Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αννα εσυ δε μας ειπες τι εγινε μετα τη σαμπανια την Παρασκευη????:tongue::tongue::tongue:

Εμενα Βασιλοπιτα εκανε η πεθερα μου απο μια συνταγη της Αργυρως (εχω ενα βιβλιο...) τελεια βγηκε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aννα μάλλον το έκανε σύστημα η μικρή με τον ύπνο. Κάτι μου θυμίζει αυτό..., αλλά εμένα το κάνει απο 9-10 μηνών αυτό!:rolleyes:

Σήμερα ξύπνησε από τις 6:30. Ωραία!!!

Ασε Μαρια η δικια μου χθες ηταν ξυπνια απο τις 7:30 μεχρι τις 2 παρα το μεσημερι...πως αντεχει?Φυσικα, το μεσημερι ριξαμε εναν 3ωρο υπνο οοοολοι μαζι!

Aννα μάλλον το έκανε σύστημα η μικρή με τον ύπνο. Κάτι μου θυμίζει αυτό..., αλλά εμένα το κάνει απο 9-10 μηνών αυτό!:rolleyes:

Σήμερα ξύπνησε από τις 6:30. Ωραία!!!

Μαρακι να σε ρωτησω??

αυτο το παιχνιδι που ειναι επανω στο τραπεζακι που πηρες για το φατσακι σου τι ειναι???

σαν πινακας φαινεται???

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Μαρακι να σε ρωτησω??

αυτο το παιχνιδι που ειναι επανω στο τραπεζακι που πηρες για το φατσακι σου τι ειναι???

σαν πινακας φαινεται???

Ναι πίνακας είναι της barbie, γράφει με μαρκαδόρο και μετα σβήνει πάλι!Eχει βέβαια και κηρομπογιές, κιμωλίες αλλά το φατσάκι είναι μικρό ακόμα για τέτοια!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ασε Μαρια η δικια μου χθες ηταν ξυπνια απο τις 7:30 μεχρι τις 2 παρα το μεσημερι...πως αντεχει?Φυσικα, το μεσημερι ριξαμε εναν 3ωρο υπνο οοοολοι μαζι!

νομιζω οτι αυτο ειναι καλυτερο

να κοιμουνται μια φορα το μεσημερι και πολυ για να ξεκουραζομαστε κι εμεις..να κανουμε κανενα μποτε(βλεπε Αννα:tongue:)

να καθαριζουμε το μπανιο(βλεπε εμενα..:-()

Ναι πίνακας είναι της barbie, γράφει με μαρκαδόρο και μετα σβήνει πάλι!Eχει βέβαια και κηρομπογιές, κιμωλίες αλλά το φατσάκι είναι μικρό ακόμα για τέτοια!

και τον μαρκαδορο δεν τον τρωει???

αν ηταν στα χερια του νικολα σιγουρα θα τριγυρνουσε με μια μελανιασμενη γλωσσα...:tongue::tongue::tongue:

ειχα δει κι εγω κατι παρομοιο αλλα διστασα γι αυτο το λογο....

νομιζω οτι αυτο ειναι καλυτερο

να κοιμουνται μια φορα το μεσημερι και πολυ για να ξεκουραζομαστε κι εμεις..να κανουμε κανενα μποτε(βλεπε Αννα:tongue:)

να καθαριζουμε το μπανιο(βλεπε εμενα..:-()

Εγω παλι το μεσημερι δουλευω,τα σαββατοκυριακα ομως ναι, να κοιμαται...καλα η δικια μου μονο μεσημερι κοιμαται δεν την αφηνω να ξανακοιμηθει...οχι οτι θελει κιολας και η ιδια!

και τον μαρκαδορο δεν τον τρωει???

αν ηταν στα χερια του νικολα σιγουρα θα τριγυρνουσε με μια μελανιασμενη γλωσσα...:tongue::tongue::tongue:

ειχα δει κι εγω κατι παρομοιο αλλα διστασα γι αυτο το λογο....

Εμενα η Παναγιωτα θα το περνουσε για κραγιον!!!!

Διαφημίσεις

Ευχομαι πολυ καλη χρονια σε ολες:D

Πηγα τελικα στο ξενοδοχειο για την αλλαγη του χρονου.

Αναμενομενη η κατασταση.

Κυριως ηλικιωμενοι ανθρωποι, οι οποιοι εφαγαν και το πολυ στις δυο ειχε αδειασει το εστιατοριο.

Εμεις φαγαμε στις 1.30 ενα μειγμα των δυο μενου που υπηρχαν.

Ολα πολυ ωραια εκτος απο το γλυκο.

Μπαμπαδες με ρουμι???

Ελεος πια, που και ποιος το θυμηθηκε?

Αφου δεν εκανα αλλαγη χρονου στο δρομο παλι καλα.

Η ανοητη νομιζα οτι το φορεμα ηταν χρυσο με μαυρο και ειχα ετοιμασει μαυρο καλσον, μαυρα παπουτσια και μαυρη τσαντα.

Μολις τα φορεσα, συνειδητοποιω οτι ειναι καφε με χρυσο και ειμαι γελοια με τα μαυρα αξεσουαρ.

Στις 11.15 εψαχνα να βρω καφε παπουτσια, καλσον και τσαντα.

Πρεπει να βρηκα το τελευταιο ταξι που κυκλοφορουσε στο κολωνακι και εφτασα σχεδον παρα δεκα.

Χτες ειχαμε υποσχεθει στη δεσποινα οτι θα πηγαιναμε βολτα στις κουνιες και δεν την ενοιαζε καθολου που εβρεχε καταρρακτωδως.

Πηγαμε λοιπον σε ενα παιδοτοπο και παιξανε.

Το θηριο το μικρο εχει μαθει και κανει ντα (απο που ρε γμτ?) και ηθελε συνεχεια να κανει ντα ενα μικρο κοριτσακι που ηταν εκει, το οποιο ειχε και συνδρομο νταουν:confused:

Ελεος!

Το τι ξυλο τρωει η καημενη η δεσποινα δε λεγεται.

Μ' αρεσει που καμαρωνα παντα με τη δεσποινα οτι επειδη στο σπιτι μας φερομαστε καλα και ηρεμα το παιδι μας δε χτυπαει τα αλλα:rolleyes:

Αυτο το μικρο απο ποιο σπιτι ηρθε?:tongue:

Τουλαχιστον τον εχω απο κοντα, γιατι εχω βαρεθει τοσα χρονια με τη δεσποινα να βλεπω παιδια να χτυπανε και οι μαναδες τους να σφυριζουν αδιαφορα πινοντας καφε καπου πιο περα.

Τη συναντηση για ποτε θα την ανοιξουμε?

Εχουμε και πιτα να κοψουμε αυτη τη φορα.

Τελευταιο σαββατο του μηνα?

Στο ιδιο μερος?

Οποια ειναι διαχειριστρια ας επιληφθει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Εμενα το νουμερο το μικρο ζωγραφιζει παντου με τους μαρκαδορους και με κιμωλια στον πινακα.

Ευτυχως δεν την τρωει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Τη συναντηση για ποτε θα την ανοιξουμε?

Εχουμε και πιτα να κοψουμε αυτη τη φορα.

Τελευταιο σαββατο του μηνα?

Στο ιδιο μερος?

Οποια ειναι διαχειριστρια ας επιληφθει.

Να εχει γυρισει και η κυρια Kristina απο τις Ιταλιες!!!!Καλα βρε, κι εσυ μπορεις να ανοιξεις event:rolleyes:...

Το δικο μου το παιδι απο που βγηκε δλδ και με δερνει συνεχεια?Νευρα....

Μπα ούτε κι εμένα τρώει τους μαρκαδόρους! Μια χαρά παίζει!Μόνο τα χεράκια της γράφει, αλλά όταν τα πλένουμε φεύγει αμέσως ευτυχώς!όχι τίποτα άλλο αλλά έχει κάτι με την καθαριότητα αυτό το κορίτσι. Δεν θέλει να λερώνετε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...