Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα μανουλες!!!!!

ειμαι στο ποδι ολη μερα... και ηταν πολυ γεματη μερα απ΄ολες τις αποψεις με εξελιξεις που ουτε καν τις περιμενα!!!!!! :D

για τα μπισκοτα στις φρουτοκρεμες....τοσο οι παιδιατροι που ειχα και εχω στα παιδια, οσο και εγω... ειμαστε εντελως καθετοι οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!!

τα μωρα ΔΕΝ πρεπει να συνηθιζουν στις γλυκες γευσεις και ποσο μαλλον σε μπισκοτα που ειναι τιγκα σε βουτηρο και ζαχαρη!!!!

αν θελετε, προτιμοτερο ειναι να βαλετε μεσα στην κρεμα λιγο ρυζαλευρο βανιλια (και αν) γιατι η περιεκτικοτητα του στη ζαχαρη ειναι μηδαμινη, παρα μπισκοτα!!!

οσο για μας... νοικιασαμε καινουριο σπιτι!!!!!!!!

εγκαταληψαμε την ιδεα της αγορας για καμια 2ετια γιατι προτιμησαμε να αγορασουμε οικοπεδο και να χτισουμε οπως το θελουμε...

οποτε σημερα στα καλα καθουμενα, κλεισαμε ενα οροφοδιαμερισμα σε 2οροφη οικια 155 τμ...

ειναι τελειο κοριτσια!!! ακομα και τζακουζι εχει!!!!!!!!!!! :o

το πιθανοτερο (πρωτα ο Θεος) μετα την Πρωτοχρονια θα μετακομισουμε!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα μανουλες!!!!!

εγκαταληψαμε την ιδεα της αγορας για καμια 2ετια γιατι προτιμησαμε να αγορασουμε οικοπεδο και να χτισουμε οπως το θελουμε...

οποτε σημερα στα καλα καθουμενα, κλεισαμε ενα οροφοδιαμερισμα σε 2οροφη οικια 155 τμ...

Tέλεια νέα Λίζα, μπράβο!! Σε περιμένει πολύ δουλειά, αλλά εσύ τα καταφέρνεις στα δύσκολα!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπερα μανουλες!!!!!

ειμαι στο ποδι ολη μερα... και ηταν πολυ γεματη μερα απ΄ολες τις αποψεις με εξελιξεις που ουτε καν τις περιμενα!!!!!! :D

για τα μπισκοτα στις φρουτοκρεμες....τοσο οι παιδιατροι που ειχα και εχω στα παιδια, οσο και εγω... ειμαστε εντελως καθετοι οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!!

τα μωρα ΔΕΝ πρεπει να συνηθιζουν στις γλυκες γευσεις και ποσο μαλλον σε μπισκοτα που ειναι τιγκα σε βουτηρο και ζαχαρη!!!!

αν θελετε, προτιμοτερο ειναι να βαλετε μεσα στην κρεμα λιγο ρυζαλευρο βανιλια (και αν) γιατι η περιεκτικοτητα του στη ζαχαρη ειναι μηδαμινη, παρα μπισκοτα!!!

Πολυ ωραια!!!!αντε καλοριζικο το πρωσορινο σπιτακι και με το καλο να φτιαξετε και το δικο σας!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

ευχαριστω κοριτσια μου!!!!!!

ειμαι τοσο ενθουσιασμενη και εχω τετοια υπερενταση που θα μπορουσα να κανω τη μετακομιση ακομα και τωρα!!! :lol:

Ευδοκιτσα... ξανα-ματακαλωσορισες και να σας ζησει η ζουζουνιτσα σας!!!!

Εχω αρχισει ηδη και... γλυκοκοιταω καινουρια επιπλα και μια μουρμουρα την ακουω καπου στο βαθος (ξερετε απο ποιον... :lol: )

Επεξεργάστηκαν by lisa

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tέλεια νέα Λίζα, μπράβο!! Σε περιμένει πολύ δουλειά, αλλά εσύ τα καταφέρνεις στα δύσκολα!!!:tongue::tongue:

ναι παιδακι μου!!!!!!!!! τι λες τωρα ?!!!

αν γεννηθηκε καποιος να τα βγαζει περα στα δυσκολα, αυτη ειμαι ΕΓΩ!!! :tongue::lol:

να δουμε ποτε θα καταρρευσω μονο!!!!!!!!!! (φτου, χτυπα ξυλο!!!)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Δεν μπορω Χριστινάκι να αγοράσω πορτοκάλια έχουμε στον κήπο μας και ειναι κριμα, αλλα είναι λιγο ξίνά παρόλα αυτά θα δοκιμάσω να το κρύψω απλά είναι ακόμη στην εβδομάδα δοκίμης για αλεργίες και της δίνω ενα-ένα φρούτο. είχε και δίκιο βεβαια το μωρό....είναι ξινό...την δέυτερη μέρα εφαγε λίγο παραπάνω το έβαλα στο ρυζάλευρο και όχι σκέτο, όπως μου είπε η παιδίατρος και απο τοτε βάζω όλα τα φρούτα μεσα στο ρυζάλευρο δεν ξέρω αν είναι σωστο.

Βασικά έχω μπερδευτεί με τα γεύματα....

της δίνω πρωινο γαλα και μετα απο 3 ωρες ρυζάλευρο με φρουτο.οι άλλοι παιδίατροι τι λένε για το πρόγραμμα?

Να σου πω την γνώμη μου; Το φρούτο θέλω να μάθει να το αγαπάει ως φρούτο, όχι ως κοροϊδία. Μια φορά έβαλα μια κουταλίτσα ρυζάλευρο αλλά δε νομίζω ότι χρειαζόταν, πιο πολύ από δική μου ανασφάλεια το έκανα. Ξέρω πάντως, ότι άμα υπερισχύσει η μπανάνα ή το μανταρίνι δεν θα το φάει, τέλος, είναι στριμμένος. Αλλά μήλο-μπανάνα-gummybear είναι ο συνδυασμός που αγαπάει περισσότερο απ' όλα! :lol:

Κι εννοείται ότι τα δικά σας πορτοκάλια είναι τα καλύτερα! Άστα λίγες μέρες να μεστώσουν και μετά δώστου.

Επίσης καμιά φορά όταν κοιμάται τον πετυχαίνω να γυρίζει το κεφαλάκι του πέρα δώθε γρήγορα... Συνήθως όταν είναι να ξυπνήσει... Το έβγαλα και σε βίντεο να το δείξω την Παρασκευή στον παιδίατρο...
Ω ρε φίλε, το ίδιο ακριβώς κάνει ο δικός μου αλλά όταν ετοιμάζεται να κοιμηθεί. Το ανέφερα στον παιδίατρο, είπε ότι δεν είναι κάτι παθολογικό. Το έλεγα και στα κορίτσια στην συνάντηση και μου είπαν ότι το κάθε παιδάκι έχει τα χούγια του, η elle μάλιστα έδειξε να γνωρίζει αυτή την αντίδραση, κι έτσι ηρέμησα λίγο.
ε και θυμηθηκαν τα πεθερικα μετα απο ενα μηνα που εχουν να δουν το μωρο να ελθουν!!!:mad::mad::mad::mad::mad::-x!!!!!!!και λενε 7 η ωρα ,ωστε ουτε πριν ,ουτε μετα να μπορω να βγω και τελικα ερχονται 8!!!!!!!τουλαχιστον αν το ελεγαν οτι θα ρχοταν 8 θα προλαβεναμε ανετα να παμε για καφεδακι...
Ρε να μη με φωνάζεις να απαντήσω αναλόγως! Το στοματάκι σου εσύ παιδί μου ραμμένο το έχεις; :mad:
να ρωτησω?τα μωρακια που τωρα αρχισαν να τρωνε φρουτακι μετα πινουν γαλα?

εμεις σημερα φαγαμε μισο αχλαδι και μισο μηλο και μετα 120 γαλα οταν τελειωσε το γαλατακι εκλαψε θεωρησα οτι ειναι πολυ να του κανω παραπανω

αυριο που θα φαει και μιση μπανανα να του κανω παλι γαλα?

Λογικό να θέλει και γάλα. Εμένα τρώει ένα μεσαίο μήλο κι ένα αχλάδι κι ίσως και λίγη μπανάνα, οπότε δεν χρειάζεται συμπλήρωμα, υποθέτω κι εσείς άμα αυξήσετε το φρούτο δεν θα θέλει γάλα μετά.
Εφτιαξα κι εγω για πρωτη φορα μελομακαρονα.

Ενω απο γευση και εμφανιση εγιναν τελεια, τα σκ.... με το σιροπιασμα.

Εχουν κολλησει τωρα στην πιατελα:tongue:

Αχ έτσι μου αρέσουν, τόσο μελωμένα!!!!

Κοπελιά μπορώ να πάρω το μπάνιο μου μια φορά στο γιαγκούση (τζακούζι) σου; :lol: Τέλεια νέα, με το καλό η μετακόμιση!!!

Όσο για μας, η γκρίνια αυτές τις μέρες δεν είναι τόσο έντονη αλλά ο Μπράντης πολλές φορές δεν τρώει το φαί του και το βράδυ ενώ πλέον την πέφτει νωρίτερα, νιαουρίζει συχνότερα. Χτες ξεκίνησε το νιαούρισμα μισή ώρα μετά που έπεσε και συνεχίστηκε μέχρι το ξημέρωμα. Στην 15η φορά σταμάτησα να μετράω, δεν λειτουργούσε πια ο εγκέφαλος από τη νύστα... Ξυπνάει λόγω πιπίλας. Την βάζω, ηρεμεί, ξανακάθομαι κι εγώ. Μετά από λίγο νιαούρισμα πάλι, θέλει να του κρατήσω χεράκι. Ηρεμεί, ξανακάθομαι. Μετά από λίγο νιαου νιαου ξανακάνω το Πατήσια-Αμπελόκηποι, θέλει αγκαλιά. Ηρεμεί ξανακοιμάται, τον βάζω κρεββάτι ξαναμανά τα ίδια με άλλη σειρά. Μιλάμε τα νεύρα μου από αϋπνία και κούραση είναι κρόσια :-(

WN6Op3.png

αχχχχ πόσο σε καταλαβαίνω!!!!η δικιά μου τα ίδια..κοιμάται και μόλις την αφήσω γαρίδα το μάτι και χτυπιέται..τα πόδια και τα χέρια τα κουνάει τρελά..η γιατρός μου είπε ότι μπορεί να είναι άγχος αποχωρισμού αλλά μόνο τη νύχτα;έτσι την βγ'αζουμε στον καναπέ και έχω στραβώσει το δε στήθος έχει κατσιάσει το πιάνει και με τα χεράκια της,,,αυτά!!!καλό βράδυ

nAcmp3.png

uZRep2.png

Πάλι δεν ήπιε γάλα τώρα το βράδυ.Απο τις 4 το απόγευμα που έφαγε κρέμα.Πήρα το γιατρό και μου είπε να την πάω αύριο απο εκεί να τη δεί.

και εμένα δεν πινει την ποσότητα που έπεινε....δεν τηλ την παιδίατρο εύχομαι να είναι περαστικό πίνει μονο 80-100 ml το βράδυ έχει 3 βράδια τώρα..μπουκώνουν απο την κρεμα...?τι στο καλό....

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε? Εδω χαλια ο καιρος βρεχει:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

ξυπνησαμε ηπιαμε το γαλατακι μας και τωρα βλεπουμε Πρωινη Μελετη

κοριτσια για το site που σας ειχα ρωτησει??? δεν ξερει καμια?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

664426cpp7wcuho5.gif

Καλημερα!

Λιζακι, πολυ χαρηκα για τα νεα σου! Καλοριζικο το τζακουζι!!!:lol:

Συμπεθερα, το κακομαθαινεις το μωρο με τα μπισκοτα και ειναι πολυ νωρις για να εθιστει στη ζαχαρη... Δε θα θελει ουτε φρουτα ουτε τιποτα μετα!

Θυμισε μας Βατραχακι το site.

age.png age.png

Διαφημίσεις

664426cpp7wcuho5.gif

Καλημερα!

Λιζακι, πολυ χαρηκα για τα νεα σου! Καλοριζικο το τζακουζι!!!:lol:

Συμπεθερα, το κακομαθαινεις το μωρο με τα μπισκοτα και ειναι πολυ νωρις για να εθιστει στη ζαχαρη... Δε θα θελει ουτε φρουτα ουτε τιποτα μετα!

Θυμισε μας Βατραχακι το site.

εχετε να μου προτεινετε καποιο site που μπορω να παραγγειλω σκουφακια πχ με αυτακια λαγου η μαξιλαρακια διαφορα για το δωματιακη του

ρουχακια κλπ

πχ οπως υπαρχουν παιδικα ρουχακια στα jambo και σαλιαρες ομορφες και διαφορα διακοσμητικα γιατι δεν μπορω να παω jambo με τιποτα.......

καποιο site που α εχει ομορφουλικα πχ το mothercere εχει τα ιδια και τα ιδια

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα μανούλες!!! Συγγνώμη που χάθηκα αλλά ήταν ένα γεμάτο ΣΚ και χθες είχα μια παρουσίαση στη δουλειά οπότε ήμουν τελείως πνιγμένη. Επανήλθα όμως δριμύτερη;)

Σήμερα η γοργονίτσα έχει παιδίατρο και 2 τσιμπηματάκια. Είμαι περίεργη να δω πόσο έχει ψηλώσει γιατί μου φαίνεται σα να μάκρυνε απότομα:P

Κατά τα άλλα, ησυχία σε γενικές γραμμές, απολαμβάνουμε το σπίτι Χριστουγεννιάτικο!!! Χθες πήγαμε σούπερ μάρκετ και ΙΚΕΑ με τη μικρή και κοίταγε τα φώτα και τα στολίδια παντού σαν τρελλή....

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!κι εδώ βρέχει και μας χάλασε η διάθεση,θέλω να βγω έξω και δεν μπορώ...τα πήρα και με τον καλό μου,καπνίζει πίπα και παντού γέμισε ο τόπος καπνό και καρβουνάκια..έλεος πια!

Λιζάκι με το καλό η μετακόμιση

Βατραχάκι δεν ξέρω να βοηθήσω

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πήζω στη δουλειά....το γραφείο μου είναι μες στη χαρτούρα κ δεν την παλευωωωωωω....προσπαθώ να μάθω κ νέα της κουμπάρας μου αλλά δεν πιάνει το κινητό της κ έχω αγχωθεί....χθες βράδυ πάλι με 40 πυρετό ήταν κ δεν είχαν βγει ακόμα οι εξετάσεις της!Ευτυχώς εμένα υποχώρησε ο πονόλαιμος με 2 τσαγάκια που ήπια!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κορίτσια καλημέρα,

Να κάνω μια ερώτηση σε μαμάδες με μεγαλύτερα μωράκια??

Τα μωράκια σας από πότε κάθονται στο ποπούδακι τους χωρίς καθόλου βοήθεια??

Άννα πήγε δουλεία τώρα το διάβασα από πότε ξεκίνησες ?? Άντε και καλή «ξανά-αρχή».

Να σας πω και εγώ πλέον περιμένω πως και πώς να πάω αν και με χαλάει το πρωινό ξύπνημα και σε συνδυασμό και με την αϋπνία ουυυυυυυυ με βλέπω να βγάζω κάτι φόρους λουκούμι!!!!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...