Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνη....λατρευω ρακαδικο!!!!Εχα παει 2 φορες!

και γω 2-3 μην νομιζεις παραπανω απλα και γω το λατρευα οταν πηγαινα.. εχω καιρο να παω...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

To tiker μου αρχισε να μετραει για την επομενη πρωτοχρονια!!!!!!χαχαχα

4u4cp3.png aMppp3.png

Δε έτυχε να πάω ποτέ, καλό φαίνεται πάντως!

Βρε Μαρια εσυ δεν ειπες αρχιζω να προσεχω τη διατροφη μου????Και μετα μου ζητας και μεζεδοπωλειο?Shame on you!!!!!Ασε κι εγω πηρα κανα δυο κιλα...ενα ταψι κουραμπιεδες εχω φαει:oops:

Διαφημίσεις

Έτερον εκάτερον :tongue: να προσέξουμε είπαμε όχι να μη βγούμε κιόλας!Άσε να πιούμε και τίποτα.

Καλά από γλυκά τέλος όμως...σοβαρά τώρα, με έχουν καταστρέψει! 2 κουτια κουραμπιέδες έφαγα, χώρια οι σοκολάτες!Δεν έχω γίνει χοντρή αλλά πολύυυυ καμπυλωτή :tongue: :tongue: :tongue::lol:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πολυ ωραιο μου φαινεται το ρακαδικο.

Αφου εχετε παει καποιες, θα ξερετε οτι ειναι και καλο.

Εγω ειμαι μεσα.

Πρεπει να πουνε και Μαριαννα, Χριστινα, Πωλινα, Μαριαλενα, Εφη που συνηθως ερχονται και οποια αλλη φυσικα το σκεφτεται να ερθει.

Προφανως λεμε για σαββατο 29/1.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη χρονια και απο τη δουλεια

Το αλατσι μπορεί και να το πληρωσουμε λιγο ο κουκος αηδονι, λογω του Σκαρμουσου που ειναι σεφ εκει.

Μεσα για ρακαδικο κι εγω για 29/1

4Rnfp3.png

καλημερα και καλη χρονια και απο τη δουλεια

Το αλατσι μπορεί και να το πληρωσουμε λιγο ο κουκος αηδονι, λογω του Σκαρμουσου που ειναι σεφ εκει.

Μεσα για ρακαδικο κι εγω για 29/1

εχει και τιμες οn line!! ontos!!

4u4cp3.png aMppp3.png

Μόλις γύρισα απο τις εξωτερικές δουλειές μου.Είχα πάει και εφορία για ενα λανθασμένο ετακ του 2008 που μου είχε έρθει και είχαν πληρώσει οι δικοί μου τότε και ανακάλυψε η μαμά μου οτι είναι λανθασμένο και πρέπει να το διορθώσουμε και έτσι θα μου επιστραφούν αυτά τα χρήματα και μου είπαν να τα κρατήσω.300 ευρουλάκια.Καλά είναι.Να δω βέβαια πως θα το φτιάξω τώρα που λείπουν οι δικοί μου Καναδά και δεν τα πάω καλά και με την εφορία,αλλά κάτι θα κάνω.Σήμερα έχουμε και κολυμβητήριο.Αρχισε δυναμικά η βοδμάδα της μπουμπούς μου.Πιστεύω θα είναι πτώμα το απόγευμα και δεν θα μου ξυπνήσει σήμερα το βράδυ.Για να πω την αλήθεια ούτε εχθές μου ξύπνησε αλλά κοιμήθηκε και 11 ώρα.

Κατερίνα ωραίος φαίνεται ο παιδότοπος που έβαλες,είμαι κι'εγώ μέσα οταν κανονίσετε.Αφού θα μπορώ να πάρω και την μικρή μαζί μου.

SI5Yp3.png

Τί θα λέγατε και για το "Αλάτσι";

Είναι και δίπλα στη στάση του μετρό;

http://www.alatsi.gr/

Ειναι ακριβο ελενη μου πολυ και απ' ο,τι ακουω τωρα τελευταια δεν ειναι πια και καθολου καλο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...