Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όπως και στην άλλη μαχητρια την @Katiamaxiking🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

πρίν από 9 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ελα τωρα καλε Ηρακλη.....(στειλε μας το κιν του να τον πρηξουμε να στο παρει:)) τι ψυχη εχουν 50 αντε 100 ευρουλακια???

Μαρη να σου στειλω πακετο κανα αρωμα???Εχω αυτα τα 3 κι αλλο ενα body shop που μου φερε η κουμπαρα μου τωρα και δεν εχω τι να τα κανω...σπανια φοραω.Αφου ενα οταν πηγα να το βαλω μετα απο κανα 6 μηνο ειχε κολλησει και δεν πατιοταν:cry:

μωρε του χρειαζεται μια μηνυματοκαταιγιδα απο εσας .....ευχαριστω κατερινακι εισαι πολυ καλη...θα παρω ομως ενα. θα παω να τα μυρισω αυτα που μου ειπες και θα αποφασισω...αν και κλινω προς το beutiful

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σου πω κάτι ρε Κατερίνα, μερικές μέρες απλά δεν πεινάνε, μην τρελαίνεσαι τόσο αφού το παιδί είναι μια χαρά:):):):) Άστη και νηστική μια μέρα. Εμένα αυτές τις μέρες που την πονάνε τα δόντια της μένει σχεδόν νηστική πάντως, ποιος το γοργονίδιο που τρώει και τις πέτρες!!!!!

Καθολου δεν πειραζει να μενουν και ψιλονηστικα καμια φορα, με τα δοντια ειναι σχεδον αδυνατο να φανε.

Κορίτσιαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Δείτε τικεράκι?!?!!? 5.355 μονάδες χοριακή είναι καλά!??!?!?!!??!?!? ΓΙΟΥΠΙ!!!!! Είμαι έγκυος:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p Είμαι πολύ χαρούμενη, σήμερα πήρα το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο!!!!!!!

Καλα ημουν σιγουρη αυτες τις μερες οτι θα το ακουσω αυτο. Τελικα οι αντρες μαλλον ξερουν τι και ποτε το κανουν:tongue:

Πολλα συγχαρητηρια και απο εμενα:D

Καλημέρα!!!

Μαριαλένα τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!!!Πολύ χάρηκα μόλις το διάβασα.....σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωράκι να έρθει να συμπληρώσει την ευτυχία σας!!!!Με το καλό!!!

Εγώ,κορίτσια,περίμενα πώς και πώς τα Χριστούγεννα και τελικά δεν έχω καθόλου διάθεση για τίποτα....μαλώσαμε πάλι με τον Κώστα...ο λόγος??πού θα περάσουμε τις γιορτές!!Προσπαθούμε να τα μοιράζουμε ισάξια και να είναι όλοι ευχαριστημένοι αλλά τελικά πάλι σκοτωθήκαμε...πέρισυ είμασταν Χριστ/ννα στα πεθερικά μου,στην αλλαγή του χρόνου στην μαμά μου,ανήμερα Πρωτοχρονιάς πάλι στα πεθερικά μου (παρ'όλο που κάνει κ η αδερφή μου κάθε χρόνο τραπέζι δεν πήγαμε)...φέτος του λέω,θα πάμε ανάποδα...και δεν του άρεσε του κυρίου...γιατί να πάμε στην αδερφή σου??και γιατί να περάσουμε 2 γιορτές με τους δικούς σου??και γιατί να κάνουμε αλλαγή με τους δικούς μου???κλπ κλπ....μου χάλασε όλη την διάθεση...αι σιχτίρ,πια...βαρέθηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια....μάλλον δεν θα πηγαίνουμε πουθενά σε λίγο καιρό έτσι όπως πάμε.....

Οι γιορτες και οι διακοπες ειναι οι συχνοτερες αφορμες για καβγα, δυστυχως.

Υπομονη ευχομαι:)

Ρε παδια, τα δικα σας για να κοιμηθουν κανουν πολεμο?Εχθες αυτη η κορη μου χτυπαγε μεχρι και το κεφαλι της με τα χερια,κοπαναγε το κεφαλι της στο κρεβατι (ευτυχως στο παπλωμα...) ανεβζε τα πατζακια και τα μανικια της...και σημερα το μεσημερι για να κοιμηθει μου κρατουσε τα μανικια:confused:

Δεν εχεις ιδεα τι τραβαω με τον υπνο:?

Αλλα και τι να τα κανω?

Μιας και το έθεσες, τί παίζει με τους παιδικούς σταθμούς;

Οι ιδιωτικοί είναι λίιιιιιγο ακριβοί, οι δημόσιοι δεν δέχονται εύκολα κτλ.

Κάπου διάβασε χθες ότι κάποιες ασφάλειες καλύπτουν μέρος των χρημάτων και θέλω να το ψάξω..! Έχουμε κάποια εδώ μέσα, που να το στέλνει σε παιδικό σταθμό;

Εμενα το ταμειο μου μου δινει 80 ευρω το μηνα για καθε παιδι για τον σταθμο.

Ρωτα στο ταμειο που εχεις τα παιδια ασφαλισμενα.

Καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία!

Κάλαντα σεν έχω ακούσει ακόμα, κοντεύει 10 η ώρα. Εμείς ξυπνούσαμε από τις 7 τότε! Τη νοσταλγώ αυτή την εποχή!

Σήμερα δεν είμαι καθόλου καλα αφού μίλησα εχθές με τον γιατρό του πατέρα μου! Επίσης βλέπω και τον ίδιο να πονάει και στενοχωριέμαι. Δεν έχω που να πω τον πόνο μου και το κυριότερο δεν έχω χρόνο να κλάψω!!! Φοβερό δεν είναι? Μπροστά στους άλλους κάνω τον καραγκιόζη.

Αυτα τα λίγα...

Πως σε καταλαβαινω...

Μονο υπομονη μπορεις να κανεις δυστυχως.

yey2p2.png BN4cp2.png

Χρονια πολλα σε ολες.

Χριστινα πολυ ευχαριστα τα νεα της αμερικης.

Εμεις πηγαμε στο βολο, καλα περασαμε, ειδικα τις 2 μερες που ηταν και ο μπαμπας μας μαζι, αν και μετα ειχαν και τα δυο πυρετο.

Ομως η διαθεση τους ηταν καλη και ξετρελλαθηκαν με τον παππου και τη γιαγια.

Ευτυχως το πρωι πηγαν με κεφι στον σταθμο.

Εγω παλι δεν εχω καμια ορεξη για δουλεια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Εχω να διαλυσω μηχανηματα (να καταχωρησω δλδ στο προγραμμα δελτια διαλυσης πως σκ@Τ@ τα λενε) και να δημιουργησω σε αλλα δελτια παραγωγης α' υλων τα ανταλλακτικα τους....Με βλεπω παραμονη εδω και εχω και ρεβεγιον σπιτι οικογενειακα γμτ....

Ο ΦΠΑς ποτε αλλαζει παλι???---->1/1/2011

Α!Την Πεμπτη απογευμα λεμε να παμε ζαππειο..η το σκ, θα δουμε!!!

Πάρε ένα σφυρί κ διέλυσε τα κυριολεκτικά! :lol::lol::lol::lol::shock::shock::shock:

Κυριακή έπρεπε να του απαντήσεις....ουπς σε λάθος Άγιο Βασίλη έστειλα το μήνυμα! ;););):tongue::tongue::tongue:

Κάτσε να στείλω στον στεφ το ίδιο να δούμε τι θα μου απαντήσει!! :lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μας!!!!! Μόλις ήρθα γραφείο από ΙΑΣΩ, το σποράκι μας είναι μια χαρά και 3.2 χιλιοστά :P:p:p:p:p Την καρδούλα την είδαμε να χτυπάει αλλά ακόμη δεν ακουγόταν πολύ δυνατά, ίσα ίσα στο βάθος!!!! Όλα πάνε μια χαρά μου είπε και ο γιατρός μου, με διαβεβαίωσε ότι θα είναι εδώ τον Αύγουστο που γεννάω με το καλό και μου έδωσε και το παραπεμπτικό για να πάω στο ΙΚΑ να μου γράψουν τις εξετάσεις.

Ρε κορίτσια για δώστε μου τα φώτα σας, γιατί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν large και τα έκανα όλα στο ΙΑΣΩ τρομάρα μου, αλλά τώρα θέλω ότι εξετάσεις μπορώ να τις κάνω δωρεάν, πώς είναι το σύστημα με το ΙΚΑ? Τι πρέπει να κάνω για να πάω να κάνω τις εξετάσεις εκεί?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αννα....αν παρω σφυρι στα χερια μου δεν ξερω τι θα γινει εδω μεσα...ισως κατα λαθος διαλυσω και κανα κεφαλι...περιμενω και το υπολοιπο δωρο μου εν τω μεταξυ, το Πασχα θα το παρω!

Καλημέρα κι από μας!!!!! Μόλις ήρθα γραφείο από ΙΑΣΩ, το σποράκι μας είναι μια χαρά και 3.2 χιλιοστά :P:p:p:p:p Την καρδούλα την είδαμε να χτυπάει αλλά ακόμη δεν ακουγόταν πολύ δυνατά, ίσα ίσα στο βάθος!!!! Όλα πάνε μια χαρά μου είπε και ο γιατρός μου, με διαβεβαίωσε ότι θα είναι εδώ τον Αύγουστο που γεννάω με το καλό και μου έδωσε και το παραπεμπτικό για να πάω στο ΙΚΑ να μου γράψουν τις εξετάσεις.

Ρε κορίτσια για δώστε μου τα φώτα σας, γιατί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν large και τα έκανα όλα στο ΙΑΣΩ τρομάρα μου, αλλά τώρα θέλω ότι εξετάσεις μπορώ να τις κάνω δωρεάν, πώς είναι το σύστημα με το ΙΚΑ? Τι πρέπει να κάνω για να πάω να κάνω τις εξετάσεις εκεί?

Μπραβο Μαριαλεννα!!!!Αντε με το καλο!!!!Με το ΙΚΑ, θα δεις κατ'αρχην αν εχει στην περιοχη σου κεντρο μανας και παιδιου.Παρε στο ΙΚΑ στα ραντεβου και θα σου πουν.Θα κλεισεις ραντεβου με το γυναικολογο να σου γραψει τις εξετασεις και θα πας την ημερομηνια που θα σου πουν στο υποκαταστημα που θα σου πουν...να τις κανεις!Εγω ειχα κανει γενικη αιματος και καλλιεργεια κολπικου υγρου νομιζω αλλα με ειχαν στειλει στην Αθηνάς.

Εγω ειλικρινα απορω γιατι πατε και δινετε τοσα λεφτα και κανετε τις εξετασεις εκτος ταμειου.

Το εκανε και μια φιλη μου τοτε που ημασταν εγκυες και την εβριζα.

Δηλαδη αμ μου κρατανε εισφορες αμ και δε θα μου πληρωσουν τις εξετασεις?

Αμ δε.

Ολα μεσω ταμειου τα εκανα.

Και να πω την αληθεια αν υπολογισεις ολα τα ιατρικα εξοδα, εμβολια και παιδικο σταθμο που μου εχουν πληρωσει, μαλλον πρεπει να τις εχω παρει πισω τις εισφορες μου μεχρι τωρα:tongue:

Για το ικα παντως δεν γνωριζω ντιπ τι γινεται, παντως θυμαμαι οτι καλυπτουν αρκετα εξοδα.

Εγω παντως αν εκανα τριτο, θα πηγαινα κατευθειαν στον 3ο μηνα για αυχενικη και ληψη τροφοβλαστης στον παπαπαναγιωτου, β επιπεδου στον ιδιον, ακομα εναν υπερηχο στο τελος και μολις με επιαναν οι πονοι σε οποιο εφημερευε δημοσιο.

Σουιτα μου δινει το ταμειο μου στα δημοσια μαιευτηρια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Μα κι εγώ αυτό ακριβώς σκέφτηκα και είπα ότι θα πάω μέσω ταμείου τώρα! Λέω εντάξει, την πρώτη φορά είχα τα άγχη μου, την έκανα τη βλακεία, αλλά τώρα δεν υπάρχει περίπτωση ότι μπορώ να το κάνω χωρίς να πληρώσω, θα το κάνω:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Μα κι εγώ αυτό ακριβώς σκέφτηκα και είπα ότι θα πάω μέσω ταμείου τώρα! Λέω εντάξει, την πρώτη φορά είχα τα άγχη μου, την έκανα τη βλακεία, αλλά τώρα δεν υπάρχει περίπτωση ότι μπορώ να το κάνω χωρίς να πληρώσω, θα το κάνω:P

Παντως απλα ειναι τα πραματα, παιρνεις στο τηλ.ραντεβου,λες οτι ειναι για εγκυμοσυνη και σου λενε που εχει κεντρο μανας και παιδιου να κλεισεις ραντεβου εκει! Αληθεια Μαριαλεννα, εχεις ετσι καμια αποψη, προτιμηση, διαισθηση κατι τελος παντων για το φυλο????

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι,δημητρουλα και φατσακι σασ ευχαριστω για τισ απαντησεισ!!!αν δω οτι το nan δεν κανει τιποτα ,θα δοκιμασω και τα δικα σασ!!!

απλα ειχα διαβασει οτι στην γοπ ειναι ασκοπο να αλλαζεισ γαλατα,μου ελεγε και το παιδοντοκτορι υπομονη και ετσι εκανα υπομονη...

παντωσ με το καινουριο γαλατακι δεν βγαζει τισ γουλιεσ που εβγαζε!!στο θεμα πονου ,θα δειξει τισ επομενεσ ημερεσ...μακαρι να φτιαξει !!!!!!!!!

μαριλουκακι με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαρηκα παρα πολυ!!!!!!ειδατε και καρδουλα!!!μπραβο!!!

λοιπον για το ικα.....πασ σε εναν γυναικολογο του ικα και στισ γραφει,μετα πασ και κλεινεισ ραντεβου για αναλυσεισ(απλα λεσ οτι εισαι εγκυοσ για να σου κλεισουν συντομα ραντεβου, αλλιωσ θα σου κλεισουν οταν θα εισαι στον εννατο!!)και μετα πασ και τισ κανεισ!!!!

καποιεσ αναλυσεισ που ισωσ δεν γινονται στο ικα ,ο γιατροσ του ικα θα στισ γραψει σε ξεχωριστο παραπεμπτικο ,θα πασ να τισ κανεισ σε εξωτερικο μικροβιολογικο ,θα τισ πληρωσεισ εκει και μετα μαζι με την αποδειξη κ το παραπεμπτικο πασ και τα καταθετεισ!!!

αυτα!ελπιζω να βοηθησα λιγο!!!και ελπιζω να ισχυουν αυτα που λεω και στην αθηνα....εδω παντωσ ετσι τα εκανα..

αννα δεν θα το πιστεψεισ...κι εγω για την ημερα των χριστουγεννων στην μητερα μου,τουρτα αμυγδαλου εφτιαξα!!!!!μαλιστα ηθελα να στο πω για τουρτα ,γιατι θυμαμαι που εψαχνεσ γλυκο!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Και οταν ρωτησα την πρωτη φορα το γιατρο μου τι αμοιβη θελει και μου ειπε τα γνωστα περι δωματιου, του απαντησα οτι θα παω στο 6κλινο, γιατι ξερω αλλου πιο ωραια να δωσω τα λεφτα μου αντι να τα χαλαλισω στο ξενοδοχειο σας για 4 μερες. Τσαντες του ειπα θα τα κανω τα παραπανω και γελαγε.

Μου ειχε παει λοιπον 4000 ευρω το μαλλι και ημουν μια χαρα στο 6κλινο, ειχα και παρεα και η φιλεναδα μου και μια ξαδελφη μου που ακριβοπληρωσαν 2κλινο (9000 παρακαλω:shock:) ηταν κολλητα με τη διπλανη και σχεδον στα ποδια τους ηταν ο τοιχος. Πανω απο δυο ατομα δεν χωρουσαν στο δωματιο.

Μιλαμε για κοροιδια. Και ποια η διαφορα? την ιδια εξυπηρετηση ειχαμε, το ιδιο φαγητο, ολα ιδια.

Μονο οι σουιτες εχουν διαφορα, οτι εχεις σαλονι, εξτρα κρεβατι και φαγητο για το συζυγο.Αλλα σου παει 20000 ευρω!!!

Δεν ξερω, αλλα δεν τα χαλαλιζω για να μεινω 4 μερες στο μειευτηριο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κασσιανη τερμα τα 6κλικα του Ιασω, εγιναν τρικλινα τωρα πια ολα!Εγω παντως χαλαστηκα παρα πολυ με τον πολυ κοσμο στα επισκεπτηρια και με τη διπλανη μου που νομιζε οτι ηταν σε σουιτα και οχι σε 6κλινο...Ειχε τραβηξει το παραβαν, το ειχε δεσει απο το κρεβατι της για να μην τη βλεπουμε, της την ειπα κανονικα βεβαια και η απαντηση της ηταν οτι δεν ειχε λεφτα να παει σε μονοκλινο στο 2ο παιδι, στο πρωτο ηταν παντως...Να σκεφτειτε οτι φωναζα τις νοσοκομες γιατι φοβομουν που ειχε λυγισει το σιδερο του παραβαν μην πεσει πανω στο μωρο μου που ηταν απο κατω...Ηλιθιος κοσμος!

Κασσιανη τερμα τα 6κλικα του Ιασω, εγιναν τρικλινα τωρα πια ολα!Εγω παντως χαλαστηκα παρα πολυ με τον πολυ κοσμο στα επισκεπτηρια και με τη διπλανη μου που νομιζε οτι ηταν σε σουιτα και οχι σε 6κλινο...Ειχε τραβηξει το παραβαν, το ειχε δεσει απο το κρεβατι της για να μην τη βλεπουμε, της την ειπα κανονικα βεβαια και η απαντηση της ηταν οτι δεν ειχε λεφτα να παει σε μονοκλινο στο 2ο παιδι, στο πρωτο ηταν παντως...Να σκεφτειτε οτι φωναζα τις νοσοκομες γιατι φοβομουν που ειχε λυγισει το σιδερο του παραβαν μην πεσει πανω στο μωρο μου που ηταν απο κατω...Ηλιθιος κοσμος!

Εμενα παντως μου αρεσε πολυ που ειχα παρεα στο δωματιο.

Ολο μπιρι μπιρι ημασταν:tongue:

Τα εκαναν ολα 3κλινα αλλα η τιμη ειναι ιδια λογω ανταγωνισμου με τα καινουργια μαιευτηρια που εριξαν τις τιμες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...