Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κατερίνα κ σήμερα να μείνει έγκυος:shock: η Παναγιώτα θα είναι 2 και βάλε μέχρι να γεννήσεις κ βλέποντας άλλα μικράκια σαφώς συνεννοείσαι πολύ καλύτερα σε αυτή την ηλικία από ότι τώρα!;)

Σημερα ε???Θα δω, θα το κοιταξω το θεμα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα ε???Θα δω, θα το κοιταξω το θεμα...

:shock::shock::lol::lol::lol:

Εγώ λέω να κάνω μια προσπάθεια τη Πρωτοχρονιά μετά τις σαμπάνιες κ τα σχετικά....βάση υπολογισμών θα έχω ωορρηξία εκείνη τη μέρα!:-P:razz::-P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

:shock::shock::lol::lol::lol:

Εγώ λέω να κάνω μια προσπάθεια τη Πρωτοχρονιά μετά τις σαμπάνιες κ τα σχετικά....βάση υπολογισμών θα έχω ωορρηξία εκείνη τη μέρα!:-P:razz::-P

Ε...ξεκινα εσυ, θα σε βρω στο δρομο...:):):) Η μικρη πεταχτηε κλαιγοντας τωρα, βεβαια κοιμαται 2 ωρες, ξαναξαπλωσε αφου τη σκεπασα αλλα οπου να'ναι...τρεχατε ποδαρακια μου!Σας αφηνω, καλο απογευμα!

Mαριαλενάκι τέλεια νέα!!! Χάρηκα πάρα πολύ, μπράβο κοριτσάκι μου!! :D:D:D Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!

΄

Κάναμε και μερικές δουλίτσες σήμερα...πήραμε τα δώρα για το βαπτιστήρι μας (παιχνίδι και ρούχα) και το απόγευμα θα πάω στον γιατρό. Σκέφτομαι για φέτος να πάρω στα παιδιά (από 5 έως 12 ετών) βιβλία αντί χαζοπαιχνιδιών. Νομίζω ότι είναι καλή ιδέα και αν μη τι άλλο θα τους μείνουν κιόλας. Αύριο έχουμε και συνέχεια βέβαια, πρέπει να κάνω μια λίστα γιατί τα ξεχνάω :tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Mη και δείτε άνθρωπο να πήζει, εκείνες τις μέρες να πείτε όλα τα σπουδαία! Συγχαρητήρια Μαριαλένα, πολύ ευχάριστα νέα! Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη :D

Είμαι εξοντωμένη κι ακόμα δεν άρχισε το τρελό τρέξιμο... Ελπίζω να ξαναμπώ αύριο να σας ευχηθώ!

Εντιτ για να σας πω ότι αξιώθηκα να πάω το παιδί στον γιατρό χτες γιατί χρειαζόταν κι εμβόλιο. Είναι 10.300 από βάρος και 85,5 εκ. ύψος. Μια χαρά είναι το μπαμπούρι, να τρώει ότι θέλει είπε κι όπως θέλει. Οχι είπε στα ξηροκάρπια μόνο για θέμα πνιγμού και όχι πολλά γλυκά για να μη συνηθίζουμε την ζάχαρη.

Ξαναματαέντιτ: Το καλύτερο δώρο θα κάνεις Πολ στα παιδιά! Τα βιβλία πρέπει να τα μάθουν από μικρά και να τα αγαπούν, εύγε. Ευτυχώς φαίνεται να μου μοιάζει ο υιός!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Σκέφτομαι για φέτος να πάρω στα παιδιά (από 5 έως 12 ετών) βιβλία αντί χαζοπαιχνιδιών. Νομίζω ότι είναι καλή ιδέα και αν μη τι άλλο θα τους μείνουν κιόλας. Αύριο έχουμε και συνέχεια βέβαια, πρέπει να κάνω μια λίστα γιατί τα ξεχνάω :tongue::tongue::tongue:

Τα τελευταια χρονια στο ρεβεγιον που παιρνουμε δωρα για 7 παιδια στο σοι, παντα βιβλια αγοραζω. Η αληθεια ειναι βεβαια οτι δε δειχνουν να ενθουσιαζονται, αλλα δεν πειραζει!:tongue:

Εγω τα δικα μου παιδια τα εχω γραψει και στη δημοτικη βιβλιοθηκη και παιρνουμε συχνα βιβλια για να μη βαριουνται.

age.png age.png

Δεν πειράζει, ας μην ενθουσιάζονται...και με τα παιχνίδια που υποτίθεται ότι τους αρέσουν παίζουν μισή ώρα και μετά βαριούνται...;);) Ειλικρινά μου τη δίνει όλη αυτή η υπερπληθώρα παιχνιδιών για τα παιδιά στην εποχή μας..:oops::oops:

Μόλις γύρισα από τον γιατρό, όλα καλά φαίνονται, το μωρό ζυγίζει 688 γρ.:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τέλεια, άντε με το καλό, λίγο ακόμη έμεινε.

Κι εμείς παίρνουμε βιβλία για δώρο, τον δε Τριβιζά τον έχουμε σε απόλυτη εκτίμηση, κάνει για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Ειδικά στην εποχή μας που η γλώσσα η ελληνική συρρικνώνεται όλο και πιο πολύ, ένα καλό βιβλίο (όταν τους το χαρίζουμε καλό είναι να τους διαβάζουμε λίγο απ' αυτό για να αποκτήσουν ενδιαφέρον) επιτελεί πολλαπλούς σκοπούς. Είναι δώρο που δεν παλιώνει αρκεί να δείξουμε στα παιδιά πώς αξιοποιείται.

Σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε, αύριο βράδυ αναχωρούμε για τα βόρεια πάτρια εδάφη...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημερα!Συμφωνω κι εγω για τα βιβλια!Ηατν παντα το αγαπημενο μου δωρο!Οταν μετακομισαμε μετα το γαμο εφερα ολα μου τα λογοτεχνικα και τις εγκυκλοπαιδειες εδω κι ας φωναζε ο Κωστας αφου λεει μπορουν να βρουν πια τα παιδια οτι θελουν στο ιντερνετ.Δεν ξερω αν κυκλοφορει ακομα μια πολυ ωραια εγκυκλοπαιδεια παιδικη του Μικυ εκπαιδευτικη, μαθαινουν για τα ζωα, ιστορια...ακομα την εχω!

Χρονια πολλα καλε!!!!Υγεια σε ολους πανω απ'ολα!!!

Μα γιατι λενε τα καλαντα απο τις 8?Μολις ανοιξα σε κατι παιδια, τους ειπα χρονια πολλα, τους εδωσα κατιτις και τα εστειλα στη γιαγια απο πανω, ευτυχως δεν ξυπνησε το μπουμπούνι, ειχε ξυπνήσει στις 6:30 και 8 ξανακοιμηθηκε!

Διαφημίσεις

2557989b2mfxo2pbn.gif

Kαλημερα! Χρονια Πολλα! Γιορταζουν και οι Ευγενιες σημερα.

Το θεμα λοιπον ειναι να αγαπησουν το βιβλιο απο μικρα τα παιδια. Η παιδικη βιβλιοθηκη που πηγαινουμε, ειναι υπεροχα διαμορφωμενη, εχει και παιχνιδια, και τα πιτσιρικια μπορουν να παιξουν, να διαβασουν εκει κατι, να διαλεξουν τα βιβλια τους... Του Αντωνη του αρεσει πολυ. Επισης γινονται εκδηλωσεις τα Σαββατα (κουκλοθεατρο, παραστασεις, παρουσιασεις βιβλιων, αφηγησεις παραμυθιων κλπ), κατι που αποτελει ακομη μεγαλυτερο πολο ελξης.

Ασχετο, αλλα αναρωτιεμαι αν το Πασχα θα εχει 21 βαθμους θερμοκρασια...

age.png age.png

Το Πασχα θα εχει -3....:DΚαλα που μου θυμισες να παρω τηλ.τ φιλη μου την Ευγενια!

Καλα εχει χτυπησει 2 φορες το κουδουνι και η μικρη λιωνει...τελικα ηταν ξυπνια απο τις 5:30 μου ειπε ο Κωστας απλα εγω την ακουσα μετα απο μια ωρα:rolleyes: Που ειναι τα παιδακια που λεγανε τα καλαντα παλια???Ολο κατι 15χρονα με σκουλαρικια μου ερχονται...:evil:

Παω μπαλκονι, κανω τον αστυνομο...μολις τα βλεπω να μπαινουν στην πυλωτη ανοιγω!Αλλα καλα τα παιδια, ο παλιατζης γιατι περασε απο τις 8 σημερα?Σημερα θα ειχε περισσοτερη δουλεια?Λες ρε φιλε να ξεκαθαριζα σημερα το σπιτι μου?

Εμεις δεν εχουμε ακουσει καλαντα ακομη. Οχι οτι ερχονται και πολλα παιδια βεβαια εδω στην ερημια...!

Κατερινα, οι γονεις φοβουνται να στειλουν τα μικρα, γι αυτο βλεπεις τα 15χρονα! Εδω εμεις που ειμαστε σα χωριο, ερχονται και μικρα παιδακια!;)

age.png age.png

Εμεις δεν εχουμε ακουσει καλαντα ακομη. Οχι οτι ερχονται και πολλα παιδια βεβαια εδω στην ερημια...!

Κατερινα, οι γονεις φοβουνται να στειλουν τα μικρα, γι αυτο βλεπεις τα 15χρονα! Εδω εμεις που ειμαστε σα χωριο, ερχονται και μικρα παιδακια!;)

Αυτο να μου πεις..εμεις παντως τοοοοτε πηγαιναμε απο μικρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...