Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

εχετε να μου προτεινετε καποιο site που μπορω να παραγγειλω σκουφακια πχ με αυτακια λαγου η μαξιλαρακια διαφορα για το δωματιακη του

ρουχακια κλπ

πχ οπως υπαρχουν παιδικα ρουχακια στα jambo και σαλιαρες ομορφες και διαφορα διακοσμητικα γιατι δεν μπορω να παω jambo με τιποτα.......

καποιο site που α εχει ομορφουλικα πχ το mothercere εχει τα ιδια και τα ιδια

Δε γνωριζω κανενα.

κοριτσια καλημερα! Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν. Ο μπεμπης πινει σιροπι αερονιλ γιατι κρυωσε για τα καλα και αν παει καλα δεν θα κανουμε εισπνοες με μασκα. Εχω σκασει αλλα οπως ολοι μου λενε "σαν παιδακι, και θα αρρωστησει και θα πεσει και θα χτυπησει". Εχω και τυψεις οτι δεν τον προσεξα και μου αρρωστησε.....

Καρεκλακι πηρα της chicco το happy snack και ειμαι πολυ ικανοποιημενη και φτηνο (79 €). ο μικρος δεν θελει αλλο το ρηλαξ και πλεον τον βαζω εκει και καθεται και την εχει καταβρει.

Περαστικα σας! Ολα τα καρεκλακια ειναι σχεδον ιδια.

Εγω στο καρεκλακι τον βαζω μιας και απο αυριο θα ξεκινησω φρουτοκρεμα....Ευχομαι να του αρεσει η διαδικασια με το κουταλι και να του αρεσουν οι γευσεις. Το γαλα που το αλλαξα το δεχτηκε χωρις προβλημα. Κοριτσια νερο ποτε τους δινουμε; Και κατι ακομα ο γιατρος μου ειπε μεχρι να κλεισει τον εκτο να κοψω την αποστειρωση. Το πιατο και το κουταλι πως θα το αποστειρωνο δηλαδη;;

Οσον αφορα την καινουργια γριπη, της κολλητης ο μικρος και ο ανηψιος την κολλησε και καμια ανησυχια. Το μονο ασχημο ειναι οτι η εξεταση για τον ιο κοστιζει 190€!!!!

Μα ειναι δυνατον να αποστειρωνεις αφοτου ξεκινουν οι στερεες τροφες?:confused: Δεν τον ρωτησες τι εννοει λεγοντας αποστειρωση? Τι να αποστειρωσεις δηλαδη...το κουταλι, το πιατο, ή τα φρουτα???:confused::confused::confused: Αυτοι οι γιατροι ειναι απιστευτοι ωρες ωρες...

Εμεις σταματησαμε την αποστειρωση οταν εγινε 4 μηνων, απο τοτε δηλαδη που αρχισε να βαζει οτι εβρισκε στο στομα. Στερεες τροφες ξεκινησαμε τωρα που εκλεισε τον 6ο.

Κοριτσια μην ανησυχειτε τοσο για τα μωρα. Εχουν χουγια. Αυτη η ιστορια με το κεφαλι περα δωθε, δεν ειναι τιποτα. Τα περισσοτερα μωρα το κανουν.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα συμφωνήσω για το κεφαλακι του μωρού. Κι εμένα το κάνει αυτό όταν πάει να κοιμηθεί και όταν πάει να ξυπνήσει. Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείτε!

Lisaki με το καλό η μετακόμιση.

Κορίτσια εμάς τις κρέμες μας τις άρχισε λίγο νωρίς λόγω παλινδρόμησης, αλλά γενικώς αυτό είναι το σύστημά της. Η αλήθεια είναι ότι όταν τρώει κρέμες βγάζει λιγότερο. Τώρα αυτό με τα μπισκότα θα το κάνω για τις πρώτες 5 μέρες όπως μου είπε, μετά θα μπαίνει η μπανάνα και το μήλο και δεν θα χρειάζεται πλέον το μιράντα.Την αποστείρωση κι εγώ την έκοψα όταν ξεκινήσαμε την κρέμα!

Κοντεύει 3 σχολάωωωωωω!

ΆΝΤΕ ΦΙΛΙΑ:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ω ρε φίλε, το ίδιο ακριβώς κάνει ο δικός μου αλλά όταν ετοιμάζεται να κοιμηθεί. Το ανέφερα στον παιδίατρο, είπε ότι δεν είναι κάτι παθολογικό. Το έλεγα και στα κορίτσια στην συνάντηση και μου είπαν ότι το κάθε παιδάκι έχει τα χούγια του, η elle μάλιστα έδειξε να γνωρίζει αυτή την αντίδραση, κι έτσι ηρέμησα λίγο.(

Κι εμενα το εκανε αυτο η Δεσποινα και μη σου πω τι πανικο ειχα παθει.

Ειχα σχεδον πειστει οτι το παιδι ειναι αυτιστικο:tongue:

Κουλαρε λιγο. Το κανουν τα περισσοτερα μωρα, ειναι ρουτινες που τα βοηθανε να ηρεμησουν, να κοιμηθουν κλπ.

Κοριτσια καλησπερα.....θελω την βοηθεια σας και τις γνωμες σας για καρεκλακι φαγητου,,εχω πελαγωσει με τοσα που υπαρχουν...perego,chicco,fisher price.inglesina?????? πειτε μου σας παρακαλω πιο ειναι το καλυτερο ή αν εχετε παρει καποιο που δεν σας βγηκε τελικα καλο....περιμενω νεα σας.....ευχαριστω!!!!!!!!!!!!

Στη θεση σου θα επαιρνα το απλο της mothercare με 50 ευρω μονο.

Οσες φιλες μου πηραν πολυ ιδιαιτερα και ακριβα καθισματα φαγητου, απλως το σκυλομετανιωσαν. Ουτε κοιμαται ουτε κανει τιποτα αλλο το παιδακι εκει για να χρειαζεται ειδικα χαρακτητιστικα και να το πληρωσεις 200 ευρω.

Ασε που καποια παιδια (η κορη μου πχ) ελαχιστα καθονται στα καθισματα.

Ζηλευουν και θελουν να καθονται στις καρεκλες των μεγαλων.

Εκει λοιπον διαπιστωνεις οτι το πιο χρησιμο καθισμα ειναι αλλο.

Αυτα που δενουν σε ολες τις καρεκλες!!

Το δενεις στην καρεκλα του σπιτιου, εχει δικο του τραπεζακι για να ακουμπησεις το φαγητο και μπορεις και το παιρνεις παντου.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα!!!

Περαστικά στους αρρωστούληδες!!!:(:(

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!:):)

Χάθηκα πολύ αλλά η μικρή δεν μου αφήνει και πολύ χρόνο ελεύθερο...Έχουμε ξεκινήσει εδώ και 2-3 μέρες εκπαίδευση πιπίλας...την κοιμίζουμε με την πιπίλα της αντί για το στήθος μου για να μάθει να κοιμάται μόνη της και για περισσότερη ώρα...παραδόξως πήρε την πιπίλα αμέσως ενώ πιο παλιά δεν την ήθελε καθόλου!!!:confused:Επόμενο στάδιο είναι ο ύπνος στο κρεβατάκι της (διότι τώρα ακόμα κοιμόμαστε μαζί),και αμέσως μετά θα πάει στο δωμάτιό της...όλα αυτά γίνονται γιατί εγώ από Μάρτιο επιστρέφω στο γραφείο οπότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να κοιμάται στο δωμάτιό της και να μην ξυπνάει από την φασαρία το πρωί...Ελπίζω μέχρι τον Φεβρουάριο να τα καταφέρουμε...επίσης μέσα σε όλα αυτά πρέπει και να συνηθήσει την μαμά μου που θα την κρατάει...:wink:;-)

Χτες είχαμε παιδίατρο και μας βρήκε πολύ καλά (8450 κιλά και 68 ύψος) και από σήμερα το απόγευμα ξεκινάμε ρυζάλευρο βανίλια,μετά φρουτόκρεμα το πρωί (μήλο-μπανάνα-πορτοκάλι) και στο τέλος χορτόσουπα...έχω πολύ αγωνία και περιέργεια να δω πως θα πάει το απόγευμα η πρώτη δοκιμή....

Λίζα,καλορίζικο το καινούριο σπιτάκι σας....

Αυτό με το κεφάλι πέρα-δώθε το κάνει κι η δικιά μου όταν είναι να ξυπνήσει...δεν νομίζω ότι είναι κα΄τι σοβαρό και δεν το είπα καν στην παιδίατρό μας....

Επίσης έχει 3 μέρες τώρα που ξύνει το κεφαλάκι της πίσω κοντά στον σβέρκο...Χούι το είπε η παιδίατρος..έχει από τώρα τα περίεργά της η μικρή...

Αυτά από'μας...Φιλιά!!!

αχ...πες μου δεν κλαίει;η δικιά μου παίρνει την πιπίλα και μετά παίζει..σήμερα το πρωί νύσταζε και δεν κοιμόταν όταν την άφηνα οπότε την πήρα την έβαλα στο καρότσι και κοιμήθηκε όρθια παιδιά..2 ώρες περπατούσα...τι να κάνω;;;;οι πιο έμπειρες μανούλες;;;

Κοριτσια καλησπερα.....θελω την βοηθεια σας και τις γνωμες σας για καρεκλακι φαγητου,,εχω πελαγωσει με τοσα που υπαρχουν...perego,chicco,fisher price.inglesina?????? πειτε μου σας παρακαλω πιο ειναι το καλυτερο ή αν εχετε παρει καποιο που δεν σας βγηκε τελικα καλο....περιμενω νεα σας.....ευχαριστω!!!!!!!!!!!!

της fisher price μας έκαναν δώρο..ωραίο αλλά πιάνει πολύ χώρο

Καλημέρα κορίτσια!!!!Εγώ Βάσω έχω πάρει από τον 1ο μου γιο της Perego και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και τώρα απλά άλλαξα το ύφασμά του (παρήγγειλα από την εταιρία)και θα το χρησιμοποιήσει και ο μπέμπης!!

Σήμερα έκλεισε το τμήμα του γιου μου στο σχολείο λόγω κρουσμάτων γρίπης αλλά δεν ξέρουν αν πρόκκειται για την περιβόητη γρίπη!!Έχω αγχωθεί πολύ ρε γμτ!!Α ξέχασα να πω εγώ τους έβαλα μετά τον 7ο μήνα ως τότε τους τάιζα αγκαλίτσα!!

αν λείπουν πολλά παιδάκια κλείνει η τάξη αναγκαστικά

Άννα καλή ξεκούραση

nAcmp3.png

uZRep2.png

Εμεις εχουμε της fisher price και ειναι μεχρι 23 κιλα αλλα δεν το χουμε χρησιμοποιησει ακομη σημερα θα το φερει ο αντρας μου για να το τακτοποιησουμε κι αυτο

και μας η γιατρος μας ειπε να σταματησουμε την αποστειρωση αλλα πως θα πλενουμε τα μπουκαλια?μου ειπε με ζεστο νερο αλλα πως??? μονο με απορυπ.πιατων?

να σας πω την αληθεια δεν αισθανομαι πιο σιγουρη με τον αποστειρωτη και τον χρησ ακομη.........εσεις πως τα πλενετε?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!Εγω αυτες τις μερες δεν ημουνα και στα καλυτερα μου με εχουν τρελανει τα μικρουλια, συμβαινουν και διαφορα με την δουλεια του αντρα μου και εχω στεναχωρηθει, μου ηρθε και η περιοδος την προηγουμενη εβδομαδα παρολο που θηλαζω αποκλειστικα και ημουνα αστα να πανε. Ο μικρουλης εχει γινει πολυ γκρινιαρης μαλλον βγαζει δοντακι και δεν καθεται με κανεναν, χθες το απογευμα τον αφησα με τον μπαμπα του για να παω σε κατι δουλιτσες και μεχρι να γυρισω γκρινιαζε και εκλαιγε. Τον παιρνω οπου και αν πηγαινω γιατι εχω το αγχος οτι θα κλαιει και δεν θα κατσει. Τι να πω, τα κοριτσακια μου δεν ηταν ετσι αυτος ειναι αλλος χαρακτηρας. Η παιδιατρος μας επε να ξεκινησουμε ρυζαλευρο αλλα εγω θα του δωσω πρωτα φρουτα οταν συμπληρωσει τους 6 μηνες γιατι εχει εμφανισει και μια αλλεργια στα γαλακτοκομικα που καταναλωνω εγω. Καλο απογευμα και ελπιζω να εχω χρονο να τα λεμε συχνοτερα!

q5ybp2.png

και μας η γιατρος μας ειπε να σταματησουμε την αποστειρωση αλλα πως θα πλενουμε τα μπουκαλια?μου ειπε με ζεστο νερο αλλα πως??? μονο με απορυπ.πιατων?

να σας πω την αληθεια δεν αισθανομαι πιο σιγουρη με τον αποστειρωτη και τον χρησ ακομη.........εσεις πως τα πλενετε?

Αυτό που είχε πει η ΤΑRA νομίζω είναι το καλύτερο. Σε ξύδι δηλαδή... Και σαπούνισμα με τα ειδικά βουρτσάκια... Τι να σου πω, εμείς ακόμα αποστειρώνουμε...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

κορίτσια μην σας πιάνει πανικός με την αποστείρωση..από την στιγμή που μπαίνει κουτάλι τέλος η αποστείρωση άλλωστε τα χεράκια τα βάζουν στο στόμα και μ'αλιστα πολλές φορές τα πιάνουν και φίλοι μας..δεν τα καθαρίζουμε όλη την ώρα..όπως και τα παιχνίδια..συνέχεια τα πλένετε;;;δεν γίνεται πρακτικά αυτό..όλη μέρα θα πλέναμε..σαπούνι και ζεστό νεράκι..

nAcmp3.png

uZRep2.png

γεια σας κοριτσια!!

εμεισ καρεκλακι φαγητου εχουμε chicco αλλα ακομα δεν το εχουμε χρεισιμοποιησει.

μαριλου ευχομαι να μην κλαψει το μικρουλη σου!!!και γω καθε φορα που παμε ανυπομωνω να μαθω ποσο ψηλωσε!!

ρανια 36 εγω ξερω και απο τον παιδιατρο μου οτι καθονται μετα τουσ 6μηνων γιατι πιο πριν δεν κανει για την μεση τουσ!επισησ μασ ειπε οτι οταν μπορει να κατσει μονο του,να στηριξει την πλατουλα του δηλαδη, τοτε ειναι μια χαρα αλλα μετα τουσ 6μηνεσ οπωσδηποτε.

κοριτσια ανυσηχω πολυ για την μπεμπουλα μου τισ τελευταιεσ μερεσ εχει αλλαξει πολυ την συμπεριφορα τησ!ενω ειναι ησυχο παιδακι,τωρα αρχιζει και κλαιει στα καλα καθουμενα δυνατα.κοιμαται ανυσηχα τα βραδυα,ξυπναει κλαιγοντασ,κλαει πολυ ευκολα και κοιμαται μονο με πολυ κουνιμα στο καροτσι.ενω πριν κοιμοταν μονη της στην κουνια της.σκεφτημα μηπωσ βγαζει δοντακια.της δινω ενα παιχνιδι οδοντοφυιασ στο στομα και δεν το θελει.σαλακια βγαζει αλλα παντα εβγαζε.τι λετε να ειναι??δεν εκανε ετσι το παιδακι μου!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

κορίτσια μην σας πιάνει πανικός με την αποστείρωση..από την στιγμή που μπαίνει κουτάλι τέλος η αποστείρωση άλλωστε τα χεράκια τα βάζουν στο στόμα και μ'αλιστα πολλές φορές τα πιάνουν και φίλοι μας..δεν τα καθαρίζουμε όλη την ώρα..όπως και τα παιχνίδια..συνέχεια τα πλένετε;;;δεν γίνεται πρακτικά αυτό..όλη μέρα θα πλέναμε..σαπούνι και ζεστό νεράκι..

συμφωνω κοριτσια και γω την σταματησα την αποστειρωση απο την στιγμη που εβαζε πραγματα στο στομα τησ.

κατι αλλο το νερο (που φτιαχνουμε το γαλα)το βραζετε σε κατσαρολα και το βαζετε σε θερμο ή σε βραστηρα?εγω το βραζω στον βραστηρα και το αφηνω εκει,το αφηνω να κρυωσει και οταν ειναι ωρα να φαει γεμιζω το μισο μπουκαλι και μετα βαζω αλλο νερο στον βραστηρα το βραζω και συμπληρωνω στο μπουκαλι (ετσι ειναι λιγο ζεστο οπωσ πρεπει)κανω σωστα??γιατι στον βραστηρα δεν βραζει πολυ ωρα.

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

κατι αλλο το νερο (που φτιαχνουμε το γαλα)το βραζετε σε κατσαρολα και το βαζετε σε θερμο ή σε βραστηρα?εγω το βραζω στον βραστηρα και το αφηνω εκει,το αφηνω να κρυωσει και οταν ειναι ωρα να φαει γεμιζω το μισο μπουκαλι και μετα βαζω αλλο νερο στον βραστηρα το βραζω και συμπληρωνω στο μπουκαλι (ετσι ειναι λιγο ζεστο οπωσ πρεπει)κανω σωστα??γιατι στον βραστηρα δεν βραζει πολυ ωρα.

Εγώ το βράζω μέσα στο μπιμπερό, στον θερμαντήρα...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα κορίτσια!!!!Εγώ Βάσω έχω πάρει από τον 1ο μου γιο της Perego και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και τώρα απλά άλλαξα το ύφασμά του (παρήγγειλα από την εταιρία)και θα το χρησιμοποιήσει και ο μπέμπης!!

Σήμερα έκλεισε το τμήμα του γιου μου στο σχολείο λόγω κρουσμάτων γρίπης αλλά δεν ξέρουν αν πρόκκειται για την περιβόητη γρίπη!!Έχω αγχωθεί πολύ ρε γμτ!!Α ξέχασα να πω εγώ τους έβαλα μετά τον 7ο μήνα ως τότε τους τάιζα αγκαλίτσα!!

Γεια σου Μπετούλα (ή Ελισάβετ :tongue:)

Και εγώ Perego έχω, εξ αρχαιοτάτων, και φυσικά δεν θα πάρω καινούργιο. Ποιο μοντέλο έχεις?? Δεν ήξερα ότι αλλάζει το ύφασμα (νομίζω το δικό μου είναι πλαστικό??). Από το ίντερνετ το παρήγγειλες??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κορίτσια μ' αρέσει που νόμιζα ότι έχει μακρύνει κιόλας:D:p:D;):P:D;)!!! Μισό πόντο πήρε μόνο...... Είμαστε 7.610 και 63 πόντους, στούμπος θα μείνει το παιδί, κρίμα τα δίμετρα γονίδια από τον μπαμπά μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά, πολύ δραστήριες και κινητικές, ομιλητικότατες και από αύριο αρχίζουμε και μεσημεριανό (πατάτα πρώτα, μετά και καρότεο, μετά και κολοκύθι και σε 20 μέρες που θα κλείσουμε τους 6 μήνες και κοτόπουλο)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κορίτσια μ' αρέσει που νόμιζα ότι έχει μακρύνει κιόλας:D:p:D;):P:D;)!!! Μισό πόντο πήρε μόνο...... Είμαστε 7.610 και 63 πόντους, στούμπος θα μείνει το παιδί, κρίμα τα δίμετρα γονίδια από τον μπαμπά μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά, πολύ δραστήριες και κινητικές, ομιλητικότατες και από αύριο αρχίζουμε και μεσημεριανό (πατάτα πρώτα, μετά και καρότεο, μετά και κολοκύθι και σε 20 μέρες που θα κλείσουμε τους 6 μήνες και κοτόπουλο)

Βρε Μαριλού μην ανησυχείς για το ύψος...;);)Ο Βαγγέλης ήταν ΠΟΛΥ ψηλό μωρό και τώρα είναι από τους πιο κοντούς στην τάξη του :(:(. Η οστική του ηλικία είναι 2 χρόνια πίσω!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...