Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τι να πω ρε παιδιά είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν ''παίζονται'' με τίποτα! Χαζά μυαλά! Άκου να λέει ότι δεν είσαι στην οικογένεια ρε Άννα. Σκασίλα σου κι εσένα, μη δίνεις σημασία!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλου ηθελα να σε ρωτησω για το μαγαζι σου, που ειναι και τι πουλατε?Συγγνωμη για τη χαζη ερωτηση ε...?Απλα ακουσα τη γιωτα προχθες που ειπε οτι πηρε γουρια απο σας και θελω να σε εχω υποψη μου για τετοιου ειδους αγορες...

Καλημέρα!!!

Να πω κι εγώ???Εμείς κόβουμε του Χριστού,του σπιτιού και μετά πάει η οικογένεια από τον μεγαλύτερο στον μικρότερο ανά οικογένεια..πρώτα οι γονείς μου,μετά η οικογένεια της αδερφής μου και μετά η δική μου...ξεχωριστό κομμάτι στον καθένα...αυτά..

Χτες τσακώθηκα με την μαμά μου...είχε έρθει να παίξει με την Ιωάννα για να σιδερώσω κλπ και μαλώσαμε πολύ γιατί η Ιωάννα δεν ήθελε με τίποτα να φάει το κοτόπουλο που της είχα φτιάξει κι εγώ επέμενα..βασικά,για να εξηγούμαι,όταν έρχεται η ώρα του μεσημεριανού πάντα παλεύουμε..θέτω ένα χρονικό περιθώριο που θα επιμείνω και μετά της φτιάχνω κάτι άλλο αν δεν φάει...χτες,λοιπόν,που ήταν η μαμά μου παρούσα στην όλη φάση μου την είπε χοντρά και μάλιστα μου είπε ότι "εσύ δεν είσαι μάνα αλλά σαδίστρια"!!!!!!γιατί το παιδί ήθελε να φάει μπανάνα κι εγώ επέμενα,η άπονη,να φάει φαγητό!!!και αφού της φώναξα ότι ξέρω τί κάνω κι ότι εγώ αποφασίζω τί και πώς σε ότιαφορά στο παιδί και ότι μόνο εγώ ξέρω τί τραβάω για να φάει η μικρή κι αυτή δεν τα βλέπει και δεν τα ξέρει γιατί δεν είναι εδώ κάθε μέρα δεν ξαναμιλήσαμε μέχρι που έφυγε...τελικά βέβαια το παιδί έφαγε κρέμα (βεβαίως βεβαίως)....αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι η μαμά μου θα με αποκαλούσε έτσι....και μάλιστα ξέροντας πόσα έχω κάνει για την μικρή και πόσο έχω ταλαιπωρηθεί με τον θηλασμό και με το φαγητό κλπ κλπ....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μπιζελι προχθες εκλεισα το τηλεφωνο στη μανα μου, τι ηθελα και την πηρα απορω....επειδη της ειπα οτι η μικρη δεν τρωει τιποτα και αυτη επεμενε: αμα επιμεινεις, αμα την ξεγελασει αν αν αν...θα φαει!Μου λεει και το κουφο, εσυ και η πεθερα σου τωρα που θα λειπω, πως θα ταιζετε το παιδι????Τι να πεις, ολα τα ξερουν και τα κανουν καλυτερα απο μας...

Διαφημίσεις

Μαριλου ηθελα να σε ρωτησω για το μαγαζι σου, που ειναι και τι πουλατε?Συγγνωμη για τη χαζη ερωτηση ε...?Απλα ακουσα τη γιωτα προχθες που ειπε οτι πηρε γουρια απο σας και θελω να σε εχω υποψη μου για τετοιου ειδους αγορες...

Δεν είναι χαζή ερώτηση παιδί μου, πού να ξέρεις? Είδη δώρων έχουμε. Αν θες δες και τη σελίδα μας στο FB: http://www.facebook.com/pages/Palia-Athena-Dora-idees-Old-Athens-Gifts-ideas/102804759755798

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ελάτε ρε παιδιά μην κάνετε έτσι με τις μαμάδες. Πάντα θέλουν να έχουν το λογο. Με τι να ασχοληθούν κι αυτές! Κι εμάς μικρές μας θεωρούν ακόμα, όσο χρονών και να είμαστε! Το παιδί σου πάντα μικρό το βλέπεις! Απλά δεν απαντάς και δεν δίνεις συνέχεια στο θέμα! Μέρες που είναι μην ταράζεστε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Δεν είναι χαζή ερώτηση παιδί μου, πού να ξέρεις? Είδη δώρων έχουμε. Αν θες δες και τη σελίδα μας στο FB: http://www.facebook.com/pages/Palia-Athena-Dora-idees-Old-Athens-Gifts-ideas/102804759755798

Α ρε συ, εχετε φοβερα πραγματα, ειδικα τα κερια!Θα δω ποτε θα με βολεψει να περασω καμια βολτα, θελω να παρω κατι για τα πεθερικα..

Τα φτιάχνει η μαμά μου τα κεριά :) Όποτε θες έλα και άμα θες φέρε και την Παναγιώτα μαζί να πάρω κι εγώ τη δικιά μου, είναι όλο πεζόδρομος μπροστά από το μαγαζί και θα παίξουνε μια χαρά!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαρία περαστικά στη μικρή....μωρέ θα τους έκανα με τα κρεμμυδάκια αλλά έχουν χάρη που είναι γιορτινές μέρες κ δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα!!! ;)

Γλυκά της πάω κ εγώ κάθε χρόνο όχι μόνο επειδή συνήθως πας κ κάτι γλυκό αν πας να φας κάπου αλλά κυρίως γιατί από τα δικά της κινδυνεύουμε αν φάμε!!!:tongue::tongue:Τρανταχτό παράδειγμα...έχει κάνει δίπλες κ καρυδόπιτα από τη προηγούμενη εβδομάδα για να μας κεράσει στο τραπέζι της Πρωτοχρονιάς!!! Έφερε κ τα Χριστούγεννα στη μάνα μου κ την έπιασε διάρροια μόλις έφαγε κ το βράδυ έπιασε κ τον αδελφό μου...τυχαίο???Δεν νομίζω! :tongue::tongue::tongue:

Εγώ με τη μάνα μου τσακώνομαι συνέχεια πλέον...μια γιατί δεν κρατάει τη μικρή σουκού κυρίως από αντίδραση που δεν την κρατάει κ η πεθερά μου,μια με το φαγητό που πρέπει να επιμένω κ μία ώρα ακόμα να την ταίζω μέχρι να φάει όσο πρέπει,μια που της δίνει τα πάντα στα χέρια κ τα απογεύματα που είμαι εγώ μαζί της κ μου τα ζητάει αν δεν της τα δίνω χτυπιέται η μικρή κ τη πληρώνω εγώ η κακιά μαμά κτλ κτλ....οι καυγάδες έχουν γίνει η καθημερινότητά μας! :confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Τα φτιάχνει η μαμά μου τα κεριά :) Όποτε θες έλα και άμα θες φέρε και την Παναγιώτα μαζί να πάρω κι εγώ τη δικιά μου, είναι όλο πεζόδρομος μπροστά από το μαγαζί και θα παίξουνε μια χαρά!

Καλα θα ηταν αλλα σκεφτομαι που να παρκαρεις με το μωρο στο κεντρο...ολο θελω να κατεβω Αθηνα για βολτα και δεν εχω πως...

Καλέ με το ΜΕΤΡΟ καλέ, το μαγαζί είναι δίπλα!!!!!!

Ναι βρε το ξερω, το θεμα ειναι οτι απο Γαλατσι για να παρεις μετρο θες λεωφορειο....θα ερθουμε παντως!Ισως το συνδυασουμε με Ζαππειο!

Σήμερα θα πάμε στην νονά μασ και θα κάνω μια βασιλόπιτα που είδα στο σάιτ της αργυρώς ΕΛΠΙΖΩ να βγεί καλή!!

Είπα να πάρω ετοιμη αλλα ο αντρας μου με έβαλε Στην πρίζα να κάνω δικιά μου!

Κι εγω αυτη λεω να φτιαξω φετος.

http://www.argiro.gr/recipes/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AF%CF%87%CE%B1

Μαριαλενα, εγω θελω να φερω τον Αντωνη στο παιδικο μουσειο αυριο, αλλα μου φαινεται ολοκληρο ταξιδι...

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...