Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Λοιπόν την άνοιξα τη συνάντηση και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα μαζευτούν βλέπουμε:P:p:p:pΤην έβαλα στις 7 αφού είναι για μασούλημε να μην τρώμε από τις 6:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω το ιδιο ηθελα να πω για το Αλατσι...μην ξεπαραδιαστουμε κιολας!Ρακαδικο δαγκωτο!
Ειναι ακριβο ελενη μου πολυ και απ' ο,τι ακουω τωρα τελευταια δεν ειναι πια και καθολου καλο.
εχει και τιμες οn line!! ontos!!
καλημερα και καλη χρονια και απο τη δουλεια

Το αλατσι μπορεί και να το πληρωσουμε λιγο ο κουκος αηδονι, λογω του Σκαρμουσου που ειναι σεφ εκει.

Μεσα για ρακαδικο κι εγω για 29/1

Νομίζω το Αλάτσι είναι πιο πολύ εστιατόριο, καλύτερα στο Ρακάδικο που είναι καθαρά μεζεδάδικο:-)

Εντάξει, εντάξει, εσείς ξέρετε καλύτερα

στο ρακάδικο κι εγώ!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

αΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ θα ηθελα να δω τον Σκαρμουτζο!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Ειναι ακριβο ελενη μου πολυ και απ' ο,τι ακουω τωρα τελευταια δεν ειναι πια και καθολου καλο.

Aκριβώς έτσι είναι!! Καλή χρονιά Κας, να χαίρεσαι όσους αγαπάς!

Το ρακάδικο μου πέφτει λίγο μακριά (έως πολύ), αλλά θα προσπαθήσω να έρθω!!!:rolleyes:

Πάντως εμείς δεν έχουμε θέμα με τα ταξίδια μαζί με τα παιδιά. Η κάρολ έχει πάει ήδη αμστερνταμ και μόναχο, όλα πήγαν μια χαρά. Αρκεί να έχεις κατάλληλο κατάλυμα και να ξέρεις εκ των προτέρων ότι μπορεί να μη σου βγει το πρόγραμμα όπως αμριβώς το έχεις υπολογίσει...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τι έγινε την κοπανήσατε όλες για μάσα??? Εεε??

Κατερίνα έχω φάει μόνο 1 τοστ με γαλοπούλα και τυρί σήμερα και τον καφέ μου! Άντεξα, είδες? Τώρα στο σπίτι με περιμένουν γεμιστά :rolleyes: (αν και χειμώνας!) Μια χαρά! Εσύ τι έφαγες σήμερα? Λέγε γρήγορα...βγες αναφορά!:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τι έγινε την κοπανήσατε όλες για μάσα??? Εεε??

Κατερίνα έχω φάει μόνο 1 τοστ με γαλοπούλα και τυρί σήμερα και τον καφέ μου! Άντεξα, είδες? Τώρα στο σπίτι με περιμένουν γεμιστά :rolleyes: (αν και χειμώνας! Μια χαρά! Εσύ τι έφαγες σήμερα? Λέγε γρήγορα...βγες αναφορά!:tongue:

To ιδιο ακριβως ομως....!!!!απο καφε ενα νες και 2 γαλλικους...ακομα πινω!Σπιτι τρωω εγω......

To ιδιο ακριβως ομως....!!!!απο καφε ενα νες και 2 γαλλικους...ακομα πινω!Σπιτι τρωω εγω......

Α οκ θα σε ελέγχω από εδώ και πέρα :mrgreen: για να έχω κάποιον για συμπαράσταση! Στο σπίτι έχω βάλει αστυνόμο τον Αλέξη. Κι αυτός είπε θα προσέχει από εδώ και πέρα. Για να δούμε πως θα τα πάμε! :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Α οκ θα σε ελέγχω από εδώ και πέρα :mrgreen: για να έχω κάποιον για συμπαράσταση! Στο σπίτι έχω βάλει αστυνόμο τον Αλέξη. Κι αυτός είπε θα προσέχει από εδώ και πέρα. Για να δούμε πως θα τα πάμε! :rolleyes:

Στο σπιτι τρωω κρυφα...8-)8-):cool:στο μπανιο:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...