Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαριάννα νομίζω λύθηκε το πρόβλημά σου κ για φέτος κ για του χρόνου με τόσες ιδέες! :tongue:

Εγώ πήρα ωραιότατη τσουρεκοβασιλόπιτα από τη δουλειά κ χωρίς κόπο κ δωρεάν(περνάμε κ κρίση μην το ξεχνάμε):P:p:p

Πάω να πάρω τη σκούπα μου,τη σφουγγαρίστρα μου κ να καθαρίσω για τελευταία φορά...για φέτος!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υπάρχουν πολλών ειδών σπίτια! Τα σπίτια εργένηδων, ενηλίκων - ακόμη κι' αν έχουν παιδιά - και τα σπίτια που τα ζούμε και δεν είναι έκθεση επίπλων!!! Εγώ δεν μπορώ να απομονώσω τα παιδιά μου να παίζουν μόνο στο δωμάτιό τους, θέλω να είναι κοντά μου, ακόμη κι' αν αυτό σημαίνει "το μπάχαλο". Και σε όποιον αρέσει έρχεται, αλλιώς σκασίλα μου μεγάλη!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαράκι ευχαριστώ για τις μαγειροευχές!!

Μαριάννα η μητριά μου σχηματίζει με αμύγδαλα τη χρονιά, αλλά νομίζω ότι τα βάζει εξαρχής.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μόλις γυρίσαμε απο του σούπερ που είχα πάει με τη μικρή.Ο πανικός.Στα δε τυριά περιμέναμε μίση ώρα αλλά τελείωσα.Φαντάζομαι τι θα γίνεται αύριο.Ευτυχώς είχα μοσχαρόσουπα απο χθες και έφαγε η μικρή και ρώτησα και τον άντρα μου αν θα φάει κιάυτός μιας και χθες δεν έαφγε γιατί παραγγείλαμε σουβλάκια και μου είπε οτι θα φάει και έτσι γλίτωσα το φαγητό.Εγώ θα φτιάξω κανα τοστάκι τώρα γιατί τώρα που κοίμησα την μπουμπού έχω να κάνω δουλειές,σίδερο κτλ,να προλάβω να κάνω καμιά δουλίτσα τώρα που είναι ευκαιρία.Οσο για τα παιχνίδια κι'εγώ μαζεύω απο παντού κυρίως απο σαλόνι και κουζίνα οπού κάθεται και παίζει και όσο και να θέλω να κρατήσω το σαλόνι μου καθαρό δεν γίνεται.Αλλά παιδιά είναι,δεν μπορείς να τα έχεις όλα στην εντέλεια.Φαντάζομαι μόνο αυτοί που έχουν μια γυναίκα μόνιμα στο σπίτι έχουν καθαρό σπίτι μιας και θα μαζεύει συνέχεια εγώ παρ'ότι δεν δουλεύω οταν έχω τη μικρή σπίτι συνέχεια τρέχω απο πίσω της και μαζεύω παιχνίδια.Οταν λείπει μόνο το πρωί το σπίτι είναι καθαρό μέχρι να έρθει.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Και καλα τα παιχνιδια....εγω που μαζευω κυριως τα ταπερ τις κατσαρολες και τα κουταλια μου????

Στην κουζίνα όταν παίζει κι'εγώ μαζεύω τάπερ αλλά όχι κουτάλια.Αυτά δεν τα φτάνει ευτυχώς.

SI5Yp3.png

Eγώ μαζεύω μόνο κάθε βράδυ τα παιχνίδια. Έτσι κι αλλιώς μόνο απόγευμα είμαστε σπίτι αφού όλη τη μέρα εγώ είμαι δουλειά και η μικρή στη γιαγιά!Δεν υπάρχει λόγος κάθε λίγο και λιγάκι να κοψομεσιάζομαι. Μια και καλή, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι η Αλεξάνδρα δεν είναι και τόσο ακατάσταστη :D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Στην κουζίνα όταν παίζει κι'εγώ μαζεύω τάπερ αλλά όχι κουτάλια.Αυτά δεν τα φτάνει ευτυχώς.

Η δικια μου φτανει τον παγκο και το πιο ψηλο συρταρι που εχω τα κουταλομαχαιροπηρουνα, και τα πεταει ολα εξω...:rolleyes:

age.png age.png

Η δικια μου φτανει τον παγκο και το πιο ψηλο συρταρι που εχω τα κουταλομαχαιροπηρουνα, και τα πεταει ολα εξω...:rolleyes:

Ωχ...εμένα δεν τα πειράζει καθόλου, ανοίγει το συρτάρι και μόλις της πω να το κλείσει το κλείνει και με κοιτάει με τα ματάκια της. Αυτό δεν συμβαίνει όμως με τον ενισχυτή και το dvd. Είναι ολίγον gadgetakias :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγω της δινω κουταλι αφου κοντευει να ξεχαρβαλωσει το ασφαλισμενο ντουλαπι με τα ταπερ και τις κατσαρολες και αναγκαστικα το εχω ανοιξει...πρεπει να παρει και το κουταλι για να μεγειρεψει το παιδι...

γεια σας κοριτσοπουλα!!!!!!!!!!!

απο το πρωι τρεχω κι εγω....να μην αφησω κατι ασιδερωτο κλπ να ετοιμαστουμε για να φυγουμε...να κανω αλλες 2 βασιλοπιτες για εμας κκαι την αλλη κουμπαρα μου

οουυφφφ κουραστηκα!!!

αααα εκανα κ το μαλλι;););)

μηπως και με παει πουθενα ο αντρας μου!!!

ΤΑΡΑ εγω εγραψα με μαρκαδορο 2011 σε ενα χαρτι το εκοψα και αφου εριξα αχνη στη βασιλοπιτα μετα με το χαρτι κ το κακαο εκανα το 2011 με τον ιδιο τροπο και αστερακια

και εγινε πολυ ωραια!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

να τησ γνωρισω τον Νικολα που κανει το ιδιο?

τα μαχαιρια πλεον στο ντουλαπι τα εχω βαλει...

Ο ΔΙΚΟς μου δεν παιζει με τιποτα...τα σκορπαει ολα και φευγει

συνηθως με ακολουθα οπου κ να παω

προσπαθει να φτασει διαφορα στον παγκο της κουζινας

να παρει το ποδηλατακι του για να ανεβει πανω του ετσι ωστε να φτασει τον παγκο...

και το αγαπημενο του...να κανει βολτες πανω στο επιπλο της τηλεορασης!!!

αυτα τα ωραια

αλλα κι εγω παιχνιδια μαζευω οταν κοιμηθει το βραδυ...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...