Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

πρίν από 18 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω μετά από εμβρυομεταφορα είχε καμία σας,ας πούμε πόνο η σαν κάψιμο στις κλειδώσεις;Πόδια χέρια;Έχει από το μεσημέρι που το νιώθω αυτό.

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Α ωραία, γιατί σε παιδότοπους που πάμε βλέπω ότι κάθεται! Και στο σπίτι που της δίνω και ζωγραφίζει, όπου να' ναι, βλέπω ότι της αρέσει και γι'αυτό το σκέφτηκα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι η δικια μου καθεται στους παιδοτοπους θα της αρεσει παρτης αυτο!Εμενα με ρωταει η πεθερα μου τι να της παρουν μαλλον για κουζινουλα προσανατολιζομαι, ελεγα για τον Μικυ τον παραμυθα αλλα σιγα μην κατσι να τον ακουσει!Αννα παιζει με την κουζινουλα η Ζωη???

Πήγα στα lux δωματια, ευτυχως, γιατι ειχα rooming in και δεν ξερω πως θα την παλευα αν ημουν σε κανα τρίκλινο με το μωρο στην αποκλειστική μου ευθύνη και τοοοοοσο κοσμο να παρελαύνει.

Εδω μονη μου και εκανα αμαν να φυγω να παω σπιτι. Πλήρωσα 800 ευρω και ήταν αντίστοιχα με τα μονοκλινα του Ιασω. Και πολύ μεγαλο δωματιο και ολοκαινουργιο.

Eγω παντως στο Αλεξανδρα ημουν στην καινουρια πτερυγα σε τρικλινο. Πολυ μεγαλο δωματιο, μεγαλο μπανιο, και διαφορετικο χωρο για τις ντουλαπες. Τα παντα καινουρια, συγχρονα, και δεν πληρωσα ουτε ενα ευρω...!!!

Κι εγώ θέλω δεν το κρύβω, αλλά θα δούμε, έχω πολλά στο κεφάλι μου αυτόν τον καιρό συν ότι παίζει να χρειάζεται πάλι εξωσωματικη. Και εκεί να δείτε τριπήματα - που λέγατε πιο πάνω - σκέτο πρεζάκι! Όλα μια συνήθεια είναι!

Στα τρυπηματα σε παω κοντρες Μαρακι! Με τον διαβητη, ειχα 7 τρυπηματα τη μερα, χωρια τις καμπυλες ζαχαρου καθε 2 εβδομαδες...!

Πηγα σουπερ μαρκετ σημερα και ξεμπερδεψα με τα ψωνια μου. Ηταν πολυ ανετα, γιατι ο κοσμος θα αρχισει να πηγαινει απο αυριο. Το απογευμα θα παω και σε συγκεκριμενο βιβλιοπωλειο να παρω τα δωρα μου και τελος!

age.png age.png

Εκανα 4 ινσουλινες υποδοριως και τουλαχιστον 3 τρυπηματα στο δαχτυλο για τη μετρηση του ζαχαρου. Στις καμπυλες δεν ηθελα πεταλουδα για να κινουμαι ελευθερα, οποτε καθε 2 εβδομαδες ειχα και μπολικα ενδοφλεβια!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εκανα 4 ινσουλινες υποδοριως και τουλαχιστον 3 τρυπηματα στο δαχτυλο για τη μετρηση του ζαχαρου. Στις καμπυλες δεν ηθελα πεταλουδα για να κινουμαι ελευθερα, οποτε καθε 2 εβδομαδες ειχα και μπολικα ενδοφλεβια!

Μια χαρά σε βρίσκω! Πέρνεις το μετάλλιο μέσα από τα χέρια μου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κι εγω αύριο θα παω να της παρω τραπεζακι. Εχω δει ενα απο το ΙΚΕΑ λευκο ξύλινο, και επειδή τη βλεπω κι εγω οτι καθεται στα σπιτια αλλων παιδιών που εχουν τραπεζακι, ειπα οτι θα παω να της παρω τραπεζακι με δυο καρεκλίτσες.

Εχω στεναχωρηθει - ή καλύτερα πικραθεί - πολύ με ενα σκηνικο που έγινε στο γραφειο, και εχει χαλασει πολυ η διάθεσή μου.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μ΄αρέσει που λέω για τη μάνα μου που δίνει στη μικρή τα πάντα στα χέρια κ εγώ δεν πάω πίσω όμως:rolleyes:....της έδωσα ένα βαζάκι που είχα ξυλάκια κανέλας κ έβγαζε-ἐβαζε τις κανέλλες κ την τάιζα μέχρι που το βαρέθηκε το κοπάνησε μία στο πάτωμα κ έγινε χίλια κομμάτια...:?

Κατερίνα δεν την έχουμε ανοίξει ακόμα την κουζίνα...τη Πρωτοχρονιά! Τραπεζάκι με καρεκλάκι ήθελα κ εγώ να της πάρω αλλά επίσης(όπως κ με το δραστηριοτήτων) φοβάμαι μην ανεβαίνει επάνω κ κάνει ελεύθερη πτώση!:oops: Όσο για το Σάββατο ε κάθε φορά το ίδιο σκηνικό έχουμε....εγώ στην κρατάω κάθε μέρα κ θες να στη κρατήσω κ Σάββατο κ η πεθερά σου δεν την κρατάει ποτέ!!!...κουράζεται την καταλαβαίνω αλλά κ εμάς μάλλον κανείς δεν μας καταλαβαίνει....:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Να μαι κι'εγώ.Κοιμήθηκε πάλι η μπουμπού για μεσημέρι.Βλέπω λέτε για εγκυμοσύνες και παιδάκια.Κι'εγώ θέλω πολύ κι'αλλο παιδάκι αλλά λόγω οικονομικών αναβάλεται.Αφού ακόμα ούτε δουλειά δεν έχω βρεί.Ελπίζω το 2011 να μου άλλαξει λίγο τη ζωή προς το καλύτερο.

Μαρία μου δεν είσαι η μόνη.Εξωσωματική έκανα κι'εγώ και μάλιστα πέτυχε με την πρώτη και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω οτι απέκτησα αυτό το αγγελούδι μιας και τα πράγματα ήταν δύσκολα για μένα.Αλλά ο θεός είναι μεγάλος τελικά.Αλήθεια γιατί να ξαναμπείς στην διαδικασία που λες,δεν έχεις κατεψυγμένα ωάρια?Εγώ έχω άλλα 5.Είχα κάνει 7 βάλαμε τα 2 έπιασε το ενα και μου χουν μείνει 5.Ελπίζω να τα αξιοποιήσω αν χρειαστεί.Θα ήθελα πάντως να είχα και δίδυμα.Σκέφτομαι πως τώρα δεν θα το σκεφτόμουν για το 2ο ενω αν είχα 2 δεν θα έμπαινα ξανα σε διαδικασία χωρίς βέβαια να το λέω κουραστικά.Θα έκανα όσες προσπάθειες άντεχα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...