Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας!

Επιστρέψαμε χθες, πεθάναμε από την κούραση και το ξενύχτι πέντε νύχτες ο μικρός δεν κοιμήθηκε καθώς κρύωσε πολύ και ήταν ανήσυχος.

Χάρισαν κι ένα χάμστερ στη Σοφία κι από χθες που το φέραμε έχω φρικάρει εντελώς. Διαβάσα και διάφορα για το πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τέτοια κατοικίδια σε σπίτι με μικρά παιδιά. Έσπαζα από χθες το κεφάλι τί να κάνω μαζί του, δεν άντεξα και πριν λίγο το πήγα σε ένα κοντινό κατάστημα με ζωάκια και τους το άφησα. Η Σοφία δεν ξέρει τίποτα, θα της πω ότι αναζητούσε οικογένεια και του βρήκα μπαμπα, μαμα, αδερφάκια, ίσως της πω και πού βρίσκονται να πηγαίνει να τα βλέπει καμιά φορά.

Όσο ήταν στο σπίτι, αν και βρισκόταν στη βεράντα, δεν μπορούσα να ηρεμήσω...

Καλό είναι τα παιδιά να βλέπουν τους παπούδες και τους συγγενείς, να μην ξεχνούν τις ρίζες, αλλά το μακρυνό ταξίδι χειμωνιάτικα, κουράζει, ειδικά όταν υπάρχει συσωρευμένη κούραση. Θα μου πεις αν θα πηγαίναμε σε κάποιο καινούριο άγνωστο προορισμό την κούραση θα την παραμέριζα.... Ας ελπίσουμε στο μέλλον.

Ωραίες οι βασιλόπιτες που φτιάξατε, άντε να μας μεταφέρετε σε πρωτοχρονιάτικη ατμόσφαιρα.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

elle καλως ηρθατε!!!

και περαστικα στον μικρουλη σας!!!

τι να κανουμε και οι παππουδες λαχταρανε να δουνε τα εγγονακια τους.... παρ ολη την κουραση και την ταλαιπωρια που εμεις περναμε..

κοριτσια ο μικρος μου σαν να εχει συναχακι

εχει ενα περιεργο βηχαλακι και λιγο μπουκωμα

ηδη του χω βαλει ορο

πυρετο δεν εκανε ευτυχως...

κατι αλλο δεν εχει για να κανω περα απο υπομονη...ε?!?!?!?!?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

ΤΑΡΑ????????????????

ειχες γραψει για κατι χαπακια φυτικα που διωχνουν το συναχι και μπορουν να τα περνουν κ παιδακια ε?? πως τα λενε?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Η Ιωάννα ροχαλίζει κι εγώ βρήκα ευκαιρία να μπω λίγο....

Κι εγώ κάθε χρόνο πριν την Πρωτοχρονιά φροντίζω όλο το σπίτι να είναι καθαρό,όλα τα ρούχα πλυμένα-σιδερωμένα,όλοι οι λογαριασμοί και το ενοίκιο πληρωμένα (μην με βρει η καινούρια χρονιά πληρώνοντας!!)...μέχρι και πέρισυ τα κατάφερνα,φέτος έχω 2 πλυντήρια στην αναμονή,απλήρωτα ΔΕΗ και ΔΕΥΑΛ και ενοίκιο!!!Πώς τα κατάφερα???Τέλος πάντων,του χρόνου!!

Θα φτιάξω βασιλόπιτα κι εγώ αύριο!!Αφού πέτυχα τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες λέω να το συνεχίσω....ελπίζω να την πετύχω...

Σας χαιρετώ για απόψε,θα τα πούμε αύριο...Φιλιά...καλό βράδυ σε όλες!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Σπίτι καθαρίστηκε(τώρα έχω βάλει κ το πλυντήριο ρούχων να πλυθεί μόνο του με χλωρίνη:tongue:),ένα πλυντήριο μου έμεινε να σιδερώσω αύριο...επίσης να φτιάξω τη τούρτα για τη πεθερά,να μαγειρέψω για το βράδυ,να σιδερώσω τα ρούχα μας για το Σάββατο κ τέλος....:P:p:p Ένα όρθιο πτώμα είμαι αλλά νοιώθω τόσο καλά να είναι όλα στη θέση τους!Μαζόχα?:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Τι λετε ρε παιδια? Κουραστηκα μονο που τα διάβασα. Πού να τα εκανα κιολας. Εμας θα μας βρει και με απλυτα, και με ασιδερωτα και με απ' ολα.

Σημερα το πρωι πηγαμε με την Ιλιάνα στο ΙΚΕΑ και πηραμε το τραπεζακι, αλλα δεν βρήκαμε καρεκλες, οι οποίες θα ερθουν αύριο, γκκρρρρ, και κατι αλλα ωραια πραγματακια. Αυριο λοιπον θα παμε πάλι στο ΙΚΕΑ, στης Εθνικής αυτή τη φορά, που εχει και τις καρεκλιτσες το τσεκαρα, αλλα μενουν και οι κουμπαροι μας πολυ κοντα, οποτε μετα θα βολταρουμε στα μερη τους. Ευτυχως αυριο εχει και ο Νικος άδεια.

Πως ευχαριστιεμαι την παρεα των κουμπαρων μας (μας παντρεψαν) δεν λεγεται. Και να σκεφτεί κανείς πως οταν τους γνώρισα (είναι φίλοι του Νικου, αντρόγυνο) ειπα απο μεσα μου "πώς θα κανω παρέα μαζι τους? Μου ειχαν φανεί πολύ σοβαροί (21 χρονων εγω τοτε, κι αυτοί στην ηλικια του Νίκου). Και οταν μου προτεινε η κοπελα να μας παντρεψουν αν κάποια στιγμή παντρευτούμε με το Νίκο (φαινομασταν απο την αρχή οτι θα παντρευομασταν μαλλον), πεταξα απο τη χαρά μου.

Ποίος ελεγε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός?

Εγω τελικά σημερα πήγα γραφείο από τη 1 έως τις 5. Και αύριο θα με πάρουν τηλέφωνο αν χρειαστεί να παω να κοψω κατι τιμολογια. Ελπιζω να μην μας χαλασουν τη βολτα.

4Rnfp3.png

Καλημέρα!!!! Γιωτούλα θα συνηθίσει κάποια στιγμή, δε μπορείς να κάνεις κάτι. Έχει συνηθίσει όταν είναι σπίτι να είστε μαζί για αυτό το παθαίνει αυτό. Θα το ξεπεράσει μεγαλώνοντας. Απλά να λες σε όποιον την κρατάει να δοκιμάζει να κάνουνε διάφορα μαζί για να την ξεγελάσει και να ξεχάσει το κλάμμα:P

Σήμερα που επρεπε να παω στο γραφειο, την πηγα στην κολλητή μου.

Γκρινιαξε για ενα λεπτο μολις ξεκινησα να της εξηγω οτι φευγω, και για ενα λεπτο μετα που έφυγα, μετά έφαγε μια χαρα το φαγητό της, επαιξε, χέστηκε (μεχρι το σβερκο μου ειπε η φιλη μου), κοιμηθηκε κανα 2 ωρο, και γυρισα και την βρηκα χαρωπη χαρωπη να παιζει με τα παιδακια της φιλης μου.

Μονο στο σπιτι μας το κανει αυτο:!::!::!: Μάλλον ειναι αυτό που λες, εχει μαθει οταν ειμαστε σπιτι να ειμαστε μαζι. Και το καταλαβαινω να μην μπορει να κατσει με τον μπαμπα μου, αλλα με το Νίκο? Αλλα θα μου πεις τοσο λιγο που τον βλεπει και το Νίκο, τι να σου κάνει το παιδακι? Τη μαμα του θελει.

4Rnfp3.png

Κι εμεις εχουμε καιρο να παμε παιδιατρο, τελη γενναρη θα παμε.Στη ζυγαρια τη δικια μου τελευταια φορα που την ανεβασα ηταν 12700 με τα ρουχα...το θεμα ειναι οτι σε ολους φαινεται οτι αδυνατισε η μικρη αλλα μαλλον ψηλωσε, χαθηκαν οι μαγουληθρες γμτ...αλλα βλεπω τα παντελονια για 24 μηνων να ειναι ισα ισα κατω...

Τι λετε ρε παιδιά? Εγώ ακομα της φοραω ενα παντελονι κι ενα ζακετακι 9-12μηνων και ενα ακομα ζακετακι 6-9 μηνων:confused::confused::confused:

Θα ήθελα πολύ να βγω βόλτα στα μαγαζιά αυτή τη βδομάδα, αλλά το βλέπω δύσκολο με το μωρό, τώρα που είναι αρρωστούλι!

Κι εμείς παιδίατρο Ιανουάριο θα πάμε!

Τα ρούχα πάνε χαμένα από μήνα σε μήνα. Επίσης έχω να πω ότι τα νούμερα σπάνια ανταποκρίνονται στις ηλικίες των μωρών! Συνήθως είναι πολύ μικρότερα, ανάλογα βέβαια και με την εταιρία. Εμείς φοράμε 18-24 και αρχίζουν κι αυτά να μη μας κάνουν στο ύψος. Μα τι στο καλο για νάνους τα ράβουν? Δεν έχω ιδέα πόσους πόντους είναι η δικιά μου, αλλά από μάγουλα καλά πάμε, ας είναι καλά ο μπαμπάς μας!:lol:

Αυτά συμβαινουν στα δικα σας παιδακια, ενω το δικο μου που ψηλωνει αργα αργα, μια χαρα της κανουν τα ρουχα για την ηλικία της.

Εμείς δαγκωτό britax, ευτυχώς που μας το είπε η Κασσιανή και βρήκαμε την υγειά μας!!!! Είναι απίστευτο:P:p:p

Εμεις εχουμε στο δικό μου αμαξι ενα britax 0-18 και στου Νίκου ενα inglesina 9-36. Και στη βαφτιση μας κανανε δωρο ενα 15-36 (για οταν καταργησω εγω το δικό μου) της maxi cosi. Εγω το ζήτησα, καλα δεν εκανα? Μπροστα μας θα το βρούμε. Μας το πήραν οι κουμπαροι μας, γιατι ο κουμπαρος μου δουλευει στην dionic που φερνουν τα inglesina, maxi cosi, silver cross κλπ.

Ωχ...εμένα δεν τα πειράζει καθόλου, ανοίγει το συρτάρι και μόλις της πω να το κλείσει το κλείνει και με κοιτάει με τα ματάκια της.

Και μενα το ίδιο κάνει, οταν της πω οχι, θα σταματήσει σύνηθως με τη δεύτερη όμως

4Rnfp3.png

ΤΑΡΑ????????????????

ειχες γραψει για κατι χαπακια φυτικα που διωχνουν το συναχι και μπορουν να τα περνουν κ παιδακια ε?? πως τα λενε?

Eχινακεια, αλλα δε διωχνει το συναχι, ενισχυει το ανοσοποιητικο.

Γεια σας!

Επιστρέψαμε χθες, πεθάναμε από την κούραση και το ξενύχτι πέντε νύχτες ο μικρός δεν κοιμήθηκε καθώς κρύωσε πολύ και ήταν ανήσυχος.

Χάρισαν κι ένα χάμστερ στη Σοφία κι από χθες που το φέραμε έχω φρικάρει εντελώς. Διαβάσα και διάφορα για το πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τέτοια κατοικίδια σε σπίτι με μικρά παιδιά. Έσπαζα από χθες το κεφάλι τί να κάνω μαζί του, δεν άντεξα και πριν λίγο το πήγα σε ένα κοντινό κατάστημα με ζωάκια και τους το άφησα. Η Σοφία δεν ξέρει τίποτα, θα της πω ότι αναζητούσε οικογένεια και του βρήκα μπαμπα, μαμα, αδερφάκια, ίσως της πω και πού βρίσκονται να πηγαίνει να τα βλέπει καμιά φορά.

Όσο ήταν στο σπίτι, αν και βρισκόταν στη βεράντα, δεν μπορούσα να ηρεμήσω...

Καλό είναι τα παιδιά να βλέπουν τους παπούδες και τους συγγενείς, να μην ξεχνούν τις ρίζες, αλλά το μακρυνό ταξίδι χειμωνιάτικα, κουράζει, ειδικά όταν υπάρχει συσωρευμένη κούραση. Θα μου πεις αν θα πηγαίναμε σε κάποιο καινούριο άγνωστο προορισμό την κούραση θα την παραμέριζα.... Ας ελπίσουμε στο μέλλον.

Ωραίες οι βασιλόπιτες που φτιάξατε, άντε να μας μεταφέρετε σε πρωτοχρονιάτικη ατμόσφαιρα.

Ελενη χαρα στο κουραγιο σου, εγω δε θα εκανα τετοιο ταξιδι!

Οσο για το χαμστερ, καλα εκανες...

Ελαααα, που είστε όλες?

Μόνη μου μιλαω!!!!!!!!!!!!!!

Μια χαρα τα πας, συνεχισε!!!:lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Έλα λέγε Γιώτα εδώ ήμαστε!!!:P:p

Λοιπόν σήμερα η Ζωή κοιμήθηκε στο τέταρτο παρέα με την αγαπημένη της κούκλα την Εύα(συνήθως θέλει μία ώρα)...της την έβαλα κ δίπλα στο κρεβάτι για να μην νοιώσει μοναξιά κ μας ζητήσει γιατί πλέον ξυπνάει 2-3 βράδια τη βδομάδα κ κοιμόμαστε μετά όλοι μαζί παρέα!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια

fatsaki σημερα πήγα στο ΚΕΠ και κατέθεσα για το επίδομα

μου ζητήθηκαν:

βεβαιωση εργοδοτη (αναφερει οτι δεν πληρώνεσε το επιδομα)

φωτοτυπια ταυτοτητα δικη σου και του συζηγου

φωτοτυπια το εκαθαριστικο

φωτοτυπια το βιβλιαριο τραπεζης την πρωτη σελίδα

ενσημα απο το 2009(τα πηρα απο το ικα είναι μια μηχανογραφημενη λίστα)

φωτοτυπια το βιβλιαριο ασθενειας το δικό σου του παιδιου και του συζηγου(την σελιδα με την φωτογραφια και την σελίδα με την ημερομηνία θεώρησης)

αν ειναι πρωτη φορα θελει και ληξιαρχικη πράξη γεννησης του παιδιού

όσο για την δουλειες του σπιτιού και εγω τρεχω και δεν φτανω δυο μέρες τωρα αυριο έχω και ψωνια απο το σουπερ ευτυχως θα φυγω στις δυο απο το γραφειο και θα προλαβω αρκετα

το βραδυ θα ειμαστε σπιτι οι τρεις μας και οι γονεις μου και την επόμενη μέρα έχω τραπέζι το αδερφο μου την νύφη μου και την ανηψουλα μου

ευχομαι σε σας και στις οικογενειες σας καλη χρονια με υγεια ευτυχία και να χαιρομαστε τα παιδάκια μας

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Σήμερα που επρεπε να παω στο γραφειο, την πηγα στην κολλητή μου.

Γκρινιαξε για ενα λεπτο μολις ξεκινησα να της εξηγω οτι φευγω, και για ενα λεπτο μετα που έφυγα, μετά έφαγε μια χαρα το φαγητό της, επαιξε, χέστηκε (μεχρι το σβερκο μου ειπε η φιλη μου), κοιμηθηκε κανα 2 ωρο, και γυρισα και την βρηκα χαρωπη χαρωπη να παιζει με τα παιδακια της φιλης μου.

Απ'όσα διάβασα σήμερα, σ'αυτό κόλλησα... Αυτό μου έχει λείψει δυστυχώς, αφού λίγο πριν γεννήσω τα ξανάσπασα 3η και φαρμακερή φορά με την κολλητή μου και δεν έμεινε πια καμιά από το παρελθόν μου.

Κούραση σήμερα... αφού γύρισα στις 6+ πήγα γραφείο για κάμια ώρα να τελειώσω χαρτούρες, πήγα λίγο στη μάνα μου που ήταν και το παιδί, ήρθε κι ο άντρας μου και πήγαμε μολ να του αλλάξουμε το δώρο της νονάς γιατί το είχαμε ήδη. Του πήραμε ένα τραπεζάκι δραστηριοτήτων μίκυ μάους που το βλέπει και στην τιβι και του αρέσει, κι ένα πιανάκι & ξυλόφωνο. Μετά βολτάραμε λίγο στα διάφορα περίπτερα (κόλλησε στις σοκολάτες ο ζήτουλας) και μετά πήγαμε να τσιμπήσουμε. Μέχρι να έρθει ο σύζυγος με τα φαγητά, ο μικρός λύσσαξε να φάει σοκολάτα υγείας. 'Εγινε όλος σοκολατής, έκανε καμάκι σε κοπελίτσες (κάνει ένα επιτηδευμένο γελάκι και τους κουνάει το κεφάλι, ενίοτε χαιρετάει κι όλας) και μόλις έφτασε η μάσα έπεσε με τα μούτρα. Αφού χόρτασε, λύσσαξε να φύγει, οπότε φάγαμε με την ψυχή στο στόμα και με βάρδιες... Δεν τον ξαναπαίρνω μαζί, είναι αλητάμπουρας μεγάλος. Η βλακεία μας ήταν που δεν πήραμε το καρότσι, μεγάλη βλακεία... Μόλις γυρίσαμε ήπιε μια ιδέα γάλα και γραμμή για νάνι. ΟΚ, τον κοίμησε τον πατέρα του! Αποκοιμήθηκε κατόπιν δίπλα του και για μένα έμεινε ο καναπές :rolleyes:

Για τα συμμαζέματα και τα καθαρίσματα που λέτε για τη νέα χρονιά, κάποτε τα έκανα κι εγώ. Τώρα, όπως λέει κι η Γιώτα, και ασιδέρωτους θα μας βρει, και με άπλυτα πλυντήρια. Δε βαριέσαι.. Είμαι τόσο κουρασμένη που τα παιχνίδια του (Μαριάνναααααα τουβλάκιαααα) είναι αραδιασμένα στο χαλί στο σαλόνι και πηδάω για να περάσω, δεν αντέχω ούτε να τα μαζέψω.

Σας φιλώ κι επειδή δεν ξέρω αν θα προκάμω αύριο να μπω, σας εύχομαι ένα μόνο. ΥΓΕΙΑ. Καλή χρονιά

WN6Op3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Ξυπνηστε καλεεεεεε τελευταία μέρα του χρόνου!!!

Μας χτύπησαν κ για κάλαντα 8 παρα σήμερα κ η μικρή χαμπάρι δεν πήρε κοιμάται του καλού καιρού με τον πατέρα της!!!Ναι ναι δεν έπιασε το κόλπο με τη κούκλα...κ η πλάκα είναι ότι ξύπνησα στις 5 κ την ξαναπήγα στο κρεβάτι της κ στις 6 άρχησε πάλι να φωναζει μαμαααααα μπαμπαααααα οπότε την πήραμε πάλι μαζί κ κοιμήθηκε!!! :roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...