Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσιαααααα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

με υγεία και χαρά!!!Να χαίρεστε όσους αγαπάτε κ να σας χαρίσει η νέα χρονιά ότι επιθυμείτε!!!:-D:grin::-D

Μέχρι στιγμής η Ζωή μετράει 2 φλουριά...το ένα στο πατρικό μου χθες βράδυ που κόψαν κομμάτια κ για μας κ το άλλο σπίτι μας που τη κόψαμε το πρωί κ λίγο την ένοιαξε το φλουρί περισσότερο ανυπομονούσε να φάει το τσουρέκι!:tongue::tongue::tongue: Τώρα στήνουν την κουζίνα της με τον μπαμπά κ μετά σιγά σιγά θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για να αναχωρήσουμε για τη πεθερά!!! Να έχετε μια υέπροχη μέρα!!!

Χρόνια πολλά κ στους εορτάζοντες!!!!:-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή Χρονιά!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου καλή χρονιά κι ευτυχισμένη να έχουμε γεμάτη υγεία, χαμόγελα και ευτυχισμένες στιγμές:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Να χαιρόμαστε όλους τους εορτάζοντες και με το καλό τα καινούρια μας μωράκια;););););) (Κατερινάκι ακούς, σειρά σου?!!?!?!!?!?)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα.

Δεν θα έλεγα οτι κατάλαβα και το πως μπήκε αυτή η χρονιά μιας και απο τις 9 προσπαθούσα να κοιμήσω την μικρή και τελικά κοιμήθηκε 12 παρά δεκα.Λίγο ακόμα και θα άλλαζε και αυτή χρόνο μαζί μας.Εγώ μετά προσπαθούσα να παραμείνω ξύπνια ευτυχώς βλέποντας τον Ρέμο και έτσι δεν με πήρε ο ύπνος και αλλάξαμε την χρονιά βλέποντας τον.Δώσαμε ενα φιλάκι με τον άντρα μου και βουρ για ύπνο γιατί δεν θα άντεχα λεπτό παραπάνω.Σήμερα το πρωί ανοίξαμε το δώρο που έφερε ο αγιος βασίλης για την μικρή και κόψαμε και την βασιλόπιτα μας,το φλουρί έπεσε στου φτωχού.Και καλά έκανε γιατί όπου φτωχός και η μοίρα του.Ετσι δεν λένε?Μιας και το 2011 με βρήκε άνεργη τι να περιμένω?Σήμερα είχα τραπέζι στον ξάδελφο του άντρα μου με την γυναίκα του και το κοριτσάκι τους κι'έτσι ο μπαμπάς πήρε την κόρη του και την πήγε στην πεθερά μου να κάνω καμιά δουλίτσα και να ετοιμάσω με την υσηχία μου.Μετά ήρθαν όλοι μαζί,φάγαμε και περάσαμε καλά.Οι μικρές έπαιξαν και το ευχαριστήθηκαν.Αντάλλαξαν και τα δωράκια τους.Μας έφεραν μια μικρή κουζινίτσα.Εχει πλάκα.Δυστυχώς εγώ δεν έχω καλό προαίσθημα γι'αυτή την χρονιά αλλά θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω.Μην σας μεταφέρω την απαισιοδοξία μου μιας και έχουμε εύχαριστα πράγματα να περιμένουμε και λέω για τα γεννητούργια που θα έχουμε στο 2011 και που εύχομαι να είναι πολλά περισσότερα.Χρόνια πολλά κορίτσια και οτι επιθυμείτε.

SI5Yp3.png

2965224ejpft5fjdc.jpg

Καλή χρονιά,

εύχομαι αυτή τη χρονιά όλα να είναι πιο καλά, πιο αισιόδοξα απ' όσο μας έχουν προετοιμάσει να είναι, καλό κουράγιο στη ζωή, στην εργασία, στην οικογένεια, στις σχέσεις... Ότι χτίσουμε φέτος να μη σβήσει σαν πύργος στην άμμο αλλά να κρατήσει μέχρι την αιωνιότητα.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Kαλή χρονιά γεμάτη υγεία και υπέροχες στιγμές!! Ο,τι καλύτερο για όλο τον κόσμο!!!

Τί κάνετε κοριτσάκια?? Πώς περάσατε??

Μαριλού να χαίρεσαι τον σύζυγο, με το καλό το νέο μέλος της οικογένειας!

Γυρίζοντας απο το εστιατόριο χθες (όπου φάγαμε πολύ ωραία), είπαμε να κόψουμε την βασιλόπιτα και το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του δημήτρη και το δικό μου ;););) Μήπως γι' αυτό άρχισε χάλια το 2011???:tongue::tongue::tongue:

1. Δεν ξεπάγωσε η γαλοπούλα (πριν λίγο την έβαλα στο φούρνο):roll::roll:

2. Χάλασε το ρούτερ και δεν ειχα ιντερνετ με συνέπεια ούτε τη γέμιση να μη μπορώ να φτιάξω, αφού η συνταγή ήταν εκεί

3. Η κουζινίτσα της κάρολ ήταν ελαττωματική, έλειπαν κομμάτια, οπότε δεν γινόταν να τη συναρμολογήσουμε. :(:(

4. Μου έσπασαν τα νεύρα με όλα αυτά, με συνέπεια να ακυρώσω τη βραδινή έξοδο!!!

Αυτά τα ολίγα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αχ βρε Πώλα... Σου ευχομαι η χρονια να συνεχισει καλυτερα.

Με το καλο το μωρακι σας και να χαιρεστε και τα υπολοιπα ζουζουνια.

Εμεις περασαμε πολυ ωραια παλι. Ευτυχως την Παρασκευή δεν χρειαστηκε να παω γραφειο, αν και βρήκα μία κληση στο κινητό μου, αλλα εκανα την παπια και ευτυχως δεν με ξαναενοχλησαν.

Πηγαμε λοιπον στο ΙΚΕΑ οπως ειχαμε προγραμματίσει, και μετα βολταραμε με τους κουμπαρους μας, φαγαμε παρεα, κατσαμε μεχρι νωρίς το απογευμα οπου και φυγαμε για να ερθουμε σπιτι να ετοιμαστουμε για να παμε στους κολλητους μας για ρεβεγιον πρωτοχρονιάς. Έχουν δυο παιδακια στην ηλικια της Ιλιανας, και εχουν ολα τα απαραίτητα, οποτε η μικρη εφαγε εκεί, εκανε το μπανιο της, κοιμηθηκε στο παρκοκρεβατο και την πηραμε ετοιμη με την υπνοσακο κατα τις 2 να συνεχισει τον υπνο της στο σπιτι.

Σήμερα πηγαμε για φαγητο στους γονείς μου, η μαμα μου ειχε μαγειρεψει εξαιρετικά, η Ιλιανα κοιμηθηκε το μεσημερι, εμεις με το Νικο πηγαμε μια βολτα στα παλια μου λημερια που το ευχαριστηθηκα πολύ, και το απογευμα πηγαμε στην αδελφη του Νικου και στον ξαδελφουλη της Ιλιάνας, οπου ξελύσσαξε κι εκει στο παιχνίδι. Την ξαναφεραμε παλι κοιμισμενη με τον υπνοσακο έτοιμη.

Την καημενη, την ταραξαμε αυτες τις μερες. Αλλα περναει ωραια, και δεν γκρινιαζει το πουλακι μου. Και αύριο λεμε να παμε στο Ζάπειο, αν δεν δηλωσει ξεθεωμενος ο Νικος που πολυ το φοβαμαι.

Θα της συναρμολογησουμε και το τραπεζακι που της πηραμε αυριο.

Ααααα, στο σπίτι μας το φλουρί το κέρδισε το Ιλιανάκι μας!!!!

4Rnfp3.png

2961648ryvde4q65x.gif

Eμεις περασαμε πολυ ωραια. Το ρεβεγιον εγινε στην κουνιαδα νο3 η οποια μενει εδω κοντα. Το φλουρι της τεραστιας βασιλοπιτας (32 κομματια) επεσε στη δικια μας τη Δεσποινα, και συνοδευοταν απο 100 ευρω. Καποια στιγμη χτυπησε η πορτα και μπηκε και ο Αι Βασιλης και ξετρελλαθηκαν τα μικρα!!! Κοιτουσαν απο τα παραθυρα μηπως δουν ελκηθρο (το σπιτι ειναι πανω σε λοφο με τερααααααααστιο κηπο οπου χωρανε ανετα πολλα ελκηθρα!!!). Γυρω στις 2 και ενω ετοιμαζομασταν να φυγουμε (τα μικρα ξυπνια και μεσα στην ενεργεια), ακουσαμε να χτυπαει συναγερμος απο μακρια. Στα 200 μ. περιπου ειναι το σπιτι του κουνιαδου μου, αλλα δεν παρεμβαλλεται αλλο σπιτι, γι αυτο και ειμασταν σιγουροι οτι ηταν απο κει. Εφυγαν τρεχοντας οι αντρες να πανε να δουν τι συμβαινει, καθως πριν λιγες μερες ειχαν μπει κλεφτες στο σπιτι τους την ωρα που κοιμοντουσαν... Δεν ειδαν κανεναν ευτυχως, και επιστρεψαμε σπιτι μας γυρω στις 2,30.

Χθες περασαμε ολη μερα χαλαρα ανοιγοντας και παιζοντας με τα απειρα παιχνιδια που μαζεψαμε παλι, και σημερα θελουμε κι εμεις να παμε στο Ζαππειο, αλλα νομιζω θα βρεξει...

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τάρα υπέροχο το τικερ, το βρήκες ή το έφτιαξες; Παραμυθένια η περιγραφή της παραμονής πάντα έτσι να είναι.

Smouts τέλεια, αποζημιώθηκες κάπως για ολη την κούραση που προηγήθηκε.

Πολα, μόνο τέτοιες μικροστενοχώριες να έχεις και στα σημαντικά να είσαι πάντα τυχερή κι ευτυχισμένη!

Κι εμείς θα ήθελα να πάμε Ζάππειο σήμερα αλλα έχω να ετοιμάσω τραπέζι μέχρι το μεσημέρι κα το σπίτι μοιάζει βομβαρδισμένο (τί λέγαμε προχθές), τα φαγητά περιμένουν να γίνουν... Παραδόξως ο μπέμπης κοιμάται ακόμη οπότε ελπίζω να προλάβω να τακτοποιήσω τουλάχιστον.

Καλή Κυριακή!

768085l2w4n3629h.gif

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι σε ολους υγεια ευτυχια αισιοδοξια και παντα χαμογελα στα ομορφα προσωπακια μασ!!!!!!!!!!!!!!! να χαιρομαστε τα παιδακια μας κια τις οικογενειες μας!!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

εμας μας βρηκε αρρωστους το 2010..... πυρετο και βηχα

και ο πυρετος αργουσε να πεσει και καιγοταν το αγορακι μου..

ιος που εχει 3 μερες πυρετο κ βηχα

και οπως μου ειπε η παιδιατρος τηλεφωνικα θα μας ταλαιπωρησει λιγακι ο πυρετος...

εχθες ομως τον πηγαμε στο νοσοκομειο για να τον δει παιδιατρος

ακουγοταν περιεργα η αναπνοη του....αλλα κ εκει μας ειπαν το ιδιο οτι ειναι ιοσ

ευτυχως απο χθες το μεσημερι δεν εχει ξανακανει πυρετο!!!!

εχει βηχα αλλα ελπιζω να φυγει συντομα...

κατα τα αλλα περασαμε οικογενειακα

ο ανιψιος μου μας ξεπαραδιασε στην 21....

και την επομενη μερα εκανα ενα κοτοπουλο γεμιστο που εκλεψε τις εντυπωσεις!!!;);)

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...