Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κ μεις λέμε να πάμε παραμυθούπολη τη Κυριακή οικογενειακώς κ να το συνδυάσουμε με φαγητό έξω...;)

Πολύ δουλειά έχουμε εδώ αλλά το αποκορύφωμα θα είναι αύριο με τους πελάτες της τελευταίας στιγμής που ως συνήθως μας κάνουνε να τρέχουμε! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριάννα κι εγώ που είχα κερδίσει μαζί με την Κατερίνα, μπήκαμε και εγώ και ο Βασίλης και η μικρή και δεν πληρώσαμε τίποτα!

Εμεις θα παμε οικογενειακως, οποτε χλωμο το κοβω για δωρεαν. Θα παρω τηλεφωνο να ρωτησω.

age.png age.png

Καλημέρα!!!

Μαριαλένα τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!!!Πολύ χάρηκα μόλις το διάβασα.....σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωράκι να έρθει να συμπληρώσει την ευτυχία σας!!!!Με το καλό!!!

Εγώ,κορίτσια,περίμενα πώς και πώς τα Χριστούγεννα και τελικά δεν έχω καθόλου διάθεση για τίποτα....μαλώσαμε πάλι με τον Κώστα...ο λόγος??πού θα περάσουμε τις γιορτές!!Προσπαθούμε να τα μοιράζουμε ισάξια και να είναι όλοι ευχαριστημένοι αλλά τελικά πάλι σκοτωθήκαμε...πέρισυ είμασταν Χριστ/ννα στα πεθερικά μου,στην αλλαγή του χρόνου στην μαμά μου,ανήμερα Πρωτοχρονιάς πάλι στα πεθερικά μου (παρ'όλο που κάνει κ η αδερφή μου κάθε χρόνο τραπέζι δεν πήγαμε)...φέτος του λέω,θα πάμε ανάποδα...και δεν του άρεσε του κυρίου...γιατί να πάμε στην αδερφή σου??και γιατί να περάσουμε 2 γιορτές με τους δικούς σου??και γιατί να κάνουμε αλλαγή με τους δικούς μου???κλπ κλπ....μου χάλασε όλη την διάθεση...αι σιχτίρ,πια...βαρέθηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια....μάλλον δεν θα πηγαίνουμε πουθενά σε λίγο καιρό έτσι όπως πάμε.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα κοριτσια..

Μαριαννα ρωτησα και γω.. 12 ευρω για το αλλο ζευγος γονιου παιδιου που δε εχει κερδισει..

και γω για Κυριακη λεω αν τα καταφερουμε.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Δωρεαν μπηκαμε κι εμεις!Αφου μεχρι 3 ετων τα μικρα δεν πληρωνουν και η προσκληση ειναι διπλη.Αυτο που με χαλασε ειναι οτι στο παγοδρομιο δεν εδιναν κρανος στα παιδακια...οχι οτι εκανε η Παναγιωτα για τα αλλα μιλαω.

Για τον παιδοτοπο για αυριο τι λετε?Εχει και στη Βεικου κατι εκδηλωσεις για παιδια.

Κοριτσια μεσω FB ενας συναδελφος ζητησε ενα λογαριασμο στο ονομα μου για να μου βαλει το μπος το δωρο... δε εδωσα τιποτα ακομα και περιμενω να περασει λιγο η ωρα να παρω τηλ την Κασσιανη....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Kαλημέρα κορίτσια.

Μαριαλένα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.Πολύ ευχάριστα νέα και πραγματικά δεν θα μπορούσες να έχεις πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο.Με το καλό ενα υγιέστατο μωράκι.

Εμείς ςεχθές πήγαμε στους κουμπάρους μας οπού μας είχαν τραπέζι μαζί και με κάτι άλλους φίλους.Εγώ δεν έφαγα γιατί νυστεύω και το λάδι απο χθες.Τη μικ΄ρή δεν την πήραμε μαζί μας,ήρθε και την κράτησε η κουνιάδα μου.Είχαμε πεί να την κοιμήσω και να φύγουμε αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα οπότε την άφησα να δουν λίγο ζουζούνια και να την πάρει ο ύπνος.Την έβαλε μετά στο κρεβάτι της και επειδή έκλαιγε πάλι την πήρε αγκαλιά και τελικά κοιμήθηκε.Γυρίσαμε στη 1 παρά και στις 2 ξύπνησε η μικρή και μου ξανακοιμήθηκε 5:30.Δεν κοιμόταν με τίποτα.Τι γάλα της έφτιαξα τι χαμομήλι τι αγκαλιά στο σαλόνι,τι ζουζούνια της έβαλα μήπως κοιμληθεί τίποτα.Ακόμα και μπάνιο την έκανα.Τίποτα.Της έδωσα και ντεπόν μήπως λέω είχε κατι,δόντια ξέρω εγώ.Είμαι ενα κουρέλι σήμερα δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα και πρέπει να βγώ να πληρώσω και κάτι λογαριασμούς.Εχει και βήχα μέσα σε όλα αυτά και κάθε φορά που πήγαινε να την πάρει ο ύπνος ξυπνούσε απο αυτό και πάλι σε υπερένταση.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου ξυπνάει τώρα τελευταία.

SI5Yp3.png

Θα πνίξω κανέναν εδώ Χριστουγεννιάτικα! :rolleyes::mad::mad::mad:

Demykoo προχθές με ρώτησε η παιδίατρος αν συνεχίζει να κοιμάται καλά η μικρή κ της είπα ότι μου κάνει κάτι περίεργα τα μεσημέρια κ μου είπε ότι αλλάζουν συνήθειες σε αυτή την ηλικία κ πρέπει να επιμείνω γιατί μπορεί να τον κόψει τον μεσημεριανό αν την αφήσω πολλές μέρες κ δεν κοιμηθεί για μεσημέρι!:shock:;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Θα πνίξω κανέναν εδώ Χριστουγεννιάτικα! :rolleyes::mad::mad::mad:

Demykoo προχθές με ρώτησε η παιδίατρος αν συνεχίζει να κοιμάται καλά η μικρή κ της είπα ότι μου κάνει κάτι περίεργα τα μεσημέρια κ μου είπε ότι αλλάζουν συνήθειες σε αυτή την ηλικία κ πρέπει να επιμείνω γιατί μπορεί να τον κόψει τον μεσημεριανό αν την αφήσω πολλές μέρες κ δεν κοιμηθεί για μεσημέρι!:shock:;)

Αμα κόψουνε και τον μεσημεριανό Αννα την κάτσαμε.

SI5Yp3.png

Αμα κόψουνε και τον μεσημεριανό Αννα την κάτσαμε.

Ο χειρότερός μου εφιάλτης!!:oops: Ας τον κόψει από του χρόνου που θα πάει παιδικό δε με πειράζει αλλά θέλω 1-2 ώρες τη μέρα να μην την κυνηγάω! :? Σήμερα με έχει σκίσει η μέση μου γιατί έχουμε ένα ξύλινο παιχνίδι με κοντάρι κ χθες την κυνήγαγα όλο το απόγευμα με αυτό...τι γέλια κ χαρές έκανε αλλά εγώ πρέπει να πηγαίνω σκυφτή γιατί είναι κοντό το κοντάρι του κ σήμερα έχω τις συνέπειες του παιχνιδιού! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Και τι δηλαδη?

Επειδή πηγε στην Αυστραλία θα ήμουν ήσυχη?

ΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ

Από το πρωί με εχει πεθανει στα e-mails, κάνε αυτό και κάνε εκείνο, και παλι φυσικά ολα αυτα αφορουν στις διακοπες του.

Γκρρρρρρρρρ

Κορίτσια εχει πηξει ο κ@λος μου στη δουλεια, σας το είπα?

4Rnfp3.png

Γιωτα...εχω κοψει τιμολογιο απο θαλασσιο ποδηλατο στην Πρεβελη Κρητης...σου λεει κατι αυτο?Οπου και να παει ή να πας το boss θα σε βρει!!!χαχαχαχα(δρακουμελ!!!)Εμενα με πηρε χθες η κοπελα που ειναι στη θεση μου αυτες τις μερες και μου λεει δωσμας το σταθερο σου να σε βρισκουμε γιατι δε σηκωνεις το κινητο.Και της λεω παρτο αλλα πες σ'αυτον οτι μπορει να παιρνει 10-2!Μετα κοιμαται η μικρη!Αντε πια,ουτε αδεια δε μπορεις να παρεις!

Σημερα πηγαμε Λαικη μαμα και κορη, τρελαθηκε το παιδι, τοσο μαμ μαζεμενο σε παγκους δεν ειχε ξαναδει!!!Επειδη πεινουσε μετα, την ταισα απο τις 1 παρα, εφαγε σημερα και τις χυλοπιτες απο χθες με μποοοοολικη φετα!Το στουκαρα και το εφαγε!Εφαγε και αυγο το πρωι, μια χαρα!Σας εχω πει για το αυγο?Μολις το βλεπει, παει καθεται στο καρεκλακι της και περιμενει!!!

Ρε παδια, τα δικα σας για να κοιμηθουν κανουν πολεμο?Εχθες αυτη η κορη μου χτυπαγε μεχρι και το κεφαλι της με τα χερια,κοπαναγε το κεφαλι της στο κρεβατι (ευτυχως στο παπλωμα...) ανεβζε τα πατζακια και τα μανικια της...και σημερα το μεσημερι για να κοιμηθει μου κρατουσε τα μανικια:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...