Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πράγματι αυτό με το κρεβάτι πήγα να το κάνω κι'εγώ και την έπαιρνα όποτε φώναζε και την ΄πήγαινα αγκαλιά στο δικό μας κρεβάτι να την κοιμήσω αλλά μου είπε ο άντρας μου οτι θα συνηθίσει και να την πηγαίνω καλύτερα στο σαλόνι να την κοιμήζω αγκαλιά και αυτό κάνω τώρα γιατί δεν μπορώ να την κρατάω αγκαλιά και να είμαι και όρθια γιατί είναι πολύ βαριά και η μέση μου δεν αντέχει.Μπορείς να την κοιμίζεις Αννα κάπου αλλού εκτος απο το κρεβάτι της.Αρχισε να το κάνεις και θα συνιθήσει σιγά-σιγά.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!

Καλή χρονιά!!!Με υγεία,αγάπη,ευτυχία και με το καλό να έρθουν και τα μωράκια του 2011!!!!

Εμείς περάσαμε έτσι κι έτσι..δεν ήταν οι τέλειες γιορτές ακριβώς....

Την παραμονή είχαμε αποφασίσει να κάνουμε μόνοι μας αλλάγη,είχα φτιάξει βασιλόπιτα,πήραμε κι ένα ωραίο λευκό κρασί τύπου σαμπάνιας και θα μέναμε σπίτι...τελικά αφού κάναμε μπάνιο,συμμαζευτήκαμε κλπ αποφάσισε ο Κώστας να πάμε στην αδερφή μου για αλλαγή...παίρνω τους δικούς μου να πάμε να τους πάρουμε να πάμε μ'ένα αυτοκίνητο και μένω κάγκελο...η μαμά μου είχε ήδη φύγει (10,30 το βράδυ όλο αυτό) κι ο μπαμπάς μου ήταν μόνος στο σπίτι!!!Ήταν ψιλοάρρωστος,δεν είχε όρεξη και δεν πήγε...τον λυπήθηκα και με πήρε το παράπονο,πήραμε την βασιλόπιτα και το κρασί και πήγαμε να του κάνουμε παρέα να μην είναι μόνος του στην αλλαγή....πάμε,που λέτε,να κόψουμε την βασιλόπιτα μετά τις 12 κι εκεί που ήταν ωραία ψημένη και φαινόταν πολύ όμορφη....ξεχειλίζει από μέσα χυλός!!!Δεν είχε ψηθεί καλά μέσα!!!Τέλος πάντων,ψάχνουμε το φλουρί,το βρίσκουμε στο κομμάτι του Χριστού και την πετάμε όπως ήταν....

Την επόμενη μέρα πήγαμε στην πεθερά μου για φαγητό,η Ιωάννα πήρε το φλουρί και μετά ήταν να πάμε στην αδερφή μου για καφέ αλλά η μικρή αποφάσισε να μην φάει τίποτα κι επειδή παλεύαμε τελικά μείναμε σπίτι και πήγαμε χτες...επόμενη βασιλόπιτα,στην μαμά μου σήμερα το απόγευμα...

Αυτά από τις επεισοδειακές μας γιορτές....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Α..και το άλλο δεν σας τό'πα.....

την ημέρα των Χριστουγέννων με την τρέλα που επικρατούσε,να κάνω μπάνιο να ετοιμαστώ,να μαζέψω άντρα και παιδί είχα ξεχάσει να πάρω το χάπι (ξεκίνησα εδώ και 3 μήνες αντισυλληπτικά)...γυρνάμε από το τραπέζι λίγο ζαλισμένοι από το κρασί,πέφτει η Ιωάννα για ύπνο κι εμείς για ζουζουνιές.....αποτέλεσμα:πήρα το τελευταίο χάπι την Πέμπτη και περίοδος ακόμα να φανεί....λέτε να είμαι η επόμενη???μ'έπιασε άγχος τώρα......

MRIip3.png

xnmwp3.png

2961180e290tjmazw.gif

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Ο αντρας μου δε δουλευει σημερα και ισως παμε στο Ζαππειο τελικα αν δεν αρχισει να βρεχει παλι. Το βραδυ περιμενουμε φιλους απο την Κρητη οι οποιοι θα φερουν κρητικα λουκανικα και ρακη! Θα πεσει πολυ φαι και αυτη την εβδομαδα...!

Ζηλευω τα ταξιδια αλλα με 2 μικρα παιδια δεν ξεκιναω να παω πουθενα.

age.png age.png

Α..και το άλλο δεν σας τό'πα.....

την ημέρα των Χριστουγέννων με την τρέλα που επικρατούσε,να κάνω μπάνιο να ετοιμαστώ,να μαζέψω άντρα και παιδί είχα ξεχάσει να πάρω το χάπι (ξεκίνησα εδώ και 3 μήνες αντισυλληπτικά)...γυρνάμε από το τραπέζι λίγο ζαλισμένοι από το κρασί,πέφτει η Ιωάννα για ύπνο κι εμείς για ζουζουνιές.....αποτέλεσμα:πήρα το τελευταίο χάπι την Πέμπτη και περίοδος ακόμα να φανεί....λέτε να είμαι η επόμενη???μ'έπιασε άγχος τώρα......

Χαχαχα...ζουζουνιες ε???Οχι ρε, απλα δεν πηρες το χαπι και χαλασε ο κυκλος σου μαλλον!

Διαφημίσεις

:oops::oops::oops:

εμας μας βρηκε αρρωστους το 2010..... πυρετο και βηχα

και ο πυρετος αργουσε να πεσει και καιγοταν το αγορακι μου..

ιος που εχει 3 μερες πυρετο κ βηχα

και οπως μου ειπε η παιδιατρος τηλεφωνικα θα μας ταλαιπωρησει λιγακι ο πυρετος...

εχθες ομως τον πηγαμε στο νοσοκομειο για να τον δει παιδιατρος

ακουγοταν περιεργα η αναπνοη του....αλλα κ εκει μας ειπαν το ιδιο οτι ειναι ιοσ

ευτυχως απο χθες το μεσημερι δεν εχει ξανακανει πυρετο!!!!

εχει βηχα αλλα ελπιζω να φυγει συντομα...

κατα τα αλλα περασαμε οικογενειακα

ο ανιψιος μου μας ξεπαραδιασε στην 21....

και την επομενη μερα εκανα ενα κοτοπουλο γεμιστο που εκλεψε τις εντυπωσεις!!!;);)

καλε..... τωρα το ειδα

ηθελα να γραψω το 2011:oops::oops::oops::oops::oops:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Δεν νομίζω να είναι αυτό γιατί μετά απλά συνέχισα να παίρνω τα υπόλοιπα χωρίς να πάρω αυτό που ξέχασα....και στο παρελθόν που ξεχνούσα 1-2 φορές απλά συνέχιζα το κουτί και όλα καλά...σταθερός κύκλος πάντα χωρίς προβλήματα....τώρα ή καθυστερεί λίγο ο κύκλος γιατί επανέρχεται ακόμα ακόμα στα φυσιολογικά του ή είμαι τυχερή-άτυχη και την πάτησα....απλά εγώ ξέρω ότι η προστασία συνεχίζεται και τις 7 μέρες που δεν παίρνεις το χάπι για να σου έρθει περίοδος...λέτε να έπεσα στο 0,01% που δεν πιάνει η αντισύλληψη??

MRIip3.png

xnmwp3.png

σημερα δεν λεω να σηκωθω απο τον καναπε........τα βαρεμαρα?!?!?!?

ειναι και ο καιρος μουντος....

κοιμαται ακομη κ ο μικρος.....

και φαγητο δεν εχω να κανω γιατι μου ειπε η διπλανη μου οτι θα μαγειρεψει παστιτσιο και θα μας δωσει!!!! και φυσικα δεν μπορουσα να αρνηθω την προταση της;););)

και η αγορα σημερα κλειστη δεν πορουμε να παμε για ψωνια..

αδειο το ψυγειο μας...δεν τα υπολογισα σωστα..:oops::oops:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Μπιζέλι εγώ πάλι ξέρω ότι αν δεν πάρεις έστω κ ένα χάπι μεγαλώνει το ποσοστό να μείνεις έγκυος!!! Τα βλέπω τα μωρά Σεπτεμβρίου να έρχονται! :P:p:p

Αν ξεχάσεις να πάρεις ένα χάπι κάποια μέρα , πρέπει να το πάρεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Αν το πάρεις μέσα στις επόμενες 12 ώρες, δεν μειώνεται η αντισυλληπτική του δράση. Αν περάσουν πάνω από 12 ώρες και δεν έχεις πάρει το χάπι που ξέχασες, πρέπει να το πάρεις αμέσως, ακόμη και αν πάρεις δύο χάπια μαζί. Σε επόμενο διάστημα (7 ημέρες) θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις και προφυλακτικό, αν κάνεις έρωτα.

Αν πάρεις το χάπι σου στην κανονική σου ώρα, και μέσα σε 3 ώρες κάνεις εμετό ή σοβαρή διάρροια, πρέπει να πάρεις ένα χάπι από μία άλλη συσκευασία γιατί το χάπι που πήρες μπορεί να μην πρόλαβε να απορροφηθεί σωστά από τον οργανισμό σου.

Το βρήκα στα γρήγορα το παραπάνω για να με επιβεβαιώσω! :tongue::tongue::tongue:

Κατερίνα η μικρή σηκώνεται στο κρεβάτι κ φωνάζει μέχρι να την πάρουμε κ αν προσπαθήσω να την ξαπλώσω κλαίει κ χτυπιέται!!! Δεν έχω δοκιμάσει να την πάω σε άλλο σημείο του σπιτιού να τη κοιμίσω αλλά θα το δοκιμάσω κ αυτό! Κ θα βγάλω κ τα κάγκελα κ το πολύ πολύ να τη βρίσκω να κοιμάται σε καμιά κουζίνα!!!:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά από ότι διαβάζω. Να είσαστε καλά και του χρόνου!

Δεν θα επεκταθώ για το πως περασα εγώ...

Το Σάββατο μόνο πήγαμε στο Φλοίσβο με την Αλεξάνδρα και τον νονό της και έπαιξε με κάτι αυτοκινητάκια (τύπου καρουζέλ, ακόμα ζαλίζομαι :rolleyes:) και με τον μπαμπά της μπήκε σε κάτι πάπιες μέσα σε λιμνούλα. Βγάλαμε και φωτό!

Εχω να πω ότι η βασιλόπιτά μου έγινε μάπα, ένα σώμα, μια ψυχή που λέμε!Την κόψαμε και την πετάξαμε. Αν ξανακάνω συνταγή από internet ...:mad:

Έτσι βασιλόπιτα για φέτος δεν φάγαμε :confused:

Επίσης σήμερα το πρωί πάω ωραία και καλά να πάρω το αυτοκίνητο για να έρθω δουλειά και το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του πατέρα μου(παρκάρει μπροστά από μένα στο γκαράζ) δεν έπαιρνε μπροστά! Μπαταρία σίγουρα! Τη τύχη κι αυτή ! Αχχχχχ! Με έφερε ο πεθερός στη δουλειά και να δω ποιον θα αγγαρέψω να έρθει να με πάρει τώρα!

Από σήμερα ξεκινάω πιο προσεγμένη διατροφή, γιατί έχω ξεφύγει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αννούλα,τα ξέρω αυτά γιατί έπαιρνα αντισυλληπτικά 2 χρόνια πριν μείνω έγκυος στην Ιωάννα αλλά σ'ευχαριστώ που τα βρήκες και τα έγραψες....Βασικά,πριν φύγει το 2010 κάναμε μια κουβέντα με τον Κώστα σχετικά με επόμενη εγκυμοσύνη....και ενώ λέγαμε μήπως να το κάνουμε τώρα που κάθομαι ακόμα κλπ κλπ τελικά αποφασίσαμε να περιμένουμε λίγο ακόμα μήπως βρω καμιά δουλειά και ελαφρύνουμε λίγο τα οικονομικά μας...αλλά και τώρα να έρθει ένα μωράκι δεν μας χαλάει καθόλου....θα δούμε..δεν λέω πολλά γιατί μπορεί να κάνουμε και λάθος και να απογοητευτώ μετά...πάω να ξυπνήσω την μικρή...φιλιά!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...