Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πολύ το συζητάτε το θέμα γεννητούρια βλέπω! Ποια θα έχει σειρά άραγε?

Η Αννα καλε, δε βλεπεις ετοιμη ειναι...αλλα προσεχετε ολες μη μας ερθει απο κει που δεν το περιμενουμε...:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ θέλω δεν το κρύβω, αλλά θα δούμε, έχω πολλά στο κεφάλι μου αυτόν τον καιρό συν ότι παίζει να χρειάζεται πάλι εξωσωματικη. Και εκεί να δείτε τριπήματα - που λέγατε πιο πάνω - σκέτο πρεζάκι! Όλα μια συνήθεια είναι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μωρέ εγώ έτοιμη είμαι η Ζωή δεν ξέρω αν είναι...το μωράκι που μας έφερε η νονά της βαπτίσαμε Μαρίνα κ της λέω πάρτο αγκαλιά να το κάνεις νάνι το μωράκι....κ παίρνει κ το πετάει συνέχεια κ λέει Μαίιιιινα μπαμ! Αεροπλάνο η Μαρίνα!:shock::shock::shock::lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κι εγώ θέλω δεν το κρύβω, αλλά θα δούμε, έχω πολλά στο κεφάλι μου αυτόν τον καιρό συν ότι παίζει να χρειάζεται πάλι εξωσωματικη. Και εκεί να δείτε τριπήματα - που λέγατε πιο πάνω - σκέτο πρεζάκι! Όλα μια συνήθεια είναι!

Μαρια μακαρι να μη χρειαστει! Η νονα μου ειχε κανει δεν ξερω κι εγω ποσες εξωσωματικες για το πρωτο της και ξαφνικα μετα απο 3 χρονακια τσουπ ξαναμενει εγκυος χωρις καν να το επιδιωξει!!!!

Παντως ακομα και με τα δωματια στο ιασω μου φαινεται οτι παιζει μεσον.

Μια ξαδελφη μου που το ειχε μοσχοπληρωσει το 3κλινο ηταν και τις δυο φορες σε μια τρυπα που δε χωραγε ουτε η μανα της να καθισει διπλα της.

Δυο αλλες φιλες μου ομως που ειχαν μεσο και πληρωσανε για 6κλινο και ηταν σε κατι 3κλινα τεραστια.

Τωρα που ξερω βεβαια, θα επαιρνα δικη μου μαια για να μη με πιανουν ολοι στο δημοσιο και θα πηγαινα εκει ασυζητητι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ είχα δική μου μαία, ο γιατρός μου δηλαδή, αλλά δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά, για καισαρική πήγαινα! Πάντως στο δωμάτιο το 6κλινο μια χαρά πέρασα, είχα και παρέα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρια μακαρι να μη χρειαστει! Η νονα μου ειχε κανει δεν ξερω κι εγω ποσες εξωσωματικες για το πρωτο της και ξαφνικα μετα απο 3 χρονακια τσουπ ξαναμενει εγκυος χωρις καν να το επιδιωξει!!!!

Μακάρι γιατί είναι μεγάλη διαδικασία και δεν θα ήθελα να την ξαναπεράσω!Βλέπουμε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τι θα κανετε για ρεβεγιον πρωτοχρονιας?Για πειτε, εμεις θα μαζευτουμε σπιτι μας, γονεις δλδ και ο αδερφος του Κωστα.Δεν ξερω καν αν θα εχει γυρισει η μητερα μου...Σκεφτομουν να κανονιζαμε κατι για μετα αλλα που?Και απο τιμες εκεινες τις μερες...

Εμείς αλλαγή του χρόνου θα κάνουμε οι 3 μας...λέμε να πάμε καμιά βόλτα από νωρίς...η Ζωή στις 12 θα κοιμάται...εμείς θα πιούμε τη σαμπάνια μας κτλ ;):tongue: Το Σάββατο το μεσημέρι θα πάμε στη πεθερά για φαγητό κ το βράδυ λέμε να βγούμε οι νεολαίοι αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει τη μάνα μου να κρατήσει τη μικρή οπότε παίζει κ να μην πάμε πουθενά! Αυτά! ;):D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εμείς αλλαγή του χρόνου θα κάνουμε οι 3 μας...λέμε να πάμε καμιά βόλτα από νωρίς...η Ζωή στις 12 θα κοιμάται...εμείς θα πιούμε τη σαμπάνια μας κτλ ;):tongue: Το Σάββατο το μεσημέρι θα πάμε στη πεθερά για φαγητό κ το βράδυ λέμε να βγούμε οι νεολαίοι αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει τη μάνα μου να κρατήσει τη μικρή οπότε παίζει κ να μην πάμε πουθενά! Αυτά! ;):D

Γιατι βρε δεν την κραταει η μητερα σου???Εχουν κανονισει να βγουν οι δικοι σου???Κι εγω τη σκεφτομαι την καημενη την Παναγιωτα μεχρι τις 1 τουλαχιστον ξυπνια γμτ αλλα τα πεθερικα θελουν μαζωξη, δεν καταλαβαινουν τιποτα κι απ'το να τρεχω στο σπιτι του αδερφου του οπως περυσι, προτιμω να ερθουν οι αλλοι στο δικο μας

Διαφημίσεις

Κι εμείς δεν έχουμε κανονίσει τίποτα ακόμα και δεν το βλέπω κιόλας για να πω την αλήθεια! Άννα την καλυτερη δουλειά θα κάνετε, σπιτάκι μια χαρά!

Σήμερα σκέφτομαι να πάω να πάρω δώρο για τη μικρή μου! Όποιες έχετε πάρει τραπεζάκι δραστηριοτήτων...παίζουν καθόλου τα μωρά σας ή πήγε χαμένο?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κι εμείς δεν έχουμε κανονίσει τίποτα ακόμα και δεν το βλέπω κιόλας για να πω την αλήθεια! Άννα την καλυτερη δουλειά θα κάνετε, σπιτάκι μια χαρά!

Σήμερα σκέφτομαι να πάω να πάρω δώρο για τη μικρή μου! Όποιες έχετε πάρει τραπεζάκι δραστηριοτήτων...παίζουν καθόλου τα μωρά σας ή πήγε χαμένο?

Χαμενο παει δυστυχως...το πηρε δωρο η μητερα μου.Το προβλημα κατα τη γνωμη μου ειναι οτι το συγκεκριμενο δεν εχει δυνατη μουσικη.Πρεπει να εχει ακρα ησυχια σπιτι για να ακουστει http://perfectoys.gr/showprod.php?id=9457

Απο την αλλη, ο γιατρος μας εχει κανα δυο που βαζεις και βγαζεις πραγματα επανω, ανεβοκατεβαινουν κλπ...κανουν πιο πολλα και ακουγονται πιο δυνατα, και το παιζει πολυ η μικρη οταν παμε!

Βεβαια η Παναγιωτα εχει φτυσει οοοοοολα της τα παιχνιδια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...