Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ταρα!!!!!!!!!

ωραια τικερακια!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω! Ωραια η βασιλοπιτα ε? Πολυ αρωματικη με το ανθονερο.

Στον αντρα μου επεσε το φλουρι φετος. Ελπιζω να του φερει τυχη και οχι γκαντεμια οπως σε μενα!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέραααααααα

Τάρα εχεις δίκιο, βροχές δείχνει και το ΜΕΤΕΟ για σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο. Άσε που τελικά ειμαι κι εγω ξεθεωμένη. Αφού είναι μέχρι τις 10/1, το Ζάππειο αναβάλλεται για το τετραημερο των φωτων

4Rnfp3.png

Ευχαριστω! Ωραια η βασιλοπιτα ε? Πολυ αρωματικη με το ανθονερο.

Στον αντρα μου επεσε το φλουρι φετος. Ελπιζω να του φερει τυχη και οχι γκαντεμια οπως σε μενα!:tongue:

ναι.... πεντανοστιμη η βασιλοπιτα!!!!!!!!!!

η νονα του Νικολα μου δωσε τα συγχαρητηρια!!!!!!!!

σε εμας το ετυχε η νυφη μου

και ο δευτερος ανιψιος μου σε μια δευτερη που κοψαμε μολις τελειωσε το φαγητο!!! ηταν σε στιλ σοκολατοπιτας και η νυφη μου που την εκανε εβαλε μεσα και φλουρι οποτε την κοψαμε κι αυτη λεγοντας ευχες!!;);)

και στη πεθερα μου το ετυχε ο Χριστος

σημερα θα κοψουμε στο σπιτι μας

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κ μεις θέλαμε να πάμε Ζάππειο το απόγευμα αλλά ο καιρός μας τη χάλασε!!!Να δούμε ποια μέρα θα τα καταφέρουμε!!!;)

Εμείς τη Παρασκευή κάτσαμε ήσυχα σπιτάκι μας,φάγαμε κοίμησα τη μικρή η οποία μου έδωσε κ ένα γερό μάθημα...αφού λύσαξα να καθαρίζω μόλις την έβαλα να κοιμηθεί πνίγηκε με το σάλιο της κ έκανε εμετό στο πατάκι της κρεβατοκάμαράς μου,έπιασε κ λίγο τοίχο κ λίγο το πάπλωμά μας!:roll: Με τον καινούργιο χρόνο ανοίξαμε μια σαμπάνια κ τα δώρα μας....ναι μου έφερε ο άντρας το λαδάκι white musk κ του είπε η πωλήτρια ότι αυτό δεν είναι άρωμα κ του πούλησε κ τη κολώνια!;) Θα έχω για χρόνια να λούζομαι!:tongue::tongue::tongue:

Χθες πήγαμε στη πεθερά είχε μαγειρέψει τα άπειρα φαγητά αλλά δεν το ευχαριστηθήκαμε γιατί η μικρή δεν ήθελε να κάτσει στο καρεκλάκι της να φάει...της είχε δώσει κ όσο ετοιμάζαν τραπέζι κ μασούλαγε κ έτσι μετά δεν είχε όρεξη....ο πεθερός μου κλασικά πήγε να κόψει τη βασιλόπιτα χωρίζοντάς μας από οικογένεια κ του επεσήμανα ότι πλέον ο στεφ έχει οικογένεια δικιά του,συμφώνησε κ η γιαγια(μαμά της πεθεράς μου) ότι πρέπει να μας κόβει στη σειρά κομμάτια κ όχι πρώτα του στεφ κ εμάς στο τέλος κ έτσι κ έγινε....το φλουρί πήγε στο τελευταίο κομμάτι το οποίο ήταν του αδελφού μου!;) Κάτσαμε πολλές ώρες πέξαμε κ χαρτιά όπου νικητές ήμασταν εγώ κ ο στεφ με 2,80 κ 3,60 κέρδη αντίστοιχα!:tongue::tongue::tongue:

Πρέπει να πάω κ δουλειά σήμερα να ανοίξω τη καινουρια χρήση κ πως βαριεμαιιιιιιιι!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Σήμερα σηκώθηκα με καλύτερη διάθεση, ευτυχώς!! Σκεφτόμαστε και εμείς να πάμε στο Ζάπειο, όχι σήμερα βέβαια...Μάλλον το σ/κ μετά τα Φώτα.

Ελένη καλά μαγειρέματα και συμμαζέματα!!:tongue::tongue::tongue:

Γιωτάκι μου αρέσουν πολύ οι βόλτες σας, αλλά έχω αρχίσει να βαραίνω και κουράζομαι μόνο που σε διαβάζω!!!:tongue::tongue: Είχα πάει κι' εγώ ΙΚΕΑ την Τετάρτη, αλλά δεν μπόρεσα να πάρω πολλά, γιατί ήμουν μόνη μου.:-(

Ανυπομονώ για την καθιερωμένη μας συνάντηση και την κοπή της πίτας μας!!:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ααααχχχ ειμαι πολυ χαρουμενη σας το ειπα?

Μου ειπε ο Νικος, αφου δεν θελω να παω παλι στο Παρίσι σε 15 μερες που θα παει εκείνος, να κανονισουμε την άνοιξη που θα εχει μαλακώσει ο καιρος, να παμε Μόναχο οι τρεις μας!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Θεωρεί οτι για πρωτο ταξίδι με τη μικρή στο εξωτερικό, καλύτερα να παμε σε ενα χωρο που μπορουμε να κινηθουμε πολυ ανετα, λόγω της 15ετούς διαμονής του στο Μόναχο στο παρελθόν, για να περασουμε καλα, και να μην ταλαιπωρηθουμε ουτε εμεις ούτε η Ιλιάνα. Και να ξαναδει κι εκεινος λιγο την πόλη στην οποια γεννήθηκε και μεγάλωσε (και φυσικα να μας το παίξει και ξεναγός)

Αχ μακαρι να ειναι ολα καλα και να το πραγματοποιησουμε.

Ειμαι πολυ χαρουμενη σας το ειπα?

Ναι σας το είπα, χαχα

4Rnfp3.png

Γεια σας κόρες. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει καλή υγεία, και δύναμη για να παλέψουμε για όλα τα υπόλοιπα. Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα. Δούλευα μέχρι τις 7, γύρισα σπίτι, μαγείρεψα και κατά τις 10 κατέβηκα στη μαμά μου να ενημερώσω ότι το φαί είναι σχεδόν έτοιμο και θα πηγαίναμε εντός ολίγου να φάμε όλοι μαζί.... για να μάθω από την γηραιά φίλη τους-καλεσμένη ότι είχαν ήδη φάει :mad:

ΟΚ, ήταν λίγο χύμα το πρόγραμμα για κείνη τη μέρα, οκ δεν είπα ξεκάθαρα "ναι" και "τι ώρα να έρθουμε" αλλά δεν μπορούσαν να με πάρουν ένα τηλ να μου πουν ότι πεινάνε και θα κάθονταν να φάνε;

Βούτηξα κι εγώ τον γιο μου κι ανεβήκαμε πάνω. Ο άντρας μου γούρλωσε τα μάτια που με είδε ξανά πίσω (θα κατέβαινε σε λίγο με το ταψί). Τέλος πάντων, δεν έδωσα και πολλή σημασία. Καλύτερα κι όλας. Καθίσαμε ωραία ωραία τα τρία μας, βάλαμε στα επίσημα ποτήρια μας το κρασάκι μας, δειπνήσαμε, παίξαμε και λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος άναψα κεριά, έσβησα όλα τα φώτα και τραγουδούσαμε στον Αλεξανδρούλη το "πάει ο παλιός ο χρόνος" κι ήταν πολύ γλυκιά στιγμή. Καθόταν αγκαλίτσα χαζεμένος και δεν κουνιόταν, το απολάμβανε! 12.30 τον πήγαμε νάνι και μείναμε τα δυο μας :cool:

Αν δεν είχα και μια εβδομάδα την παλλινδρόμηση λόγω του εντέρου, θα ήταν όλα τέλεια :(

Γιώτα στο Μόναχο θα περάσετε φανταστικά, είναι πολύ κιντ φρέντλι πόλη, όπως και στα περίχωρα. Είναι ο νάμπερ ουάν προορισμός στις προτιμήσεις μας για την πρώτη μας εξόρμηση εξωτερικό με τον μικρό. Προς το παρόν, και παρά την οικονομική δυσχέρεια, τα ζόρια, το ψυχολογικό πέσιμο του άντρα και την γενικότερη κούραση, το μόνο πράγμα που με φτιάχνει είναι ότι 14/1... Buongiorno principessaaaaaa :lol: 4 βραδιές στη Ρώμη για να ξαναβρούμε το χαμένο σπαρκ, να ξεκουραστούμε και να περάσουμε ρομαντικά (και μασουλητικά, ο άλλος ξερογλύφεται ήδη για τις πίτσες) την επέτειο 10 ετών μαζί καθώς και τα γεννέθλιά μου.

Σας φιλώ προς το παρόν, καλή χρονιά και πάλι και καλά γεννητούρια!

WN6Op3.png

Καλημέρα και καλή χρονιά και πάλι εύχομαι.Καλή μας εβδομάδα.

Ω,ναι μετά απο 2 ολόκληρες εβδομάδες η μπουμπού μου πήγε σχολείο σήμερα και ήταν σαν να μην είχε σταματήσει ούτε μια μέρα.Περίμενε το σχολικό με αγωνία και έκανε έλα-έλα με το χεράκι της για να έρθει η κυρία Αθηνά να την πάρει.Σαν ψέματα μου φαίνεται,που θα κάνω τις δουλειές μου χωρίς τη μικρή στο σπίτι.Συνήθισα τόσες μέρες να τρέχει ένα μπομπιράκι απο πίσω μου και να μην μπορώ να κάνω τίποτα.Τώρα θα ξαναμπούμε στους ρυθμούς μας σιγά-σιγά και εύχομαι με την καινούργια χρονιά να αρρωστήσει τουλάχιστον όσο λιγότερο γίνεται ή και καθόλου αν γίνεται πράγμα απίθανο αλλά λέμε.Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.Εχω ενα σωρό δουλειές να κάνω στο σπίτι και κυρίως συμάζεμα μιας και τα παιχνίδια βρισκονται παντού σκορπισμένα σε όλα τα δωμάτια.Ευτυχώς δεν έχω και πολλά να κάνω.Θα φτιάξω και μια φασολάδα σήμερα και θα την βάλω τώρα νωρίς-νωρίς να μην έχω μετά πολλά να κάτσω να χαλαρώσω λίγο.Να πιώ καφεδάκι με την υσηχία μου.Εχθές είχαμε πεί να πάμε βόλτα να βγούμε λίγο έξω για καθαρό αέρα και λέγαμε να πάμε Λουτράκι αλλά η βροχή μας τα χάλασε.Τελικά πήγαμε στο Πόρτο-ράφτη,το αγαπημένο μου μερος που είχαμε να πάμε και καιρό,δεν είχε και πολύ κόσμο και πήγαμε στο Αυλάκι για φαγητό οπού για καλή μας τύχη πέσαμε σε μια πολύ ωραία ψαροταβέρνα και φάγαμε εξαιρετικά.Ενα ωραίο λιθρινάκι ψητό εγώ και μια ψαρόσουπα που λέει οτι ήταν τέλεια ο άντρας μου και θέλει να ξαναπάμε.Λίγο τσιμπητό βέβαια αλλά χαλάλι.Τουλάχιστον άξιζε.

Διαβάζω για τα ταξιδάκια που προγραματίζετε και πολύ χαίρομαι.Εύχομαι να περάσετε πολύ ωραία.Μπράβο που το τολμάτε και με τα πιτσιρίκια μαζί.Εμένα ο άντρας μου ούτε θα το σκεφτόταν με την μικρή για εξωτερικό γιατι φοβάται οτι είναι μικρή αλλά εγώ πιστεύω πως τα παιδιά πρέπει να ακολουθούν τους γονείς όπου κι'αν πάνε.Τι να πει και η αδερφή μου που απο ασαράντιστα ακόμα τα ανιψάκια μου έχουν διασχίσει τον ατλαντικό απο Καναδά και έρχοναι κάθε χρόνο?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη χρονια κοριτσια!!!!Καθε σας ευχη να γινει πραγματικοτητα!Να ειστε ολες καλα και ευτυχισμενες με τις οικογενειες σας!Τα γραφω αυτα με λιγο γουρλωμενα ματια αφου βροντηξα την πορτα κι εφυγα πρωι πρωι απο το σπιτι τσακωμενη για ακομη μια φορα...

Γενικα καλα περασαμε, την Παρασκευη σπιτι μας με τα πεθερικα και τον πατερα μου περιμεναμε πως και πως ν'αλλαξει ο χρονος για να φυγουν ολοι και να κοιμηθει η μικρη...Α καλα ε...εφτιαξα ενα σπετσοφάι να γλυφεις τα δαχτυλα σου!Με λουκανικο χωριατικο εκ Μεσολογγιου!Το φλουρι μας επεσε στο κομματι του απιτιου.Το Σαββατο φαγαμε και κοψαμε πιτα στον κουνιαδο μου με τα πεθερικα παλι, το κομματι επεσε μεταξυ εμου και της Παναγιωτας!Το απογευμα πηγαμε για καφε, καρουζελ,τρενακια κλπ στο Athens Heart και το βραδυ στην Παλια Μαρκιζα στο Παγκρατι με παλια καλη παρεα.Αλλα δεν υπαρχει αυτη η ορεξη για γλεντι και χορο οπως παλια ρε παιδια...Κι εκει που ημασταν για παιδια και πεθερες συζητουσαμε...πολυ μου την εδωσε!

Μαριαλενα να χαιρεσαι τον αντρα σου και με το καλο το μωρακι σου!Οσο για την ευχη σου, ευχαριστω αλλα...κανω πως δεν την ακουσα....:cool:

καλημερα!!!!!!!!! καλημερα!!!!!!!!!!

χαλια ο καιρος αλλα οχι κ η διαθεση;););)

εχθες τα περασαμε πολυ ωραια!!!

οπως ειδατε και απο τις φωτο ανοιξαμε τα δωρα κοψαμε βασιλοπιτα...φαγαμε γιορτινα!!! οι τρεις μας καναμε μια χαρουμενη γιορτουλα!!!

δεν βγηκαμε εξω μιας και ο μικρος εχει βηχα

αλλα γενικα υπηρχε μια ωραια ατμοσφαιρα!!!

και το φλουρι επεσε στο σπιτι

και με το που το βλεπουμε λεει ο αντρασ μου

"ε αυτο ηταν φετος θα χτισουμε σπιτι :P!!!!":p:p:p:p

Καλημέρα κοριτσόπουλα!!!

Άντε δουλειά πάλι σήμερα αλλά με καμία όρεξη! :P

Η κατάσταση με τη Ζωή στο κρεβάτι μας τείνει να γίνει μόνιμη(αν δεν έχει γίνει ήδη) Μετά από 18 μήνες ανεξαρτησίας αποφάσισε ότι τελικά θέλει να κοιμόμαστε όλοι μαζί???Πρωί πρωί μπήκα κ διάβαζα στο parents ιστορίες....λέω να βγάλω τα κάγκελα του κρεβατιού της κ να βάλω ένα πλαινό χαμηλό που έχει κ να ξαπλώνουμε κ να τη κοιμίζω εκεί....:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ααααχχχ ειμαι πολυ χαρουμενη σας το ειπα?

Μου ειπε ο Νικος, αφου δεν θελω να παω παλι στο Παρίσι σε 15 μερες που θα παει εκείνος, να κανονισουμε την άνοιξη που θα εχει μαλακώσει ο καιρος, να παμε Μόναχο οι τρεις μας!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Θεωρεί οτι για πρωτο ταξίδι με τη μικρή στο εξωτερικό, καλύτερα να παμε σε ενα χωρο που μπορουμε να κινηθουμε πολυ ανετα, λόγω της 15ετούς διαμονής του στο Μόναχο στο παρελθόν, για να περασουμε καλα, και να μην ταλαιπωρηθουμε ουτε εμεις ούτε η Ιλιάνα. Και να ξαναδει κι εκεινος λιγο την πόλη στην οποια γεννήθηκε και μεγάλωσε (και φυσικα να μας το παίξει και ξεναγός)

Αχ μακαρι να ειναι ολα καλα και να το πραγματοποιησουμε.

Ειμαι πολυ χαρουμενη σας το ειπα?

Ναι σας το είπα, χαχα

Γιωτα δεν μας ειπες

χαρηκες.....με αυτο που σου ειπε ο καλος σου για το ταξιδακι????

μπα...καθολου ε?!?!?!? :tongue::tongue::tongue::tongue:

και φυσικα εγω αν ημουν στην θεση σου ουτε που θα κοιμομουν το βραδυ απο την χαρα μου!!!

Αννα καλημερα!Βρε συ, μην την παιρνεις στο κρεβατι σου θα στο κανει, το εχει κανει μαλλον συστημα! Προσπαθησε οταν ξυπναει να την ξανακοιμιζεις στο δικο της, η εστω αγκαλια...αφηνε τη στο κρεβατι της παλι αν δεν κοιμαται...

Α!Ηθελα να πω για το Ζαππειο, ουτε εμεις πηγαμε τελικα με τον παλιοκαιρο, ελπιζω καποιο απογευμα η...δεν το σκεφτηκα, μηπως Πεμπτη πρωι που δε δουλευω κιολας???Εχω και 2 εισητηρια για το καρουζελ!Μεχρι 9/1 ειναι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...