Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαριάννα ήδη μπουσουλάει προς τα πίσω όμως το κοριτσάκι....(ανάποδο κεφάλι στον πατέρα σου της λέω έμοιασες) κ επειδή την έχω κοντά στη σύνθεση μόλις τερματίσει κ δεν πάει άλλο φωνάζει να την ξαναβάλω πιο μπροστά κ ξανά τα ίδια! :lol::lol::lol::lol:

Βατραχάκι εννοείταιιιιι!!!

Αχ έχω αγχωθεί λιγο τώρα....η κουμπάρα μου είναι με 39,5-40 πυρετό από την Παρασκευή το βράδυ κ την πήγαν στο νοσοκομείο τώρα κ φυσικά περιμένουν αποτελέσματα για τη νέα γρίπη....ευτυχως δεν πήγαμε χθες για να κοινωνήσουμε τη μικρή αν κ επειδή παρόλο το πυρετό ένοιωθε καλά κ ήθελε να πάμε!Εντωμεταξύ το Σάββατο είχαν φωνάξει γιατρο στο σπίτι κ της έκανε ένα στιγμιαίο τεστ ούρων γιατί του είπε ότι μυρίζουν τα ούρα της κ της είπε ότι έχει ουρολοιμωξη κ φυσικά στο νοσοκομείο της είπαν όχι δεν έχεις ουρολοιμωξη!:shock: Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι απο χθες με ψιλοπονάει ο λαιμός μου κ την Παρασκευή το μεσημέρι είχαμε πιει καφέ με την κομπάρα....ούτε να το σκεφτομαι δεν θέλω.....:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσια.

Ρανια βγάλατε δοντάκια ε? Άντε καλά χλαπακιάσματα!:tongue:

Όλο για γλυκά λέτε και έχω μια πείνα!!!!!!!!!!Δεν έχω φάει τίποτα από το πρωί, βλακεία μου:rolleyes:

Εμείς ξεκινήσαμε σήμερα φρουτόκρεμα. 1 πορτοκάλι, αχλάδι και μερικά μπισκοτάκια μιράντα για να πήξει.Αυτά μας είπε εμάς και το απόγευμα μπισκοτόκρεμα ή φαριν λακτέ

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαριάννα ήδη μπουσουλάει προς τα πίσω όμως το κοριτσάκι....(ανάποδο κεφάλι στον πατέρα σου της λέω έμοιασες) κ επειδή την έχω κοντά στη σύνθεση μόλις τερματίσει κ δεν πάει άλλο φωνάζει να την ξαναβάλω πιο μπροστά κ ξανά τα ίδια! :lol::lol::lol::lol:

Βατραχάκι εννοείταιιιιι!!!

Αχ έχω αγχωθεί λιγο τώρα....η κουμπάρα μου είναι με 39,5-40 πυρετό από την Παρασκευή το βράδυ κ την πήγαν στο νοσοκομείο τώρα κ φυσικά περιμένουν αποτελέσματα για τη νέα γρίπη....ευτυχως δεν πήγαμε χθες για να κοινωνήσουμε τη μικρή αν κ επειδή παρόλο το πυρετό ένοιωθε καλά κ ήθελε να πάμε!Εντωμεταξύ το Σάββατο είχαν φωνάξει γιατρο στο σπίτι κ της έκανε ένα στιγμιαίο τεστ ούρων γιατί του είπε ότι μυρίζουν τα ούρα της κ της είπε ότι έχει ουρολοιμωξη κ φυσικά στο νοσοκομείο της είπαν όχι δεν έχεις ουρολοιμωξη!:shock: Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι απο χθες με ψιλοπονάει ο λαιμός μου κ την Παρασκευή το μεσημέρι είχαμε πιει καφέ με την κομπάρα....ούτε να το σκεφτομαι δεν θέλω.....:-(

Ωωωωωωωωωωχ!Πιες τα ντεπονάκια σου καλού κακού!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γειά σας κοριτσια.

Ρανια βγάλατε δοντάκια ε? Άντε καλά χλαπακιάσματα!:tongue:

Όλο για γλυκά λέτε και έχω μια πείνα!!!!!!!!!!Δεν έχω φάει τίποτα από το πρωί, βλακεία μου:rolleyes:

Εμείς ξεκινήσαμε σήμερα φρουτόκρεμα. 1 πορτοκάλι, αχλάδι και μερικά μπισκοτάκια μιράντα για να πήξει.Αυτά μας είπε εμάς και το απόγευμα μπισκοτόκρεμα ή φαριν λακτέ

Fatsaki, δεν είναι μικρή για μπισκοτόκρεμα ή φαριν λακτέ??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια δεν προλαβαινω να σας διαβασω ολεσ!ευχαριστω ολεσ για τισ ευχεσ σας!!!σημερα πηγα και πηρα τα δειγματα της βαφτισησ!!!:D

με την δουλεια καλα τα παω ειναι πολυ ευκολη και ξεκουραστη ετσι και αλλιωσ δουλευω 4ωρα και 6ωρα .ο αντρασ μου ειναι με βαρδιεσ και παω αναλογωσ το δικο του ωραριο!δουλευουμε εναλαξ!!

εχθεσ φαγαμε πρωτη φορα κρεμουλα!!!3κουταλιεσ με το ζορι!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Tara ωραίο avatar!!!!

μπισκοτόκρεμα μετά τον 6ο δεν δίνουμε;μπισκοτάκια μιράντα;;;πολύ προχωρημένος ο δικός σου...

Eυχαριστω!

Αυτο σκεφτομουν κι εγω για τα μπισκοτα... Για ποιο λογο να μαθαινουν στη ζαχαρη τα μωρα?

age.png age.png

Καλέ μόνο ο πιτσιποπάκος πίνει ακόμα μόνο γάλα?

προχτές ήμασταν επίσκεψη σε μια ξαδελφή μου της οποίας ο μπέμπης είναι 7 μηνών και έτρωγε κρέμα...ε, δεν φαντάζεστε τι κλάματα έκανε ο πιτσιποπάκος....με τι παράπονο κοίταζε...του έδωσα μια κουταλιά για πλάκα και κόντεψε να φάει και το...κουτάλι...:tongue:

Διαφημίσεις

Evdokitsa τί κάνεις??? Να σου ζήσει η νεοφώτιστη!!! Προχθές σε σκεφτόμουν (πριν ξαναεμφανιστείς :D:D!!) και έλεγα τι να έγινε αυτό το κορίτσι...:confused::confused:

και να που εμφανιστηκα ε??!!!:D:Dνα σαι καλα που με σκεφτηκεσ!!!

σε ευχαριστω για τισ ευχεσ σου!!!νιωθω εξωγήινοσ τωρα εχω χασει πολλα επισοδεια!!!

γεια σου πελαγιτσα μου:D!!!!!τι κανεισ??ο οθωνουλησ??

κοριτσια τωρα πηγαμε να ξαναφαμε κρεμα και με το που ειδε το κουταλι αρχισε την γκρινια και το τεντωμα!με το ζορι τησ το εβαζα αλλα δεν νομιζω να εφαγε τιποτα,μονο εκλαιγε!!!μετα πηγα να τησ δωσω γαλα και παλι εκλαιγε και τεντωνοταν!δεν ηξερα τι να κανω!!την πηρα αγκαλια,ηρεμησε και μετα το ηπιε το γαλα μονορουφι και κοιμηθηκε!!!εσασ πωσ το συνηθισανε το κουταλι??

mantinop τι κανει ο πιτσιποπακοσ??ο γιατροσ σου δεν σου εχει πει ακομα να του δωσεισ κρεμα??

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Καλησπερα

Fatsaki περαστικα στον μπαμπα σου κοριτσι μου

Evdokia να σου ζησει -καλως μας ηρθες παλι

Μπισκοτα του δινω και εγω στην αρχη δεν ετρωγε καθολου φρουτοκρεμα αλλα απο τη στιγμη που του εβαλα μεσα μιραντα δεν αφηνει τιποτα στο πιατο ,πλεον του τα δινω και ετσι σκετα (τα σπαω με τα δαχτυλα και του τα ριχνω στο στομα -πως και πως περιμενει)

αυριο παμε παιδιατρο για εμβολια και να δει αν τελικα πηραμε καθολου βαρος απο τον τελευταιο μηνα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Το επόμενο ραντεβού με τον παιδίατρο είναι στις 22/12 οπότε επιτέλους ελπίζω να μας επιτρέψει να αρχίσουμε τις κρεμούλες και τα φρούτα.

Έτσι όπως πάμε ο πιτσιποπάκος θα πάει φαντάρος και ακόμα θα πίνει γάλα με το μπιμπερό...:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...