Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και παλι!

Πήγαμε την βολτίτσα μας αν και εχει λιγάκι κρύο...

Πήγα στο ταχυδρομείο να πληρώσω τα τελη κυκλοφορίας και ο καλός υπάλληλος μου δωσε σειρά προτεραιότητας!και τελείωσα στο πι και φι!

Στις τράπεζες δεν μπορώ να μπώ

είτε γιατι έχουν αυτες τις καινουργιες πόρτες που για να μπείς πρέπει να αφήσεις το καρότσι έξω και το μωρό αγκαλια φυσικα! Ειτε γιατι έχουν σκαλιά και με το καρότσι...γιόκ!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Απ το πρωι γραφετεεεεεεεεεεεεεεεεεε

διαβασα ζαλιστηκα

ξεχασα τι διαβασα και τι ηθελα να πω.....

χαχαχαχα

το συμπερασμα ενα... μας τρωει ο κωλαρακος ολες να φουσκωσει η κοιλιτσα again!!!!!!!!!!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Γεια σας και παλι!

Πήγαμε την βολτίτσα μας αν και εχει λιγάκι κρύο...

Πήγα στο ταχυδρομείο να πληρώσω τα τελη κυκλοφορίας και ο καλός υπάλληλος μου δωσε σειρά προτεραιότητας!και τελείωσα στο πι και φι!

Στις τράπεζες δεν μπορώ να μπώ

είτε γιατι έχουν αυτες τις καινουργιες πόρτες που για να μπείς πρέπει να αφήσεις το καρότσι έξω και το μωρό αγκαλια φυσικα! Ειτε γιατι έχουν σκαλιά και με το καρότσι...γιόκ!

Αθανατη Ελλαδα!!!!Εcheis κρυψει τη βομβα στο καροτσι και θες να μπεις και στην τραπεζα..!!!!!!

Πολα μπραβο!!!Αντε μπηκες στην τελικη ευθεια τωρα!

Βρε Ειρηνη...ειμαι εγω εδω σημερα!!!Τρεις σελιδες εουμε γραψει απο στο πρωι!!!!!

Διαφημίσεις

Απ το πρωι γραφετεεεεεεεεεεεεεεεεεε

διαβασα ζαλιστηκα

ξεχασα τι διαβασα και τι ηθελα να πω.....

χαχαχαχα

το συμπερασμα ενα... μας τρωει ο κωλαρακος ολες να φουσκωσει η κοιλιτσα again!!!!!!!!!!!!

Ωχ κ εσύ θες κ ἀλλο τέκνο???? Βλέπω πολλές κοιλιές φέτος....θα σέρνεται πάλι η σελίδα!!!!:lol::lol::lol:(που είσαι ρε πιτσιπομαμάααα:confused::()

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριλού πολύ καλά τα νέα σου! Ετσι να συνεχίσεις μέχρι το τέλος και όλο ευχάριστα νέα να μας λές!

Εγώ γέννησα στο νοσοκομείο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Με γλίτωσαν απο του χάρου τα δόντια. Ημουν και σε δικλινο!

Πλήρωνα μόνο τον γιατρό μου 50 ευρω το μήνα

150 το μεγάλο υπέρηχο και 600 την αμνιο. Αυτα! τα υπόλοιπα ήταν μέσα στο νοσοκομείο.

Αθανατη Ελλαδα!!!!Εcheis κρυψει τη βομβα στο καροτσι και θες να μπεις και στην τραπεζα..!!!!!!

Πολα μπραβο!!!Αντε μπηκες στην τελικη ευθεια τωρα!

Βρε Ειρηνη...ειμαι εγω εδω σημερα!!!Τρεις σελιδες εουμε γραψει απο στο πρωι!!!!!

Χα! Χα!

Η 17νοέμβρη αυτοπροσώπος!

Λοιπον...με βαλατε στην πριζα να κανω κουραμπιεδες, να παω σε παιδοτοπους, να βγω μονη μου για καφε...να παρω lego στην Παναγιωτα...ε οchi και να ξαναμεινω εγγυος!ΟΙ ΟΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπον...με βαλατε στην πριζα να κανω κουραμπιεδες, να παω σε παιδοτοπους, να βγω μονη μου για καφε...να παρω lego στην Παναγιωτα...ε οchi και να ξαναμεινω εγγυος!ΟΙ ΟΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!

Κοπελιά μη λες μεγάλες κουβέντες........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κοπελιά μη λες μεγάλες κουβέντες........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σε αυτο θα συμφωνησει και η πολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι πολυ καλα τα νεα σου!αντε εισαι στην τελικη ευθεια!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ ειδατε?εκανα εγω την αρχη,μετα η πολα,μετα η ζακυνθινια,η μαριλου μασ!!!πολυ ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σειρα εχουν η αννα,

θελω να πιστευω και η σταχυ μασ(ειμαι σιγουρη οτι θα φτιαξουν τα πραγματα με τον συζηγο),

η κατερινα!!!!!!!!!!ναι βεβαιωσ βεβαιωσ!!!!!!!(να με θυμηθεισ κατερινα!!)

η πειραιωτισσα,

αντε οποια αλλη θελει να μπει στην λιστα που εκανα!!!:tongue::tongue::tongue:

(εχω και αλλεσ στον νου μου αλλα δεν ειμαι σιγουρη...);)

DnfMp3.pngqTarp3.png

σε αυτο θα συμφωνησει και η πολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι πολυ καλα τα νεα σου!αντε εισαι στην τελικη ευθεια!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ ειδατε?εκανα εγω την αρχη,μετα η πολα,μετα η ζακυνθινια,η μαριλου μασ!!!πολυ ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σειρα εχουν η αννα,

θελω να πιστευω και η σταχυ μασ(ειμαι σιγουρη οτι θα φτιαξουν τα πραγματα με τον συζηγο),

η κατερινα!!!!!!!!!!ναι βεβαιωσ βεβαιωσ!!!!!!!(να με θυμηθεισ κατερινα!!)

η πειραιωτισσα,

αντε οποια αλλη θελει να μπει στην λιστα που εκανα!!!:tongue::tongue::tongue:

(εχω και αλλεσ στον νου μου αλλα δεν ειμαι σιγουρη...);)

Ενώ για μας τις υπόλοιπες είσαι σίγουρη???:shock::lol::lol::lol::lol:

Ελα ξεσάλωσες τις τελευταίες μέρες έχει αναλάβει ο άντρας??? Εγώ τον έχωσα σήμερα το δικό μου κ κοιμίζει τη Ζωή....όλο το απόγευμα τον άφησαμε ήσυχο αλλά με αντάλλαγμα να την κοιμίσει:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλε εδω αρχισα να ζηλευω κι εγω, που προς το παρον ειμαι εντελως αρνητική.

Ειναι και μια ξαδελφη μου εγκυος στο δευτερο (Μαριαλενα μαζι θα γεννησετε)

Και πήγαμε βολτα στο mall σήμερα κι εβλεπα μωρουδέλια και κατι μʼ επιανε... σαν να αναπολούσα ενα πράγμα...

Πώλα μπράβο που είναι ολα καλα.

Μου περασε η κακή διάθεση του πρωινού, καθως φεύγοντας απο τη δουλειά πήγαμε με το Νικο στα μαγαζιά, χαζοψωνίσαμε, κατσαμε για φαγητο κλπ. Πήρα και κατι ωραια βιβλιαράκια στην Ιλιάνα από τη σειρά το εξύπνο μωρο μαθαίνει για .... Ελπίζω να της αρεσουν

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...