Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι μου, ψυχραιμια κοριτσακι μου, εχε πιστη. Νομιζω το κυριοτερο ειναι αυτο που ειπες, "δεν εχω χρονο να κλαψω". Αυτο δυστηχως δεν μπορει να σου εκτονωσει λίγο την ένταση.

Τα μαγαζια στις 6 κλεινουν. Δεν εχω ψωνισει τιποτα για κανεναν. Μονο για την Ιλιανα, ουτε καν για το Νικο, ή τους γονείς μας που θα βρεθουμε ολοι μαζι αυριο.

Καλα ουτως ή άλλως γουρια θα τους παρω, ετσι για το καλο, αλλα ουτε αυτο δεν εχω αξιωθει να κανω.

Αυριο το απογευμα θα ερθουν και οι νονοι της στο σπιτι, και ο νονος θα ειναι ντυμενος Αγιος Βασίλης !!!!! Νομιζω οτι θα ειναι παλι γατζωμενη στην αγκαλια μου η Ιλιανα.

Γιώτα και εγώ γούρια θέλω, αλλά θα πάω την επόμενη εβδόμάδα!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και του χρονου!!υγεια και ευτυχια να εχετε στισ οικογενειεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριαλενακι συγκινηθηκα και χαρηκα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι να εχεισ μια υγιησ και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ τι μου θυμησεσ....κι εγω περσυ λιγο μετα τα χριστουγεννα εμαθα τα ευχαριστα για την μπουρμπουλιθρα μου!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειχα να μπω πανω απο 2 εβδομαδεσ.....αλλα ασ οψεται η παλινδρομηση.....

πολυ κλαμα ,πολυ γκρινια βρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν υπολογισετε οτι μεσα σε ολον αυτον τον χαμο εκανα κουρκουμπινουσ*2 κουραμπιεδεσ και μπισκοτα(απο περσυ που μου εδωσε την συνταγη η λιζα ,λεω να τα φτιαχνω κι αυτα καθε χρονο!!!τα στολισα με σοκολατα κουβερτουρα και πολυχρωμη τρουφα..) συν την γενικη στο σπιτι ,τοτε εξηγειτε η απουσια μου!!!

πολινακι πωσ παει η εγκυμοσυνη?απο κλωτσιεσ φανταζομαι μπολικεσ ε?αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα παντωσ αννακι αυτο το ερωτηματολογιο δεν το εχει το βιβλιαρακι μου...μαλλον ειναι διαφορετικου τυπου ε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Χθες βράδυ 9:30 η ώρα μπήκε στο φούρνο ένας μελαμψός ήξερε πως να κλειδώσει την αυτόματη πόρτα έβγαλε το όπλο του κ λήστεψε τη ταμία μας :shock:...3000 για πλάκα...είμαι σίγουρη ότι τον έχω δει κάπου αλλά σπάω το κεφάλι μου κ δεν μπορώ να θυμηθώ που! :confused: Ο άντρας μου με τη μικρή μέχρι τις 9 κ 10 ήταν στα 20 βήματα μακρυά στο μαγαζί της κουμπάρας μου! :|

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μα τι τιμολογιο εχω κοψει παραμονιατικα δεν λεγεται. Εντωμεταξυ, κοβω ενα τιμολογιο, μπαινω να δω αν εχετε γραψει τιποτα, ξανακοβω τιμολογιο, ξαναμπαινω να δω, εχω πολυ πλακα οταν βαριεμαι να δουλεψω.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ σκέφτομαι να πάρω διακοσμητικά γούρια, από το μαγαζί της Μαριαλένας!!;);)

Καλημερα κοριτσια.. Χρονια πολλα σε ολες..

Μιας και λετε για γουρια μολις τα εφτιαξα...

εγιναν πολυ ομορφα... φιγουρρες καραγκιοζη και ολης της φαμιλιας του...τα σχεδιασαμε τα κοψαμε σε μεταλλλο τα νικελωσαμε και και και ... εγιναν ομορφα...

αιντε και του χρονου..

εμενα φετος μου χαλασαν την διαθεση .. το σπιτι ειναι χαλια...

παραμονες χριστουγεννων αποφασισαν να αλλαξουν το καπνοδοχο του καλοριφερ... χαμος μεχρι τι δευτερα...

ο οποιος περναει μεσα απο μια αποθηξκη ποθ εχω στο μπαλκονι...

δε θελετε να δειτε πως ειμαστε τωρα εδω.............

αυριο θα φαμε στην μαμα μου, σημερα θα παμε πεθερα να πουμε καλαντα, την κυριακη ισως παραμυθουπολη και μετα στην νονα μας.. και ελπιζω μεχρι την πρωτοχρονια να εχω μαζεψει τα χωματα και να μου φυγει η κακη διαθεση...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Εγώ σκέφτομαι να πάρω διακοσμητικά γούρια, από το μαγαζί της Μαριαλένας!!;);)

Κι εγω απο τη μαριαλενα πηρα για τις δασκαλες της Ιλιανας.

Και δεν το σκεφτηκα κι εγω να παρω και τα υπολοιπα από εκεί.

Τωρα δεν προλαβαινω να κατεβω Αθηνα να ξαναπαρω, οποτε δυστηχως θα απευθυνθώ αλλού.:(

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Ασχετο, Αννα επειδη ειχες ρωτησει καααποτε για καλσον της μικρης, εχει στα lidl απο Δευτερα με 2 ευρω καλτσακια και καλσον και πυτζαμουλες με 6 ευρω!Τωρα για ποιοτητα δεν ξερω, τα σχεδια καλα φαινονται, βαμβακερα ειναι...

Καλημέρα!!

Χρόνια πολλά σε όλες!!!

Εμείς πάντως κάναμε πατέντα...αποσυνδέσαμε το κουδούνι οπότε όποιος και να χτυπήσει δεν θα ακουστεί!!Και στο θυροτηλέφωνο έβαλα μονωτική ταινία για να μην ακούγεται δυνατά....θα ανοίξω βέβαια στα παιδάκια που θα έρθουν (όχι στα 15χρονα φυσικά!!) αλλά τουλάχιστον δεν θα μου ξυπνήσουν την Ιωάννα...

Σήμερα το απόγευμα περιμένουμε και τους νονούς της μικρής να φέρουν τα δώρα της...αυτά θα τα ανοίξει σήμερα,τα δικά μας λέω να της τα δώσω τα Χριστούγεννα....

Βατράχι,τα λεφτά για το γάλα δεν τα παίρνετε κάθε μήνα????Εγώ πάω κάθε μήνα και πληρώνομαι...Τώρα πρέπει να βγάλουμε και καινούρια βεβαίωση γιατί έληξε η παλιά...

oxi Μπιζελακι μου

καταθετουμε τα χαρτια και οπως ειδες τα πηραμε μετα απο 9 μηνες αλλα τουλαχιστον τα πηραμε ολα μαζι!!!

γεια σας κι απο μας!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

πως πανε τα κεφια κοριτσια?!?!?!?

εγω ετσι κι ετσι:confused::confused::confused:

εκανα το λαθος να αφησω λιγα ψωνια για σημερα και γινοταν χαμος στην αγορα

κουραστηκα....

και τωρα πρεπει να ετοιμασω πραγματα για να φυγουμε στο χωριο...και βαριεμαι!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και του χρονου!!υγεια και ευτυχια να εχετε στισ οικογενειεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριαλενακι συγκινηθηκα και χαρηκα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι να εχεισ μια υγιησ και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ τι μου θυμησεσ....κι εγω περσυ λιγο μετα τα χριστουγεννα εμαθα τα ευχαριστα για την μπουρμπουλιθρα μου!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειχα να μπω πανω απο 2 εβδομαδεσ.....αλλα ασ οψεται η παλινδρομηση.....

πολυ κλαμα ,πολυ γκρινια βρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν υπολογισετε οτι μεσα σε ολον αυτον τον χαμο εκανα κουρκουμπινουσ*2 κουραμπιεδεσ και μπισκοτα(απο περσυ που μου εδωσε την συνταγη η λιζα ,λεω να τα φτιαχνω κι αυτα καθε χρονο!!!τα στολισα με σοκολατα κουβερτουρα και πολυχρωμη τρουφα..) συν την γενικη στο σπιτι ,τοτε εξηγειτε η απουσια μου!!!

πολινακι πωσ παει η εγκυμοσυνη?απο κλωτσιεσ φανταζομαι μπολικεσ ε?αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα παντωσ αννακι αυτο το ερωτηματολογιο δεν το εχει το βιβλιαρακι μου...μαλλον ειναι διαφορετικου τυπου ε?

καλως την κοριτσομανα μας!!!!!!!!!!!

σε σκεφτομουν πολυ τις τελευταιες μερες

που χαθηκε αυτη η ψυχη σκεφτομουν !!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...