Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριαλενάκι πολύ όμορφες στιγμές!!!Με το καλό! :D:D:D

Στο ίκα κλείνεις ραντεβού πας σε γυναικολόγο σου γράφει το προγεννητικό έλεγχο κ πας χωρίς ραντεβού για τις πρώτες εξετάσεις!!! Μόνο δεν θυμάμαι αν γράφουν κ ούρα...ρώτα για να πας προετοιμασμένη μην πηγαίνεις 2 φορές! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τα κάνανε όλα τρίκλινα και με την καισαρική, η τιμή τώρα είναι 2.200 έμαθα σήμερα.

Ναι αλλά είναι τόσο μικρά τα δωμάτια ρε κορίτσια...όταν είχα πάει να δω την κουμπάρα μου ένοιωθα να ασφυκτιώ....στο λητώ που γέννησα εγώ κ ήταν πάλι όλα τρίκλινα ήταν μεγάλα τα δωμάτια κ άνετα...τώρα παρακαλάω στο δεύτερο να χει πάει ο γιατρός μου προς το ρέα μεριά που είναι πολύ πολύ οικονομικό(κ θα παραγγέλνω κ τσουρέκια από τη δουλειά γιατί ήμαστε ένας από τους προμηθευτές τους στο κυλικείο!) :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριαλενάκι πολύ όμορφες στιγμές!!!Με το καλό! :D:D:D

Στο ίκα κλείνεις ραντεβού πας σε γυναικολόγο σου γράφει το προγεννητικό έλεγχο κ πας χωρίς ραντεβού για τις πρώτες εξετάσεις!!! Μόνο δεν θυμάμαι αν γράφουν κ ούρα...ρώτα για να πας προετοιμασμένη μην πηγαίνεις 2 φορές! ;)

Και ουρα γραφουν, ειχα παει εγω!

Και ουρα γραφουν, ειχα παει εγω!

Καλέ κ εγώ στο ίκα τις έκανα αλλά δεν θυμάμαι γιατί είχα το άγχος με την αιμοληψία... :tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη κ γεμιστή με σοκολάτα η τούρτα αμυγδάλου???Πρέπει να είναι φανταστική!!!Την τσέπωσα από ένα περιοδικό εδώ στη δουλειά δεν τη θέλανε κ τους λέω καλά εγώ θα τη φτιάξω κ αν είναι ωραία μετά θα με πληρώσετε να σας δώσω πίσω τη συνταγή! :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Στην αιμοληψια στο ΙΚΑ μια χαρα ηταν...να εβλεπες το χερι μου πως ηταν για μια ολοκληρη βδομαδα απο αιμοληψια σε εργαστηριο της γειτονιας....εχει να κανει με το ποιος θα σου παρει αιμα...παντως εγω που λιποθυμουσα με την συριγγα μετα την εγκυμοσυνη τρυπιεμαι και μονη μου:tongue:αφου ειδα και πεταλουδα στο χερι μου, εχω γινει αναισθητη!

Στην αιμοληψια στο ΙΚΑ μια χαρα ηταν...να εβλεπες το χερι μου πως ηταν για μια ολοκληρη βδομαδα απο αιμοληψια σε εργαστηριο της γειτονιας....εχει να κανει με το ποιος θα σου παρει αιμα...παντως εγω που λιποθυμουσα με την συριγγα μετα την εγκυμοσυνη τρυπιεμαι και μονη μου:tongue:αφου ειδα και πεταλουδα στο χερι μου, εχω γινει αναισθητη!

Κάπως έτσι κ εγώ...μετά το χέρι του γιατρού στον τράχηλο δεν υπάρχει κάτι που να με φοβίζει!:shock::oops::oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κάπως έτσι κ εγώ...μετά το χέρι του γιατρού στον τράχηλο δεν υπάρχει κάτι που να με φοβίζει!:shock::oops::oops:

Μονο του γιατρου???Τι μου το θυμισες αυτο τωρα?Επι 4 ωρες οποιος περνουσε εχωνε....

Μπραβο Μαριαλενακι μου, μπραβο. Ολα τέλεια.

Εγώ γεννησα στο Ελενα, και ολες τις εξετασεις αίματος και τους μεγαλους υπερηχους τους εκανα εξω σε ιδιωτικο αλλα τα περναγα ολα στην ασφαλεια της δουλειας, το ιδιωτικο πρόγραμμα που εχουμε.

Τους μηνιαιους υπερηχους με τον γιατρό μέσα στο νοσοκομείο, γιατι δεν εχει ιδιωτικο ιατρειο.

Πήγα στα lux δωματια, ευτυχως, γιατι ειχα rooming in και δεν ξερω πως θα την παλευα αν ημουν σε κανα τρίκλινο με το μωρο στην αποκλειστική μου ευθύνη και τοοοοοσο κοσμο να παρελαύνει.

Εδω μονη μου και εκανα αμαν να φυγω να παω σπιτι. Πλήρωσα 800 ευρω και ήταν αντίστοιχα με τα μονοκλινα του Ιασω. Και πολύ μεγαλο δωματιο και ολοκαινουργιο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα είδα ότι κ το Λητώ μείωσε τις τιμές -20% μου φαίνεται αν γεννήσουμε φέτος θα γεννήσουμε οικονομικά λόγω κρίσης!!! :tongue::tongue::tongue:

Εμενα με προβληματιζει που μπροχθες ρωτησε η διπλανη μου τον Κωστα ποτε παμε για 2ο και της απαντησε μεχρι το τελος του 11 θα το εχουμε....ξερει κατι που δεν ξερω?Με τρομαζει!

Εμενα με προβληματιζει που μπροχθες ρωτησε η διπλανη μου τον Κωστα ποτε παμε για 2ο και της απαντησε μεχρι το τελος του 11 θα το εχουμε....ξερει κατι που δεν ξερω?Με τρομαζει!

Να προσέχεις γιατί όπως σωστά είπε και η Κασσιανή, οι άντρες ξέρουν:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κατερίνα θυμάσαι που σου έλεγα τις προάλλες 'κ σήμερα να μείνεις έγκυος'....δεν πιστεύω να μη με πήρες στα σοβαρά???!!! :P:p:p Οι άντρες όντως ξέρουν...η ημέρα που πιθανότατα έγινε η σύλληψη της Ζωής ήταν μια πολύ κουραστική μέρα που έσκαβα όλη μέρα κ φύτευα τον κήπο στο εξοχικό των πεθερικών μου κ ο άντρας μου είχε ορεξούλες κ δεν ήθελα ούτε με σφαίρες αλλά τελικά με κατάφερε κ τα κατάφερε!!! :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατερίνα θυμάσαι που σου έλεγα τις προάλλες 'κ σήμερα να μείνεις έγκυος'....δεν πιστεύω να μη με πήρες στα σοβαρά???!!! :P:p:p Οι άντρες όντως ξέρουν...η ημέρα που πιθανότατα έγινε η σύλληψη της Ζωής ήταν μια πολύ κουραστική μέρα που έσκαβα όλη μέρα κ φύτευα τον κήπο στο εξοχικό των πεθερικών μου κ ο άντρας μου είχε ορεξούλες κ δεν ήθελα ούτε με σφαίρες αλλά τελικά με κατάφερε κ τα κατάφερε!!! :P:p:p

Εμενα ευτυχως σταματησε να παιζει μπαλα καθε Πεμπτη γιατι εκεινη την Παρασκευη δεν ακουσε καν το ξυπνητηρι για να παει στη δουλεια απο την κουραση, τον πηρε ο υπνος και πριν με παει στη δουλεια εμενα ειπε να με καταστησει εγκυο...πρωι πρωι λες να ειχα εγω ορεξεις???Και του ειχα πει απο την αρχη, κουρασμενος ...πινεις και πολυ γαλα...κοριτσια θα κανεις!Το εχετε ακουσει αυτο?Ενας γυμναστης μας το ελεγε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...