Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα! Εγω Πολα εχω αυτο: http://www.ntosas.gr/iseos-neo-bebe-confort-1.html σε λαχανι!!!Βεβαια ειναι 0-18kg, τωρα τι θα παρεις???H bebe confort παντως εχει κι ενα αλλο πολυ βολικο που γυριζει στο πλαι για να βαλεις το μωρο!

Θα χρειαστουμε δλδ καινουργιο καθισμα ε?Αν και βλεπω τη δικια μου οτι χωραει ακομα μια χαρα σ'αυτο που ειναι μεχρι 18kg...

Χθες το βραδυ τα ειδα ολα!Ξυπνησε η μικρη στις 1 ουρλιαζοντας!Ηταν δοντια σιγουρα!Εψαχνα την αλοιφη και δεν την εβρισκα πουθενα....Ευτυχως ξανακοιμηθηκε αμεσως!

Εχει συγκαει εν τω μεταξυ παρα πολυ, χθες που γυρισα σπιτι πηγα να την αλλαξω γιατι μου...μυρισε, ειχε κανει κακα και ηταν κατακοκκινη η καημενη.Μαλλον δεν την ειχε παρει ειδηση η πεθερα μου..Την επλενα και ουρλιαζε το καημενο!

Λοιπόν,κορίτσια,αποφάσισα από την νέα χρονιά να το παλέψω να βάλω την Ιωάννα σ'ένα πρόγραμμα ύπνου και φαγητού...δλδ να την ξυπνάω νωρίς το πρωί και να προσπαθώ να την κοιμίζω νωρίς το βράδυ στο δωμάτιό της...αν ξυπνάει νωρίς,θα τρώει νωρίς το πρωινό και θα ξαναπεινάει μέχρι το μεσημέρι (γιατί τώρα το μεσημεριανό το τρώμε κατά τις 6-7 το απόγευμα!!)...και ελπίζω να κουράζεται περισσότερο για να κοιμάται νωρίς το βράδυ....και έχω σκοπό να την μάθω επιτέλους να κοιμάται στο κρεβάτι της..τί λέτε??αξίζει να ταλαιπωρηθώ και να προσπαθήσω ή δεν θα αλλάξει τίποτα και απλώς θα κουραστούμε και θα έχουμε νεύρα χωρίς αποτέλεσμα????

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Κι'εμένα ξύπνησε πάλι χθες αλλά υποψιάζομαι απο τον βήχα.Τι την πιάνει κάθε βράδυ και μου βήχει ενώ την μέρα δεν βήχει καθόλου.Της δώσαμε νερό και τελικά σηκώθηκε απο το κρεβάτι και με το που βγήκα απ'το δωμάτιο φώναζε μαμά.Πήγα την πήρα αγκαλιά,πήραμε την κουβερτούλα μας και το νάνι και πήγαμε στο σαλόνι οπού καθόταν αγκαλιά μου αλλά ήταν ανύσηχη και δεν μπορούσε να κοιμηθεί.Την ξαναπήγαινα στο κρεβάτι της αλλά μόλις την άφηνα φώναζε πάλι και έτσι μας πήγε 6 για να ξανακοιμηθεί.Τώρα ξύπνησε στις 10:30.

Σήμερα πρέπει να πάω σούπερ μάρκετ γιατί θα κάνουμε τραπέζι το Σάββατο το μεσημέρι στον ξάδερφο του άντρα μου με την ξαδερφούλα της μικρής και πρέπει να ετοιμάσω κάτι.Ελπίζω μόνο να μην έχει κόσμο γιατί δεν μπορώ.Αν και πιστεύω αύριο θα γίνεται χαμός.

SI5Yp3.png

Μαρια (fatsaki!!!) μολις θυμηθηκα οτι ειχα ξεχασει να σου γραψω τα δικαιολογητικα για το επιδομα τεκνου.ειναι τα εξης:

Φωτοτυπια ατομικου και οικογ.βιβλ.υγειας με τη θεωρηση 2009-10 και 2010-11

Φωτοτυπιες ταυτοτητας δικαιουχου και συζυγου

Βεβαιωση εργοδοτη οτι δεν εχουμε παρει οικογ.επιδομα που αναφερει και την ειδικοτητα

Αρ.λογαριασμου εθνικης (φωτοτυπια)

Α.Μ.ΙΚΑ και ΑΦΜ δικο σου και συζυγου

Ληξ.πραξη γεννησης (το πιστοποιητικο οικ.καταστασης δεν τους εκανε-μη χ...ω)

Αυτααααα απ'οτι μου ειπαν στο δικο μας ΚΕΠ (δεν ειναι ομως και οτι πιο αξιοπιστο...) προθεσμια εχεις μεχρι τελη γενναρη

Λοιπόν,κορίτσια,αποφάσισα από την νέα χρονιά να το παλέψω να βάλω την Ιωάννα σ'ένα πρόγραμμα ύπνου και φαγητού...δλδ να την ξυπνάω νωρίς το πρωί και να προσπαθώ να την κοιμίζω νωρίς το βράδυ στο δωμάτιό της...αν ξυπνάει νωρίς,θα τρώει νωρίς το πρωινό και θα ξαναπεινάει μέχρι το μεσημέρι (γιατί τώρα το μεσημεριανό το τρώμε κατά τις 6-7 το απόγευμα!!)...και ελπίζω να κουράζεται περισσότερο για να κοιμάται νωρίς το βράδυ....και έχω σκοπό να την μάθω επιτέλους να κοιμάται στο κρεβάτι της..τί λέτε??αξίζει να ταλαιπωρηθώ και να προσπαθήσω ή δεν θα αλλάξει τίποτα και απλώς θα κουραστούμε και θα έχουμε νεύρα χωρίς αποτέλεσμα????

Αν δεν προσπαθήσεις δεν θα μάθεις.Και πιστεύω αξίζει μια προσπάθεια.Το πρόγραμμα είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά και ειδικά σε αυτήν την ηλικία.Αν κρίνω και απο τη δικιά μου τώρα αυτό που μου ξυπνάει τα βράδια το κάνει εδώ και 2 βδομάδες απο τότε που σταμάτησε τον παιδικό.Είχε συνηθίσει σε άλλο πρόγραμα και τώρα το άλλαξε.

SI5Yp3.png

Συμφωνω κι εγω Μπιζελι!Τωρα πια καταλαβαινουν τα παντα!Το καταλαβα καλα προχθες τη νυχτα που ξυπνησε και αφου την αλλαξα, ποτισα κλπ...της ειπα νανι και εφυγα...και κοιμηθηκε!Η τωρα θα το κανεις που ειναι μικρη η θα σου μεινει νυχτοπουλι για μια ζωη!

Καλημέρα,

Σήμερα θέλω να βγω για ψώνια και μάλλον θα αφήσω τον άντρα μου με το μωρό σπίτι, γιατί με αυτούς τους δύο :tongue: ποτέ δεν ψωνίζω σωστά :rolleyes:

Βαριούνται και οι δύο γρήγορα!

Θυμάστε που σας έλεγα ότι μου έχουν φορτώσει περισσότερη δουλειά? Αυριο φεύγει η κοπέλα που κάνει αυτή την εργασία με άδεια και όλη την άλλη εβδομάδα θα πρέπει να την κάνω εγώ τη δουλειά μαζί με μια καινούρια κοπέλα. Ε ρε πλάκες! Δεν ξέρω σχεδόν τίποτα να κάνω, γιατί δεν έχω και την όρεξη να μάθω!

Λέω να κάνω κι εγώ βασιλόπιτα φέτος, για να δούμε, έχω βρει 2 συνταγές που μου άρεσαν.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Μαρια (fatsaki!!!) μολις θυμηθηκα οτι ειχα ξεχασει να σου γραψω τα δικαιολογητικα για το επιδομα τεκνου.ειναι τα εξης:

Φωτοτυπια ατομικου και οικογ.βιβλ.υγειας με τη θεωρηση 2009-10 και 2010-11

Φωτοτυπιες ταυτοτητας δικαιουχου και συζυγου

Βεβαιωση εργοδοτη οτι δεν εχουμε παρει οικογ.επιδομα που αναφερει και την ειδικοτητα

Αρ.λογαριασμου εθνικης (φωτοτυπια)

Α.Μ.ΙΚΑ και ΑΦΜ δικο σου και συζυγου

Ληξ.πραξη γεννησης (το πιστοποιητικο οικ.καταστασης δεν τους εκανε-μη χ...ω)

Αυτααααα απ'οτι μου ειπαν στο δικο μας ΚΕΠ (δεν ειναι ομως και οτι πιο αξιοπιστο...) προθεσμια εχεις μεχρι τελη γενναρη

Ευχαριστώ Κατερίνα. Δηλαδή δεν ζήτησαν καρτέλα ενσήμων? Αν είναι έτσι τα υπόλοιπα τα έχω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ευχαριστώ Κατερίνα. Δηλαδή δεν ζήτησαν καρτέλα ενσήμων? Αν είναι έτσι τα υπόλοιπα τα έχω!

Αν δεν εχεις θεωρηση στο βιβλιαριο για το 2010 θελουν βεβαιωση ναι.Η για το 2009, δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω εισαι καλυμμενη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...