Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εμενα ειναι συνηθισμενο ! ξυπναει 4-4:30 το μεσημερι και πριν τις 10:30 11 παρα δεν κοιμαται.Μολις κλωτσησα κατι πεταμενα παιχνιδιο της στο σαλονι και μαλλον...ξυπνησε για τα καλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello girls

ΕΙπα χρονια πολλα?

δε θυμαμαι.. οπως και να εχει να χαιρεστε τις οικογενειες..

μολις ηρθαν τα μωρομαντηλα 18 πακετα pampers μονο 14λιρες...........

Χριστουγεννα πολυ χουχουλιαρικα μονο στην μαμα για μαμ... οι αντρες πηγαν και βολτα

εμεις σπιτι γιατι η μικρη εδω και δυο μερες μου κανει κατι πυρετους ...

μονο στην νονα της πηγαμε χθες...

τωρα περιμενω να δω αν θα εχει παλι το βραδυ.. το βραδυ ανεβαζει..

σημερα με εσπασε τα νευρα απ τις 1-5,30 δε την παλευε καθολου.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Οι Μανωληδες των...νησιων γιρταζαν χτες...χιχι..Καλε πες μας κι εμας για το νεο!Μηπως εχεις κανα νεο σαν της Μαριαλενας κι εσυ να μας παεις????:mrgreen:
Βρε ξέχασα κι ότι το είχα γράψει και με ρωτάτε όλες αν είμαι έγκυος κι αναρωτιόμουν πως σας έκατσε χαχαχα

Η αλήθεια είναι πως δεν θέλουμε άλλο παιδί (άντε ας πω προς το παρόν για να κρατώ μικρό καλάθι) οπότε και προσέχουμε. Αρα μην περιμένετε τέτοιο νέο από μένα.

Δεν σας έγραψα ακριβώς το νέο γιατί δεν ήθελα να "στεναχωρήσω" ας πούμε την Μαρία και να θυμηθεί τα δικά της. Αλλά νομίζω κι αυτή θα χαρεί όπως κι όλες ακούγοντάς το. Το ανιψάκι μου που σας έλεγα στην Αμερική με καρκίνο; Επιτέλους ανταποκρίθηκε στον 3ο κύκλο χημειοθεραπείας και του έκαναν εγχείρηση. Απ'όσο ξέρω μέχρι τώρα, αφαιρέθηκε ο καρκίνος. Περισσότερα δεν ξέρω, θα μάθω σε μερικές μέρες. :)

Κατά τα λοιπά, πήζω από σήμερα, πήζω και πήζω (καλά ρε Μαρία, εσείς δεν τρέχετε για ανοίγματα και νέα έκδοση λόγω ΦΠΑ; ) και το χαίρομαι γιατί δυστυχώς θα ξεφουσκώσει η δουλειά μετά το 1ο δεκαπενθήμερο του Γενάρη...

Μόλις γύρισα, έφαγα (από το πρωί μ'έναν καφέ στο χέρι) και ξεκουράζομαι λίγο. Εγινα και ρόμπα γιατί με την κωλοπερίοδο λερώθηκα (ευτυχώς στο τελευταίο ραντεβού της μέρας) και το μπουφάν το φόραγα στη μέση αντί στους ώμους :mad:

Πάω να μαζέψω λίγο το χάος που δημιούργησαν τα αγόρια μου. Σι γιου σουν ελπίζω!

WN6Op3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και του χρονου!!!!!να χαιρεστε τισ οικογενειεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννακι πολυχρονοσ ο στεφανοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεστε κ να σασ χαιρεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χριστινακι πολυχρονη και απο εδω!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο οτι διαβαζω ολεσ οικογενειακα τα περασαμε ε?κι εμεισ ετσι....συγγενεισ,γονεισ κ πεθερικα!!

αλλα πολυ κλαμα βρε κοριτσια....για την μπουμπουδενια μου λεω....απο την προηγουμενη πεμπτη η κατασταση εχει ξεφυγει...πολυ πονο εχει η καημενουλα!!!!κοντευει η ωρα του φαγητου τησ ,μετα απο 4 ωρεσ δηλαδη κι εκεινη ακομα ρευεται και κλαιει το προγουμενο γευμα!!!!!

ο γιατροσ το μονο που λεει υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν φανταζεστε σε τι κατασταση βρισκομαστε!!!τα χριστουγεννα ειχε κοιμηθει μονο απο τισ 2 το βραδυ εωσ τισ 4(την παραμονη το βραδυ..)και απο εκεινην την ωρα συνεχεια ξυπνη και με κλαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εγω εννοειται την ημερα των χριστουγεννων αυπνη...

αλλα ενταξει το θεμα δεν ειναι οτι μενω αυπνη κτλ,το θεμα ειναι που ποναει το μωρο και δεν μπορω να κανω κατι εγω!!!!

απο χτεσ το βραδυ εχω και το αγγελικακι αρρωστο!!μυξουλεσ κτλ...

βαζω ορουσ(οσο με αφηνει..)και μασκα.

κανουμε τιποτε αλλο?

α!!!τισ προηγουμενεσ ημερεσ που δεν ειχα μπει για 1-2 εβδομαδεσ αν θυμαστε ,δεν σασ ειπα.....

φαγαμε και τα πρωτα μασ ραμματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η αγγελικη μου δηλαδη!!καναμε μπανιο το μωρο κι εκεινη εφαγε το προσωπακι τησ (διπλα στο ματι)πανω στο ντουλαπι του μπανιου...

εντυσα βιαστικα το μωρο,το ταισα και φυγαμε ολοι μαζι για το νοσοκομειο!!!!ευτυχωσ ηταν κατι ραμματα νεου τυπου σαν αυτοκολητακια...

α και σε δυο μερεσ επεσε με το κεφαλι απο τον καναπε!!!εκει τα χρειαστηκα γιατι ολο το κουτελο τησ ηταν ενα καρουμπαλο!δεν εχω ξαναδει μεγαλυτερο!!!...αλλα ασ ειναι καλα το βουτηρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Kαλησπέρα κι'απο μένα.Αννα να χαίρεσαι τον άντρα σου.Πολύχρονος.

Σήμερα η μπουμπού ξύπνησε απο τις 6 και δεν ξανακοιμήθηκε.Είχε κοιμηθεί το βράδυ απο τις 10:30.Τώρα βέβαια μου κοιμάται απο τις 1 και είναι 5 και δεν έχει ξυπνήσει ακόμα.Μήπως την άφησα πολλές όρες να κοιμηθεί για μεσημέρι?Η αλήθεια είναι οτι έχει πάρα πολύ καιρό να μου κοιμηθεί για μεσημέρι τόσες ώρες.

Ειρήνη περαστικά στην Αγγελικούλα και όσο για την μικρή μήπως φταίει το γάλα που της δίνεις αν δεν θηλάζεις ακόμα.Γιατί κι'εμένα έτσι ταλαιπωριόταν στην αρχή θυμάμαι και μόλις της αλλάξαμε το γάλα το παιδάκι ηρέμησε.Αλλάξαμε πολλά γάλατα βέβαια μέχρι να καταλήξουμε στο αντιαναγωγικό θυμάμαι που έπινε αλλά με αυτό πέρασαν όλα.Καλό πιστεύω θα ήταν να το ψάξεις λίγο παραπάνω για το μωράκι να ηρεμήσει γιατί και απο το τηλέφωνο ο γιατρός τι να σου πεί.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Ρε Ειρήνη χιώτισα περίμενα εμείς θα τα τρώγαμε πρώτες τα ράμματα ως πιο ζωηρές....το Αγγελικάκι μωρέ που είναι αγγελουδάκι???:( Περαστικά της ελπίζω να μην μείνει σημαδάκι στο πορσελάνινο προσωπάκι της!!!;)

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

αννακι τα φαινομενα απατουν!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

δημητρουλα ο γιατροσ την ειδε την τεταρτη,ολα καλα μου ειπε για το μωρο και αψογη αναπτυξη επομενωσ λεει δεν αλλαζουμε γαλα...!!!!οσον αφορα την παλινδρομηση και συνεπωσ τον πονο τησ και οτι συνεπαγεται μου επε υπομονη!!!!!

θηλαζω αλλα δινω και συμπληρωμα!!οσο το εψαξα ,διαβασα οτι στην γοπ,αν το μωρο παιρνει βαροσ δεν αλλαζουμε βαροσ...

παρολα αυτα σημερα δεν αντεξα αλλο και ειπα του αντρα μου κ μου εφερε το nan αντιαναγωγικο...μολισ το ηπιε και περιμενω αντιδρασεισ...

εωσ τωρα πιναμε το nativa...

εσυ ποιο ειχεσ παρει?

χριστινακι αυτο ηθελα να ρωτησω κι εσενα...

κατερινακι απο πριν που εγραφα ηθελα να στο πω αλλα ξεχαστηκα....αχ πωσ με καταλαβαινεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θυμομουν που εγραψεσ οτι περσυ δεν χαρηκεσ τισ γιορτεσ λογω γοπ...

αυτο σκευτομουν τουτεσ τισ ημερεσ!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Το βλεπω το εγκεφαλικο να μου ερχεται......

Η κοπελα που δουλευουμε μαζι, και που εκανε την επεμβαση στο ματι, ακομα δεν βλεπει καλα, και σημερα θα παει στο γιατρο, και πολυ φοβαμαι οτι θα παρει κι αλλη αναρρωτική άδεια, και τοτε εγω τι θα κάνω αν μου πουν να μην λειψω?

4Rnfp3.png

Ειρήνη εμένα έπινε το humana το AR αντιαναγωγικό και με αυτό το γαλά σωθήκαμε.Καλά κάνεις και δοκιμάζεις και άλλα γάλατα αλλά να ξέρεις πως δεν θα δείς διαφορά πριν απο τα 3 με 4 γεύματα.Στο λέω για να μην δεις οτι και με αυτό που θα δώσεις έχει πάλι πρόβλημα το παιδάκι και πεις α δεν κάνει τίππτα και αυτό το γάλα.Για μένα μια-δυο μέρες θα πρέπει να δώσεις για να καταλάβεις και να δεις διαφορά.Και πιστεύω πως είναι και πιο γάλα θα ταιριάξει στα παιδάκια που έχουν αυτό το πρόβλημα.Εύχομαι σύντομα να το βρείτε και να λήξει εδώ η ταλαιπωρία της.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πρωι πρωι σήμερα...

Τι να κάνω που το αγοράκι μου ξύπνησε νωρίς γιατι πείνασε...ήπιε το γαλατάκι του κ τώρα κοιμάται! Εγω όμως έχασα τον ύπνο μου...

Χρόνια πολλά καλά χριστούγενα με υγεία για όλο τον κόσμο και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!

Με το καλό να έρθουν κ τα μωράκια που περιμένουμε!

Συμπεθέρα να χαιρεσαι τον συμπέθερο κ το κοριτσάκι σου για τισ γιορτές τους!! Να τους καμαρώνεις κ τους δυο!

Χριστινάκι χρόνια πολλά για την γιορτή σου! Οτι επιθυμείς! Και φυσικα τα νέα που μας είπες ήταν πολύ χαρούμενα και ποιος δεν θα χαιρόταν οταν πρόκειτε για μια αθώα ψυχουλα...

Ωραία πέρασε η τσακαλοπαρέα στο σπιτι σου ε? Αλλα ο Αλεκούκος όλο ματσουλούσε κάτι...ανοιξε η ορεξή του?!?!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι!

Το νατίβα το επινε ο Νικολας μου μέχρι τον 6 μήνα...μετά εμφάνισε την παλιοαλλεργια...

Ομως δεν είχαμε τα προβλήματα που έχει η μπουμπούκα σου πέρα απο γουλίτσες που έβγαζε..

Καλά έκανες και άλλαξες γάλα καμιάφορα πρέπει να ακολουθούμε και το ένστικτο της μάνας!!

Δυστυχώσ οι γιατροί ορισμένες φορές θέλουν να ''σπρώξουν ''

τα προιόντα που έχουν συμφέρον...

Επίσης να σας πώ ότι στις γιορτές περάσαμε όμορφα και οικογενειακα. Ενα ποτάκι ήπιαμε κι εμεις σαν ζευγάρι...!!!

Τώρα για πρωτοχρονιά θα θελα να πάω κάπου για ρεβεγιον..να δούμε ακόμη στν συζήτηση είμαΣτε με τον άντρα μου!

Πάντως το σίγουρο είναι οτι την δεύτερη μέρα θα πάμε στην ονειρούπολη στη Δράμα!! Ελπίζω μόνο να μην βρέχει.!?!?

:?::confused:

Κατερίνα!!!

Περνάει ο σκουπιδιάρης και σε σκέφτομαι...το καλοκαίρι μόνο ξυπνάει την Παναγιώτα?

Εμεις είμαστε στον τεταρτο όροφο αλλα και πάλι ακούγεται..με μανία βαράνε τους κάδους!!

Καλημερα σας και χρονια πολλα κοριτσακια.Να χαιρεστε τισ οικογενειες σας.

Χρονια πολλα σε οσες κι οσους γιορταζαν αυτες τις μερες!:P

Εμεις οικογενειακα τα περασαμε στο χωριο του αντρα μου...μια χαρα καλοκαιρακι ηταν ο καιρος και τα μικρα δεν μαζευονταν..το μονο που θυμιζε χριστουγεννα ηταν οι κουραμπιεδες!!!Ουτε χιονι ουτε κρυο!:tongue:

Αυριο θελω να ανεβω Αθηνα για ψωνια με την κουνιαδα μου αλλα ακουω καπως την μικρη να βηχει υποπτα ...ελπιζω να τα καταφερει με τη μανα μου και να μην ειναι αρρωστη!:confused:

Επισης τι μαγειρευουμε σημερα οεο?????

Παω να συσκεφτω με τον εαυτο μου πινοντας καφεδακι!!!! Φιλακιαααα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

887651nizsptcdfj.gif

Kαλημερα! Κυριακη, ετσι θα καταντησουμε σε λιγα χρονια με την υπερθερμανση του πλανητη...θα κανουμε Χριστουγεννα στις παραλιες...

Κι εμεις οικογενειακα περασαμε αυτες τις μερες, οπως οι περισσοτεροι αλλωστε. Τωρα ετοιμαζομαστε για το ρεβεγιον της πρωτοχρονιας, οπου παραδοσιακα μαζευομαστε με την οικογενεια του Φωτη. Ειμαστε συνολικα γυρω στα 35 ατομα και περναμε παντα πολυ καλα!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...