Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Α μπήκα κ εγώ στο τρυπάκι κ πήρα του άντρα μου δώρο...πρακτικό όμως μη γελάσετε....εσώρουχα!!!!:tongue::tongue: Του έστειλα κ μύνημα σήμερα(κ καλά στον αγιο βασίλη) να μου πάρει ένα white musk oil από το body shop ήταν μόδα καποτε αυτό κ η βανίλια τα θυμάστε????Τι υπέροχη μυρωδιά κ κράταγε τόσες ώρες!!!!Το είδα στον ύπνο μου χθες κ η πλάκα θα είναι να το έχουν καταργήσει κ να πάει κ να του πουν τι λες ανθρωπέ μου αυτό έχει καταργηθεί εδώ κ μια δεκαετία!!!:lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α μπήκα κ εγώ στο τρυπάκι κ πήρα του άντρα μου δώρο...πρακτικό όμως μη γελάσετε....εσώρουχα!!!!:tongue::tongue: Του έστειλα κ μύνημα σήμερα(κ καλά στον αγιο βασίλη) να μου πάρει ένα white musk oil από το body shop ήταν μόδα καποτε αυτό κ η βανίλια τα θυμάστε????Τι υπέροχη μυρωδιά κ κράταγε τόσες ώρες!!!!Το είδα στον ύπνο μου χθες κ η πλάκα θα είναι να το έχουν καταργήσει κ να πάει κ να του πουν τι λες ανθρωπέ μου αυτό έχει καταργηθεί εδώ κ μια δεκαετία!!!:lol::lol::lol:

Το παιρνω κι εγω και η μανα μου...ακομα ειναι μοδα,εχει στο Hondos!

Εγω του πηρα δωρο ενα κινητο αλλα δεν το ηθελε, εχω λεει γιατι μου το πηρες?Οποτε εχω 2 καινουργια εγω τωρα!!

Πω πω Κατερίνα....σουτζουκάκια κ με πιλάφι κ σάλτσα....με τη χούφτα το άρπαζε η Ζωή το πιλάφι κ το τρωγε!!!:lol::lol::lol: Φασόλια γιατί δεν της αλέθεις κ της δίνεις μόνο το ζουμί????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγω του πηρα δωρο ενα κινητο αλλα δεν το ηθελε, εχω λεει γιατι μου το πηρες?Οποτε εχω 2 καινουργια εγω τωρα!!

Ακόμα είναι μόδα για τη μάνα σου κ εμένα μήπως???? :P Κ έχει στο hondos το άρωμα του body shop??? Μήπως κλείσανε κ τα body shop κ δεν έχω πάρει χαμπάρι??????:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πω πω Κατερίνα....σουτζουκάκια κ με πιλάφι κ σάλτσα....με τη χούφτα το άρπαζε η Ζωή το πιλάφι κ το τρωγε!!!:lol::lol::lol: Φασόλια γιατί δεν της αλέθεις κ της δίνεις μόνο το ζουμί????

Για να ειμαι ειλικρινης,,,εγω δεν της εχω δωσει ποτε φασολια, η μανα μου την ταιζει τις καθημερινες μεσημερι...ισως το κανει κι ετσι. Τωρα θελω να της δωσω αρακα μια μερα αλλα την πατατα και το καροτο που της εδινα δεν τα ετρωγε οποτε...

Διαφημίσεις

Ακόμα είναι μόδα για τη μάνα σου κ εμένα μήπως???? :P Κ έχει στο hondos το άρωμα του body shop??? Μήπως κλείσανε κ τα body shop κ δεν έχω πάρει χαμπάρι??????:roll:

Εχει white musk καρυδα βρε, και αλλα αρωματα ολη τη σειρα.Εμεις παντα απο κει το παιρναμε!

Δεν μπορούσες να το αλλάξεις να πάρεις κατι άλλο??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Να σου πω εσενα, αμα βολευεσαι για παιδοτοπο και καφε και ολα τα συναφη...παμε Athens heart στην Πειραιως, ειναι και ευρυχωρο για τα παιδια, εχουν βαλει και καρουζελ τωρα...εχει και παιδοτοπο με 7 ευρω.

Δεν μπορούσες να το αλλάξεις να πάρεις κατι άλλο??

Ετσι κι αλλιως το χρειαζομουν εγω γιατι πηρα ενα για μενα κι ενα γι'αυτον αλλα εχω 2 συνδεσεις και το ενα μενει συνεχεια απο μπαταρια...οποτε με βολεψε!

Ετσι κι αλλιως το χρειαζομουν εγω γιατι πηρα ενα για μενα κι ενα γι'αυτον αλλα εχω 2 συνδεσεις και το ενα μενει συνεχεια απο μπαταρια...οποτε με βολεψε!

Α, μια χαρά τότε :D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εχει white musk καρυδα βρε, και αλλα αρωματα ολη τη σειρα.Εμεις παντα απο κει το παιρναμε!

Δεν θέλω καρύδα.....αλλά τι μιλάω????Αφού από το στεφ τη ζήτησα ότι μου φέρει θα το λουστώ!!:tongue::tongue::tongue:

Να σου πω εσενα, αμα βολευεσαι για παιδοτοπο και καφε και ολα τα συναφη...παμε Athens heart στην Πειραιως, ειναι και ευρυχωρο για τα παιδια, εχουν βαλει και καρουζελ τωρα...εχει και παιδοτοπο με 7 ευρω.

Σε ποια μιλάς???? :confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δεν θέλω καρύδα.....αλλά τι μιλάω????Αφού από το στεφ τη ζήτησα ότι μου φέρει θα το λουστώ!!:tongue::tongue::tongue:

Εχεις δικιο, βανιλια ειπες αλλα κι απο αυτο εχει!Καρυδα παιρναμε εμεις!

Σε ποια μιλάς???? :confused:

Σε σενα βρε οργιο!Σχετικα με το post σου στο face!Για την προσφορα!

Αντε τωρα φυγε, πηγαινε ξαπλωσε καμια ωρα!!!!χιχιχιχι

Τα body shop παντως ησυχασε, δεν εκλεισαν μου εφερε προχθες ενα αρωμα και ενα αφρολουτρο η κουμπαρα μου

Σε σενα βρε οργιο!Σχετικα με το post σου στο face!Για την προσφορα!

Αντε τωρα φυγε, πηγαινε ξαπλωσε καμια ωρα!!!!χιχιχιχι

Μα δεν θέλετε να πάμε να εκτονωθούμε κ εμείς λίγο με γυμναστική????Πλάκα δεν θα χει????(Λέω εγώ τώρα):tongue::tongue:

Ναι μου το είπαν για το athens heart ότι έχουν εναν ωραίο χώρο πάνω για παιδιά;)...για πότε λες????στείλε πμ κ τα λέμε μετά...πάω όχι για να ξαπλώσω όπως λες αλλά για να βγάλω φρύδι,να κάνω μάσκα προσώπου,αποτρίχωση πόδι κ σίδερο...δεν τα προλαβαίνω όλα μέχρι τις 5 αλλά όσα προλάβω!:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τα τουβλακια αυτης της τεραστιας σακουλας θα τα μαζευεις απο το πατωμα δεκα φορες τη μερα!!!
Εγώ δουλεύω, ο πατέρας του ας τα μαζέψει άμα θέλει! Πάντως δεν τα σκόρπισε παντού, προς το παρόν είναι μόνο στο χαλί του σαλονιού και μας τραβάει να καθόμαστε όλοι μαζί να παίζουμε
Χριστίνα η Κατερίνα πουλάνε ταμειακές νομίζω...οπότε κάνουν κ τις αλλαγές στον φπα γι'αυτό λέω ότι θα έχουν πολύ δουλειά αυτές τις μέρες με την αλλαγή! ;)
Ναι το ξέχασα ότι πρέπει να αλλάξουν τα τμήματα κι αυτοί! Πιο εύκολα λεφτά βγάζετε εσείς, για 3 λεπτά... 30-60 ευρώ γκρρρρ
Το προβλημα με το πληκτρολογιο συνειζεται...Για πειτε αν ξερει καμια, δεν πιανει το δεξι shift, το ch (το ελληνικο βεβαιως βεβαιως) και τα νουμερα απο δεξια...Ουτε το αριστερο shift πιανει γμτ....
Οποπος σε αντικατέστησε έπινε καφεδάκι πάνω στο πληκτρολόγιό σου :lol:
Κ εγώ τσαντίζομαι με το πως κόβει ο πεθερός μου τη βασιλόπιτα γιατί αναλόγως τα κέφια του άλλες φορές κόβει της οικογένειάς του κ του στεφ μετά της οικογένειάς μου κ τελευταία εμένα ως μικρότερη,άλλες φορές της οικογένειάς του,της οικογένειάς μας στεφ,εγώ μικρή(αυτό έκανε πέρυσι) κ άλλες φορές κόβει της οικογένειάς του κ εμένα μέσα κ μετά των γονιών μου...αναλόγως τα κέφια του κ που είναι το φλουρί γιατί κ αυτός ξέρει κ προσπαθεί να πετύχει όπως(υποψιάζομαι) του έχει πει η πεθερά να πέσει στον μικρό τους(που είναι 21 πια) το φλουρί! :mad::lol::lol::lol:
Φέτος πες τους να δουν από κάτω που είναι και να "στήσουν" το παιχνίδι, να πέσει στο μοναδικό τους εγγονάκι :cool:
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου αρέσουν τα τελευταία χρόνια τα Χριστούγεννα.Προτιμώ το Πάσχα και το καλοκαιράκι με τις διακοπές.
Εγώ δεν μπορώ να τις χαρώ τις μέρες λόγω δουλειάς και γιορτής μου (ετοιμασίες-τραπέζι). Οπότε ναι, μάλλον κι εγώ θα συμφωνήσω, τελευταία προτιμώ το Πάσχα!
Εγω το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να μου πεσει το φλουρι...

Οποτε το κερδισα, πηγε η χρονια κατα διαολου. Οταν μαλιστα το κερδισα στη δουλεια, οπου με ζηλευαν γιατι ειχε και χρηματικο επαθλο, με απολυσανε...!!!:tongue:

Δεν είναι ανάγκη να βρεθούμε πάντως την πρωτοχρονιά :lol:

Παραμυθούπολη πάντως δεν έρχομαι, τσάμπα λεφτά μου φαίνονται. Περιμένω να μάθω αν θα κάνει κάνα τραπέζι η πεθερά μου ανήμερα, αν θα είναι μεσημέρι ή βράδυ (τελευταία στιγμή πάντα τα μαθαίνω) και αναλόγως θα πάμε Σάββατο ή Κυριακή Ωρωπό βόλτα για μαμ και καφέ (και μια δουλίτσα του άντρα).

Να σας πω...τα τέκνα πως τρώνε τα όσπρια??Ὅλόκληρα ή στο μούλτι???? Γιατί η Ζωή τη φακή την έφαγε 5-6 φορές ολόκληρη κ μετά τα έφτυνε οπότε τα έλιωνα...τα φασόλια μισή φορά κ μετά μούλτι κ ρεβύθια γίγαντες δεν έχω δοκιμάσει να της δώσω ολόκληρα....:roll:
Τα αλέθουμε για να φάει λίγο παραπάνω από 3 ρεβύθια ή 5 φακές...

Κι η μαυρίλα συνεχίζεται. Ενας από τα σημερινά ραντεβού μου έλεγε πόσο μέσα έχει μπει που αναγκάστηκε να καλύψει επιταγές πελατών του που είχε μεταβιβάσει σε προμηθευτές του κι ήταν ή ακάλυπτες ή πλαστές. Μπήκε μέσα 200 χιλιάρικα και κινδυνεύει να του πάρουν το σπίτι. Θεϊκά! Μετά λέμε που θα πέσει το φλουρί....

Πάω να χαπακωθώ, και πονοκέφαλος και στομάχι :roll:

WN6Op3.png

Έλα λέμεεεε καινούργια χρονιά έρχεται...αν την υποδεχτούμε με μαυρίλα μαύρη θα είναι!!!;) Ίσιο κορμί,μέσα κοιλιά,στήθος ψηλά κ πάμε με αισιοδοξία!!! :lol: Να φύγει ο παλιός ο χρόνος να θυμόμαστε τα ευχάριστα κ τα δυσάρεστα θα τα σβήσει όλα ο νέος!!!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...