Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, χρόνια πολλά και καλά σε όλους!!

Σήμερα έχουμε τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, μεταξύ αυτών και σούπερ μάρκετ :evil::evil:...Ο δημήτρης είναι στο γραφείο, ελπίζω να τους αφήσουν νωρίτερα να προλάβω τα μαγαζιά ανοιχτά. Το βραδάκι θα πάμε στο βαπτιστήρι μας και την κυριακή το μεσημέρι στην πεθερά (πάλι τίποτα βρωμοαρνιά θα έχει μαγειρέψει...). Αυτή η γυναίκα είναι απίστευτη πάντως...κάθε χρόνο της παίρνω κάποιο δωράκι, γλυκό κλπ από τα καλύτερα μέρη και κάθε χρόνο το ίδιο ψυχρή και αδιάφορη. Λοιπόν φέτος αποφάσισα να βάλω σε μια πιατελίτσα χριστουγεννιάτικη μερικούς κουραμπιέδες που έφτιαξα, τύλιξα και κάτι κρυστάλλινα κηροπηγιάκια που είχα και δεν μου άρεσαν και είμαι μια χαρά!!!

Στο βαπτιστήρι μου πήρα ένα πουλοβεράκι και παντελόνι timberland και ένα παιχνίδι imaginext. Στα 2 αδερφάκια του βιβλία και για το σπίτι παρήγγειλα ενα δερμάτινο κουτί με 3 γαλλικά κόκκινα κρασιά. Καλά δεν είναι??? Α, θα παώ και κουραμπιέδες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σωστη!!!!!!

εγω στην δικια μου πηρα 8 κουταλακια του γλυκου και 8 πιρουνακια

αφου οποτε παμε ψαχνουμε για κουταλακια....για να κανουμε καφε κλπ

και τις εχουμε πει να παρει αλλα......

οποτε τις τα πηρα εγω σαν δωρο:P:p:p

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμεις απο μικρα πηγαιναμε, αλλα ηταν αλλες εποχες. Σκεφτομαι ποσα πολλα πραγματα θα χασουν τα παιδια μας...

Τελικα ακουσαμε κι εμεις τα καλαντα!

σε εμας περυσι δεν ηρθε κανεις...

φετος μου χτυπησαν 3 φορες την πορτα

ε.. οι 2 φορες ηταν απο Βουλγαρους...:shock::shock::shock:

μετα εφυγα...

νομιζω οτι στα χωρια ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα!!!

τα παιδια γυριζουν οοολο το χωριο για τα καλαντα!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Να τα πω??? :tongue::tongue::tongue:

Χρόνια Πολλά,χρόνια καλά κ ευτυχισμένα! :D

Εμάς μόνο πέρυσι ήρθαν κ μας είπαν τα κάλαντα...και φέτος μέχρι τις 9 που έφυγα δεν χτύπησε ούτε μία φορά το κουδούνι! :(

Η κουμπάρα μου με κατέστρεψε...έφερε στη μικρή δώρο μια μικρή κούνια κ ένα μωράκι κ η Ζωή ήθελε να πάρει τη κούνια πάνω στο κρεβάτι μας που πήγαμε να κοιμηθούμε...πλάνταξε κ κόντεψε να σκάσει από το κλάμα όταν το πήγα πίσω στο δωμάτιό της να κάνει νάνι μόνο του το μωράκι!!! Μέχρι πάνα του βάλαμε του μωρού αλλιώς δεν καθόταν κ αυτή να αλλάξει κ θέλει να το ταίζω κιόλας με το μπιμπερό! Τρέλα σας λέω!!!!Επίσης μας έφερε πανέμορφες φορμούλες που δεν προκαλούν φασαρία! :D:tongue:

εμας η νονα μας δεν μας ρωτησε τι δωρο θελουμε...

θα παμε απο βδομαδα την βασιλοπιτα της και θα μας τα δωσει

Χθες βράδυ 9:30 η ώρα μπήκε στο φούρνο ένας μελαμψός ήξερε πως να κλειδώσει την αυτόματη πόρτα έβγαλε το όπλο του κ λήστεψε τη ταμία μας :shock:...3000 για πλάκα...είμαι σίγουρη ότι τον έχω δει κάπου αλλά σπάω το κεφάλι μου κ δεν μπορώ να θυμηθώ που! :confused: Ο άντρας μου με τη μικρή μέχρι τις 9 κ 10 ήταν στα 20 βήματα μακρυά στο μαγαζί της κουμπάρας μου! :|

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

απο την καμερα τον ειδες???

διωξτε με καλε.............

μονη μου μιλαω!!!!!!!!

Σας ευχομαι Καλα Χριστουγενα με υγεια

να περασετε ομορφα με τις οικογενειες σας

και να χαρουμε τις γιορτες με τα ζουζουνια μας!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.Χρονια πολλά κορίτσια.Τι κάνετε?Εγώ είμαι πολύ εξαντλημένη και κουρασμένη και άθπνη.Η μικρή εχθές πάλι απο τις 3 ξύπνησε και μου κοιμήθηκε στις 6 το πρωί.Τα είδα όλα.Εχθές πάλι απο το προχθεσινό ξενύχτι κάθησα να φτιάξω και κουραμπιέδες που δεν είχα προλάβει να κάνω και με έπιασε η μέση μου.Σήμερα έπρεπε να πάω για ψώνια σούπερ μάρκετ και λαική και μαζί με τη μικρή ήταν ενα δράμα η κατάσταση γιατί είχε πολύ γκρίνια.Αργησα να κάνω και τις δουλειές μου το πρωί αφού φύγαμε αργά και μόλις γύρισα να ετοιμάσω φαγητό της μικρής και του άντρα μου και στις 2:30 εία κομμωτήριο.Δεν πρόλαβα να κοιμήσω την μικρή και την άφησα στον μπαμπα΄της να την κοιμήσει αλλά στις 3 που γύρισα δεν είχε κοιμηθεί ακόμα.Τελικά την κοίμησα εγώ στις 3:30 και τώρα κάνω ενα διάλλειμα αλλά μάλλον θα πάω να κοιμηθώ καμιά ωρίτσα γιατί δεν την βγάζω.Λέμε το απόγευμα να την πάμε καμιά βόλτα,να ξεδώσει λίγο μήπως έχει κλειστεί αυτές τις μέρες που δεν πάει σχολείο και θέλει να ξεφύγει.Για να δούμε.

Εύχομαι καλά να περάσετε σήμερα και αύριο και ελπίζω να ξαναμπώ και αύριο να ευχηθώ χρόνια πολλά.

SI5Yp3.png

Xα, να' μαι κι' εγώ...χαμός γίνεται έξω, ιδίως στους δρόμους προς Εθνική...:evil::evil::evil:

Πήρα 9 βιβλία, μικροδωράκια από Ανδρεάδη (είχε 30% εκπτωση στα χριστουγεννιάτικα) και μια γυάλινη τουρτιέρα να βαλω τους κουραμπιέδες μου!!!

Βατραχάκι μου, μ' αρέσει πολύ να κάνω δώρα, αλλά θέλω να το ευχαριστιέται και αυτός που τό παίρνει (ή εστω να δείχνει ένα συναίσθημα...) Αυτό το παγερά αδιάφορο ύφος, που ούτε καν από σνομπισμό προέρχεται, μου τη δίνει στα νεύρα :evil::evil:

Γιώτα μου κι' εγώ έπαιρνα δωράκια στις νηπιαγωγούς, νομίζω το εκτιμούν πολύ. Τώρα βέβαιαστο δημοτικό, το σταμάτησα γιατί έπρεπε να τα δίνει ο βαγγέλης και δεν μου πολυαρέσει σαν κίνηση.:confused::confused:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλως την κοριτσομανα μας!!!!!!!!!!!

σε σκεφτομουν πολυ τις τελευταιες μερες

που χαθηκε αυτη η ψυχη σκεφτομουν !!!!!!!!!!

σευχαριστω βατραχιδιον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα ειμαι απλα με τα μωρα πολυ τρεξιμο και δεν προλαβαινα να μπω....

και σημερα μπηκα 2 ολοκληρεσ φορεσ!!!!και προλαβα και να σασ γραψω!!!!;)

λοιπον κοριτσια και του χρονου!!!!!!!!!!!!!!καλα χριστουγεννα να εχουμε ολεσ μασ με τισ οικογενειεσ μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι υγεια και ευτυχια σε ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οι γκαστρουλιτσεσ μασ καλη λευτερια!!!!!!!!!!!!!!!και του χρονου να εχουν στην αγκαλια τουσ τα μπεμπακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά κ καλά!!! Να χαίρεστε όσους έχετε εορτάζοντες!

Χριστίνα Χρόνια πολλά να σαι γερή κ ευτυχισμένη με τη φαμίλια!

Γιορτάζει κ το Χρυσουλάκι μου να το χαίρομαι!!:D:D:D:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κοριτσια κι απο μένα.

Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία και αγάπη.

Να χαίρεστε τους άντρες σας, τα παιδακια σας, και τις οικογένειές σας.

Χριστίνα χρονια πολλά για την ονομαστική σου εορτή.

Αννα να χαίρεσαι το Χρυσουλάκι σου.

Εμας μας επισκέφτηκε χτες ο Άγιος Βασίλης (ε δεν μπορει να παει σε ολα τα σπιτια την πρωτοχρονιά, δεν προλαβαινει), και αφού ανοίξε τα δώρα της η Ιλιάνα, έπεσε για ύπνο για να αντεξει την υπόλοιπη ημερα, που περιλαμβανει γεύμα στα πεθερικά μου, οπου θα ειναι και οι γονείς μου, για να γιορτασουμε ολοι μαζί τα Χριστουγεννα. Κοινώς να σκάσουμε στο φαί πάλι.

Φιλιά πολλά, να περασετε σουπερ σήμερα ολοι.

4Rnfp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Ελπίζω να περασατε ολες υπεροχα σημερα.

Εμεις πριν λιγο μαζευτηκαμε απο το μεσημερακι που φυγαμε.

Τη μικρή μου την έντυσα χιονουλα σημερα κι εκλεψε την παρασταση. Ήταν πολύ ομορφη στα ασπρα. Το τι δωρα πηρε παιδια δεν λεγεται, overdose επαθε το παιδι.

Το μεσημερι πηγαμε στα πεθερικα μου για φαγητο, ήταν και οι γονεις μου και η αδελφη μου και ο αδελφος του νικου με την οικογενεια του. Το τι ζουληγμα εφαγε η Ιλιανα εκει δεν μπορω να σας περιγράψω. Δεν καταλαβαινω, γιατι ολοι τα μωρα τα μεταχειριζονται σαν παιχνιδια. Ποτε δεν το καταλαβα. Αφου ειχα κουραστει εγω να τη βλεπω ολη την ωρα να τη ζουλανε, να την παιρνουν αγκαλια, φανταζομαι πως θα αισθανοταν εκείνη. Παρ' ολα αυτα δεν γκρινιαζε καθολου.

Μετα φυγαμε πηγαμε στην αδελφη του Νικου και στον ξαδελφουλη της Ιλιανας (εχουν 3 μηνες διαφορα), και γυρισαμε κι απο εκει και πηγαμε στους κολλητους μας που έχουν κι αυτοί μικρα παιδακια. Η Ιλιανα ξελυσσαξε στο παιχνιδι σημερα. Επεσε ψοφια τωρα που τη φεραμε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...