Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πω ρε φίλε πολυλογία σήμερα! Δεν σας προλαβαίνω, στις 12 το μεσάνυχτο κάθομαι!

Ωραία πέρασε η τσακαλοπαρέα στο σπιτι σου ε? Αλλα ο Αλεκούκος όλο ματσουλούσε κάτι...ανοιξε η ορεξή του?!?!
Ναι αλλά μόνο για γλυκά... Σήμερα έφαγε ελάχιστα μου ανέφερε ο σύζυξ (πρωινό γάλα οκ, μισό τοστ, μισό μήλο, 2 τυροπιτάκια κι από το απόγευμα άρχισε τις βλακείες, 3 στρογγυλά μικρά κρακεράκια, ένα αποξηραμένο βερύκοκο, ένα μπισκότο, 50 μλ γάλα και μετά αργά που γύρισα πια και φάγαμε σούβλακος, τσίμπησε πατάτες και πίτα, την έπεσε στις τομάτες... μέχρι και κρεμμύδια βούταξε και μασούλαγε :rolleyes:
Κατερίνα μόνο με την απογραφή έχεις δουλειά??Με τον φπα που αλλάζει πάλι??? :rolleyes:
Δεν πουλάει βιβλία και φαγητά, δεν την ενδιαφέρει η αλλαγή
Κάτω από το δέρμα....καμμία δεν έκανε αντιπηκτικές μετά τη καισαρική???? :confused:
Μουά έκανε
το συμπερασμα ενα... μας τρωει ο κωλαρακος ολες να φουσκωσει η κοιλιτσα again!!!!!!!!!!!!
Μαζέψου εσύ, δεν θα μου φάει τα οικόπεδα και τα σπίτια το τρίτο παιδί, έχεις προίκα να δώσεις (κάνω ματάκια και στις ανεπίσημες συμπεθέρες γιατί σε φοβάμαι εσένα)
ε οchi και να ξαναμεινω εγγυος!ΟΙ ΟΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!
ΟΚΙ ΟΚΙ ΟΚΙ, ούτε εγκώ τα μείνω έγκυος!
παντωσ ειδατε?εκανα εγω την αρχη,μετα η πολα,μετα η ζακυνθινια,η μαριλου μασ!!!πολυ ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σειρα εχουν η αννα,

θελω να πιστευω και η σταχυ μασ(ειμαι σιγουρη οτι θα φτιαξουν τα πραγματα με τον συζηγο),

η κατερινα!!!!!!!!!!ναι βεβαιωσ βεβαιωσ!!!!!!!(να με θυμηθεισ κατερινα!!)

η πειραιωτισσα,

αντε οποια αλλη θελει να μπει στην λιστα που εκανα!!!:tongue::tongue::tongue:

(εχω και αλλεσ στον νου μου αλλα δεν ειμαι σιγουρη...);)

Θέλω να πεις ποιες βλέπεις!

Τα έχω φτύσει, σήμερα μαζεύτηκα 8 σπίτι. Ηρθε καπάκια η μια νονά του μικρού για μιάμιση ώρα (είχε να τον δει από τη βάφτιση) και του έφερε και δώρο που έχει γκρρρ

Θα ροβολήσω μολ αλλά την ερχόμενη εβδομάδα, να το αλλάξω, να αλλάξω και το δικό μου δωράκι (σκουλαρίκια, δεν φοράω πλέον).

Μακάρι να είχα φουλ δουλειά κι ας μην δούλευε για κάνα χρόνο ο άντρας μου, να κράταγε αυτός τον μικρό. Κουράζομαι πολύ μ'αυτούς τους ρυθμούς αλλά είμαι πιο καλά ψυχολογικά :?

Αυτά, χαίρεται και γεια σας, αύριο μεταμεσονυκτίως πάλι!

ΥΓ Μαράκι το ήξερα ότι θα χαρείς, απλώς μαγκώθηκα εκείνη την ώρα που το έγραφα

Φιλιάαααααα

ΥΓ2 Και πάνω που έλεγα να του πάρω λέγκο, μου έδωσε χτες μια τεράστια σακούλα με τουβλάκια ένας πελάτης παιχνιδάς!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε αυτο θα συμφωνησει και η πολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι πολυ καλα τα νεα σου!αντε εισαι στην τελικη ευθεια!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ ειδατε?εκανα εγω την αρχη,μετα η πολα,μετα η ζακυνθινια,η μαριλου μασ!!!πολυ ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σειρα εχουν η αννα,

θελω να πιστευω και η σταχυ μασ(ειμαι σιγουρη οτι θα φτιαξουν τα πραγματα με τον συζηγο),

η πειραιωτισσα,

καλε ποια ειναι η ζακυνθινια?!?!?!:confused::confused::confused::confused::confused:

καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

1823398coiylp9bsr.gif

Κορίτσια και τα δικά μου νέα είναι καλά. Πριν λίγο γυρίσαμε από το Εμβρυο, όλα μια χαρά στο β επιπέδου, ευτυχώς :D:D:D

Αντε μπραβο! Να δουμε με τι αλλο θα αγχωθεις!

σειρα εχουν η αννα,

η πειραιωτισσα,

Εγω παντως δε μπαινω στη λιστα σου που να με πληρωνετε!!!:tongue:

ΥΓ2 Και πάνω που έλεγα να του πάρω λέγκο, μου έδωσε χτες μια τεράστια σακούλα με τουβλάκια ένας πελάτης παιχνιδάς!

Τα τουβλακια αυτης της τεραστιας σακουλας θα τα μαζευεις απο το πατωμα δεκα φορες τη μερα!!!

Καλημερα σας! Τελειωσα και με τα δωρακια του ρεβεγιον χθες, μου εμειναν μονο για τα δικα μου παιδια. Βρηκα ωραιοτατα ξυλινα παιχνιδια στο βιβλιοπωλειο, αλλα δεν πηρα τιποτα γιατι ο αντρας μου θελει να παμε μαζι...ξερετε τι σημαινει αυτο. Οι γυναικες διαλεγουν πρακτικα, εκπαιδευτικα παιχνιδια, οι αντρες στοχευουν στον εντυπωσιασμο...:roll:

Χθες βραδυ γινοταν χαμος εδω με τα παιδια, και την ωρα που μαγειρευα χτυπαει το τηλεφωνο. Το σηκωνει ο Αντωνης και τον ακουω να φωναζει...Μαμα, ειναι ο Αι Βασιλης!!! Μετα απο λιγο...Αι Βασιλη, η φωνη σου μοιαζει πολυ με του μπαμπα μου...!!!:lol: Υποσχεθηκε λοιπον οτι θα ειναι φρονιμος, για να παρει δωρο, οποτε για τις επομενες 2 μερες καπως θα γλυτωσω! Μετα τι γινεται?:tongue:

age.png age.png

Καλημέρα κουριτσια! :P

Χριστίνα η Κατερίνα πουλάνε ταμειακές νομίζω...οπότε κάνουν κ τις αλλαγές στον φπα γι'αυτό λέω ότι θα έχουν πολύ δουλειά αυτές τις μέρες με την αλλαγή! ;)

Της βασιλόπιτας το κάγκελο γίνεται εδώ....φέτος κ εγώ έτοιμη θα πάρω ωραιότατο τσουρέκι από δω...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουριτσια! :P

Χριστίνα η Κατερίνα πουλάνε ταμειακές νομίζω...οπότε κάνουν κ τις αλλαγές στον φπα γι'αυτό λέω ότι θα έχουν πολύ δουλειά αυτές τις μέρες με την αλλαγή! ;)

Σωστη!Θυμασαι βλεπω!

Της βασιλόπιτας το κάγκελο γίνεται εδώ....φέτος κ εγώ έτοιμη θα πάρω ωραιότατο τσουρέκι από δω...;)

Εμενα φαγωθηκε να φτιαξει η πεθερα μου, οι τιποτ'αλλο αλλα βλεπει ο πεθερος μου που την κοβει που ειναι το φλουρι και το δινει στον εαυτο του...

Καλημερα!!Αργησα μιση ωρα σημερα αλλα ταξι δεν ξαναπαιρνω!Περιμενα να ξεκινησουν τα λεωφορεια!Η Παναγιωτα κοιμηθηκε μια αρα παλι 10:20 με 8 οποτε ακουω ενα 'μαμααααααα'!Το προβλημα με το πληκτρολογιο συνειζεται...Για πειτε αν ξερει καμια, δεν πιανει το δεξι shift, το ch (το ελληνικο βεβαιως βεβαιως) και τα νουμερα απο δεξια...Ουτε το αριστερο shift πιανει γμτ....

Εψες περασαμε απο Ζαππειο απ'εξω με τον Κωστα, ειε παγκους και κατι καλο φαινοταν στο βαθος, τωρα τι ηταν.....θα παμε μαλλον Κυριακη, εω και 2 εισητηρια για το καρουζελ!!!

Κ εγώ τσαντίζομαι με το πως κόβει ο πεθερός μου τη βασιλόπιτα γιατί αναλόγως τα κέφια του άλλες φορές κόβει της οικογένειάς του κ του στεφ μετά της οικογένειάς μου κ τελευταία εμένα ως μικρότερη,άλλες φορές της οικογένειάς του,της οικογένειάς μας στεφ,εγώ μικρή(αυτό έκανε πέρυσι) κ άλλες φορές κόβει της οικογένειάς του κ εμένα μέσα κ μετά των γονιών μου...αναλόγως τα κέφια του κ που είναι το φλουρί γιατί κ αυτός ξέρει κ προσπαθεί να πετύχει όπως(υποψιάζομαι) του έχει πει η πεθερά να πέσει στον μικρό τους(που είναι 21 πια) το φλουρί! :mad::lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κ εγώ τσαντίζομαι με το πως κόβει ο πεθερός μου τη βασιλόπιτα γιατί αναλόγως τα κέφια του άλλες φορές κόβει της οικογένειάς του κ του στεφ μετά της οικογένειάς μου κ τελευταία εμένα ως μικρότερη,άλλες φορές της οικογένειάς του,της οικογένειάς μας στεφ,εγώ μικρή(αυτό έκανε πέρυσι) κ άλλες φορές κόβει της οικογένειάς του κ εμένα μέσα κ μετά των γονιών μου...αναλόγως τα κέφια του κ που είναι το φλουρί γιατί κ αυτός ξέρει κ προσπαθεί να πετύχει όπως(υποψιάζομαι) του έχει πει η πεθερά να πέσει στον μικρό τους(που είναι 21 πια) το φλουρί! :mad::lol::lol::lol:

Α μπα...ο δικος μου το ρινει στον εαυτο του!!!;)Απλα φετος θα την κοψω εγω αφου θα γινει σπιτι μας το πανηγυρι!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.Η μικρή εχθές πάλι ξύπνησε στις 3:30 και κατάφερα να την κοιμήσω στις 6.Φυσικά τώρα ακόμα κοιμάται.Της έδωσα γάλα,μετά χαμομήλι τίποτα.Γαρίδα το μάτι.Μια μου κοιμάται και μια ξυπνάει.Δεν ξέρω απο τι.Τελος πάντων.

Εχθές τελικά μάθαμε οτι δεν θα κάνουμε παραμονή πρωτοχρονιάς με τον ξάδερφο του άντρα μου που λέγαμε γιατί τους έχουν καλέσει στη νονά της μικρής τους κι'έτσι θα είμαστε μάλλον μόνοι μας.Μας βλέπω να κοιμόμαστε και να αλλάζουμε τον χρόνο το πρωί εμείς.Η αλήθεια είναι που να πας με τόσο μικρά παιδιά,εγώ και πέρσυ δεν κατάλαβα πρωτοχρονιά αφού στο σπίτι που είμασταν μετά την αλλαγή του χρόνου η μικρή έκανε 40αρι πυρετό και καταλήξαμε στο νοσοκομείο με ουρολοίμωξη.Δεν πειράζει να μαστε καλά φέτος με υγεία και δεν μου λείπουν τα ρεβεγιόν.Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου αρέσουν τα τελευταία χρόνια τα Χριστούγεννα.Προτιμώ το Πάσχα και το καλοκαιράκι με τις διακοπές.

SI5Yp3.png

:?:

:lol::lol::lol::lol: βασικά άνοιξέ το πάρε μια μπατονέτα με οινόπνευμα κ καθάρισε αυτά τα κουμπάκια που πάνω τους πατάνε τα πλήκτρα! ;)

Ανοιγει :?:Γμτ λειπει και ο τενικος μας, τυπησε με τη μηανη,,,,και που να βρω μπατονετα τωρα...Θα παρω απο τον αλλο ηυ το πληκρεολογιο!!!Δημητρα κι εγω δεν θελω να κανω τιποτα για ρεβεγιον...αλλα ειπαμε, δεν καταλαβαινουν ολοι την ταλαιπωρια των παιδιων

Καλήμέρα τσούπρες! Χθες πήγαμε παιδίατρο. Το γοργονίδιο είναι αισίως 86 πόντους και 12 κιλά:tongue::tongue::tongue::tongue: Είναι γενικώς μια χαρά και πολυλογού (σιγά τα νέα θα μου πείτε λες και δεν το ξέραμε αφού όλη μέρα είμαστε στο μπίρι μπίρι)

Πάω να εγκαινιάσω το καφέ του Αυγούστου τώρα και τα λέμε σε λίγο;);););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εγω το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να μου πεσει το φλουρι...

Οποτε το κερδισα, πηγε η χρονια κατα διαολου. Οταν μαλιστα το κερδισα στη δουλεια, οπου με ζηλευαν γιατι ειχε και χρηματικο επαθλο, με απολυσανε...!!!:tongue:

age.png age.png

Α μπα...ο δικος μου το ρινει στον εαυτο του!!!;)Απλα φετος θα την κοψω εγω αφου θα γινει σπιτι μας το πανηγυρι!!!!

Κατερίνα η βασιλόπιτα πάει συγκεκριμένα,του χριστού,της παναγίας,του φτωχού κτλ.Πως καταφέρνει να πέφτει στο δικό του κομμάτι αν δεν του τύχει?

Εμείς την κόβουμε πάντα το πρωί και φέτος πολύ μ'αρέσει γιατί θα φάει και η μικρή.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...