Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα συναχωμενο...εμμμμ μη και δεν ειναι καποιος αρρωστος χρονιαρες μερες!

Απο το πρωι στο τρεξιμο.Ειχαμε τη γιορτη στο νηπιαγωγειο....ολα καλα αλλα βαρεθηκα.Η κοκο δε,μεσα στην τρελη χαρα που εβλεπε τα παιδια.....ο Μαριος τα ειπε μια χαρα τα ποιηματα του αλλα οταν εσκασε μυτη ο Αη-Βασιλης να δωσει τα δωρακια στα παιδια...πλανταξε στο κλαμμα!Τρομαξε ο καημενος και εκει που καθοταν μαζι με τα αλλα παιδακια ηρθε στην αγκαλια μου...ε ρε να χαρω εγω αντρα που θα παει και φανταρος.....:confused:

Εχθες εβαλα για πρωτη φορα τους φακους επαφης...ειναι λιγο αβολα στην αρχη αλλα και ο οπτικος μου ειπε οτι θα τους συνηθισω!!

Χριστουγεννα στο αντροχωρι ,αλλα θα ηθελα πολυ να μεινω Αργος...στον πολιτισμο μερα που ειναι.Δεν πειραζει την Πρωτοχρονια με ορεξη.Μην αφησουμε και μονους τα πεθερικα μου ....μιας και τα κουνιαδια μου και τα 2 εχουν κλεισει απο καιρο αλλου για γιορτες....(μονο που αυτο γινεται καθε χρονο ,τυχαιο?????)......:evil::evil::evil::evil:Φιλιααααααααα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο δικος μου μπαινει στο καροτσι μονο αμα νυσταζει.

Κατα τ' αλλα θελει να περπαταει και μαλιστα κρατωντας το χερι της αδελφης του:rolleyes:

Χαμος γινεται.

Σε λιγο φευγουμε για Βολο.

Ευχομαι σε ολες καλα χριστουγεννα και να περασετε πολυ ομορφα αυτες τις ημερες:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Κατα τ' αλλα θελει να περπαταει και μαλιστα κρατωντας το χερι της αδελφης του:rolleyes:

Χαμος γινεται.

Ευχομαι σε ολες καλα χριστουγεννα και να περασετε πολυ ομορφα αυτες τις ημερες:D

Καλό δρόμο και καλά να περάσετε!!!!!!!!!!:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εμας οι μυξες ειναι μονιμες:rolleyes:

Τη δευτερα θα γυρισω απο βολο.

Kαι εμας επισης!!!!!! αμαν πια!!!

Σημερα εγραψε για εμενα μια εφημεριδα κατι πολυ καλο και εχω χαρει πολυ.

Αφου δε μαζευουμε λεφτα, να μαζεψουμε δοξα:rolleyes:

Και λόξα:tongue:

Μπραβο Κασσιανη καλα κανεις και χαιρεσαι!!!

Το οργιο το μικρο χτες τη νυχτα ξυπνησε 1η ωρα (οτι ελεγα να κοιμηθω), σηκωθηκε, πηγε στο διαδρομο, πηρε το παλτο του, μου το εδωσε να του το φορεσω και εφυγε για την πορτα:rolleyes:

Αφου του εξηγησα οτι δεν ειναι πρωι και ωρα για σχολειο, συνεχισε να παιζει και να θελει να ξυπνησει και την αδελφη του για παρεα:confused:

Γερμανικο 2-4.

Ηταν και ζεστος και ειχε 38, το οποιο εξαφανιστηκε σε 10 λεπτα μονο που τον δροσισα και του εδωσα νερο. Η διαθεση του ηταν τελεια και το πρωι δεν ειχε τιποτα:confused:

Μηπως φουντωσε το παιδακι, χτες ειχανε αναμμενα τα καλοριφερ 8 ωρες συνεχεια:shock:

Μαλλον επειδη ειναι καινουργιος ο καυστηρας φυσικου αεριου.

Δεν υπαρχει θεος ο Αγγελος!!!

Οχι βεβαια παει με το ονομα

το καλο μου το ειπε εχτες οταν με ρωτησε το επιθετο μου και του λεω μιχοπουλου και εγω μου λεει πως με λενε? του λεω μαυρος και αρχισε και τσιριζε οχιιιιιι γιατι με λενε ετσι αφου δεν ειμαι ξενο ειμαι ελληνας -να με λενε και εμενα μιχοπουλου???? :-P:-P:-P

Τελειος ανεπαναληπτος !!!!!!!!!!!!

Μα νόμιζα ότι για να το έχουν εκεί κ για να λένε 18 μηνών μάλλον ελέγχουν στη δεδομένη στιγμή κάποια πράγματα αλλά δεν ήξερα ότι 'βλέπουν'' κ νωρίτερα σημάδια οι γιατροί....:rolleyes:

Αννα συνελθε!!!

Σημερα πηγα και πηρα 2 κινητα με 100 ευρω...ενα για μενα κι ενα για τον Κωστα δωρο αφου μειναμε απο τηλεφωνο και οι δυο...αμα του πω ποσα πληρωσα θα με σκισει...:?:-?

Αιντε καλομιλητα!!!!!!!!!χαχχαχ

Χαμος γινεται.

Καλα χριστουγεννα κοριτσι!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Καλο ταξιδι Κασσιανη, καλες γιορτες!

Κυριακη περαστικα!Μια χαρα ειναι στο χωριο, μακαρι να πηγαινα κι εγω στο δικο μου...

Τα εχω δει ολα σημερα, γμτ η μικρη δεν τρωει με τιποτα κι εχω και τη μανα μου να με πρηζει να επιμενω, μα ποσο?2 διαφορετικα φαγητα δοκιμασα, αρακα, πατατα, καροτο, κοτοπουλο με χυλοπιτες κι ενω εδειχνε οτι πειναει μου τα εφτυνε καταμουτρα.Τελικα την κυνγουσα μεσα στο σπιτι και της εχωνα τις χυλοπιτες στο στομα με το χερι...Επαιρνε κι αυτη, ο κακος χαμος εχει γινει σημερα...Πολλα νευρα, γιατι?Προσπαθω κι εγω να ειμαι ψυχραιμη γιατι παιρνω αναποδες ωρες ωρες...Εσυ ρε Κυριακη με 4 πως τη βγαζεις?Το Δαφνι πως το εχεις γλυτωσει????

Αμα δε φαει και το απογευα τιποτα δεν την παω στην παραμυθουπολη...που να την τρεχω νηστικια??

Να σου πω κάτι ρε Κατερίνα, μερικές μέρες απλά δεν πεινάνε, μην τρελαίνεσαι τόσο αφού το παιδί είναι μια χαρά:):):):) Άστη και νηστική μια μέρα. Εμένα αυτές τις μέρες που την πονάνε τα δόντια της μένει σχεδόν νηστική πάντως, ποιος το γοργονίδιο που τρώει και τις πέτρες!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Να σου πω κάτι ρε Κατερίνα, μερικές μέρες απλά δεν πεινάνε, μην τρελαίνεσαι τόσο αφού το παιδί είναι μια χαρά:):):):) Άστη και νηστική μια μέρα. Εμένα αυτές τις μέρες που την πονάνε τα δόντια της μένει σχεδόν νηστική πάντως, ποιος το γοργονίδιο που τρώει και τις πέτρες!!!!!

Βρε ειχε βαλει το δαχτυλο το ρουφουσε και μου ελεγε μαμ αφου εκατσε και χωρις κλαμα στο καρεκλακι, εφαγε 2 μπουκιες και μετα αρχισε να δερνει εμενα,την καρεκλα, σκορπισε ενα πακετο τσιχλες που της ειχα δωσει να παιζει...σφαλιαρες στο πιατο...και να σου πω, με λιγο φρουτο ηταν,ελεγα τουλαχιστον να φαει το μεσημεριανο και αν της αρεσει να της δωσω και το απογευμα...ε μονο με ψωμοτυρι και γαλα θα ζει?

Διαφημίσεις

Μάλλον πονάει μωρέ το καημένο από τα δόντια γι' αυτό. Άστη λίγες μέρες με ψωμί και γάλα δε θα πάθει τίποτα?!?!!?

Ε δεν μπορω να κανω και τιποτ'αλλο αλλα να σου πω κατι?Τοστ πως τρωει?εκει δεν την πονανε τα δοντια της?η μηπως περιμενει το ψωμοτυρι μετα σου λεει αν δε φαω, θα μου δωσει ψωμι και τυρι...παντως φρουτα εφαγε καλα σημερα!της τα εβαλα κομματια στοπιατο και πηγαινε και επαιρνε μονη της...υποψιαζομαι οτι αυτο θελει, να τρωει μονη της..

Κι εμένα πάντως μόνο ψωμί και αχλάδι αυτές τις μέρες μπορεί και τρώει.

Αυτο ηταν και το δικο μας μενου σημερα...α και μηλο!ε πινει και γαλα, με το ζορι βεβαια,φαντασου τωρα να πινει 500-100 ml και να σταματαει και μετα το υπολοιπο να το πινει ορθια αγκαλια (12700 ειναι...) μπροστα στο ψυγειο να βλεπει τα μαγνητακια...

Ακριβώς αυτό θέλουν, να τρώνε μόνα τους. Προχθές το απόγευμα της έδινα γιαούρτι και κόντεψε να με πλακώσει στο ξύλο :oops: Τι τραγούδια τι τον καραγκιόζη να κάνω τίποτα...Της το έδωσα να το φάει μόνη της και το έφαγε όλο.! ;) Φυσικά έγινε χάλια, αλλά έφαγε!Το έχουν σαν παιχνίδι μάλλον!

Κασσιανή καλές γιορτές!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...