Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια!

Πάντως εμείς που κατεβήκαμε χθες κολωνάκι, είχε πάρα πολλές θέσεις παρκαρίσματος και όχι ιδιαίτερη κίνηση. Βέβαια, ήταν και 11 παρά. Κατά τις 2 που φεύγαμε είχε αρχίσει να μαζεύεται κόσμος, όχι χαμός όμως...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι θα κανετε για ρεβεγιον πρωτοχρονιας?Για πειτε, εμεις θα μαζευτουμε σπιτι μας, γονεις δλδ και ο αδερφος του Κωστα.Δεν ξερω καν αν θα εχει γυρισει η μητερα μου...Σκεφτομουν να κανονιζαμε κατι για μετα αλλα που?Και απο τιμες εκεινες τις μερες...

Στο σπιτι με τα παιδακια μου καθως η γυναικα θα εχει ρεβεγιον στο σπιτι της και δεν μπορει να μου τα κρατησει:(

Δεν στενοχωριεμαι που θα ειμαι με τα παιδια μου, αλλα φετος ηθελα πολυ να παω στο ρεβεγιον του ξενοδοχειου και να ειμαι με τον αντρα μου.

Σήμερα σκέφτομαι να πάω να πάρω δώρο για τη μικρή μου! Όποιες έχετε πάρει τραπεζάκι δραστηριοτήτων...παίζουν καθόλου τα μωρά σας ή πήγε χαμένο?

Η δεσποινα δεν επαιξε ποτε, ο αγγελος συνεχεια. Ειναι στο παιδι τελικα.

Sorry δεν το έγραψα σωστά, τέτοιο έχουμε κι εμείς και παίζει που και που, εννοώ τραπεζάκι που κάθονται και ζωγραφίζουν με καρεκλάκι!

Με αυτο παιζουν και οι δυο.

Κι εγω αύριο θα παω να της παρω τραπεζακι. Εχω δει ενα απο το ΙΚΕΑ λευκο ξύλινο, και επειδή τη βλεπω κι εγω οτι καθεται στα σπιτια αλλων παιδιών που εχουν τραπεζακι, ειπα οτι θα παω να της παρω τραπεζακι με δυο καρεκλίτσες.

Εχω στεναχωρηθει - ή καλύτερα πικραθεί - πολύ με ενα σκηνικο που έγινε στο γραφειο, και εχει χαλασει πολυ η διάθεσή μου.

Αυτο εχω παρει κι εγω, το λευκο απο το ικεα που εχει μαζι 2 καρεκλακια

Κορίτσια και τα δικά μου νέα είναι καλά. Πριν λίγο γυρίσαμε από το Εμβρυο, όλα μια χαρά στο β επιπέδου, ευτυχώς :D:D:D

Ολα θα πανε τελεια, ησυχασε πια!

Καλήμέρα τσούπρες! Χθες πήγαμε παιδίατρο. Το γοργονίδιο είναι αισίως 86 πόντους και 12 κιλά:tongue::tongue::tongue::tongue: Είναι γενικώς μια χαρά και πολυλογού (σιγά τα νέα θα μου πείτε λες και δεν το ξέραμε αφού όλη μέρα είμαστε στο μπίρι μπίρι)

Πάω να εγκαινιάσω το καφέ του Αυγούστου τώρα και τα λέμε σε λίγο;);););)

Εμεις εχουμε να παμε παιδιατρο πολυ καιρο, οποτε να σε ρωτησω κατι.

Ο αγγελος ηταν ισα στο υψος με τη γοργονα ή πιο ψηλος?

Απο βαρος δε ρωτω:tongue:

Εγω το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να μου πεσει το φλουρι...

Οποτε το κερδισα, πηγε η χρονια κατα διαολου. Οταν μαλιστα το κερδισα στη δουλεια, οπου με ζηλευαν γιατι ειχε και χρηματικο επαθλο, με απολυσανε...!!!:tongue:

Ακριβως το ιδιο:rolleyes:

Καθε φορα λεω κανε να μην πεσει σ' εμενα:tongue:

Καλημέρα!!!

Χτες τσακώθηκα με την μαμά μου...είχε έρθει να παίξει με την Ιωάννα για να σιδερώσω κλπ και μαλώσαμε πολύ γιατί η Ιωάννα δεν ήθελε με τίποτα να φάει το κοτόπουλο που της είχα φτιάξει κι εγώ επέμενα..βασικά,για να εξηγούμαι,όταν έρχεται η ώρα του μεσημεριανού πάντα παλεύουμε..θέτω ένα χρονικό περιθώριο που θα επιμείνω και μετά της φτιάχνω κάτι άλλο αν δεν φάει...χτες,λοιπόν,που ήταν η μαμά μου παρούσα στην όλη φάση μου την είπε χοντρά και μάλιστα μου είπε ότι "εσύ δεν είσαι μάνα αλλά σαδίστρια"!!!!!!γιατί το παιδί ήθελε να φάει μπανάνα κι εγώ επέμενα,η άπονη,να φάει φαγητό!!!και αφού της φώναξα ότι ξέρω τί κάνω κι ότι εγώ αποφασίζω τί και πώς σε ότιαφορά στο παιδί και ότι μόνο εγώ ξέρω τί τραβάω για να φάει η μικρή κι αυτή δεν τα βλέπει και δεν τα ξέρει γιατί δεν είναι εδώ κάθε μέρα δεν ξαναμιλήσαμε μέχρι που έφυγε...τελικά βέβαια το παιδί έφαγε κρέμα (βεβαίως βεβαίως)....αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι η μαμά μου θα με αποκαλούσε έτσι....και μάλιστα ξέροντας πόσα έχω κάνει για την μικρή και πόσο έχω ταλαιπωρηθεί με τον θηλασμό και με το φαγητό κλπ κλπ....

Δε θα σου πω να μην τσακωνεσαι με τη μαμα σου γιατι ειναι κριμα.

Αφενος το ξερεις αφετερου τοσο που τσακωνομαι εγω, δεν τολμω να μιλησω.

Δεν εχεις ιδεα τι εχω ακουσει εγω απο τη μανα μου, ειδικα τοτε που η δεσποινουλα ειχε κολικους και τη θηλαζα.

Ηταν βεβαιη οτι το παιδι πεινουσε και εγω η απαραδεκτη μανα επεμενα να το θηλαζω και να το αφηνω νηστικο.

Το οτι η δεσποινουλα μου επαιρνε ενα κιλο και 2 ποντους καθε μηνα καθολου δεν την ενδιεφερε:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Κασσιανή και εγώ έτσι σκέφτηκα για την πεθερά, μην της χαλάσω την παραμονή, και δεν είπα τίποτα. Βέβαια έμαθα προχθές ότι θα βγει η κουνιάδα την παρασκευή, χωρίς φυσικά καν να ερωτηθούμε αν είχαμε κανονίσει κάτι εμείς :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αλλά καλύτερα γιατί έχει κανονίσει η παρέα για ανήμερα το βράδυ που πιστεύω ότι θα μας κάνει τη χάρη να έρθει...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Kαλημέρα κορίτσια!

Πάντως εμείς που κατεβήκαμε χθες κολωνάκι, είχε πάρα πολλές θέσεις παρκαρίσματος και όχι ιδιαίτερη κίνηση. Βέβαια, ήταν και 11 παρά. Κατά τις 2 που φεύγαμε είχε αρχίσει να μαζεύεται κόσμος, όχι χαμός όμως...

Δεν ειναι τα πραγματα οπως αλλες χρονιες.

Κρισηηηη.

Εμεις πρεπει να παμε τωρα να παρουμε δωρο για το μωρο ενος συναδελφου που γεννηθηκε, δωρο για το γιο του αντρα μου, δωρο για την κοπελα του (ενα λεμονι ισως να ειναι ασορτι?:rolleyes:), δωρο για τον αντρα μου και μαρκετ για γαλοπουλα, πανες λιμπερο που δεν εχει στη γειτονια και ειναι οι μονες που μας ειναι ανετες.

Το απογευμα περιμενω τη νονα της δεσποινας και θα της φερει το πρωτο μου κομπιουτερ απο τη φισερ πραις.

Για να δουμε...

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ασχοληθω οπως πρεπει με κανενα απο τα δυο παιδια.

Οταν θελω να παιξω κατι με τη δεσποινα, ερχεται ο μικρος και τα κανει ολα μανταρα.

Και για να παιξω κατι με το μικρο, βαριεται το δεσποινακι.

Την κυριακη θα ερθει για φαγητο ο γιος του αντρα μου με το λεμονι και λεω να κανω γαλοπουλα.

Δεν ξερω βρε παιδια, απο την αρχη τη συμπαθουσα πολυ, αλλα τσακωθηκε μια μερα με το παιδι μπροστα μας και απο τοτε μου την εχει δωσει λιγο.

Μα ειναι δυνατον να ξεκινας καβγα μπροστα στον πατερα, τη μητρια (αυτη ειμαι εγω τρομαρα μου) και τα μωρα αδελφακια του αλλου?

Ηρθαμε σε πολυ δυσκολη θεση ολοι.

Τελος παντων εγω της φερομουν και συνεχιζω να φερομαι αψογα και εγκαρδια.

Παντως ενα σας λεω:

Ειναι πολυ δυσκολο να εισαι πεθερα, ακομα και αναπληρωματικη.

Που να ηταν και ο γιος μου δηλαδη:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Νομίζω ο Αγγελάκος ήταν λίγο πιο ψηλός :):):) γύρω στους 90 τον έκοψα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτο μου φανηκε κι εμενα και τωρα που ακουσα οτι ειναι 86 η δικια σου, μου ρθε λιποθυμια...:tongue:

Ο αδελφος του ο μεγαλος ειναι 2μετρα και 2 ποντους:rolleyes:

Κασσιανή και εγώ έτσι σκέφτηκα για την πεθερά, μην της χαλάσω την παραμονή, και δεν είπα τίποτα. Βέβαια έμαθα προχθές ότι θα βγει η κουνιάδα την παρασκευή, χωρίς φυσικά καν να ερωτηθούμε αν είχαμε κανονίσει κάτι εμείς :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αλλά καλύτερα γιατί έχει κανονίσει η παρέα για ανήμερα το βράδυ που πιστεύω ότι θα μας κάνει τη χάρη να έρθει...

Και τι τυχεροι που ειστε.

Εμενα αυτη τη χαρη δεν μου την κανει κανενας:(

Παρηγγειλα αυτα τα καγκελα τα προσθετα για το μπαλκονι παιδια, ειχαν πολυ καλη προσφορα που ληγει στις 31/12.

Παρασκευη πρωι θα μας τα περασουν.

Χαλια για σαλονι και τραπεζαρια μου μενουν και τεντες για το μπροστινο μπαλκονι.

Ελπιζω να συμφωνησει η ιδιοκτητρια να πληρωσει τα μισα λεφτα για τις τεντες, γιατι ο αντρας μου δε δεχεται να περασουμε και αλλο καλοκαιρι χωρις τεντες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κι εμεις εχουμε καιρο να παμε παιδιατρο, τελη γενναρη θα παμε.Στη ζυγαρια τη δικια μου τελευταια φορα που την ανεβασα ηταν 12700 με τα ρουχα...το θεμα ειναι οτι σε ολους φαινεται οτι αδυνατισε η μικρη αλλα μαλλον ψηλωσε, χαθηκαν οι μαγουληθρες γμτ...αλλα βλεπω τα παντελονια για 24 μηνων να ειναι ισα ισα κατω...

Θα ήθελα πολύ να βγω βόλτα στα μαγαζιά αυτή τη βδομάδα, αλλά το βλέπω δύσκολο με το μωρό, τώρα που είναι αρρωστούλι!

Κι εμείς παιδίατρο Ιανουάριο θα πάμε!

Τα ρούχα πάνε χαμένα από μήνα σε μήνα. Επίσης έχω να πω ότι τα νούμερα σπάνια ανταποκρίνονται στις ηλικίες των μωρών! Συνήθως είναι πολύ μικρότερα, ανάλογα βέβαια και με την εταιρία. Εμείς φοράμε 18-24 και αρχίζουν κι αυτά να μη μας κάνουν στο ύψος. Μα τι στο καλο για νάνους τα ράβουν? Δεν έχω ιδέα πόσους πόντους είναι η δικιά μου, αλλά από μάγουλα καλά πάμε, ας είναι καλά ο μπαμπάς μας!:lol:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ασχοληθω οπως πρεπει με κανενα απο τα δυο παιδια.

Οταν θελω να παιξω κατι με τη δεσποινα, ερχεται ο μικρος και τα κανει ολα μανταρα.

Μια απο τα ιδια...:rolleyes:

age.png age.png

Δεν ειναι τα πραγματα οπως αλλες χρονιες.

Κρισηηηη.

Πάντως το Ζαρα άδειο ήταν...περιμένουν όλοι τις εκπτώσεις μου φαίνεται :rolleyes::rolleyes: Μετά όμως που πήγαμε fridays παρόλο που ήταν νωρίς, άρχισε να ψιλογεμίζει. Το φαί δεν πεθαίνει ποτέ στην Ελλάδα!!

Εμεις πρεπει να παμε τωρα να παρουμε δωρο για το μωρο ενος συναδελφου που γεννηθηκε, δωρο για το γιο του αντρα μου, δωρο για την κοπελα του (ενα λεμονι ισως να ειναι ασορτι?:rolleyes:), δωρο για τον αντρα μου και μαρκετ για γαλοπουλα, πανες λιμπερο που δεν εχει στη γειτονια και ειναι οι μονες που μας ειναι ανετες.

Πολλά δώρα ρε παιδί μου!!!

Το απογευμα περιμενω τη νονα της δεσποινας και θα της φερει το πρωτο μου κομπιουτερ απο τη φισερ πραις.

Για να δουμε...

Και εμείς ούτε ένα επιτραπέζιο δεν μπορούμε να παίξουμε...:(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ήρθα πάλι κ αν μείνω πολύ να με διώξετε!!!!;)

Να σας πω...τα τέκνα πως τρώνε τα όσπρια??Ὅλόκληρα ή στο μούλτι???? Γιατί η Ζωή τη φακή την έφαγε 5-6 φορές ολόκληρη κ μετά τα έφτυνε οπότε τα έλιωνα...τα φασόλια μισή φορά κ μετά μούλτι κ ρεβύθια γίγαντες δεν έχω δοκιμάσει να της δώσω ολόκληρα....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ήρθα πάλι κ αν μείνω πολύ να με διώξετε!!!!;)

Να σας πω...τα τέκνα πως τρώνε τα όσπρια??Ὅλόκληρα ή στο μούλτι???? Γιατί η Ζωή τη φακή την έφαγε 5-6 φορές ολόκληρη κ μετά τα έφτυνε οπότε τα έλιωνα...τα φασόλια μισή φορά κ μετά μούλτι κ ρεβύθια γίγαντες δεν έχω δοκιμάσει να της δώσω ολόκληρα....:roll:

Ο γιατρος μου ειχε πει περαστα στο μουλτι αλλα η παναγιωτα τις φακες τις τρωει ετσι, φασολια ομως κυριως ζουμι με ψωμι μεσα.

Εμενα η δικια μου εχει βγαλει αλλο κουφο, φτυνει οτιδηποτε εχει ρυζι, μακαρονια....αφου τις ψαροσουπες κλπ αρχισα παλι να τις αμεθω, αλλιως δεν τις τρωει...τα μπιφτεκια τα τσακιζει ομως και τοστ ολοκληρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...