Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω Αννα δεν ξερω:oops::oops:μετα την καισαρικη με τρυπουσαν καθε τοσο στο μπουτι...αλλα νομιζα οτι ειναι παυσιπονες...εγω τουλαιστον παυσιπονα τους ζητουσα...

Δήμητρα δεν το ήξερα για σένα! Δεν έχω καταψύξει, δεν είχα πολλά ωάρια και έμεινα έγκυος με τη 2η, οπότε πάνε όλα! Δεν πειράζει όμως, όταν το πάρω απόφαση θα ξαναπροσπαθήσω! Όντως ο Θεός είναι μεγάλος!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Είναι οι ενέσεις που γίνονται στην κοιλιά και μπορεί κάποιος να τις κάνεις μόνος του και στο σπίτι.

Α ναι, καταλαβα...εκανε η θεια μου νομιζω λογω ζαchαρου

Δήμητρα δεν το ήξερα για σένα! Δεν έχω καταψύξει, δεν είχα πολλά ωάρια και έμεινα έγκυος με τη 2η, οπότε πάνε όλα! Δεν πειράζει όμως, όταν το πάρω απόφαση θα ξαναπροσπαθήσω! Όντως ο Θεός είναι μεγάλος!

Σου εύχομαι η επόμενη φορά να είναι φυσιολογικά.Αλλά ακόμα και αν χρειαστεί να ξαναμπείς στην διαδικασία τώρα πλέον τα φάρμακα που χορηγούνται είναι μια φορά και τέλος.Οχι όπως κάναμε εμείς με καθημερινή δόση.

SI5Yp3.png

όχι ορμονικές για την εξωσωματική!

α ,καταλαβα!!

παντωσ κοριτσακι μου ,σου ευχομαι στο επομενο παιδακι σου να μεινεισ εγκυοσ χωρισ καν να χρειαστει τιποτα!!!το ιδιο δημητρουλα και σε εσενα!!!!

εγω παλι εκανα αντιπυκτικεσ και στισ δυο εγκυμοσυνεσ,αν και δεν τισ ειχε καθολου αναγκη ο οργανισμοσ μου....αλλα οπωσ λεει η παροιμια ,οποιοσ καει στον χειλο φυσαει και το γιαουρτι!!!!

οι χειροτερεσ μου ομωσ ηταν οι αντιπυκτικεσ που εβαζα 40 μερεσ μετα την γεννα!!!!!!!!!!!!!!δεν θελω να τισ σκευτομαι!!!!!!!(βλεπετε ειχα γεννησει πια ,τα παιδακια μου ηταν δοξα τω θεω μια χαρα και δεν μπορουσα να τισ βαζω καθολου )αυτεσ ηταν για τον εαυτο μου κ μονο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εγω Αννα δεν ξερω:oops::oops:μετα την καισαρικη με τρυπουσαν καθε τοσο στο μπουτι...αλλα νομιζα οτι ειναι παυσιπονες...εγω τουλαιστον παυσιπονα τους ζητουσα...

Εμένα μου τις κάνανε στη κοιλιά κ δεν καταλάβαινα τίποτα!(εδώ ακόμα αν με τσιμπήσεις στη κοιλιά δεν πολυνοιώθω) :? Είναι μικρές σύριγγες με πολύ λεπτές βελόνες κ μπαίνουν έξω έξω δεν μπαίνει πολύ βαθιά η βελόνα....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου τις κάνανε στη κοιλιά κ δεν καταλάβαινα τίποτα!(εδώ ακόμα αν με τσιμπήσεις στη κοιλιά δεν πολυνοιώθω) :? Είναι μικρές σύριγγες με πολύ λεπτές βελόνες κ μπαίνουν έξω έξω δεν μπαίνει πολύ βαθιά η βελόνα....

Ω σταματηστε και ζαλιζομαι να σκεφτομαι ενεσεις, δε μπορω!!!κατι ε-ει παθει το chi του πληκτρολογιου μου, μια βδομαδα ελειψα και το διελυσε η αλλη...

Καλα Αννα την κοιλια μου ουτε εγω τη νιωθω...παλι καλα που δε νιωθω μονο την κοιλια....θα μπορουσε να ειναι και ειροτερα:oops::oops:

Ω σταματηστε και ζαλιζομαι να σκεφτομαι ενεσεις, δε μπορω!!!κατι ε-ει παθει το chi του πληκτρολογιου μου, μια βδομαδα ελειψα και το διελυσε η αλλη...

Καλα Αννα την κοιλια μου ουτε εγω τη νιωθω...παλι καλα που δε νιωθω μονο την κοιλια....θα μπορουσε να ειναι και ειροτερα:oops::oops:

:shock::shock::lol::lol::lol::lol:

Ας μιλήσουμε για φαγητό τότε....φασολάδα εμείς σήμερα...οι υπόλοιπες????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

:shock::shock::lol::lol::lol::lol:

Ας μιλήσουμε για φαγητό τότε....φασολάδα εμείς σήμερα...οι υπόλοιπες????

Εγω σουβλακια στη δουλεια τα εchουμε παραγγειλει...αφου δε μας πληρωνουν ας μας ταιζουν τουλαιστον!!!)σπιτι για τους υπολοιπους κριθαρακι μοσchαρι απο chθες!

Mαριαλένα μου τέλεια τα νέα σας!! :D:D:DΚαλή συνέχεια λοιπόν εύχομαι!!!

Κασσιανή welcome back!! Χρόνια πολλά πάντα με υγεία και αγάπη :D:D

Γιώτα μου τί έγινε κοριτσάκι μου??? Δεν αξίζει πάντως να πικραίνεσαι για κανέναν και τίποτα στη δουλειά ;);)

Χριστίνα, και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου όταν το ανέφερες. Πολύ ευχάριστα νέα, μπράβο στο παιδάκι :D

Κορίτσια και τα δικά μου νέα είναι καλά. Πριν λίγο γυρίσαμε από το Εμβρυο, όλα μια χαρά στο β επιπέδου, ευτυχώς :D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...