Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλέ μόνο ο πιτσιποπάκος πίνει ακόμα μόνο γάλα?

Όχιιιι κι εμείς ακόμα μόνο γάλα πίνουμε!! Να δούμε την Παρασκευή που έχουμε παιδίατρο αν θα μας βάλει τίποτα...

οσο για μας... νοικιασαμε καινουριο σπιτι!!!!!!!!

εγκαταληψαμε την ιδεα της αγορας για καμια 2ετια γιατι προτιμησαμε να αγορασουμε οικοπεδο και να χτισουμε οπως το θελουμε...

οποτε σημερα στα καλα καθουμενα, κλεισαμε ενα οροφοδιαμερισμα σε 2οροφη οικια 155 τμ...

ειναι τελειο κοριτσια!!! ακομα και τζακουζι εχει!!!!!!!!!!! :o

το πιθανοτερο (πρωτα ο Θεος) μετα την Πρωτοχρονια θα μετακομισουμε!!!!!!

Καλορίζικο Λιζάκι!!!! Πάντως χαράς το κουράγιο σας να φτιάξετε καινούριο από την αρχή! Πολύ τρέξιμο! Αλλά βέβαια το αποτέλεσμα δεν συγκρίνεται!!! Είναι το καλύτερο να έχεις φτιάξει το σπίτι σου όπως το θέλεις!

Ω ρε φίλε, το ίδιο ακριβώς κάνει ο δικός μου αλλά όταν ετοιμάζεται να κοιμηθεί. Το ανέφερα στον παιδίατρο, είπε ότι δεν είναι κάτι παθολογικό. Το έλεγα και στα κορίτσια στην συνάντηση και μου είπαν ότι το κάθε παιδάκι έχει τα χούγια του, η elle μάλιστα έδειξε να γνωρίζει αυτή την αντίδραση, κι έτσι ηρέμησα λίγο.

Το περιέγραψα κι εγώ στον παιδίατρο και εκείνος μου είπε να το τραβήξω σε βίντεο για να σιγουρευτεί πως δεν είναι νευρολογικό... Ελπίζω να μην είναι τίποτα... Το κακό είναι πως δεν μπορώ να ξέρω πόσο συχνά το κάνει, αφού το κάνει λίγο πριν ξυπνήσει... Θα δούμε την Παρασκευή τι θα μας πει...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Περαστικά στους αρρωστούληδες!!!:(:(

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!:):)

Χάθηκα πολύ αλλά η μικρή δεν μου αφήνει και πολύ χρόνο ελεύθερο...Έχουμε ξεκινήσει εδώ και 2-3 μέρες εκπαίδευση πιπίλας...την κοιμίζουμε με την πιπίλα της αντί για το στήθος μου για να μάθει να κοιμάται μόνη της και για περισσότερη ώρα...παραδόξως πήρε την πιπίλα αμέσως ενώ πιο παλιά δεν την ήθελε καθόλου!!!:confused:Επόμενο στάδιο είναι ο ύπνος στο κρεβατάκι της (διότι τώρα ακόμα κοιμόμαστε μαζί),και αμέσως μετά θα πάει στο δωμάτιό της...όλα αυτά γίνονται γιατί εγώ από Μάρτιο επιστρέφω στο γραφείο οπότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να κοιμάται στο δωμάτιό της και να μην ξυπνάει από την φασαρία το πρωί...Ελπίζω μέχρι τον Φεβρουάριο να τα καταφέρουμε...επίσης μέσα σε όλα αυτά πρέπει και να συνηθήσει την μαμά μου που θα την κρατάει...:wink:;-)

Χτες είχαμε παιδίατρο και μας βρήκε πολύ καλά (8450 κιλά και 68 ύψος) και από σήμερα το απόγευμα ξεκινάμε ρυζάλευρο βανίλια,μετά φρουτόκρεμα το πρωί (μήλο-μπανάνα-πορτοκάλι) και στο τέλος χορτόσουπα...έχω πολύ αγωνία και περιέργεια να δω πως θα πάει το απόγευμα η πρώτη δοκιμή....

Λίζα,καλορίζικο το καινούριο σπιτάκι σας....

Αυτό με το κεφάλι πέρα-δώθε το κάνει κι η δικιά μου όταν είναι να ξυπνήσει...δεν νομίζω ότι είναι κα΄τι σοβαρό και δεν το είπα καν στην παιδίατρό μας....

Επίσης έχει 3 μέρες τώρα που ξύνει το κεφαλάκι της πίσω κοντά στον σβέρκο...Χούι το είπε η παιδίατρος..έχει από τώρα τα περίεργά της η μικρή...

Αυτά από'μας...Φιλιά!!!

Επεξεργάστηκαν by Μπιζελάκι

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

χτεσ ειπα να φτιαξω μελομακαρονα...και μαλιστα ειπα να φτιαξω 2 δοσεισ την μια να κανω την συνταγη τησ λιζασ και την αλλη αυτη που εχω εγω...ε και οταν συγκεντρωσα τα υλικα ,συνειδητοποιησα οτι ειχαμε την ιδια συνταγη!!!!!!χα χα!!μονο που η δικια μου δεν ειχε σιμιγδαλι..

σημερα το πρωι εφτιαξα τα κουλουρακια τησ λιζασ(α ρε λιζα τι μασ κανεισ με τισ συνταγεσ σου...σε λιγο δεν θα μασ χοραει η πορτα...χε χε)αλλα οπωσ ειπε η κασ η ζυμη ηθελε και αλλο αλευρι...

αλλα πανω σε αυτο εχω μια απορροια (προσ λιζα...)(το ξερω σε επριξα..)ειπεσ οτι αφου βγουν απο τον φουρνο τα αλοιφουμε με αυγο και μετα τα διακοσμουμε...ε μετα τα ξαναψηνουμε?αψητα με το αυγο ομο δεν θα μυριζουν αυγουλιλα?????

αχ αν μπορεισ πεσ μου γιατι εχω ηδη την ζυμη στο ψυγειο!!ευχαριστουμε πολυ παντωσ για τισ συνταγεσ σου!!!καλοριζικο και το νεο σπιτι σασ!!!!

δημητρα και οχι δεσποινα(χα χα) περαστικουλια στην μικρη!!!

αννα περαστικα στην κουμπαρα!!

ρανια καλοριζικα τα νεα δοντακια!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!!

Περαστικά στους αρρωστούληδες!!!:(:(

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!:):)

Χάθηκα πολύ αλλά η μικρή δεν μου αφήνει και πολύ χρόνο ελεύθερο...Έχουμε ξεκινήσει εδώ και 2-3 μέρες εκπαίδευση πιπίλας...την κοιμίζουμε με την πιπίλα της αντί για το στήθος μου για να μάθει να κοιμάται μόνη της και για περισσότερη ώρα...παραδόξως πήρε την πιπίλα αμέσως ενώ πιο παλιά δεν την ήθελε καθόλου!!!:confused:Επόμενο στάδιο είναι ο ύπνος στο κρεβατάκι της (διότι τώρα ακόμα κοιμόμαστε μαζί),και αμέσως μετά θα πάει στο δωμάτιό της...όλα αυτά γίνονται γιατί εγώ από Μάρτιο επιστρέφω στο γραφείο οπότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να κοιμάται στο δωμάτιό της και να μην ξυπνάει από την φασαρία το πρωί...Ελπίζω μέχρι τον Φεβρουάριο να τα καταφέρουμε...επίσης μέσα σε όλα αυτά πρέπει και να συνηθήσει την μαμά μου που θα την κρατάει...:wink:;-)

Χτες είχαμε παιδίατρο και μας βρήκε πολύ καλά (8450 κιλά και 68 ύψος) και από σήμερα το απόγευμα ξεκινάμε ρυζάλευρο βανίλια,μετά φρουτόκρεμα το πρωί (μήλο-μπανάνα-πορτοκάλι) και στο τέλος χορτόσουπα...έχω πολύ αγωνία και περιέργεια να δω πως θα πάει το απόγευμα η πρώτη δοκιμή....

Λίζα,καλορίζικο το καινούριο σπιτάκι σας....

Αυτό με το κεφάλι πέρα-δώθε το κάνει κι η δικιά μου όταν είναι να ξυπνήσει...δεν νομίζω ότι είναι κα΄τι σοβαρό και δεν το είπα καν στην παιδίατρό μας....

Επίσης έχει 3 μέρες τώρα που ξύνει το κεφαλάκι της πίσω κοντά στον σβέρκο...Χούι το είπε η παιδίατρος..έχει από τώρα τα περίεργά της η μικρή...

Αυτά από'μας...Φιλιά!!!

μια χαρα τα νεα τησ μπεμπασ σου φατσακι!!μπραβο σασ!!ο μπαμπασ σου τι κανει?ειναι καλυτερα?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αχ Λίζα καλορίζικο το σπιτάκι....με το καλό η μετακόμιση! Να μας φωνάξεις να κάνουμε πάρτυ σε αυτό που αφήνεις!!! :tongue::tongue::tongue:

Ράνια δεν θυμάμαι να έκατσα κ καθόλου....καλά μην είμαι κ αχάριστη έκατσα 20 μέρες σερί αφότου γέννησα....:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Λίζα καλορίζικο το σπιτάκι....με το καλό η μετακόμιση! Να μας φωνάξεις να κάνουμε πάρτυ σε αυτό που αφήνεις!!! :tongue::tongue::tongue:

Ράνια δεν θυμάμαι να έκατσα κ καθόλου....καλά μην είμαι κ αχάριστη έκατσα 20 μέρες σερί αφότου γέννησα....:tongue:

Χίλια συγνώμη Άννα νόμιζα ότι ήσουν σε αδεία.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Κοριτσια καλησπερα.....θελω την βοηθεια σας και τις γνωμες σας για καρεκλακι φαγητου,,εχω πελαγωσει με τοσα που υπαρχουν...perego,chicco,fisher price.inglesina?????? πειτε μου σας παρακαλω πιο ειναι το καλυτερο ή αν εχετε παρει καποιο που δεν σας βγηκε τελικα καλο....περιμενω νεα σας.....ευχαριστω!!!!!!!!!!!!

κοριτσια καλημερα! Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν. Ο μπεμπης πινει σιροπι αερονιλ γιατι κρυωσε για τα καλα και αν παει καλα δεν θα κανουμε εισπνοες με μασκα. Εχω σκασει αλλα οπως ολοι μου λενε "σαν παιδακι, και θα αρρωστησει και θα πεσει και θα χτυπησει". Εχω και τυψεις οτι δεν τον προσεξα και μου αρρωστησε.....

Καρεκλακι πηρα της chicco το happy snack και ειμαι πολυ ικανοποιημενη και φτηνο (79 €). ο μικρος δεν θελει αλλο το ρηλαξ και πλεον τον βαζω εκει και καθεται και την εχει καταβρει.

BdN1p3.png

Κοριτσια καλησπερα.....θελω την βοηθεια σας και τις γνωμες σας για καρεκλακι φαγητου,,εχω πελαγωσει με τοσα που υπαρχουν...perego,chicco,fisher price.inglesina?????? πειτε μου σας παρακαλω πιο ειναι το καλυτερο ή αν εχετε παρει καποιο που δεν σας βγηκε τελικα καλο....περιμενω νεα σας.....ευχαριστω!!!!!!!!!!!!

Εγώ έχω πάρει της fisher price, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... Νομίζω όμως πως είναι καλό... Μην τρελαίνεσαι όμως, όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι πιστεύω...

Διαφημίσεις

gogga περαστικά και σε σας... Ο δικός μου ακόμα την έχει γλιτώσει (φτου φτου φτου)... Εμείς κανά δυο φορές που τον βάλαμε στο καρεκλάκι για να φάμε σαν άνθρωποι και να τον έχουμε δίπλα μας για να μην κλαίει δυστυχώς δεν καθόταν.. Ελπίζω σιγά σιγά να αρχίσει να του αρέσει...

gogga περαστικά και σε σας... Ο δικός μου ακόμα την έχει γλιτώσει (φτου φτου φτου)... Εμείς κανά δυο φορές που τον βάλαμε στο καρεκλάκι για να φάμε σαν άνθρωποι και να τον έχουμε δίπλα μας για να μην κλαίει δυστυχώς δεν καθόταν.. Ελπίζω σιγά σιγά να αρχίσει να του αρέσει...

Εγω στο καρεκλακι τον βαζω μιας και απο αυριο θα ξεκινησω φρουτοκρεμα....Ευχομαι να του αρεσει η διαδικασια με το κουταλι και να του αρεσουν οι γευσεις. Το γαλα που το αλλαξα το δεχτηκε χωρις προβλημα. Κοριτσια νερο ποτε τους δινουμε; Και κατι ακομα ο γιατρος μου ειπε μεχρι να κλεισει τον εκτο να κοψω την αποστειρωση. Το πιατο και το κουταλι πως θα το αποστειρωνο δηλαδη;;

Οσον αφορα την καινουργια γριπη, της κολλητης ο μικρος και ο ανηψιος την κολλησε και καμια ανησυχια. Το μονο ασχημο ειναι οτι η εξεταση για τον ιο κοστιζει 190€!!!!

BdN1p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!Εγώ Βάσω έχω πάρει από τον 1ο μου γιο της Perego και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και τώρα απλά άλλαξα το ύφασμά του (παρήγγειλα από την εταιρία)και θα το χρησιμοποιήσει και ο μπέμπης!!

Σήμερα έκλεισε το τμήμα του γιου μου στο σχολείο λόγω κρουσμάτων γρίπης αλλά δεν ξέρουν αν πρόκκειται για την περιβόητη γρίπη!!Έχω αγχωθεί πολύ ρε γμτ!!Α ξέχασα να πω εγώ τους έβαλα μετά τον 7ο μήνα ως τότε τους τάιζα αγκαλίτσα!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Άστα να πάνε! Χαμός γίνεται στα σχολεία!!! Ελπίζω όταν είναι να πάει ο μπέμπης στο σταθμό να έχουν ηρεμήσει λιγάκι τα πράγματα...

gogga δεν νομίζω πως αποστειρώνεις το πιατάκι και το κουταλάκι, απλά τα πλένεις.

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις αμμεσες απαντησεις,να σας ρωτησω και κατι ακομα...τα καρεκλακια σας μεχρι ποσα κιλα ειναι? γιατι εβλεπα καποια της fisher price και της chicco οτι ειναι μεχρι 11κιλα και μενα το μωρακι μου ειναι ηδη 8,5.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...