Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γιατι μου ανοιγετε την ορεξη μεσημεριατικα????Καλοφαγωτα!!!Δεν ειναι αναγκη να ειναι καποιος γκουρμε Ειρηνη για να εκτιμησει το καλο φαγητο!!!

Ουφ, με τα χιλια ζορια πηρα και το μισθο μου και το δωρο μου ευτυχως...Βεβαια, για ανταλλαγμα καθαρισα 150 τετραγωνικα και μια σκαλα...:mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω μαγειρεματα σημερα.

γκουρμε που λεει και η πολα... αλλα οι καλεσμενοι δε ειναι γκουρμε.. γονεις πεθερικα κτλ

οποτε θα μου μεινουν..

γλυκοξινο κοτοπουλο με πιπεριες και ανανα

χοιρινο με δαμασκηνα

τυροπιτα 4 τυρια με κανταιφι

ρυζι με πορτοκαλι και κασιους

κουνελι στιφαδο

και σαλατουλες με σως μπαλσαμικου και κουκουναρι....

Απο ολα αυτα εγω θα ετρωγα σαλατα, ο Φωτης θα εμενε νηστικος...!:tongue:

Δεν ειναι αναγκη να ειναι καποιος γκουρμε Ειρηνη για να εκτιμησει το καλο φαγητο!!!

Πεστα βρε Κατερινα! Αμαν πια με τις κρεατοφρουτοσαλατες!

Προτιμω χιλιες φορες τα παραδοσιακα φαγητα.

age.png age.png

Απο ολα αυτα εγω θα ετρωγα σαλατα, ο Φωτης θα εμενε νηστικος...!:tongue:

Πεστα βρε Κατερινα! Αμαν πια με τις κρεατοφρουτοσαλατες!

Προτιμω χιλιες φορες τα παραδοσιακα φαγητα.

Μαριαννα δεν εννοουσα αυτο, εννοω οτι και περιεργο να ειναι ενα πιατο δεν ειναι αναγκη να το τρως καθημερινα για να το εκτιμησεις!!!Προσωπικα με ενα μπουτι αρνι στο φουρνο με σκορδολεμονο και πατατες ειμαι καλυμμενη!!!Στο χαλασα τωρα ε?

Λοιπον, καλη πρωτοχρονια κοριτσια!Καλα να περασετε!Να ειστε ολες καλα και οι οικογενειες σας!Και τα παιδακια μας να μεγαλωνουν να μας παιδευουν και να αυξανονται και να πληθυνονται!!!!!Φιλια!

Εγώ πάντως θα τα δοκόμαζα όλα Ειρήνη το μόνο που με ξενίζει είναι το ρύζι με πορτοκάλι και ο ανανάς στο κοτόπουλο! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να μου άρεσαν.

Εγώ μία βασιλόπιτα θέλω να φτιάξω και να δω πως θα προλάβω!:roll: :roll: :rolleyes:

Οι ώρες δεν φτάνουν!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Maria αυτη την συνταγη θα δοκιμασω

http://www.sintagespareas.gr/sintages/aromatiko-rizi.html

ελπιζω να ειναι νοστιμη

τα αλλα τα τελειωσα μονο αυτο εμεινε...

και να κανω παλι σκουπα σιδερο κτλ μα πως γινεται να το κανουν μπαχαλο το σπιτι τοσο γρηγορα........

οσο για την βασιλοπιτα της ζυμωσε η μαμα τωρα της γαρνιρω και θα σας βαλω φωτο αννννννν πετυχει χαχαχα

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Μαριαννα δεν εννοουσα αυτο, εννοω οτι και περιεργο να ειναι ενα πιατο δεν ειναι αναγκη να το τρως καθημερινα για να το εκτιμησεις!!!Προσωπικα με ενα μπουτι αρνι στο φουρνο με σκορδολεμονο και πατατες ειμαι καλυμμενη!!!Στο χαλασα τωρα ε?

Μου το χαλασες λεει! Καλα ασε, γιατι εγω ειμαι και περιεργη γενικα στα φαγητα!:tongue:

Απλα αν μαγειρεψεις αποκλειστικα γκουρμε, πρεπει να εισαι και σιγουρη οτι θα τα φανε οι καλεσμενοι. Αλλιως, καποιοι θα μεινουν νηστικοι!:lol:

μα πως γινεται να το κανουν μπαχαλο το σπιτι τοσο γρηγορα........

Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω...!:roll:

age.png age.png

Μου το χαλασες λεει! Καλα ασε, γιατι εγω ειμαι και περιεργη γενικα στα φαγητα!:tongue:

Απλα αν μαγειρεψεις αποκλειστικα γκουρμε, πρεπει να εισαι και σιγουρη οτι θα τα φανε οι καλεσμενοι. Αλλιως, καποιοι θα μεινουν νηστικοι!:lol:

Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω...!:roll:

Ε εχω και το κουνελακι επισης δε της εχω τεντωσει πολυ τις γευσεις στα υποτιθετε γκουρμε οποτε...

Μαριαννα το σπιτι χθες το απογευμα ηταν αν οχι τελειο (γιατι και εμενα θα με βρει με απλυτα ο νεος χρονος ) τουλαχιστον ηταν συμαζεμενο....

δε θες να δεις πως ειναι τωρα...

επισης οκ θα το μαζεψω μεχρι να ερθει ο κοσμος

αλλα μεχρι εκεινη την ωρα παλι ετσι θα ειναι...

η μικρη ρε παιδια κανει κατι τρελα...

αφηνει ο κωνσταντινος πραγματα δεξια αριστερα παπουτσια στην μεση του σαλονιου και παει η δικια σου και τα μαζευει λες και της το πε καποιος.... ειδικα με τα παπουτσια εχει διπλο κολημα..πρωτον τρελενετε για παπουτσια... και δευτερον τα μαζευει και τα τακτοποιει....χεχε

αιντε να μεγαλωσει να κανει καμια δουλεια γιατι οι αντρες...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Από τις 2 που ήρθα παιδεύομαι με την τούρτα της πεθεράς....φτιάχνω την κρέμα σοκολάτας....όχι απλά χάλια...εμετός μου ήρθε...έχει φρέσκο βούτυρο μέσα κ μόνο γεύση σοκολάτας δεν είχε...το πετάω ξεκινάω να φτιάξω μια απλή κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα....οκ τέλεια έγινε!!! Είχα βγάλει ωστόσο κ το κεικ αμυγδάλου να κρυώνει πάω να το κόψω σμπαράλια δεν κόβεται στη μέση να γίνει 2 βάσεις...κ μου έμεινε η κρέμα ζαχαροπλαστικής....Να της την πάω σκέτη????:tongue::tongue::tongue::tongue: Προς το παρόν τα παράτησα κ θα σκεφτώ αργότερα αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο....αλλιώς το δρόμο για το φούρνο το ξέρω!;)

ΌΟΟΟΟχι δεν θα συγχιστώ παραμονή Πρωτοχρονιάς!!!! :lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γύρισα κι' εγώ απο το σούπερ...πήγα αβ, στο μεγάλο στην εθνική. Ειχε κόσμο, αλλά όχι όπως άλλες χρονιές...πιο νορμάλ τα πράγματα, ίσως και λόγω κρίσης.

Τελικά θα κάνω μια γαλοπουλα -αν προλάβει να ξεπαγώσει βέβαια :confused::confused::confused:-, πατατούλες και γέμιση ξεχωριστά στην κατσαρόλα. Απλά και καθόλου γκουρμέ :tongue::tongue::tongue:

Ειρηνούλα εγώ όλα θα τα ετρωγα...μ' αρέσουν σχεδόν όλα τα "διαφορετικά". Οταν βρεις χρόνο θέλω τις συνταγές (ιδίως του κοτόπουλου και του χοιρινού) :):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ωραία ακούγονται τα γκουρμέ σου Ειρήνη. Εγώ δεν πειραματίζομαι τόσο αλλά μου αρέσει να δοκιμάζω. Στον συζ. αρέσει να δοκιμάζει διάφορα.

Κι εγώ έχω να φτιάξω βασιλόπιτα τώρα το απόγευμα.

Λέω να φτιάξω αυτήν:

http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_qsite7_1_02/12/2009_311097

Νωρίς το σκέφτηκα ε; Αλλά δεν είχα τα υλικά, το μεσημέρι ψωνίσαμε στη βιολογ. λαϊκή.

Για αύριο λαχανοντολμάδες και γαλοπούλα γιορτινή (της Τασίας) που θα την ετοιμάσει όπως κάθε χρόνο ο συζυγος.

Καλή παραμονή Πρωτοχρονιάς εύχομαι σε όλες.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλή επιτυχία Ελένη!!! :):)

Τρελλαίνομαι για λαχανοντολμάδες, αλλά δεν έχω φτιάξει ποτέ. Τους έκανε η μαμά μου και μετά μια ταβέρνα στη γειτονιά!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

http://www.vefashouse.gr/vefashouse/cur_recipe.asp?rdept_id=2&recipe_id=174&flag=1

Λέω να κάνω αυτή τη συνταγή, εκτός από τη γαρνιτούρα!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Polinaki... τη συγκεκριμενη συνταγη τη φτιαχνω εδω και χρονια και ειναι ΤΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!!

τη γεμιση τη φτιαχνω χωριστα (αν δεις το λεει στη συνταγη) και γινεται ΟΝΕΙΡΟ!!!

Κοριτσακια σας ευχομαι ολοψυχα ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ... με το καλο το νεο ετος ... γεματο απο ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!!!!

Φιλια πολλα σε ολες σας!!!!!!!!!

7hWqp3.png

Τελικά τίποτα δεν έφτιαξα για την πεθερά προτίμησα να κάτσω να χαλαρώσω λίγο κ να απολάυσω τη παρέα της κόρης μου για τελευταία φορά φέτος μιας κ θα κοιμάται την ώρα που θα αλλάξει η χρονιά!!!

Κοριτσάκια μου με το καλό να τον υποδεχθούμε το καινούργιο χρόνο,με το καλό να έρθουν τα μωράκια που περιμένουμε το 2011(κ αυτά που δεν περιμένουμε ακόμα αλλά μπορεί να έρθουν)....υγεία κ χαρά σε σας κ στις οικογένειές σας!!! Τα λέμε του χρόνου πια!!! Φιλιααααα:-D:grin::-D:grin:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Να κάνω ποδαρικό? Θεωρούμαι γουρλού!!!!!

Κοριτσια μου ευχομαι σε ολες μια καλή χρονιά με υγεία και τους ανθρώπους που αγαπαμε γυρω μας. Ναι χαιρομαστε τις οικογενειές μας και να ειναι τα παιδακια μας, αλλα και τα παιδακια ολου του κοσμου καλα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...