Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαράκι, εύχομαι να βγει γρήγορα ο μπαμπάκας σου από το νοσοκομείο!!:)

http://www.trikiklo.com/In_Home/Highchairs/Bloom_Fresco_Loft_Fiamma.html

Bάλι μου, ακριβό είναι το bloom. Eίμαι τόσο μακριά απ' όλα αυτά τα πανάκριβα, δεν μου κάνουν τίποτα. Και δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά νοοτροπίας :tongue::tongue:

Κορίτσια καλημέρα και καλή σας εβδομάδα!!:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πανάκριβο αυτό το κάθισμα που λέτε....ποιο το νόημα εκτός του ότι είναι γουστόζικο???

Εμείς πήραμε αυτό.... http://www.paidikoskosmos.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=838&category_id=39&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26 (ή σχεδόν αυτό γιατί το δικό μας δένει πάνω σε οποιαδήποτε καρέκλα με ιμάντες) μιας και δεν έχω όρεξη να μπουκώσω το σπίτι μου με διάφορα τέτοια....μας φτάνουν τα παιχνίδια που έχουμε! :mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πανάκριβο αυτό το κάθισμα που λέτε....ποιο το νόημα εκτός του ότι είναι γουστόζικο???

Εμείς πήραμε αυτό.... http://www.paidikoskosmos.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=838&category_id=39&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26 (ή σχεδόν αυτό γιατί το δικό μας δένει πάνω σε οποιαδήποτε καρέκλα με ιμάντες) μιας και δεν έχω όρεξη να μπουκώσω το σπίτι μου με διάφορα τέτοια....μας φτάνουν τα παιχνίδια που έχουμε! :mad:

Kαι πολυ καλα εκανες. Εμας μας τα ειχαν φερει δωρο και τα δυο. Το φορητο το καρεκλακι το εχω μονιμως στο αυτοκινητο, και το χρησιμοποιουσαμε οταν βγαιναμε εξω για φαγητο. Τωρα ψηλωσε ο Αντωνης και δεν το θελει πλεον, θα παρει σειρα η Μαριαλενα σε λιγο καιρο!

age.png age.png

Κορίτσια καλημέρα ,

Εμείς όλα καλά σκάσανε και πάνω τα δοντάκια μας. Το περίεργο είναι ότι πρώτα έσκασε το πάνω αριστερό πλευρικό δόντι και σήμερα έσκασε το πάνω αριστερό κεντρικό!!! Από την δεξιά πλευρά ακόμα τίποτα αν και τα ουλάκια μας είναι φουσκωμένα.

Από κιλά είμαστε περίπου στα 8 με 74 πόντους και ο γιατρός δεν μας ξεκινάει διατροφή μέχρι τα 6+ (γιατί 21/12 θα πάμε) μάλλον γιατί φοβήθηκε να μην γίνει παχύς …. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Rania σιδερένια τα δοντάκια σας!!! :D

Μαριάννα ευχαριστώ ευχαριστώ!!! :tongue: Εμ δεν γίνεται αλλιώς ήδη αρχίσαμε να μπουκώνουμε από τα πράγματα της μικρής αφού λέω σε λίγο θα βγούμε από το σπίτι να μένει μόνη της!:rolleyes: Άσε που γυρνάμε συνέχεια από σπίτι σε σπίτι οπότε αυτό με εξυπηρετεί που μεταφέρεται εύκολα για να σταματήσω κουβαλάω σε λίγο καιρό κ το καρότσι ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Άσε που γυρνάμε συνέχεια από σπίτι σε σπίτι οπότε αυτό με εξυπηρετεί που μεταφέρεται εύκολα για να σταματήσω κουβαλάω σε λίγο καιρό κ το καρότσι ;)

Χα χα! Σε λιγο καιρο θα μπουσουλαει, θ΄αρχισει να σηκωνεται, οποτε ξεχασε το το καρεκλακι στις επισκεψεις! Βλεπω τωρα το βιβλιαριο του Αντωνη. 7 μηνων μπουσουλουσε και 1 εβδομαδα πριν κλεισει τους 8 μηνες, ειχε σηκωθει μονος του! Περναει γρηγορα ο καιρος...

age.png age.png

Λοπόν,ο πυρετός στις 10:30 είχε πέσει στο 37,8 με το depon και ο γιατρός μου είπε οτι αυτό είναι φυσιολογικό για την ηλικία της και δεν είναι πυρετός.Τον ρώτησα αν ξανανεβάσει πυρετό κάθε πότε θα μπορώ να της δίνω depon και μου είπε κάθε 5-6 ώρες.Τα γεύματα της τα συνεχίζω κανονικά.Πάντως στις 11 που ήταν να φάει φρουτόκρεμα και της έφτιαξα μήλο με αχλάδι που είχαμε σήμερα την έφαγε όλη.Τώρα βέβαια μπορεί να ήταν επειδή πεινούσε γιατί γάλα δεν είχε πιει το πρωί.Τώρα ήταν να πιει γάλα στη 1 αλλά θα της δώσω 1:30 για να προλάβει να πεινάσει λίγο αφού έφαγε όλη τη φρουτόκρεμα.Και ευχαριστώ για τα περαστικά κορίτσια.

SI5Yp3.png

γεια σας γλυκες μανουλες!!!!

περαστικα στα αρρωστα μπεμπακια

εμεις εχουμε κλειστει στο σπιτι κανει πολυ κρυο και φοβαμαι να τον βγαλω εξω

να ρωτησω?τα μωρακια που τωρα αρχισαν να τρωνε φρουτακι μετα πινουν γαλα?

εμεις σημερα φαγαμε μισο αχλαδι και μισο μηλο και μετα 120 γαλα οταν τελειωσε το γαλατακι εκλαψε θεωρησα οτι ειναι πολυ να του κανω παραπανω

αυριο που θα φαει και μιση μπανανα να του κανω παλι γαλα?

tara αν σου αρεσουν οι ακανεδες να σου στειλω υπαρχει ενα μαγαζι που κανει απλα υπεροχους ακανεδες.........

καρεκλακι φαγητου εχουμε της fisher prize δωρο απο τον αδερφο του αντρα μου θα το στησουμε τωρα γιατι μπορει να ειναι η πλατη λιγο ξαπλωτη και να τρωει εκει την κρεμα του

τωρα τον ταιζω στο καροτσι και φοβαμαι μην το λερωσω και στιψει

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

εχετε να μου προτεινετε καποιο site που μπορω να παραγγειλω σκουφακια πχ με αυτακια λαγου η μαξιλαρακια διαφορα για το δωματιακη του

ρουχακια κλπ

πχ οπως υπαρχουν παιδικα ρουχακια στα jambo και σαλιαρες ομορφες και διαφορα διακοσμητικα γιατι δεν μπορω να παω jambo με τιποτα.......

Καλημέρα κορίτσαι.Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα.Σπύρος,σπυριδούλα.Πριν λίγες μέρες είχαμε πάει στον παιδίατρο για το καθιερωμένο εμβόλιο και μας μέτρησε κιόλας.Η μπουμπού πήγε 7,200 και 64cm.;Άλλαξαμε και το γάλα και τώρα θα πίνει το Humana το 2,ευτυχώς το κανονικό,όχι το αντιαναγωγικό που έπινε απο νεογέννητο.Αρχίσαμε και φρουτόκρεμες το πωί.Μια μέρα μήλο-μπανάνα και μια μέρα μήλο-αχλάδι για 15 μέρες και μετά μου είπε να της βάλω ότι φρούτο θέλω.Προς το παρόν βλέπω οτι δεν της αρέσει η φρουτόκρεμα,δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός οτι αποτελείται μόνο απο 2 φρούτα.Ελπίζω μετά που θα βάλουμε περισσότερα να τρώει περισσότερο.Σε 15 μέρες επίσης ξεκινάμε και τη χορτόσουπα,δεν μου είπε ενα-ενα τα λαχανικά.Θα της τη φτιάξω απο την αρχή κανονικά.Επίσης σε 15 μέρες θα μπορώ να της δίνω τα απογεύματα και αντί για κρέμα γιαουρτάκια.Μου είπε αν της παρω αυτά τα advance,αλλά κάπου εδώ είχα διαβάσει οτι αυτά είναι επιδόρπια γιαουρτιού και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά.Τι να κάνω όμως?Τι άλλο θα μπορούσα να της δώσω για γιαούρτι?Εσείς τα παίρνεται τα advance?

Σου απαντησε βεβαια η Ταρα, αλλα να σου πω κι εγω κατι. Την πατησα με την κορη μου και την εμαθα με αυτα τα ηλιθια επιδορπια γιαουρτιου και τωρα βαραω το κεφαλι μου.

Δωστου γιαουρτι κανονικο για να συνηθισει αυτο.

γεια σασ κοριτσια!!!επιτελους τα καταφερα!!ειμαι η evdokia86 και δεν μπορουσα να μπω εδω!!εχω πολυ καιρο να μπω!!!δεν εχω καθολου χρονο!!δουλευουμε εναλλαξ με τον αντρα μου γιατι δεν εχω να αφησω πουθενα το μωρο και εχω και τισ δουλειεσ του σπιτιου και τρεχω και δεν φτανω!!ελπιζω τωρα να μπαινω πιο συχνα!!!αυριο εμεισ γινομαστε 5 μηνων!!και σημερα το απογευμα θα φαμε την πρωτη μας κρεμουλα!!!ριζαλευρο βανιλια!βαφτιστικαμε κιολασ το ονομα μας Χρυσουλα (και των δυο γιαγιαδων!!):Dφιλακια σε ολεσ, μου λειψατε!!!:D

Γεια σου Ευδοκια. Να σου ζησει η Χρυσουλα. Κι εμεις με τον αντρα μου ετσι ειμαστε. Τα εχουμε παιξει λεμε...

Καλημέρα κορίτσια.Ωραία άρχισε η μέρα μας πρωί-πρωί.Η μικρή με πυρετό 38,5.Πήρα τον παιδίατρο και μου είπε να της δώσω depon και σε 1 ώρα να μετρήσω πάλι και να τον πάρω τηλέφωνο.Με ρώτησε αν είχε και βήχα και του είπα όχι.Το θέμα είναι πως έχει να φάει απο χθες.Δεν έπινε καθόλου γάλα και είχα πάρει τον παιδίατρο πάλι χτες το βράδυ για να του το πω και νομίζαμε επιδή της το αλλάξαμε το γάλα απο αντιαναγωγικό πήγαμε στο απλό μήπως της φάνηκε η διαφορά και γι'αυτό δεν έπινε.Μας είπε να της πάρουμε ενα κουτί απο το παλιό και να της κόψουμε σταδιακά βάζοντας στην αρχή μισο-μισό και μετά να το ελλατώνουμε το απαλιό,αλλά απ'ότι φαίνεται είναι θέμα πυρετού που δεν τρώει.Πάω να την μετρήσω πάλι να δω πως είναι.

Ο ανθρωπος οταν ειναι αρρωστος δε θελει φαγητο, λιγο νερακι θελει.

Δεν αντεχει ο οργανισμος και να εχει να αντιμετωπισει την αρρωστια και να πρεπει να δουλεψει το πεπτικο για να καψει τα φαγητα.

Λιγο νερακι θελει μονο.

Περαστικα

Εφτιαξα κι εγω για πρωτη φορα μελομακαρονα.

Ενω απο γευση και εμφανιση εγιναν τελεια, τα σκ.... με το σιροπιασμα.

Εχουν κολλησει τωρα στην πιατελα:tongue:

Λιζα εφτιαξα και τα μπισκοτα σου. Με τις αναλογιες ομως που εδινες η ζυμη ηταν τελειως μαλακη και κολλουσε, δεν πλαθοταν με τιποτα. Αναγκαστηκα και εβαλα πολυ περισσοτερο αλευρι.

Πως σου γινεται εσενα η ζυμη?

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Οχι. Μόνο τη φρουτοκρεμα, λιγο νερακι αν θελουν, και στο επομενο γευμα γαλα.

tara αν σου αρεσουν οι ακανεδες να σου στειλω υπαρχει ενα μαγαζι που κανει απλα υπεροχους ακανεδες.........

Τους λατρευω, και σε ευχαριστω πολυ, αλλα δεν τρωω πλεον γλυκα! Ακολουθω συγκεκριμενη διατροφη.

age.png age.png

γεια σας γλυκες μανουλες!!!!

περαστικα στα αρρωστα μπεμπακια

εμεις εχουμε κλειστει στο σπιτι κανει πολυ κρυο και φοβαμαι να τον βγαλω εξω

εμεις σημερα φαγαμε μισο αχλαδι και μισο μηλο και μετα 120 γαλα οταν τελειωσε το γαλατακι εκλαψε θεωρησα οτι ειναι πολυ να του κανω παραπανω

αυριο που θα φαει και μιση μπανανα να του κανω παλι γαλα?

καρεκλακι φαγητου εχουμε της fisher prize δωρο απο τον αδερφο του αντρα μου θα το στησουμε τωρα γιατι μπορει να ειναι η πλατη λιγο ξαπλωτη και να τρωει εκει την κρεμα του

τωρα τον ταιζω στο καροτσι και φοβαμαι μην το λερωσω και στιψει

Βατραχάκι, όταν ξεκινήσαμε τα φρούτα, την πρώτη εβδομάδα που ήταν μήλο-αχλάδι της έδινα και γάλα. Όταν μπήκε η μπανάνα το σταμάτησα (οδηγίες παιδιάτρου).

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

και γω ετσι θυμαμαι να μου ειπε θα τις τηλ το απογευμα να βεβαιωθω

anna οταν θα ρθεις στη Σερρες σιγουρα να βρεθουμε για καφεδακι

να σας πω την αληθεια ανυπομονω να ρθει το καλοκαιρι τον βαρεθηκα κι ολας τον χειμωνα που μας εκλεισε μεσα στο σπιτι

Tης έδωσα πάλι γάλα στις 1:30 που σας είπα.Είχα να φάει απο τις 11 που έφαγε τη φρουτόκρεμα.Και πάλι δεν ήπιε καθόλου.Πυρετό δεν είχε γιατί της έβαλα θερμόμετρο και είχε 37,4.Δεν μπορεί να μην είχε πεινάσει μέχρι αυτή την ώρα.Τώρα την έβαλα πάλι για ύπνο γιατί την ξύπνησα για να έτρωγε αλλά τίποτα.Δεν μπορώ να καταλάβω πως έτσι ξαφνικά δεν πίνει γάλα ενώ μέχρι προχθές το έπινε ΄'ολο.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...