Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως εμείς δεν έχουμε θέμα με τα ταξίδια μαζί με τα παιδιά. Η κάρολ έχει πάει ήδη αμστερνταμ και μόναχο, όλα πήγαν μια χαρά. Αρκεί να έχεις κατάλληλο κατάλυμα και να ξέρεις εκ των προτέρων ότι μπορεί να μη σου βγει το πρόγραμμα όπως αμριβώς το έχεις υπολογίσει...

Μιλαμε για ταξιδι με 2 παιδια τα οποια ειναι και τα δυο πανω στην τρελα τους. Ο Βαγγελης ειναι ολοκληρο παιδακι τωρα, δε νομιζω να δημιουργει προβληματα!

Κοριτσια οπως καταλαβαινετε, ειναι αδυνατον να παραστω σε αυτη τη συναντηση. Μολις ειδα οτι παιζει και ο ΠΑΟ εκεινο το βραδυ εντος εδρας, αλλα και να μην επαιζε, δε μπορω να ερθω απο Παιανια στο Π.Φαληρο...σε ρακαδικο...και να μη μπορω να πιω? Ακυρο!

age.png age.png

Μαριάννα δεν ξέρω αν δήλωσες στο fb ότι δεν θα συμμετάσχεις! Αν όχι δήλωσέ για να δούμε πόσες θα μαζευτούμε τελικά και αν αξίζει να πάμε σε μεζεδοπωλείο. Αν όχι το κάνουμε πάλι για καφέ κάπου που να μπορούν να έρθουν οι περισσότερες!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Μαρια :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ενταξει πλακα κανω, δε με κυνηγαει τουλαχιστον τωρα πια, βεβαια μου τη λεει αν με δει με κανα γλυκο στο χερι, αλλα κρυβομαι....

Όπως και να χει, με έκανες και γέλασα σήμερα!!! ΣΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μιλαμε για ταξιδι με 2 παιδια τα οποια ειναι και τα δυο πανω στην τρελα τους. Ο Βαγγελης ειναι ολοκληρο παιδακι τωρα, δε νομιζω να δημιουργει προβληματα!

Καλά εννοείται αυτό!!! Αλλά εάν έχεις ένα μωρό, δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Τώρα για τον βαγγέλη...δε δημιουργεί προβλήματα μεν, αλλά ώρες ώρες βαριέται αφόρητα και μας σπάει τα νεύρα!:rolleyes::rolleyes:

Κοριτσια οπως καταλαβαινετε, ειναι αδυνατον να παραστω σε αυτη τη συναντηση. Μολις ειδα οτι παιζει και ο ΠΑΟ εκεινο το βραδυ εντος εδρας, αλλα και να μην επαιζε, δε μπορω να ερθω απο Παιανια στο Π.Φαληρο...σε ρακαδικο...και να μη μπορω να πιω? Ακυρο!

Δεν έχεις κι' άδικο...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πηγαμε στο Ζαππειο σημερα και περασαμε πολυ καλα! Ευτυχως, αρχισε να ψιχαλιζει την ωρα που φευγαμε! Πηγαμε μετα για φαγητο, καναμε και μια σταση στη Δωδωνη για παγωτο, και τωρα τα μικρα κοιμουνται και φτιαχνω καφεδακι!

age.png age.png

Πωλίνα κι εσύ το ίδιο στο φατσοbook! Εγώ θα μπω το βράδυ, γιατί από δω δεν μπορώ να μπω! Άντε να μαζευτούμε να δούμε τι πόρισμα θα βγει στο τέλος!

Κάπου εκεί στα Εξάρχεια μου έχουν πει για ένα καλό μεζεδοπωλείο, ''το φασόλι''. Το ξέρει καμία? Ο κουνιάδος μου πάει συνέχεια και λέει είναι πολύ καλό! Το λέω για τα κορίτσια που μένουν μακριά αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, η απόσταση δηλαδή! Τώρα αν δεν γουστάρετε γενικώς μεζεδοκατάσταση, είναι άλλο θέμα. Υπάρχει πάντα η επιλογή του καφέ. Καλή θέληση να υπάρχει και όλα λύνονται!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πηγαμε στο Ζαππειο σημερα και περασαμε πολυ καλα! Ευτυχως, αρχισε να ψιχαλιζει την ωρα που φευγαμε! Πηγαμε μετα για φαγητο, καναμε και μια σταση στη Δωδωνη για παγωτο, και τωρα τα μικρα κοιμουνται και φτιαχνω καφεδακι!

Καλή φάση! Στο Ζάππειο είναι ωραία στολισμένα?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Μαριάννα!!! Και του χρόνου!!! Εμείς κλείσαμε να πάμε θέατρο την τετάρτη και μετά για φαγητό/ποτό :confused: θα δούμε...

Κορίτσια, άρχισα να βαραίνω...και τις σκάλες που ανεβαίνω, λαχανιάζω...και έχω μέεεελον μπροστά μου :rolleyes::rolleyes: Το 2ο τρίμηνο ήμουν μια χαρά, μες την ενέργεια, με το που μπήκα στο 3ο λες και πάτησα κανένα διακόπτη :tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλή φάση! Στο Ζάππειο είναι ωραία στολισμένα?

Ναι, ειναι ομορφα. Πηγαμε και στον κηπο μια βολτα. Το καλο της ημερας ηταν οτι αντι για μετρο, αποφασισαμε τελευταια στιγμη να παμε με το αυτοκινητο, και βρηκαμε και παρκαραμε στην εισοδο του Ζαππειου! Ευτυχως, γιατι θα γινομασταν μουσκεμα στην επιστροφη μεχρι να περπατησουμε ως το Συνταγμα!

age.png age.png

Πωλίνα κι εσύ το ίδιο στο φατσοbook! Εγώ θα μπω το βράδυ, γιατί από δω δεν μπορώ να μπω! Άντε να μαζευτούμε να δούμε τι πόρισμα θα βγει στο τέλος!

Κάπου εκεί στα Εξάρχεια μου έχουν πει για ένα καλό μεζεδοπωλείο, ''το φασόλι''. Το ξέρει καμία? Ο κουνιάδος μου πάει συνέχεια και λέει είναι πολύ καλό! Το λέω για τα κορίτσια που μένουν μακριά αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, η απόσταση δηλαδή! Τώρα αν δεν γουστάρετε γενικώς μεζεδοκατάσταση, είναι άλλο θέμα. Υπάρχει πάντα η επιλογή του καφέ. Καλή θέληση να υπάρχει και όλα λύνονται!

Πως δε γουστάρουμε???? Μια χαρά γουστάρουμε...Θέμα γενικώς με αποστάσεις δεν έχω, ίσως το λέω επειδή νοιώθω λίγο κουρασμένη γενικά!!!:roll::roll::roll:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εμείς κλείσαμε να πάμε θέατρο την τετάρτη και μετά για φαγητό/ποτό :confused: θα δούμε...

Κορίτσια, άρχισα να βαραίνω...και τις σκάλες που ανεβαίνω, λαχανιάζω...και έχω μέεεελον μπροστά μου :rolleyes::rolleyes: Το 2ο τρίμηνο ήμουν μια χαρά, μες την ενέργεια, με το που μπήκα στο 3ο λες και πάτησα κανένα διακόπτη :tongue:

Ποιο εργο θα δειτε? Εχουμε αποθυμησει να παμε θεατρο, αλλα δυστυχως ειναι δυσκολο να αφησουμε τοσο νωρις τα παιδια στη γιαγια, οποτε παντα βγαινουμε πολυ αργα.

Υπομονη...εχεις παρει πολλα κιλα?

age.png age.png

Πως δε γουστάρουμε???? Μια χαρά γουστάρουμε...Θέμα γενικώς με αποστάσεις δεν έχω, ίσως το λέω επειδή νοιώθω λίγο κουρασμένη γενικά!!!:roll::roll::roll:

Έχεις δίκιο! :) Είναι η κατάσταση τέτοια! Δεν πειράζει όμως κάνε λίγο υπομονή και σε λίγο θα λες χαλάλι για το μπόμπιρα μου! Όλες σε καταλαβαίνουμε & σε σκεφτόμαστε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...