστα να βρεθουμε και για καφε στα μεσα του μηνα που ερχεται και η Κωνσταντινα.

age.png age.png

Ποιο εργο θα δειτε? Εχουμε αποθυμησει να παμε θεατρο, αλλα δυστυχως ειναι δυσκολο να αφησουμε τοσο νωρις τα παιδια στη γιαγια, οποτε παντα βγαινουμε πολυ αργα.

Υπομονη...εχεις παρει πολλα κιλα?

Το κτήνος στο φεγγάρι.

Μμμμμ, αρκετά κιλά, 9 :(:(:( Τα περισσότερα μέχρι τώρα. Στον βαγγέλη είχα πάρει 10 (αλλά ξεκίνησα και 10 κιλά λιγότερα) και στην κάρολ 12!

Έχεις δίκιο! :) Είναι η κατάσταση τέτοια! Δεν πειράζει όμως κάνε λίγο υπομονή και σε λίγο θα λες χαλάλι για το μπόμπιρα μου! Όλες σε καταλαβαίνουμε & σε σκεφτόμαστε!

Ευχαριστώ βρε Μαράκι μου! :) Καλό απόγευμα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αλό και τρισαλό. http://www.bonusdeals.gr/?s2=1668dc3d411822e903002ed416d1323d5382

Για το μεζεδοπωλείο είμαι ντεμί, α) γιατί είδα 6 ευρώ ένας ντάκος (έλεος) και β) γιατί μου πέφτει κομματάκι μακριά (αυτό είναι υποκειμενικό όμως, αν οι περισσότερες γουστάρετε it's ok). Κάτι πιο κεντρικό και φτηνότερο παίζει; Θα μου πείτε, έναν καφέ κι ένα δυο ποτά να πάρεις, παραπάνω δεν θα πάει; Ε στο μεζεδοπωλείο όμως δεν θα πάρω έναν ντάκο και τέλος :lol:

Για τον παιδότοπο που είδα συμφωνώ, σας κάνει μια Παρασκευή απόγευμα, ώστε να εκμεταλλευτούμε και το μισοτιμής στο περπερίνο;

Θέλω ένα γλυκάκι και δεν μπορώ, έχω τρελλές καούρες :(

Την βγάζω με βραστό κοτόπουλο και πατατούλα (αναγκαστική δίαιτα, άντε μπας και βγει τίποτα).

WN6Op3.png

Μμμμμ, αρκετά κιλά, 9 :(:(:( Τα περισσότερα μέχρι τώρα. Στον βαγγέλη είχα πάρει 10 (αλλά ξεκίνησα και 10 κιλά λιγότερα) και στην κάρολ 12!

Εμενα παλι λιγα μου φαινονται μπροστα στα 25 που πηρα στον Αντωνη και τα 18 στη Μαριαλενα!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εμενα παλι λιγα μου φαινονται μπροστα στα 25 που πηρα στον Αντωνη και τα 18 στη Μαριαλενα!:tongue:

Eσύ όμως ήσουν ξάπλα!! Παίζει πολύ συμαντικό ρόλο αυτό. Και ίσως είχες και περιθώριο να πάρεις τόσα! Εγώ που ξεκίνησα με +10, πόσα να πάρω ακόμη??? :roll::roll:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μπράβο Μαριάννα!!! Και του χρόνου!!! Εμείς κλείσαμε να πάμε θέατρο την τετάρτη και μετά για φαγητό/ποτό :confused: θα δούμε...

Κορίτσια, άρχισα να βαραίνω...και τις σκάλες που ανεβαίνω, λαχανιάζω...και έχω μέεεελον μπροστά μου :rolleyes::rolleyes: Το 2ο τρίμηνο ήμουν μια χαρά, μες την ενέργεια, με το που μπήκα στο 3ο λες και πάτησα κανένα διακόπτη :tongue:

Αντε Πόλα λίγο ακόμη έμεινε, απόλαυσέ το, σε λίγο θα αλλάζεις newborn size πάνες!

Τα κιλά είναι μια χαρά αν πάρεις μάλιστα ακόμα μέχρι πέντε είναι απόλυτα φυσιολογικά, εξάλλου αγόρι είναι το παιδί θέλει φαγητό!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Eσύ όμως ήσουν ξάπλα!! Παίζει πολύ συμαντικό ρόλο αυτό. Και ίσως είχες και περιθώριο να πάρεις τόσα! Εγώ που ξεκίνησα με +10, πόσα να πάρω ακόμη??? :roll::roll:

Με τρία παιδιά σε προβλέπω σύντομα -20, μετά τον τοκετό!

Ναι, ειναι ομορφα. Πηγαμε και στον κηπο μια βολτα. Το καλο της ημερας ηταν οτι αντι για μετρο, αποφασισαμε τελευταια στιγμη να παμε με το αυτοκινητο, και βρηκαμε και παρκαραμε στην εισοδο του Ζαππειου! Ευτυχως, γιατι θα γινομασταν μουσκεμα στην επιστροφη μεχρι να περπατησουμε ως το Συνταγμα!

Για Ζάππειο και Εθνικό κήπο μας βλέπω να πηγαίνουμε την Πέμπτη ή το Σαββατοκύριακο αν έχει καλό καιρό.

... Κάτι πιο κεντρικό και φτηνότερο παίζει; Θα μου πείτε, έναν καφέ κι ένα δυο ποτά να πάρεις, παραπάνω δεν θα πάει; Ε στο μεζεδοπωλείο όμως δεν θα πάρω έναν ντάκο και τέλος :lol:

... και μια οικονομική πρόταση για μελλοντικές συναντήσεις (κάτι σαν πικ νικ) στην εξοχή: μαγειρεύει κάθε μια ένα είδος από μεζεδάκια τα κρατάμε μαζί μας σε καλαθάκια:) και συναντιόμαστε σε ένα ωραίο μέρος μαζί με τα πιτσιρίκια, και περνάμε μια χαρά!:P

(Με τις προτάσεις που σας κάνω σήμερα προβλέπω να τρώω ξύλο...)

Διαφημίσεις

Για Ζάππειο και Εθνικό κήπο μας βλέπω να πηγαίνουμε την Πέμπτη ή το Σαββατοκύριακο αν έχει καλό καιρό.

Και εμείς!!!

... και μια οικονομική πρόταση για μελλοντικές συναντήσεις (κάτι σαν πικ νικ) στην εξοχή: μαγειρεύει κάθε μια ένα είδος από μεζεδάκια τα κρατάμε μαζί μας σε καλαθάκια:) και συναντιόμαστε σε ένα ωραίο μέρος μαζί με τα πιτσιρίκια, και περνάμε μια χαρά!:P

Πολύ μ' αρέσει σαν ιδέα! Εγώ θα φτιάξω την αγαπημένη μου τάρτα!:rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αλό και τρισαλό. http://www.bonusdeals.gr/?s2=1668dc3d411822e903002ed416d1323d5382

Για τον παιδότοπο που είδα συμφωνώ, σας κάνει μια Παρασκευή απόγευμα, ώστε να εκμεταλλευτούμε και το μισοτιμής στο περπερίνο;

Εγω μεσα κι εδω και παρασκευη με βολευει πολυ

κι εμεις. μηπως να κανουμε καμια εξτρα συναντηση εκει?:tongue:

4Rnfp3.png

Το έχω κι εγώ κατά νου αλλά να ανοίξει λίγο ο καιρός. Και το Ζάππειο μια χαρά είναι υποθέτω. Ή θα τα κυνηγάμε; Και στον Φλοίσβο στην παιδική χαρά ωραία επίσης, και στο Αλσος Γαλατσίου (άντε βρε καιρέ, γίνου καλός!)

WN6Op3.png

κι εμεις. μηπως να κανουμε καμια εξτρα συναντηση εκει?:tongue:

Συμφωνώ, αλλά δεν το προτείνω εγώ...:D

Και εμείς!!!

Πολύ μ' αρέσει σαν ιδέα! Εγώ θα φτιάξω την αγαπημένη μου τάρτα!:rolleyes:

Το έχω κι εγώ κατά νου αλλά να ανοίξει λίγο ο καιρός. Και το Ζάππειο μια χαρά είναι υποθέτω. Ή θα τα κυνηγάμε; Και στον Φλοίσβο στην παιδική χαρά ωραία επίσης, και στο Αλσος Γαλατσίου (άντε βρε καιρέ, γίνου καλός!)

Συμφωνώ, αλλά δεν το προτείνω εγώ...:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...