Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γιώτα είναι ωραίο να είσαι δεμένη με τους κουμπάρους. Κι εγώ έτσι, σαν αδέρφια είμαστε!

Όντως είναι πολύ ωραίο όταν η κουμπαριά έρχεται να "δέσει" για πάντα μια ήδη υπάρχουσα φιλία. Έτσι είμαστε κι εμείς και με τα τέσσερα ζευγάρια κουμπάρων που έχουμε (γάμους, βαπτίσεις) και είναι πολύ όμορφη και εγκάρδια κάθε συνάντησή μας, στις τρεις περιπτώσεις μάλιστα έχουμε και παιδιά παρόμοιας ηλικίας.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα και μενα προτιμαει το βαρυ, κυρια ειναι σ'αυτο, εχει πολυ πλακα!!!Ειναι και ανετο ομως!

Ελενη......την πατησες!Δεν τη στελνεις ωδειο να μαθει κανα μαντολινο καλυτερα???Η κλασικη κιθαρα?Θα σου παρει τ'αυτια μα'υτο το πραμα!

Κι εγω με τους κουμπαρους μας που παντρεψαμε δεν τους γνωριζα πριν, ειναι και λιγο μεγαλυτεροι, ενταξει 5-6 χρονια διαφορα ομως, ειχα δει καποιες φορες τον κουμπαρο μου σε εξοδους, ειναι συναδελφος του αντρα μου και καταντησαμε να μιλαμε καθε μερα στο τηλ με την Ελενη και να γενναμε στο Ιασω μαζι!!

Αννα και μενα προτιμαει το βαρυ, κυρια ειναι σ'αυτο, εχει πολυ πλακα!!!Ειναι και ανετο ομως!

Ελενη......την πατησες!Δεν τη στελνεις ωδειο να μαθει κανα μαντολινο καλυτερα???Η κλασικη κιθαρα?Θα σου παρει τ'αυτια μα'υτο το πραμα!

Κι εγω με τους κουμπαρους μας που παντρεψαμε δεν τους γνωριζα πριν, ειναι και λιγο μεγαλυτεροι, ενταξει 5-6 χρονια διαφορα ομως, ειχα δει καποιες φορες τον κουμπαρο μου σε εξοδους, ειναι συναδελφος του αντρα μου και καταντησαμε να μιλαμε καθε μερα στο τηλ με την Ελενη και να γενναμε στο Ιασω μαζι!!

Μα κάνει ήδη μαθήματα πιάνου στο σπίτι από πέρυσι, έχω και μια κλασική κιθάρα και ο μπαμπάς μαντολίνο, ... Αλλά είναι ροκ το κορίτσι (και κουλ όπως λέει).

Μα κάνει ήδη μαθήματα πιάνου στο σπίτι από πέρυσι, έχω και μια κλασική κιθάρα και ο μπαμπάς μαντολίνο, ... Αλλά είναι ροκ το κορίτσι (και κουλ όπως λέει).

Φοβερη η Σοφουλα! Και εχει και ωραιο γουστο!;)

age.png age.png

Φοβερη η Σοφουλα! Και εχει και ωραιο γουστο!;)

Θες να πεις κατι για το μαντολινο μου:rolleyes:????

Μολις πληρωθηκα το υπολοιπο δωρο και απο μισθο λεει βλεπουμε!Ε βεβαια, εχει και να βγει ο κυριος το βραδυ, αλοιμονο απο μας...

Διαφημίσεις

Και σημερα στο γραφειο ρε γμτ!!!

Ηρθαν το πρωι και εβαλαν τα καγκελα και ηρεμησε λιγο το κεφαλι μου.

Στον υπνο μου το εβλεπα οτι πεφτουν τα παιδια απο κατω.

Ειχα και τη δεσποινα να λεει στον μικρο

"αδελφουλη μας βαζουν καγκελα για να μην πηδηξουμε και πεθανουμε":rolleyes:

Χτες βγηκαμε το μεσημερι με τον αντρα μου και πηγαμε εδω στη γειτονια για φαγητο και μπυρα στο μπαρ.

Πολυ ωραια ηταν, οπως οταν ημασταν ελευθεροι.

Και οταν γυρισαμε μου ειπε και το ευχαριστο η γυναικα οτι μπορει να ερθει αποψε στις 11 για να παω για ρεβεγιον στο ξενοδοχειο:D

Κριμα που δεν ειχα κανονισει και κομμωτηριο, αλλα δεν πειραζει.

Ειναι μαλλον πολυ εντυπωσιακο το φορεμα που θα βαλω, οποτε θα τα τραβηξω ολα πισω τα μαλλια, ζελε και ξεμπερδεψα.

Πωλα θα πατε πουθενα το βραδυ προς το κεντρο?

yey2p2.png BN4cp2.png

Ωραία Κασσιανή, εμείς ρεβεγιόν ...στο σπίτι, άλλη χρονιά θα προγραμματίζω να είμαστε σε γονείς την Πρωτοχρονιά ώστε να μπορούμε να βγούμε την παραμονή. Έχουμε χρόνια να βγούμε παραμονή της νέας χρονιάς, από τότε που έχουμε τα μικρά ανταλάσσουμε δώρα στις δώδεκα και πίνουμε σαμπάνια.

καλημέρα Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία χαρά αγάπη και ότι άλλο επιθυμείτε...χάθηκα...είχα άδεια μια βδομάδα..αλλά όχι ΔΕΝ ξεκουράστηκα.ανέλαβα το σπίτι σε συνδιασμό με τον τυφώνα μου-παιδί.

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Ωραία Κασσιανή, εμείς ρεβεγιόν ...στο σπίτι, άλλη χρονιά θα προγραμματίζω να είμαστε σε γονείς την Πρωτοχρονιά ώστε να μπορούμε να βγούμε την παραμονή. Έχουμε χρόνια να βγούμε παραμονή της νέας χρονιάς, από τότε που έχουμε τα μικρά ανταλάσσουμε δώρα στις δώδεκα και πίνουμε σαμπάνια.

Την τελευταια φορα που βγηκα ηταν την πρωτοχρονια του 2007 που ημουν εγκυος στη δεσποινα 8 μηνων.

Εβαλα ενα ωραιο φορεμα, πηγα στο ξενοδοχειο που δουλευε τοτε ο αγγελος και κατα τις 2.30 πηρα ενα ταξι να παω σπιτι.

Και τρακαραμε πολυ ελαφρα στο ζαππειο:rolleyes:

Ο ταξιτζης λοιπον δεν μπορουσε να συνεχισει, επρεπε να περιμενει την τροχαια, υπηρχε φοβερο μποτιλιαρισμα κι εγω σκασμενη στα γελια απο αυτο που μου συνεβη και το θεαμα που παρουσιαζα (με την κοιλια στο στομα και τη φορεματαρα) περπατησα μονη μεχρι το σπιτι:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Τελικα μου κινησατε την περιεργεια με τις μετρησεις των μωρων και μετρησα κι εγω τον ντρουλη

90 ποντους και 13 κιλα, να τ' αφησω?:confused:

xaxaxaxa...ασηκωτος ο μικρος και ντερεκι!

Καλημέρα κορίτσια, χρόνια πολλά και καλα!!!

Πήρε ο δημήτρης την κουζίνα για την κάρολ (ξέρετε, αυτή που έχουμε πάρει όλες), θα της την δώσουμε αύριο το πρωί, καθως και το παιχνίδι για το psp του βαγγς, που το διάλεξε ο ίδιος :confused::confused::confused:, καθώς λέει ότι πιστεύει ότι υπάρχει άγιος βασίλης, απλώς δεν φέρνει αυτός τα δώρα :rolleyes::rolleyes:

Κας, σήμερα θα πάμε σ' ενα μικρούλι ιταλικό που ενδείκνυται και για τα παιδιά. Αύριο θα βγούμε, αλλά δεν ξέρω αν τελικά θα είμαστε με τη νονά της κάρολ ή όχι...αν είμαστε μόνοι, θα κατέβουμε κέντρο.

Η ιδέα της γαλοπούλας γι' αύριο αρχίζει και με προβληματίζει...να κάνω κάτι άλλο ίσως??? εύκολο και gourmet υπάρχει????:rolleyes::rolleyes: Επίσης, πρέπει να ζήσω και τον εφιάλτη του σούπερ σήμερα!!!!:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα κοριτσια,

ευχομαι καλη χρονια σε ολους μας.

ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!

Εχω μαγειρεματα σημερα.

γκουρμε που λεει και η πολα... αλλα οι καλεσμενοι δε ειναι γκουρμε.. γονεις πεθερικα κτλ

οποτε θα μου μεινουν..

γλυκοξινο κοτοπουλο με πιπεριες και ανανα

χοιρινο με δαμασκηνα

τυροπιτα 4 τυρια με κανταιφι

ρυζι με πορτοκαλι και κασιους

κουνελι στιφαδο

και σαλατουλες με σως μπαλσαμικου και κουκουναρι....

αυριο λεμε να παμε βολτα με αυτοκινητο ισως προς παρνηθα για να δουμε ...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Το χοιρίνό με δαμάσκηνα είναι εκπληκτικό...η δική μου συνταγή είχε κ μαυροδάφνη μέσα..τέλειο λέμε...πέρυσι το έκανα παρέα με τη γαλοπούλα κ το τσακίσανε!!! :P:p Ακόμα δουλειά είμαι.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...