Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Α Χριστίνα αν θες να τα ξαναβρείς με τη κολητή σου ξέρεις ότι είναι πολύ εύκολο...αν σε αγαπάει όπως την αγαπάς μια συγνώμη είναι αρκετή για να είστε πάλι καλές φιλενάδες!!!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2533491wt9cro9a3w.gif

Η βλακεία μας ήταν που δεν πήραμε το καρότσι, μεγάλη βλακεία...

Δεν τα κανουν αυτα καλο μου! Μεχρι τα 2,5 τον Αντωνη τον ειχα παντου με το καροτσι!

Καλημερα! Χρονια πολλα και καλη Πρωτοχρονια!

Ετοιμαζομαστε για το ρεβεγιον αποψε, οπου θα πεσει και ξενυχτι με τα μικρα! 32 ατομα θα ειμαστε (γιαγια, παιδια, εγγονια, δισεγγονα). Μαζευομαστε γυρω στις 10 για να φαμε, ετσι ωστε ο νεος χρονος να μη μας βρει να μασουλαμε ακομα!:tongue: Μετα την αλλαγη και τα ατελειωτα αγκαλιασματα, δινουμε δωρα στα παιδια, και κοβουμε την τεραααααααστια βασιλοπιτα. Το φλουρι συνοδευεται με χρηματικο επαθλο!

Καλαντα δε μας εχουν πει ακομα.

age.png age.png

Καλημερα!Αργησα να μπω...ντροπη μου τελευταια μερα του χρονου!Επινα καφε με τη συναδελφο που περασε για λιγο απο 'δω..την εχουμε στειλει σ'ενα ιντερνετ καφε που ανοιξαμε και με τον Κωστα που πααααλι εχει αδεια!

Η Παναγιωτα ξυπνησε απο τις 7 μονη της...ηρθαν και τα πεθερικα μου και τους αφησα να τραγουδανε τα καλαντα!Απο χθες προσπαθει να διαλυσει τη νεα της κουζινα.Ανοιγει την πορτα του φουρνου και σκαρφαλωνει πανω, βγαζει το νεροχυτη, μεχρι και τον...απορροφητηρα....Αλλα της αρεσει πολυ!Τωρα ποσο θα κρατησει...???Ο κουνιαδος μου της πηρε ενα κομπιουτερ, θα το φερει το βραδυ.Λιγοι θα ειμαστε αλλα δεν ξερω τι θα γινει με τη μικρη που θα νυσταζει...

Ελενη χαμστερ ειχα κι εγω ζευγαρι, στα 16 μου μου τα εφεραν δωρο (ο φιλος μου...) μου αρεσαν δε λεω, βεβαια βρομισε ολο το σπιτι, γεννουσαν και τα ετρωγαν (αν ειναι αρρωστη η μανα τα τρωει-μπλιαχ...ουτε να το θυμαμαι δε θελω...)τελικα επαθαν τυφο και τα σουταρα!Επισης ενω μεχρι τοτε ημουν μια χαρα με τα ζωα, με σκυλια μεγαλωσα, ειχε ο πατερας μου παντα κανα δυο στο μαγαζι μας, απο τοτε ξαφνικα εμφανισα αλλεργια στο τριχωμα των ζωων....

Διαφημίσεις

Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα και πίσω για δουλειά...

Εχθές πήγαμε σε παιδότοπο για καφεδάκι. Μια χαρά περάσαμε και η Αλεξάνδρα έπαιξε μια χαρά. :D

Μαριάννα με καρότσι ως 2,5?:roll: Μπράβο μια χαρά τη βγάλατε!!! Εμείς το κόψαμε από 1 χρονών!Ούτε να το βλέπει δεν θέλει!

Γιώτα είναι ωραίο να είσαι δεμένη με τους κουμπάρους. Κι εγώ έτσι, σαν αδέρφια είμαστε!

Χριστίνα κουράγιο λίγες μερούλες μείνανε θα περάσουν! Αααααχχχχχχ!

Ελένη καλωσορίσατε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαριάννα με καρότσι ως 2,5?:roll: Μπράβο μια χαρά τη βγάλατε!!! Εμείς το κόψαμε από 1 χρονών!Ούτε να το βλέπει δεν θέλει!

Κι εμεις ενα περιεργο πραμα, ενω σπιτι δεν καθεται πουθενα στο καροτσι της καθεται, βεβαια μονο αν την πηγαινεις βολτα, οχι να πινεις καφε κι αυτη στο καροτσι...

Ελενη χαμστερ ειχα κι εγω ζευγαρι, στα 16 μου μου τα εφεραν δωρο (ο φιλος μου...) μου αρεσαν δε λεω, βεβαια βρομισε ολο το σπιτι, γεννουσαν και τα ετρωγαν (αν ειναι αρρωστη η μανα τα τρωει-μπλιαχ...ουτε να το θυμαμαι δε θελω...)τελικα επαθαν τυφο και τα σουταρα!Επισης ενω μεχρι τοτε ημουν μια χαρα με τα ζωα, με σκυλια μεγαλωσα, ειχε ο πατερας μου παντα κανα δυο στο μαγαζι μας, απο τοτε ξαφνικα εμφανισα αλλεργια στο τριχωμα των ζωων....

Άσε, φτηνά τη γλίτωσα, έχουν πλάκα πάντως τα παιδιά, ούτε καν αναρωτιέται πού είναι, απλά παρατήρησε ότι δε βρίσκεται στο μπαλκόνι, τη ρώτησα κάνοντας την ανίδεη πού πήγε και γελώντας μου απάντησε ότι το έσκασε και βρίσκεται στο σπίτι κάπου, εγώ έκανα την τρομοκρατημένη, εκείνη πέθανε στα γέλια....

Γι'αυτό σε μικρά παιδιά δεν πρέπει να χαρίζεις ζωάκια έχουν την αίσθηση οτι είναι παιχνίδια.

Για τα τουβλάκια που λέγατε, εμένα παρότι έχει ήδη λέγκο τουβλάκια ζήτησε από τον αγιο Βασίλη είκοσι κουτιά επιπλέον για να χτίσει ένα σπίτι. Πήρα τρία μεγάλα (το ένα θα είναι το δώρο του μπέμπη) αλλά και πάλι πολλά μου φαίνονται που θα χωράνε όλα αυτά; Μήπως να χαρίσω το ένα στο βαφτιστήρι; Εν τω μεταξύ ζήτησε και μια κόκκινη ηλεκτρική κιθάρα για το ροκ συγκρότημα που θα φτιάξει με τους φίλους της αλλά λίγο που έψαξα στο ιντερνετ είναι πολύ ακριβές για παιχνίδι. Δεν είχα σκοπό να της πάρω, σήμερα όμως το ξανασκέφτομαι, έχετε κάτι υπόψιν;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Εν τω μεταξύ ζήτησε και μια κόκκινη ηλεκτρική κιθάρα για το ροκ συγκρότημα που θα φτιάξει με τους φίλους της αλλά λίγο που έψαξα στο ιντερνετ είναι πολύ ακριβές για παιχνίδι. Δεν είχα σκοπό να της πάρω, σήμερα όμως το ξανασκέφτομαι, έχετε κάτι υπόψιν;

Εμας μας ειχαν φερει μια ηλεκτρικη παιχνιδι, πολυ μου τη δινουν οι ηλεκτρικες βεβαια αλλα παιχνιδι ειναι.Φτηνη πρεπει να ειναι παντως.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!

Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα....αχ...πάει και το 2010!!!Για να δούμε τί θα μας φέρει το 2011....

Εγώ θα σας ευχηθώ από τώρα (μιας και δεν νομίζω να προλάβω μετά) καλή χρονιά σε όλες,με υγεία πάνω απ'όλα!!!!!!Πολλή αγάπη,πολλή ευτυχία,πολλή χαρά και αισιοδοξία........Εύχομαι το 2011 να φέρει σε όλους μας ότι λαχταρούμε...ένα παιδάκι,μια δουλειά,μια επανασύνδεση με παλιούς φίλους...ότι επιθυμεί ο καθένας....

Πολλά φιλιά,κορίτσια μου,θα τα πούμε του χρόνου!!!!Να είστε όλες καλά!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα και πίσω για δουλειά...

Εχθές πήγαμε σε παιδότοπο για καφεδάκι. Μια χαρά περάσαμε και η Αλεξάνδρα έπαιξε μια χαρά. :-D

Γιώτα είναι ωραίο να είσαι δεμένη με τους κουμπάρους. Κι εγώ έτσι, σαν αδέρφια είμαστε!

Χριστίνα κουράγιο λίγες μερούλες μείνανε θα περάσουν! Αααααχχχχχχ!

Ελένη καλωσορίσατε!

Ευχαριστούμε,

κι εμάς και στα δύο παδιά το καρότσι δεν "έβγαλε" τα λεφτά του, μόνο να το σηκώσεις, να το κουβαλάς είναι πιο κουραστικό από το να έχεις αγκαλιά το ίδιο το παιδί. Μόνο για ασφάλεια μας χρειάζεται για να είναι δεμένο πάνω το παιδί σε μέρη που έχει πολύ κόσμο.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Έλα λέμε οι καλές βασιλόπιτεεεεες τα καλά μελομακάρονααααα κ οι καλοί κουραμπιέδεεεες....έχω κόψει τόσα τιμολόγια σήμερα που ούτε να τα ακούσω θέλω ούτε να τα φάω! :lol::lol::tongue::tongue::tongue:

Η Ζωή κάθεται στο βαρύ inglesina καρότσι κ κοιμάται κιόλας άμα τύχει...δεν κάθεται στο ελαφρύ....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...