Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια...

Χριστινακι πες πες και σε μας.

Εμας χτες η πεθερα μου ειχε μαγειρεψει χοιρινο, ευτυχως.

Κατερινα οι Μανώληδες της Κρήτης γιορτάζαν χτες, οι Μανώληδες της Νάξου (από όπου καταγομαι και γι αυτο και το ξερω) γιορτάζουν σήμερα.

Τελικα πηγαμε στην Παραμυθούπολη. Ηταν οντως μικρή (και λιγο ανοργανωτη), αλλα επειδή το ειχα ακουσει απο την Κατερινα δεν μου κακοφάνηκε. Η Ιλιάνα έδειξε να το ευχαριστιεται παντως, απο το καρουζελ εκλαιγε οταν την κατεβασα την πρωτη φορα, οπότε εννοείται οτι ξανακαναμε, στο τρενακι ηταν κυρια, περπατησαμε, μια χαρα.

Μετά πηγαμε στα μαγαζιά απέναντι για φαγητο, ηταν πολυ καλή κι εκεί, πηγαμε και μια επισκεψη στους θειους του Νικου, και περασαμε σουπερ. Δεν γκρινιαξε καθολου το καμαρι μου, παρολο που ηταν ψοφια, ειχε κοιμηθει μονο λιγο στο αυτοκίνητο.

Τωρα την αφήσαμε στα πεθερικά μου, γιατί αυριο και μεθαυριο δεν εχει κανενας μας αδεια και ο παιδικός σταθμος ειναι κλειστός, οπότε θα την ξαναπαρουμε Τρίτη βράδυ.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια κ από μας!!

Χθες πήγαμε στη μαμά μου όπου ο μπαμπάς μου είχε βάλει ψησταριά κ καταλαβαίνεται μπριζολάκια,πανσετάκια,παιδάκια,μπιφτεκάκια κτλ η μικρή τα τσάκισε αλύπητα!!!Τα πεθερικά μου για πρώτη φορά στα χρονικά είχαν καλή διάθεση κ κάτσανε 5 ώρες κ τα τσουξάμε λίγο γι'αυτό κ σήμερα ήμουν όλη μέρα με πονοκέφαλο...δεν πήγαμε πουθενά τη μικρή που λέγαμε κ συνήλθα μόνο αφού έβαλα τη θερμοφόρα στο κεφάλι κ στον αυχένα γιατί ένοιωθα κ λίγο πιασμένη!:roll: Αργά το απόγευμα που ηρέμησα κάπως φωνάξαμε τον κουνιάδο μου κ τη συνυφάδα κ ήπιαμε καφεδάκι κ τώρα θα πάω να ξεραθώ γιατί αυτή θα είναι πολύ πιεστική εβδομάδα στη δουλειά!:?

Υγ! Χριστίνα πες το ευχάριστο νέο!!!Μας το πέταξες κ μείναμε να ψαχνόμαστε!!!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μετά απο 4 βράδια εχθές επιτέλους κοιμήθηκε.Ξύπνησε βέβαια στις 4 αλλά την πήρα αγκαλιά στο σαλόνι και ξανακοιμήθηκε αμέσως,το ίδιο και στις 6:30.Μου κοιμήθηκε μέχρις τις 8:30 9 παρά.Πολύ καλά και επανήλθε στα φυσιολογικά της στον ύπνο.Για να δούμε και σήμερα πως θα πάει.Κατα τ'άλλα εχθές το πρωί πήγαμε κι'εμείς στην παραμυθούπολή και κάναμε μόνο καρουσέλ γιατί στο τρενάκι δεν με άφησαν να μπω κι'εγώ μαζί με τη μικρή και δεν ξέρω γιατί ενώ διαβάζω πως κι'εσείς μπήκατε μαζί με τα παιδάκια σας.Τα στρουμφάκια τα φοβότανε και μόνο στον κλόουν κάθησε λίγο στην αγκαλιά στου μπαμπά βέβαια αλλά έκανε και μύτη-μύτη μαζί με τον κλόουν.Το απόγευμα πήγαμε μια βόλτα στο Μαρούσι οπού είχε ο δήμος πάλι βάλει σπίτάκια στο σταθμό και είχε στηθεί κι'ενα παγοδρόμιο και πέρασε ή ώρα.Ηπιαμε κι'ενα καφεδάκι.Σήμερα πήγαμε τον γύρο της Αθήνας.Κατεβήκαμε με το μετρό Σύνταγμα και πήγαμε Εθνικό κήπο,Ζάπειο μετά πάλι πάλι πίσω και ρίξαμε πολύ περπάτημα.Ωραία ήταν όμως.

SI5Yp3.png

Δημητρα στο τρενάκι δεν μπηκα ουτε εγω. Δεν αφηνανε γονείς. Αλλωστε τι να κανεις, να τρέχεις γύρω γύρω μαζί της? Αν καθομασταν και γονέας ανά παιδί, θα περιμεναμε ακομα ποσες ωρες.

Στο καρουζελ ανεβηκα να πω την αληθεια, γιατι αυτή από τη χαρά της πολλες φορες δεν κρατιεται απο τα χερουλια, το βλεπω και απο το ποδηλατο, τα αφηνει και βαραει παλαμακια.

Ε και απο το αλογο υπηρχε ενας φοβος μην πεσει, αλλα απο το τρενακι δεν φοβοβουν γιατι ηταν δεμενη, παρολο που κάθισε σε θέση για μεγαλα παιδακια, που δεν υπηρχε καν προστατευτική μπάρα.

Αλλα λιγο μου την εδωσε αυτή εκεί στο τρενάκι. Βάζει ενα σωρό παιδακια μεγαλα, στις θέσεις των μικρών, και οταν πηγα να βαλω τη μικρη, μου λεει, δεν υπαρχουν θεσεις για τη μικρούλα, εκτός κι αν την βαλετε αλλού. Εμ βεβαια πηγα να της πω, αφου εχεις βαλει 3 χρονων παιδιά στις κλειστες θεσεις, πού να υπαρχουν θέσεις για τη μικρούλα...

Ευτυχως η μικρη ειναι κομαντο και δεν μασαει, οποτε την εβαλα στα ανοιχτα, και μια χαρα εκανε. Επιανε δε και το τιμονι του διπλανου παιδιού και παταγε και την κόρνα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, γραφειο σήμερα και πάλι. Τι κρίμα που περασανε τόσο γρήγορα τα Χριστούγεννα. Σήμερα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα τι ομορφα περασαμε από την Παρασκευή το μεσημέρι που σχόλασα και μετα.

Νομιζω (αν εξαιρέσεις μία ακόμα χρονιά) οτι φέτος ήταν τα ωραιότερα χριστουγεννα που εχω περασει. Την άλλη φορά ήταν οταν ειχαμε παει στο Καιμακτσαλάν και ήταν ΤΕΛΕΙΑΑΑ και ειχα και το Ιλιανάκι στην κοιλίτσα μου.

4Rnfp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Χρόνια Πολλά και Καλά!!!!! Να χαιρόμαστε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες:P:p:p:p:p:p

Κι εμείς περάσαμε πολύ ωραία όλες τις μέρες, με κόσμο, γέλια, χαρές (όπως καταλαβαίνετε είχαμε και μια χαρά παραπάνω;););););) ) Η μικρή βγήκε τελείως από το πρόγραμμά της αλλά δεν πτοήθηκε καθόλου, πέρασε πολύ ωραία και σήμερα που με είδε να ντύνομαι για το γραφείο άρχισε να φωνάζει "όχι! όχι! όχι γαφείο!":tongue::tongue:

Κατά τα άλλα, είμαι μια χαρά και ανυπομονώ για αύριο το πρωί που έχουμε τον πρώτο υπέρηχο!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα!Καλη βδομαδα!Τελευταια μερα αδεια σημερα, το απογευμα ερχεται η πεθερα μου να κρατησει τη μικρη αυτη τη βδομαδα και απο αυριο δουλεια...Το θηριο παλι ξυνησε τη νυχτα, ποιος ξερει γιατι...Αντε να δουμε που θα παει αυτο...

Εμεις χθες σπιτι αφου ο κωστας ειχε υπηρεσια...(ολο σε αργιες τον χωνουν τον αντρα μου, πολυ εκμεταλλευση ρε παιδια...αλλωνων τις υπηρεσιες κανει...) Γιωτα εγω της ειπα στο τρενακι, θα μπω κι εγω μαζι και δεν αφησα περιθωρια για αντιρρησεις.Και σιγα μην τα εδεναν τα παιδακια, ετσι μπαινανε.Κλοουν δεν ειχε οταν πηγαμε εμεις, ηταν καθημερινη γι'αυτο μαλλλον..

Αντε βρε Μαριλου, καρδουλα ε?Ποσα μακρινα μου φαινονται ολα αυτα!!!οταν πηγα για τεστ παπ και υπερηχο πριν 2-3 βδομαδες δεν ξερω αλλα ειχα συνηθισει να βλεπω κατι εκει μεσα τον τελευταιο καιρο και μου φανηκε πολυ περιεργο...Ο Κωστας θελει να κανουμε 2ο μεσα στο '11 αλλα με την Παναγιωτα να μας δυσκολευει ετσι με τον υπνο της, τι να κανουμε, θα ψωφισουμε στο τελος..

Καλημερα κατερινα και μαριλού

Μαριλού μπραβο που περασατε τελεια. Εχεις καποιο σύμπτωμα? Αντε να μας πεις και νεα αυριο!!!!!

Κατερινακι δεν ειχε κοσμο γι αυτο σε αφησαν και μπηκες, εμας δεν αφηνανε ουτε καν μεσα απο τα καγκελα να μπουμε. Φαντασου οτι απο την ωρα που στηθηκαμε στην ουρα για το τρενάκι, μπηκαμε την 4η ή την πέμπτη φορά. Ειχε πολύ κοσμο. Εγω παντως την εβλεπα την κοπελα, τα εδενε ολα, και περναγε και τα τσεκαρε ενα ενα.

Αννα νομιζω γιορταζει ο αντρας σου σημερα. Να τον χαίρεσαι, οτι επιθυμείτε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτούλα πέρα από απίστευτη νύστα ακόμη δεν έχω κάτι άλλο, όπως και στη Λένα δηλαδή.

Στο τρενάκι κι εγώ δε μπήκα μαζί της, την έβαλα απλά σε κλειστή θέση (είχε διαθέσιμη) και ήταν κυρία, σημασία δε μου έδινε που της μιλούσα απ' έξω!!! Είχε και την ξαδέρφη της από δίπλα και χασκογέλαγε μια χαρά:P:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η μικρή 1-5:30 ξύπνια!!! Τα έχω δει όλα...άργησα κ στη δουλειά γιατί ξυπνήσαμε 9 παρα δέκα που ήρθε η μάνα μου(άργησε κ αυτή να ξυπνήσει) κ έχω πάρει το καφεδάκι μου μαζί κ προσπαθώ να συνέλθω!!!:rolleyes: Τι νερό της δώσαμε,τι γάλα, τι την κουνάγαμε αυτή έκλαιγε κ δεν κοιμόταν!:-(

Ναι Γιώτα γιορτάζει ο αντρούλης μου σήμερα να τον χαιρόμαστε μαμά κ κόρη!!! Τι να του μαγειρέψω σπέσιαλ σήμερα που είμαι κ κομμάτια??? :confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους

Χρόνια πολλά σε όσους-όσες γιόρταζαν και γιορτάζουν αυτές τις μέρες!

Κι εμείς οικογενειακά περάσαμε και με πολύυυυυ φαγητό, όπως και κάθε χρόνο βέβαια!:rolleyes: Θα σκάσουμε στο τέλος! Το Σάββατο μεσημέρι στην πεθερά και το βράδυ στους δικούς μου για παρεούλα μιας και ο πατέρας μου δεν μπορει να βγει.

Ήθελα κι εγώ να πάω παραμυθούπολη εχθές, αλλά ο άντρας μου ήθελε να πάει σε μια ξαδέρφη του που έχει πιτσιρίκια για να παίξει η μικρή κι εγώ έκατσα σπίτι. Το απόλαυσα το να είμαι μόνη μου σπίτι. Καιρό είχα να μείνω και το χρειαζόμουν, έστω και για 2 ώρες.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πάντως κοριτσια, η μικρή ήταν άψογη ολες αυτές τις μέρες.

Από τη μέρα που συνειδητοποίησα οτι είμαι λίγο "διεκπεραιωτική" μαζί της, και άφησα κουράση στην άκρη και τις ώρες που περναμε μαζί ειμαι 100% μαζί της, είδα οτι ξαναεπέστρεψε η παλιά καλή συμπεριφορά της.

Άρα μάλλον αντίδραση ήταν ολο αυτό στη δική μου αντιμετώπιση.

4Rnfp3.png

Πάντως κοριτσια, η μικρή ήταν άψογη ολες αυτές τις μέρες.

Από τη μέρα που συνειδητοποίησα οτι είμαι λίγο "διεκπεραιωτική" μαζί της, και άφησα κουράση στην άκρη και τις ώρες που περναμε μαζί ειμαι 100% μαζί της, είδα οτι ξαναεπέστρεψε η παλιά καλή συμπεριφορά της.

Άρα μάλλον αντίδραση ήταν ολο αυτό στη δική μου αντιμετώπιση.

Γεγονός είναι ότι καταλαβαίνουν τα πάντα, οπότε αν είσαι μαζί τους χωρίς να "είσαι" το νιώθουν αμέσως και κοιτάνε με όποιο τρόπο μπορούν να σε επαναφέρουν:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...