Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ευχομαι πολυ καλη χρονια σε ολες:D

Πηγα τελικα στο ξενοδοχειο για την αλλαγη του χρονου.

Αναμενομενη η κατασταση.

Κυριως ηλικιωμενοι ανθρωποι, οι οποιοι εφαγαν και το πολυ στις δυο ειχε αδειασει το εστιατοριο.

Εμεις φαγαμε στις 1.30 ενα μειγμα των δυο μενου που υπηρχαν.

Ολα πολυ ωραια εκτος απο το γλυκο.

Μπαμπαδες με ρουμι???

Ελεος πια, που και ποιος το θυμηθηκε?

Αφου δεν εκανα αλλαγη χρονου στο δρομο παλι καλα.

Η ανοητη νομιζα οτι το φορεμα ηταν χρυσο με μαυρο και ειχα ετοιμασει μαυρο καλσον, μαυρα παπουτσια και μαυρη τσαντα.

Μολις τα φορεσα, συνειδητοποιω οτι ειναι καφε με χρυσο και ειμαι γελοια με τα μαυρα αξεσουαρ.

Στις 11.15 εψαχνα να βρω καφε παπουτσια, καλσον και τσαντα.

Πρεπει να βρηκα το τελευταιο ταξι που κυκλοφορουσε στο κολωνακι και εφτασα σχεδον παρα δεκα.

Χτες ειχαμε υποσχεθει στη δεσποινα οτι θα πηγαιναμε βολτα στις κουνιες και δεν την ενοιαζε καθολου που εβρεχε καταρρακτωδως.

Πηγαμε λοιπον σε ενα παιδοτοπο και παιξανε.

Το θηριο το μικρο εχει μαθει και κανει ντα (απο που ρε γμτ?) και ηθελε συνεχεια να κανει ντα ενα μικρο κοριτσακι που ηταν εκει, το οποιο ειχε και συνδρομο νταουν:confused:

Ελεος!

Το τι ξυλο τρωει η καημενη η δεσποινα δε λεγεται.

Μ' αρεσει που καμαρωνα παντα με τη δεσποινα οτι επειδη στο σπιτι μας φερομαστε καλα και ηρεμα το παιδι μας δε χτυπαει τα αλλα:rolleyes:

Αυτο το μικρο απο ποιο σπιτι ηρθε?:tongue:

Τουλαχιστον τον εχω απο κοντα, γιατι εχω βαρεθει τοσα χρονια με τη δεσποινα να βλεπω παιδια να χτυπανε και οι μαναδες τους να σφυριζουν αδιαφορα πινοντας καφε καπου πιο περα.

Τη συναντηση για ποτε θα την ανοιξουμε?

Εχουμε και πιτα να κοψουμε αυτη τη φορα.

Τελευταιο σαββατο του μηνα?

Στο ιδιο μερος?

Οποια ειναι διαχειριστρια ας επιληφθει.

μμμμμ....!!!!!!!!!! τρελαινομαι για μπαμπαδες!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα εσυ δε μας ειπες τι εγινε μετα τη σαμπανια την Παρασκευη????:tongue::tongue::tongue:

Εμενα Βασιλοπιτα εκανε η πεθερα μου απο μια συνταγη της Αργυρως (εχω ενα βιβλιο...) τελεια βγηκε!

Εγώ θα σας πω μετά τις 14-15 του μήνα! :P:p:p

Aννα μάλλον το έκανε σύστημα η μικρή με τον ύπνο. Κάτι μου θυμίζει αυτό..., αλλά εμένα το κάνει απο 9-10 μηνών αυτό!:rolleyes:

Σήμερα ξύπνησε από τις 6:30. Ωραία!!!

Όλοι μαζί κοιμάστε???

νομιζω οτι αυτο ειναι καλυτερο

να κοιμουνται μια φορα το μεσημερι και πολυ για να ξεκουραζομαστε κι εμεις..να κανουμε κανενα μποτε(βλεπε Αννα:tongue:)

να καθαριζουμε το μπανιο(βλεπε εμενα..:-()

Δεν κάνω μόνο μποτέ κοπελιά κάνω κ δουλειές όταν κοιμάται η μικρή!(συνήθως δουλειές κάνω βασικά κ μποτέ κάθε Πάσχα κ Χριστούγεννα που λένε) :tongue::tongue::tongue:

Να ριξω μια ιδεα???Να κοψουμε πιτα μαζι με τα μικρα???Τωρα πως και που μπορει να γινει αυτο....μια ιδεα ειπα!

Δεν είναι κακή ιδέα....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Να ριξω μια ιδεα???Να κοψουμε πιτα μαζι με τα μικρα???Τωρα πως και που μπορει να γινει αυτο....μια ιδεα ειπα!

Δεν ειναι καθολου κακη ιδεα, αλλα πρεπει λογω καιρου να ειναι σε καποιον παιδοτοπο.

Νομιζω ομως οτι την καθιερωμενη συναντηση μονο μαμαδες πρεπει να την κανουμε, ασχετα αν κανουμε και αλλη με παιδια.

Να την ανοιξουμε για 29/1 σαββατο?

μμμμμ....!!!!!!!!!! τρελαινομαι για μπαμπαδες!!!!!!!!!!!

Βρε δε λεω, ωραιο γλυκο, αλλα σε 5αστερο ξενοδοχειο, οπου πληρωνεις 100 ευρω το ατομο για να φας, πιστευω οτι χρειαζεται κατι πιο ιδιαιτερο για να κλεισει το πρωτοχρονιατικο δειπνο.

Τελος παντων ειναι βεβαια και γουστα αυτα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κασσιανη τι να σου κανουν οι αναπληρωματικοι σεφ που ειχαν ξεμεινει στις κουζινες των ξενοδοχειων αυτες τις μερες αφου ολοι οι καλοι ηταν στην τηλεοραση????:lol::lol::lol:

Καλα ειναι 29/1

29/1 οκ είναι νομίζω αν μπορούμε όλες! Πείτε και οι υπόλοιπες! Και μάλιστα ωραία θα ήταν και για κανένα μεζεδοπολείο. Βέβαια και για καφε να πούμε πάλι μέσα είμαι! Εχω μεγάλη ανάγκη να βγω όπως βλέπετε:oops:

Και για παιδότοπο οκ!

Πριν λίγο έσκασε μια επιταγή, άντε και καλή μας χρονιά!

Πριν λίγο με πήρε και η αδερφή μου! Θα έρθει την Κυριακή μου είπε! Και κάτι ευχάριστο!:)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Και η δικιά μου κομάται 10-2 ή 3 στη κούνια της κ μετά αρχίζει να ύφος κιόλας να φωνάζει μαμααααα μαμααααα μαμαααααα μπαμπααααα μπαμπαααα μπαμπΑΑΑΑΑΑΑ :tongue: Τα πρώτα βράδια μας φαινόταν κ αστείο...τώρα πια δεν είναι! :roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

29/1 οκ είναι νομίζω αν μπορούμε όλες! Πείτε και οι υπόλοιπες! Και μάλιστα ωραία θα ήταν και για κανένα μεζεδοπολείο. Βέβαια και για καφε να πούμε πάλι μέσα είμαι! Εχω μεγάλη ανάγκη να βγω όπως βλέπετε:oops:

Και για παιδότοπο οκ!

Πριν λίγο έσκασε μια επιταγή, άντε και καλή μας χρονιά!

Πριν λίγο με πήρε και η αδερφή μου! Θα έρθει την Κυριακή μου είπε! Και κάτι ευχάριστο!:)

Προσωπικα ειμαι παραπανω απο μεσα για μεζεδοπωλειο, αλλα θα πρεπει να συμφωνησουνε και οι υπολοιπες.

Μαλιστα στο μεζεδοπωλειο δεν ειναι αναγκη να παμε μεσημερι, αν καποιες δεν μπορουν. Μπορουμε και απογευμα.

Ας απαντησουνε οσες ερχονται στις συναντησεις και εχουν σκοπο να ερθουν για να δουμε τι θελουν οι περισσοτερες.

Μιλαμε παντα για συναντηση μονο μαμαδες.

Αρα ή για καφε και ποτο στο κολωνακι ή για φαγητο σε καποιο μεζεδοπωλειο.

Ψηφιστε!!!

yey2p2.png BN4cp2.png

Άννα ναι κοιμάται λίγο στην κούνια της και μετά ξυπνάει και θέλει να κοιμηθούμε όλοι μαζί :rolleyes:

Δεν υπαρχει περιπτωση οσο και να εχει συνηθισει απο την πρωτη μερα ενα μωρο να κοιμαται μονο του, να μην αναζητησει το κρεβατι του μπαμπα και της μαμας περιπου σε αυτην την ηλικια.

Τωρα το πως θα το αντιμετωπισει ο καθενας ειναι αλλη υποθεση και δυσκολο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Προσωπικα ειμαι παραπανω απο μεσα για μεζεδοπωλειο, αλλα θα πρεπει να συμφωνησουνε και οι υπολοιπες.

Μαλιστα στο μεζεδοπωλειο δεν ειναι αναγκη να παμε μεσημερι, αν καποιες δεν μπορουν. Μπορουμε και απογευμα.

Ας απαντησουνε οσες ερχονται στις συναντησεις και εχουν σκοπο να ερθουν για να δουμε τι θελουν οι περισσοτερες.

Μιλαμε παντα για συναντηση μονο μαμαδες.

Αρα ή για καφε και ποτο στο κολωνακι ή για φαγητο σε καποιο μεζεδοπωλειο.

Ψηφιστε!!!

Εμενα θα μου αρεσε μεζεδοπωλειο ισως στο Θησειο, ξερετε μεταξυ μοναστηρακιου και θησειου στον πεζοδρομο ενα ηλιολουστο μεσημερι.(αχ, τι ονειρευομαι!!!)..αλλα δεν ξερω κι αλλα...

Διαφημίσεις

Εμενα θα μου αρεσε μεζεδοπωλειο ισως στο Θησειο, ξερετε μεταξυ μοναστηρακιου και θησειου στον πεζοδρομο ενα ηλιολουστο μεσημερι.(αχ, τι ονειρευομαι!!!)..αλλα δεν ξερω κι αλλα...

Αυτο θα ηταν το καλυτερο, αλλα δυστυχως με τον καιρο τωρα δεν ξερεις, οποτε θα πρεπει καταρχην να εχουμε στο νου μας οτι μαλλον θα καθισουμε μεσα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ναι, σωστα. Κανονιστε οτι θελετε, εγω μεσα ειμαι!

Για παιδοτοπο οσες ενδιαφερεστε, και τους κοβουμε και μια πιτουλα:Pεχω να προτεινω αυτο: http://www.perperino.gr/gallery.htm

Δεν εχω παει αλλα καλος φαινεται, εχει και προσφορα με κουπονι, 3,5 ευρω εισοδο τις καθημερινες!

Ζηλευω τα ταξιδια αλλα με 2 μικρα παιδια δεν ξεκιναω να παω πουθενα.

Είναι μεγάλο θέμα το ταξίδι με δύο μικρά παιδιά, με ένα κάπως ρυθμίζεται, με δύο πρέπει να ισορροπείς μεταξύ απόλαυσης και ταλαιπωρίας! Εγώ λέω ότι πρέπει να γίνει ο μικρός τουλάχιστον τριών ετών για να αξίζει το κόπο.

Ελεος!

Το τι ξυλο τρωει η καημενη η δεσποινα δε λεγεται.

Εμένα τρώει ξύλο ο μικρός από τη Σοφία καθώς της χαλάει τα παιχνίδια, προσπαθεί να αμυνθεί (να τη δαγκώσει) αλλά ο αγώνας είναι άνισος.

Και για παιδότοπο οκ!

Ωραία θα ήταν σε ένα μεζεδοπωλείο, ίσως κλειστό για την περίπτωση που ο καιρός δεν θα είναι καλός. Στο Θησείο ποιό έχετε να προτείνετε; Ξέρω το Φίλυστρο, αλλά θα πήγαινα και σε όποιο άλλο προτείνετε εσείς. Συμφωνώ για το τελευταίο Σάββατο του μήνα.

Και για παιδότοπο συμφωνώ, κάποιο άλλο Σάββατο ή Κυριακή απογευματάκι.

Άννα ναι κοιμάται λίγο στην κούνια της και μετά ξυπνάει και θέλει να κοιμηθούμε όλοι μαζί :rolleyes:

Κι εμένα ξυπνάει μέσα στη νύχτα, τον παίρνω για καμιά ωρίτσα στο κρεββάτι μας κι έπειτα ον ξαναβάζω στο δικό του. Αλλιώς ξυπνάμε σα να μας έχουν δείρει με εκατό ξυλιές.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Αν είναι για μεζεδοπωλείο καλύτερα απόγευμα προς βραδάκι για να μπορούν οι περισσότερες.Το μεσημέρι είναι πιο δύσκολο νομίζω για όλους! Αν είναι για καφέ ... το καθιερωμένο! Απόγευμα Σαββάτου δηλαδή! Ο τόπος δεν με απασχολεί όπου θέλετε

n8m8p2.png

X9drp2.png

Kαλημέρα κουριτσια,

καλη χρονια σε ολους μας.

Περασαμε πολυ ομορφα..

αιντε τωρα ελπιζω να παει ομορφα και το 2011.

Απο καιρο ηθελα να προτεινω να παμε για μεζεδακια και μου ερχοταν στο μυαλο το http://www.rakadikon.gr/ αμα σας αρεσει και θελετε παμε.

Και για δευτερη πιτα με τα παιδακια ειμαι μεσα..

Βεβαια ολα αυτα μπορω να τα κανω μετα τις 17-18/1 γιατι ποιο πριν εχει απογραφει 2 εβδομαδες ο συζυγος.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...