Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κατερίνα η βασιλόπιτα πάει συγκεκριμένα,του χριστού,της παναγίας,του φτωχού κτλ.Πως καταφέρνει να πέφτει στο δικό του κομμάτι αν δεν του τύχει?

Εμείς την κόβουμε πάντα το πρωί και φέτος πολύ μ'αρέσει γιατί θα φάει και η μικρή.

Κοβει κοβει και μολις δει κανα κομματι με φλουρι το δινει στον εαυτο του!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο χωριό μου κόβουν του Χριστού,του Άγιου Βασίλη(του επισκέπτη κ καλά) του σπιτιού,της δουλειάς κ μετά της οικογένειας....;) Να δω φέτος που θα είναι κ η μέλλουσα συννυφάδα πως θα την κόψει την πίτα ο πεθερός...έτσι κ μας βάλει τελευταίες θα του την πω στο χαλαρό...κ δεν είναι για το φλουρί αλλά ή μην κόβεις ρε άνθρωπε για μας κομμάτια κόφτη μόνο για την οικογένειά σου αλλά εγώ με τον στεφ ήμαστε άλλη οικογένεια κ πρέπει να μας κόβει τον ένα μετά τον άλλο! Έτσι δεν είναι????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα καλορίζικο το πληκτρολόγιο! :P

Ναι βρε Κατερίνα καλά όλα...αλλά αν είναι παντρεμένα τα παιδιά κ έχουν κ παιδί???Κόβεις στο παιδί σου,στους γονείς της νύφης κ στο τέλος της νύφης??? Πρόπερσι που το χε κάνει αυτό του την είπε ο στεφ κ λέει έτσι πάει....εδώ είσαι της δικιάς μου οικογένειας σπίτι σου είστε άλλη οικογένεια! :roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα

Κατερίνα αυτό θα σου έλεγα ...πάρε του διπλανού το πληκτρολόγιο χε χε!

Ρε παιδιά έτσι όπως κόβονται τα κομμάτια στη βασιλόπιτα η μισή έχει φύγει ήδη :tongue: Πολύ το βαριόμουν αυτό κάθε χρόνο, από παιδί! Σπάνια μου έχει πέσει το φλουρί στη ζωή μου. Άντε 1 ή 2 φορές το πολύ!

Η Αλεξάνδρα κάνει πυρετό σχεδόν καθε 5-6 ώρες. Πίνει ντεπόν της περνάει και πάλι από την αρχή!Αχ τι άλλο θα μου τύχει φέτος?:rolleyes:

Τελικά μόνο η υγεία μετράει, όλα τα άλλα γίνονται έρχονται και παρέρχονται! Αυτό είναι το απόφθεγμα από αυτή τη χρονιά! Από εδώ και πέρα μόνο αυτό θα εύχομαι κάθε χρόνο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Περαστικα στο παιδι Μαρια!!Εχει αλλα συμπτωματα?Μυξουλες?

Διπλανος δεν υπαρχει, μονη μου ειμαι στο γραφειο με 4 pc....:tongue:

Αννα εχεις δικιο, πρωτα εσεις και μετα οι επισκεπτες-γονεις σου!Εννοειται!

Καλημέρα τσούπρες!

Κατερίνα ο πεθερός σου είναι πιο μικρός απο την Παναγιώτα? Ακους να θέλει το φλουρι!

Φετος πες τον άντρα σου να την κόψει και με την σωστη σειρά να τα μάθει κ ο πατέρας του.

Κι εμείς με αυτη τη σειρά την κόβουμε και μετα πάνε τα όνόματα απο τον μικρότερο στο μεγαλύτερο.και τα ζευγάρια μαζί

Αννα!!

Εμένα ο πεθερός μου με βάζει μετά τον άντρα μου! Απο την στιγμή που αρραβωνιαστήκαμε!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Παλιά χαζά μυαλά όλοι μαζί κ ο ψωριάρης( η νύφη) χώρια....καλά αυτός είναι κ λίγο αγαθιάρης η πεθερά μου του λέει κ τα κόβει έτσι φαίνεται κ από το ύφος της πως κάθεται κ παρακολουθεί μην κόψει κανένα λάθος κομμάτι κ δεν πέσει το φλουρί στον χαϊδεμένο της το μικρό! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Περαστικά στο φατσάκι μασ!

Αννα και ο πεθερός σου άπαιχτος δεν κατάλαβε οτι είσαι η μάνα τησ εγγονής του κ άρα οικογένειά του? Ααα συμπέθερε δε μας τα λες καλα!

Στο χωριό μου κόβουν του Χριστού,του Άγιου Βασίλη(του επισκέπτη κ καλά) του σπιτιού,της δουλειάς κ μετά της οικογένειας....;) Να δω φέτος που θα είναι κ η μέλλουσα συννυφάδα πως θα την κόψει την πίτα ο πεθερός...έτσι κ μας βάλει τελευταίες θα του την πω στο χαλαρό...κ δεν είναι για το φλουρί αλλά ή μην κόβεις ρε άνθρωπε για μας κομμάτια κόφτη μόνο για την οικογένειά σου αλλά εγώ με τον στεφ ήμαστε άλλη οικογένεια κ πρέπει να μας κόβει τον ένα μετά τον άλλο! Έτσι δεν είναι????

Γι'αυτό Άννα θα κόψετε κι'εσεις μια βασιλόπιτα στο σπίτι σας για την δική σας οικογένεια φαντάζομαι και άσε τον πεθερό σου να κάνει οτι θέλει.Μπορείς να τους αλλάξεις μυαλά νομίζεις στο πως σκέφτονται?Εμείς που πήγαμε τα Χριστούγεννα στην πεθερά μου για φαγητό της λέω έφερα και λίγους κουραμπιέδες που έφτιαξα αλλά τους ξεχάσαμε στο αμάξι,θα τους ανεβάσω οταν φεύγουμε και μου λέει γιατί έφερες,μην φέρνετε γλυκά γιατί παχαίνουμε.Λές τέτοια πράγματα στον άλλο τέτοιες μέρες που όλοι πηγαίνουν στα σπίτια κουραμπιέδες και μελομακάρονα?Πάρτα και πέταξε τα αν είναι.Φυσικά δεν τους ανέβασα ποτέ και τους ξαναπήρα πίσω.

SI5Yp3.png

Εγω ξερω, του ριστου, της Παναγιας, του σπιτιου, του νοικοκυρη, της νοικοκυρας των παιδιων και παει λεγοντας

(Παω ν'αλλαξω πληκτρολογιο)

κι'εγώ έτσι τα ξέρω και του φτωχού είναι αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σειρά πάει.

SI5Yp3.png

Σήμερα θα πάμε στην νονά μασ και θα κάνω μια βασιλόπιτα που είδα στο σάιτ της αργυρώς ΕΛΠΙΖΩ να βγεί καλή!!

Είπα να πάρω ετοιμη αλλα ο αντρας μου με έβαλε Στην πρίζα να κάνω δικιά μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...