Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλε Αυστραλια θα γινουμε δεν το συζητω!

Εμεις παραμονη πρωτοχρονιας θα ειμαστε στους δικους μου με οοοολο το σοι ...τωρα για ανημερα δεν ξερω.θελω να παμε καμια βολτα οικογενειακως μιας και την αλλη μερα δεν δουλευει ο πατερας μας!!! Θα δειξει .εχουμε κι ενα σωρο ατομα που γιορταζουν εκεινη την ημερα αλλα μονο στον αδελφο μου θα παμε ....

Πωωωω ρε κοριτσια οσο σκεφτομαι τι εχουμε να φαμε ακομα τρελα με πιανει....ακομα δεν εχω χωνεψει απο τα χριστουγεννα....θα μου πειτε μην τρως...αλλα τι να τους προσβαλω....???:tongue::tongue:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω με σαλατες την περναω μιας και δεν τρωω κρεατικα, οποτε δεν τρωω βαρεια! Τωρα βεβαια στο ρεβεγιον, επειδη μαγειρευουμε ολες, θα εχουμε αρκετα πραγματα και δε θα μεινω νηστικη!:tongue:

age.png age.png

Θελω να αγορασω ενα καινουριο αρωμα.Οποτε εχθες στελνω μηνυμα στο κινητο του ηρακλη και καλα οτι το εστελνα στον αη Βασιλη!!! το μηνυμα ελεγε :

Αγαπητε Αη Βασιλη για τον καινουριο χρονο θα ηθελα ενα καινουριο αρωμα λιιιιιγο ακριβουτσικο ....ημουν πολυ καλο κοριτσι φετος ειδικα με τον αντρουλη μου!!! Σε ευχαριστω Αγιε!!!

Και η απαντηση ηταν:

Αγαπητο μου κοριτσακι , δεν νομιζεις οτι εισαι αρκετα μεγαλη ωστε να πιστευεις ακομα στο Αγιο Βασιλη?

Τι του λες τωρα του ξενερωτου????:confused:

Αλλα εγω θα το παρω το αρωμα δεν πα να λεει!!!!!:tongue:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Θελω να αγορασω ενα καινουριο αρωμα.Οποτε εχθες στελνω μηνυμα στο κινητο του ηρακλη και καλα οτι το εστελνα στον αη Βασιλη!!! το μηνυμα ελεγε :

Αγαπητε Αη Βασιλη για τον καινουριο χρονο θα ηθελα ενα καινουριο αρωμα λιιιιιγο ακριβουτσικο ....ημουν πολυ καλο κοριτσι φετος ειδικα με τον αντρουλη μου!!! Σε ευχαριστω Αγιε!!!

Και η απαντηση ηταν:

Αγαπητο μου κοριτσακι , δεν νομιζεις οτι εισαι αρκετα μεγαλη ωστε να πιστευεις ακομα στο Αγιο Βασιλη?

:lol::lol::lol:

Ωραιος ο Ηρακλης!!!

age.png age.png

Καλημέρα.Κι'εκεί που έλεγα πως δεν θα κοιμηθεί η μικρή εχθές το βράδυ με τόσο ύπνο που έριξε το μεσημέρι 1-5 τελικά κοιμάται απο τις 10 το βράδυ μέχρι τώρα και είναι 10 παρά.Τι ωραία!Νιώθω οτι ξεκουράστηκα βρε κορίτσια λίγο.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Τελικα ηρθε το εγκεφαλικο, η κοπελα πηρε αναρρωτική, κι εγω επειδη εχω τη μικρη, και δεν μπορω να την αφησω ολη την εβδομαδα στην πεθερα μου, κανονισα αν χρειαζεται να ερχομαι κανα 2ωρο-3ωρο την ημερα. Γ@μήθηκε ο Δίας φέτος ρε παιδί μου. Αμαν.

Σταματαω να γκρινιαζω τωρα και περιμενω τη Μαριαλενα να μας πει τα καλά νεα απο το γιατρο της. Μαριαλενακι καλή επιτυχία!!!!!

4Rnfp3.png

Καλημέρα!!!!!

Χρόνια πολλά!!!!Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιόρταζαν!!!!

Απ'ότι βλέπω όλες οικογενειακά και όμορφα περάσατε...μιά απ'τα ίδια κι εμείς...Χριστούγεννα πήγαμε στη μαμά μου για φαγητό και περάσαμε πολύ ωραία....όπως πάντα εγώ κ η αδερφή μου είμασταν η ψυχή της παρέας και ρίξαμε πολύ γέλιο....

Η Ιωάννα έχει κολλήσει με τα καινούρια της παιχνίδια,της πήρε η μαμά μου ένα καροτσάκι για τις κούκλες της και κάνει συνέχεια βόλτα το μωρούλι-ζωηρούλι κι εμένα με αναγκάζει να κάνω βόλτα το καρότσι σούπερ-μάρκετ....έχω ξεμεσιαστεί!!

Πήρα και για τον Κώστα ένα ωραίο δερμάτινο πορτοφόλι και του έλεγα 1 βδομάδα ότι του πήρα δώρο και δεν με πίστευε..δεν ήθελε δώρο λέει λόγω οικονομικών δυσκολιών....και τελικά τα ο άγιος βασίλης ήρθε σε όλους εκτός απο'μένα....τώρα είπε ότι το χρωστάει για την Πρωτοχρονιά...για να δούμε...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα πέρδικες!:P

Η μικρή κοιμήθηκε από τις 10 κ δεν έβγαλε κιχ μέχρι τις 9 το πρωί...καλύψαμε οικογενειακώς τις ώρες ύπνου που μας έλειπαν! :tongue::tongue:

Εμείς για δώρα φέτος δεν νομίζω να κάνουμε μεταξύ μας....έτσι έχουμε πει τουλάχιστον γιατί βάζουμε στην άκρη για το ταξιδάκι μας για το οποίο θέλουμε 2-2,5 χιλιάδες στο χαλαρό(2 εβδομάδες σκοπεύουμε να φύγουμε)...τώρα αν δω ότι μου εμφανίζει κανένα δώρο κάτω από το δέντρο ο άντρας θα του πάρω κ εγώ κάτι αλλιώς του χρόνου...έτσι κ αλλιώς δεν μας λείπει κάτι ότι χρειαζόμαστε το παίρνουμε οπότε τι να σκάμε για το τι θα πάρουμε ο ένας στον άλλο?! ;) Επίσης ούτε στα πεθερικά μου θα πάμε δώρα κ τους το έχουμε πει...έχω φτιάξει μια ωραία πιατέλα με μελομακάρονα-κουραμπιέδες-μπισκότα κ ένα διακοσμητικό κερί....θα φτιάξω κ μια τούρτα αμύγδαλου με σοκολάτα κ ως εκεί....είπα να κοιτάμε πρώτα τις δικές μας ανάγκες κ που θέλουμε να χαλάμε τα χρήματά μας κ μετά όλα τα άλλα...κάθε χρόνο δίναμε ένα σκασμό λεφτά σε δώρα φέτος θα τα κάνουμε δώρο στον εαυτό μας! ;):tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!Δουλεια παλι απο σημερα...γμτ εκανα και μιαμιση ωρα να φτασω...Κι η δικια μου κοιμηθηκε καλα αποψε Αννα, 10:20 με 8 παρα...εγω βεβαια ξυπνησα απο τις 5:30 απο το ξυπνητηρι του Κωστα...βαραγε η δονηση μια ωρα...αφου εβλεπε μπαλα μεχρι τις 2...:mad:

Ουτε εμεις καναμε ποτε δωρα για Χριστουγεννα ο ενας στον αλλο...μονο παιδι επαιρνα δωρα και ισως καποιες φορες μου επαιρναν οι γονεις μου η ο Κωστας κανα δωρακι η εγω...αλλα χωρις απαραιτητα να πρεπει να το ανταποδωσουμε!Εχω πολυ δουλεια αυτη τη βδομαδα με την παλιοαπογραφη...λειπει και ο συναδελφος, χτυπησε με τη μηχανη και ειμαι μονη μου και βαριεμαιιιι....

Διαφημίσεις

Κατερίνα μόνο με την απογραφή έχεις δουλειά??Με τον φπα που αλλάζει πάλι??? :rolleyes:

Εγώ πως ξενερώνω που πρέπει να ρθω Πρωτοχρονιάτικα να ανοίξω τη χρήση! :rolleyes:

Εχω να διαλυσω μηχανηματα (να καταχωρησω δλδ στο προγραμμα δελτια διαλυσης πως σκ@Τ@ τα λενε) και να δημιουργησω σε αλλα δελτια παραγωγης α' υλων τα ανταλλακτικα τους....Με βλεπω παραμονη εδω και εχω και ρεβεγιον σπιτι οικογενειακα γμτ....

Ο ΦΠΑς ποτε αλλαζει παλι???

Α!Την Πεμπτη απογευμα λεμε να παμε ζαππειο..η το σκ, θα δουμε!!!

Καλημέρα,

Ειρήνη για το γάλα που λες εγώ της έδινα το S26 GF ειδικό για γοπ! Ήταν πολύ καλό! Δεν το αλλάξαμε ώσπου να επανέλθει το στομαχάκι μας στα φυσιολογικά του.

Χριστίνα μην έχεις πρόβλημα (και καμία άλλη, να λέτε ότι θέλετε)! ίσα ίσα αυτά ήταν καλά νέα για το ανηψάκι σου και δεν σου κρύβω ότι αμέσως εκεί πήγε το μυαλό μου!

Επίσης φέτος με τα κλεισίματα τα πράγματα είναι χαλαρά :?

Εμείς εχθές κορίτσια δεν κοιμηθήκαμε καλά γιατί η μικρή ανέβασε δέκατα.Όταν έφυγα για δουλεια όμως δεν ήταν ζεστή. Εύχομαι να είναι από τα δόντια!

Τι σου είναι τα όνειρα...Το πρώί έβλεπα ότι μας έκλεψαν το σπίτι και μετά από λίγο πήρε ο άντρας μου και μου είπε ότι βρήκε την πόρτα του συνοδηγού στο αμάξι ξεκλείδωτη και έλειπε το μπουφάν του (ευτυχώς αυτό που φοράει στη δουλειά) Τι να πω?:?

Γιώτα είσαι άτυχη φέτος ! Το 2011 θα είναι καλύτερο μην ανησυχείς!:D

Άργος, ωραίο το μήνυμα στον Αϊ Βασίλη, αλλά δεν έπιασε ε?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κοριτσια δεν καταλαβατε..εγω δεν θα του επαιρνα τιποτα...σιγα.:tongue:που να τα βρω?το επιδομα που πηρα το ξοδεψα σε ρουχα και παιχνιδια των παιδιων...!!!! :confused:

Ελα τωρα καλε Ηρακλη.....(στειλε μας το κιν του να τον πρηξουμε να στο παρει:)) τι ψυχη εχουν 50 αντε 100 ευρουλακια???

Μαρη να σου στειλω πακετο κανα αρωμα???Εχω αυτα τα 3 που σου ειπα χθες κι αλλο ενα body shop που μου φερε η κουμπαρα μου τωρα και δεν εχω τι να τα κανω...σπανια φοραω.Αφου ενα οταν πηγα να το βαλω μετα απο κανα 6 μηνο ειχε κολλησει και δεν πατιοταν:cry:

Ειρηνακι δεν ξερω για το γαλα...εγω θηλαζα μονο μεχρι τον 6ο μηνα, και μετα λογω της αλλεργιας στο αγελαδινο δεν βρηκα γαλα και αντιαναγωγικο και αντιαλλεργικο...:rolleyes:Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ηρεμησει οταν κατσει στον πωπο της...η Παναγιωτα ευτυχως 5-6 μηνων εκατσε!

Χριστινα για να πω την αληθεια και μενα εκει πηγε το μυαλο μου, πλακα εκανα για την εγκυμοσυνη!Η Μαρια και οποιοσδηποτε εχει περασει κατι παρομοιο με δικο του ανθρωπο σιγουρα χαιρεται να ακουει καλα νεα! Υπαρχουν πολυ καλες περιπτωσεις ανθρωπων και εχω αρκετες να αναφερω αλλα δε θελω να επεκταθω, που ξεπερασαν την αρρωστια και ειναι μια χαρα ακομα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...